Hesabım
    "Deadpool & Wolverine"den Merakla Beklenen Yeni Fragman Geldi!

    “Deadpool & Wolverine” için geri sayım hızlandı!

    Marvel Studios, sonunda Hugh Jackman'ı Wolverine olarak yeniden iş başında gösteren "Deadpool & Wolverine"in merakla beklenen ikinci fragmanını yayınladı.

    Film, "Loki" dizisinin merkezinde yer alan, zamanın ve mekânın dışında var olan ve zaman çizelgesini izleyen bürokratik organizasyon Zaman Değişimi Otoritesine (Time Varience Authority - TVA) bağlanıyor "Loki"nin beşinci bölümündeki zaman yiyen Alioth yaratığı da fragmanda yer alıyor.

    TVA "Deadpool & Wolverine"de Wade Wilson/Deadpool'u (Ryan Reynolds) sessiz hayatından çekip Wolverine ile birlikte Marvel Sinematik Evreni'nin (MCU) tarihini değiştirecek bir göreve çıkarıyor. Deadpool'un kendisini "Marvel Sinamatik Evreni'nin İsa'sı" ilan etmesine neden olan görevin ayrıntıları filmde ortaya çıkacak.

    Ryan Reynolds "Deadpool & Wolverine"den Yeni Bir Teaser ve Afiş Paylaştı

    Ryan Reynolds'ın kısa bir teaser ile duyurusunu yaptığı bu yeni fragmanın yanı sıra iki yeni karakter posteri de paylaşıldı.

    Marvel Studios
    Marvel Studios

    Jennifer Garner, Emma Corrin, Matthew Macfadyen, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Rob Delaney, Stefan Kapicic, Karan Soni ve Shioli Kutsuna gibi isimlerin de rol aldığı filmi Rhett Reese, Paul Wernick ve Zeb Wells kaleme aldı, Shawn Levy yönetti.

    Marvel Studios'un ilk R dereceli filmi olan "Deadpool & Wolverine" aynı zamanda stüdyonun bu yıl vizyona giren tek filmi. Geçen yılın hayal kırıklığı yaratan MCU filmlerinin aksine, bu filmin süper kahraman yorgunluğundan herhangi bir şekilde etkilenmemesi bekleniyor.

    “Deadpool & Wolverine” 26 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top