Hesabım
    Glen Powell, Margaret Qualley ve Ed Harris, A24 Yapımı İntikam Filminde Buluşuyor

    "Huntington" adlı film, 1949 yapımı "Kind Hearts and Coronets"ten uyarlanıyor.

    .

    Glen Powell (Top Gun: Maverick), Margaret Qualley (Poor Things) ve usta oyuncu Ed Harris, intikam konulu gerilim filmi "Huntington"da başrolleri paylaşmaya hazırlanıyor.

    2022'de Aubrey Plaza lidelriğindeki beğenilen aksiyon filmi "Emily the Criminal"e imza atan John Patton Ford, A24 ce StudioCanal işbirliğinde çekilecek filmin hem senaristliğini hem de yönetmenliğini üstlenecek.

    1949 yapımı suç komedisi "Kind Hearts and Coronets"ten ilham alan "Huntington"da Powell, milyarlarca dolarlık bir servetin varisi olan ve hak ettiğini ya da hak ettiğini düşündüğü şeyleri elde etmek için her şeyi yapmaya hazır görünen Becket Redfellow rolünü üstlenecek.

    "Kind Hearts ve Coronets" Chalfont Dükü Louis Mazzini'nin idam edilmeden bir gün önce yazmaya başladığı anı kitabından yola çıkarak hatırlamaya başladığı geçmişini konu alıyordu.

    D'Ascoynes Hanedanı'nın kızı olan annesi İtalyan bir opera şarkıcısıyla kaçtığında, genç kadın aristokrat ailesi tarafından reddedilir. Fakir fakat mutlu bir hayata başlayan genç kadının bu mutluluğu oğulları Louis'in doğumundan hemen sonra hayata veda eden kocasının gidişiyle alt üst olur. Louis büyüdüğünde D'Ascoyne hanedanlığına bir mektup gönderir fakat aile Louis'i akrabaları olarak kabul etmez. Soylu akrabalara sahip olmasına rağmen küçük bir kumaşçı dükkanında çalışmaya başlayan Louis intikam ateşiyle dolar ve kendisini kabul etmeyen bu aileye karşı kurduğu kanlı planı gerçekleştirmeye başlar.

    "Huntington"ın bu hikayenin ne kadarına bağlı kalacağı ve Qualley ile Harris'in rollerinin ayrıntıları henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top