Hesabım
    Kristen Stewart ve Oscar Isaac, Vampir Geriliminde Başrolde!

    Kristen Stewart ve Oscar Isaac, "Mandy" yönetmeninin vampir gerilim filmi "Flesh of the Gods" için bir araya geliyor.

    .

    Kristen Stewart ve Oscar Isaac, vampir gerilim filmi “Flesh of the Gods”ta başrolleri paylaşmak üzere bir araya geliyor.

    Filmin yönetmen koltuğunda, Nicolas Cage başrollü ünlü aksiyon - korku filmi "Mandy"nin yönetmeni Panos Cosmatos oturuyor. Yapımcılığı ise Adam McKay ve Betsy Koch üstlenyor.

    "Flesh of Gods"ın 1980'lerde Los Angeles'ta geçen hikayesi, Raoul (Isaac) ve Alex (Stewart) adında evli bir çiftin her akşam gökdelendeki lüks evlerinden inip Los Angeles'ın hareketli gece diyarına doğru yola çıkmalarını konu alıyor.

    Gizemli ve esrarengiz bir kadın ve onun sıkı partici grubuyla yolları kesişince Raoul ve Alex, hedonizmin, heyecanın ve şiddetin göz kamaştırıcı, gerçeküstü dünyasına çekilirler.

    Cosmatos yaptığı açıklamada şöyle diyor: “Los Angeles'ın kendisi gibi Flesh of the Gods da fantezi ile kabus arasındaki eşik bölgede yaşıyor. Hem itici hem de hipnotik olan Flesh, sizi cehennemin ışıltılı kalbinin derinliklerine doğru bir keyif yolculuğuna çıkaracak.”

    Se7en” senaristi Andrew Kevin Walker, senaryoyu Cosmatos le birlikte kaleme aldıkları bir hikayeye dayanarak yazıyor. Oscar Isaac ve Gena Konstantinakos da yapımcılar arasında yer alıyor. Çekimler bu yılın sonlarında başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top