Hesabım
    Chris Hemsworth'ün "Deadpool & Wolverine"deki Thor Sahnesinden Haberi Yokmuş!

    "Deadpool ve Wolverine" 26 Temmuz'da sinemalarda!

    Marvel Studios

    Merakla beklenen "Deadpool & Wolverine" filminde Marvel Sinematik Evreni'nden ve Fox'un Marvel filmlerinden pek çok karakterin izleyici karşısına çıkacağı tahmin ediliyor. Bunlardan bazılarını öğrenmiş olsak da filmin ekibi büyük sürprizlerin ancak film vizyona girdiğinde açığa çıkacağını belirtiyor.

    Filmde karşımıza çıkacak karakterlerden birinin Avengers ekibinden Thor olduğu, CinemaCon'da yayınlanan görüntülerde ortaya çıkmıştı. Ancak görünüşe göre Chris Hemsworth'ün, "Deadpool & Wolverine"de Thor'un olduğundan haberi yokmuş!

    Hemsworth, Thor'a son olarak hayranlardan geçer not alamayan "Thor: Love and Thunder" filminde hayat verdi. 26 Temmuz'da da "Deadpool & Wolverine"in uzun karakter listesinin bir parçası olarak geri dönecek; ancak bu, MCU yıldızının rol için yeni sahneler çektiği anlamına gelmiyor.

    ComicBook.com'a (@BrandonDavisBD/Twitter aracılığıyla) konuşan Hemsworth, filmde Thor'u kullandıklarına dair hiçbir fikrinin olmadığını açıkladı.

    CinemaCon'da "Deadpool & Wolverine"in ilk dokuz dakikası yayınlandı ve bu sahnelerde Thor'un ölmekte olan Deadpool için ağladığı görülüyordu. Thor'un yer aldığı bu sahne "Thor: The Dark World"den bir anı yeniden tasarlıyor ve Tom Hiddleston'ın Loki'sini çıkarıp onun yerine Wade Wilson'ı yerleştiriyor.

    Thor'un Deadpool kollarında ölürken ağladığı sahne, "Deadpool & Wolverine" fragmanlarında görünen TVA monitörlerinden birinde gösteriliyor. Wade ölümü karşısında dehşete düştükten sonra, TVA'nın Ajan Paradox'u "uzak gelecekteki" bu olayı görmemesi gerektiği için monitörde gösterileni hızla değiştirmeye çalışıyor. Hemen devamında ise filmin ilk resmi fragmanında yer alan, Wade Wilson'ın kendisin "Marvel Evreni'nin İsa'sı" ilan ettiği o ikonik sahne yaşanıyor.

    "Deadpool & Wolverine" 26 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top