Hesabım
    Jake Gyllenhaal "Road House 2" İçin Geri Dönüyor!

    "Road House 2" için çalışmalar başladı.

    Prime Video

    Doug Liman'ın yakın zamanda Prime Video'da yayınlanan “Road House” yeniden yapımına devam filmi geliyor ve Jake Gyllenhaal, Dalton rolünü yeniden üstlenmeye hazırlanıyor.

    "Road House"ta Gyllenhaal'a eşlik eden Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Joaquim de Almeida, Conor McGregor ve Lukas Gage gibi isimlerin ya da yönetmen Doug Liman'ın "Road House 2" projesinde yer alıp almadığına ilişkin diğer ayrıntılar şimdilik gizli tutuluyor.

    Senaryosu Anthony Bagarozzi ve Charles Mondry tarafından yazılan "Road House"ta Gyllenhaal, Florida Keys'teki bir barın fedaisi olarak işe alınan eski UFC dövüşçüsü Dalton karakterine hayat verdi.

    Dalton çok geçmeden barda hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını keşfeder. Bir fedai olarak, acımasız bir gangster patronuyla yüzleşmek zorunda kalır ve bu, hızla ölüm kalım meselesine dönüşen bir çatışmaya dönüşür.

    Amazon MGM Studios, filmin 21 Mart'taki yayının ardından, yapımının Prime Video açısından büyük bir başarı elde ettiğini duyurmuştu. Buna göre, ilk iki hafta içinde 50 milyon izleyici tarafından izlenen film platformun en büyük küresel film lansmanını gerçekleştirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top