Hesabım
    Prime Video "Fallout" Dizisi İçin Tarih Verdi

    Popüler video oyunu serisine dayanan Prime Video dizisi için geri sayım başladı.

    Prime Video

    Amazon’un Prime Video yayın servisi için, aynı adlı ünlü post apokaliptik oyun serisinden uyarlanan "Fallout" dizisinin çıkış tarihi ve dizinin nerede geçeceği açıklandı.

    Güncel oyunları Bethesda Softworks tarafından geliştirilen serinin dizi uyarlaması, "Westworld"un yaratıcıları Lisa Joy ve Jonathan Nolan tarafından geliştiriliyor. Başrollerde ise Walton Goggins (Justified) ve Ella Purnell (Kick Ass 2) yer alıyor.

    Fallout, retro-fütüristik bir estetikle dekore edilmiş, nükleer savaşın harap ettiği kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor. İlk kez 1997'de yayınlanan serinin uyarlaması 2020'de duyurulmuştu. Başlangıçta 2023 çıkış tarihi beklenirken Prime Video, serinin gelecek yıl ekranlara geleceğini doğruladı ve seri için yeni bir teaser görsel paylaştı.

    Dizi hakkında henüz çok az bilgi paylaşıldı. Geçtiğimiz yılın Ekim ayında yayınlanan ilk görsel, kıyamet sonrasında insanların hayatta kaldığı devasa yer altı barınaklarından birini gösteriyordu. Prime Video'nun yeni duyurusunda bu barınağın "Vault 33" olduğu dizinin hikayesinin ise Los Angeles'ta geçeceği belirtildi.

    "Fallout"un oyuncu kadrosunda Ella Purnell ve Walton Goggins’in yanı sıra Moises Arias, Johnny Pemberton, Kyle MacLachlan, Aaron Moten, Leer Leary, Dave Register, Xelia Mendes-Jones ve Annabel O’Hagan gibi isimler de yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top