Hesabım
    Prime Video'nun "Fallout" Uyarlamasından Karakter Posterleri!

    "Fallout" video oyunlarıyla aynı evrende geçen dizi Nisan'da başlıyor.

    Prime Video

    Amazon Prime Video, "Fallout" video oyunu serisinden uyarlanan canlı aksiyon TV dizisi için 1950'ler temalı yeni karakter posterleri yayınladı.

    1950'lerde meydana gelen kıyametten iki yüz yıl sonrasında geçen hikayede, lüks sığınaklarının nazik sakinleri, atalarının geride bıraktığı cehennem manzarasına geri dönmek zorunda kalır.

    Prime Video

    Dışarıda onları bekleyen inanılmaz derecede karmaşık, tuhaf ve son derece şiddetli bir evrendir. "Fallout" neredeyse sahip olunacak hiçbir şeyin kalmadığı bir dünyada sahip olanların ve olmayanların hikayesidir.

    Daha önce de belirtildiği gibi bu, mevcut bir oyunun doğrudan uyarlaması değil, oyunlarla aynı dünyada ortaya çıkan bağımsız bir hikaye olacak.

    Prime Video

    1997'de başlayan ve birçok devam filmi çıkaran Bethesday oyunlarından ilham alan serinin arkasında "Westworld" yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy var. Genava Robertson-Dworet ve Graham Wagner dizi sorumlusu olarak görev yapıyor.

    Prime Video

    Dizide Lucy rolünde Ella Purnell, Maximus rolünde Aaron Moten, The Ghoul rolünde Walton Goggins ve Denetçi Hank rolünde Kyle MacLachlan rol alıyor.

    Moises Arias, Sarita Choudhury, Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Zach Cherry, Johnny Pemberton, Rodrigo Luzzi, Annabel O'Hagan ve Xelia Mendes-Jones oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

    "Fallout" 12 Nisan'da Prime Video'da yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top