Hesabım
    Netflix Yeni "The Witcher" Projelerini İptal Etti

    "The Witcher" evreninde geçen spin-off dizisi "Rats" ve ismi açıklanmayan bir film projesi rafa kalktı.

    Netflix

    Netflix yakın zamanda fantastik dizisi "The Witcher"ın beşinci sezonla resmen sona ereceğini doğruladı.

    Bu sezonda Avustralyalı aktör Liam Hemsworth, Henry Cavill'den devraldığı Rivialı Geralt rolünde izleyici karşısına çıkacak. Hem dördüncü hem de beşinci sezonların arka arkaya çekileceği doğrulandı ve prodüksiyon şu anda devam ediyor.

    "The Witcher"ın final kararının doğrulanmasının yanı sıra, planlanan iki spin-off projesinin iptal edilmesiyle birlikte Netflix, Witcher defterini tamamen kapatıyor gibi görünüyor.

    What's On Netflix, uzun süredir söylentileri dolaşan "The Rats" ön bölümünün ve adı açıklanmayan çocuk dostu bir yan filmin iptal edildiğini söylüyor. İlk proje, Ciri ile tanışmadan önceki dönemde "The Witcher"ın üçüncü sezon finalinde tanıtılan bir grup sokak çocuğunu takip edecekti.

    Projenin oyuncu kadrosunda Dolph Lundgren, Ben Radcliffe, Christelle Elwin, Fabian McCallum, Aggy K. Adams, Juliette Alexandra, Connor Crawford, Deoudone van der Merwe, Morgan Santo ve Stevel Marc rol alacaktı.

    "The Rats" için Güney Afrika'da iki ay çekim yapıldı. Sınırlı dizinin yalnızca küçük bir kısmı çekildi ve görüntüleri inceledikten sonra Netflix, bunu almamaya veya bir film olarak yeniden kullanmamaya karar verdi. Bazı görüntüleri “The Witcher”ın dördüncü sezonunda flashback sahnelerine dönüştürebilirler.

    Netflix, bu yılın sonlarında ikinci “Witcher” animasyon filmi “Sirens of the Deep”i yayınlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top