Hesabım
    "Fallout" Prime Video'da Rekor Kırdı

    Büyük beğeni toplayan "Fallout" platformun en çok izlenen kinci orijinal dizisi oldu.

    Prime Video

    Amazon, popüler video oyunu serisini temel alan "Fallout" TV dizisinin Prime Video hizmeti açısından büyük bir başarı yakaladığını duyurdu.

    Yayıncı, tüm sezonu seferde yayınlanan dizinin ilk on altı günde 65 milyon izleyici çektiğini söylüyor. Bu da onu, 2022'de haftalık olarak yayınlanan "Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri"nin ardından platformda bugüne kadar en çok izlenen ikinci orijinal dizi haline getiriyor.

    "Fallout" aynı zamanda 18-34 yaş arası yetişkinler arasında şimdiye kadar en çok izlenen program haline geldi ve dizinin izleyicilerinin %60'ı Amerika Birleşik Devletleri dışındaki ülkelerden oluşuyor.

    Birleşik Krallık, Fransa ve Brezilya'nın ABD dışında izlenme açısından en büyük ülkeler olduğu bildiriliyor. Ancak Amazon, izleyicilerin nasıl sayıldığına dair herhangi bir veri yayınlamadı, dolayısıyla sezonu kaç kişinin tamamladığı belli değil.

    Kıyametten iki yüz yıl sonra geçen "Fallout" atalarının geride bıraktığı cehennem manzarasına geri dönmek zorunda kalan lüks nükleer barınaklarının nazik sakinlerini ve kendilerini bekleyen inanılmaz derecede karmaşık, tuhaf ve son derece şiddetli bir evreni keşfetmelerini konu alıyor.

    İkinci sezon için resmi onayını da alan dizide Ella Purnell, Aaron Moten, Kyle MacLachlan, Walton Goggins, Moisés Arias, Sarita Choudhury, Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Zach Cherry, Johnny Pemberton, Rodrigo Luzzi, Annabel O'Hagan ve Xelia Mendes-Jones rol alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top