Hesabım
    "Kübra" 2. Sezondan İlk Tanıtım: Yayın Tarihi Belli Oldu!

    Çağatay Ulusoy ve Taylan Biraderleri buluşturan "Kübra" 6 Haziran'da geri dönüyor!

    Netflix, başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı, Taylan Biraderler imzalı "Kübra" dizisinin 2. sezon tarihini etkileyici bir video ile duyurdu.

    Yapımını OGM’nin üstlendiği ve Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan "Kübra", yapay zeka ve insan ilişkileri arasındaki ince çizgiyi etkileyici bir hikayeyle anlatıyor.

    Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu, Onur Ünsal, Cihan Talay, Aytek Şayan, Meriç Rakalar, Deniz Işın, Mehmet Çağrı Çıtanak, Nazan Kesal ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı "Kübra", 2. sezonunda da izleyiciyi derin düşüncelere sevk eden bir deneyime ve heyecan dolu bir yolculuğa davet ediyor.

    6 Haziran'da yayınlanacak olan 2. sezonun konusu kısaca şöyle:

    Kübra hakkındaki gerçeğin ortaya çıkmasını inancı adına başka bir sınav olarak gören Gökhan’ın asıl mücadelesi şimdi başlamaktadır. Kendisini ‘Semavi’ yapan sarsılmaz inancının ona verdiği güçle, aldığı her kararın artık bir bedeli vardır; yeni çıkmazların içinde, sadece düşman bildikleriyle değil, sevdikleriyle hatta kendisiyle de savaşması gerekecektir.

    Seçimi, hem sevdikleri hem de ona inananlar için daha büyük bir mücadelenin başlangıcıdır. Ailesini ve peşinden gelenleri korumak için her şeyi göze alan Gökhan, bedeli ne olursa olsun kazanmak zorundadır.

    Peki Gökhan, Semavi olarak yürümeyi seçtiği yolda, inancının gücüne sahip çıkıp doğru yolu bulmayı amaçlarken, Kübra ona karanlığı aydınlatmasında yardımcı olacak mıdır?

    "Kübra" 2. sezonuyla 6 Haziran'da sadece Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top