Hesabım
    "House of the Dragon" 2. Sezondan Yeni Fragman: Savaş Başlıyor!

    "House of the Dragon" 2. sezonuyla 16 Haziran'da geri dönüyor.

    Mart ayında yayınlanan "Yeşiller" ve "Siyahlar" gruplarının düello fragmanlarının ardından, "Game of Thrones" spin-off dizisi "House of the Dragon"ın 16 Haziran'da başlayacak olan 2. sezonu için yeni bir fragman daha paylaşıldı.

    George R.R. Martin'in "Buz ve Ateşin Şarkısı" romanlarının dünyasında geçen fantastik dizi, önümüzdeki sezonunda daha da fazla drama, entrika ve nefes kesici ejderha savaşları vaat ediyor. Siyasi entrikalar ve güç mücadeleleri krallığı parçalamakla tehdit ederken gerilim de artıyor. İttifaklar değişirken ve ihanetler her köşede gizlenirken, Targaryen Hanesi için riskler hiç bu kadar yüksek olmamıştı.

    Nefes kesen görsellerle dikkat çeken fragman, Westeros'un büyüleyici manzaralarını ve göklerde süzülen görkemli ejderhaları gösteren destansı sahneleri içeriyor. Unutulmaz müzikler arttıkça izleyiciler, aralarında Emma D'Arcy ve Matt Smith'in canlandırdığı Targaryen ikilisi Rhaenyra ve Daemon'un da bulunduğu en sevdikleri karakterlerle karşılaşıyor.

    "House of the Dragon" 2. Sezondan "Yeşiller" ve "Siyahlar" Fragmanları Yayınlandı!

    İkinci sezonda geri dönen isimler arasında; Kraliçe Alcent Hightower rolüyle Olivia Cooke, Otto Hightower rolüyle Rhys Ifans, Prenses Rhaenys Targaryen rolüyle Eve Best, Lord Corlys Velaryon rolüyle Steve Toussaint, Prens Aemond Targaryen rolüyle Ewan Mitchell ve Ser Crston Cole rolüyle Fabien Frankel yer alıyor.

    Bu sezonda ayrıca Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor, Vincent Regan, Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox ve Simon Russell Beale kadroya ekleniyor.

    Yeni sezonun çekimleri İngiltere, İspanya ve Galler'de gerçekleştirildi ve bu sefer zaman atlaması olmadan sekiz bölümlük daha kısa bir sezon ile devam edecek. Üçüncü sezonun planları da halihazırda yapılmış durumda.

    "House of the Dragon" 16 Haziran'da geri dönüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top