Hesabım
    "Shōgun" 2. ve 3. Sezon Onayını Birlikte Aldı!

    Tek sezon olarak plananlanan "Shōgun" dizisi büyük beğeni alınca iki sezon için daha yenilendi.

    FX

    Bu hafta başında, FX'in, James Clavell'in aynı adlı romanından uyarlanan ve Şubat ayında başlamasından bu yana büyük övgüler alan "Shōgun" dizisinin ikinci sezonu için bazı çalışmaların yaptığı ortaya çıktı.

    Başroldeki Hiroyuki Sanada, olası bir ikinci sezon için anlaşma imzalamış olsa da yeni sezonun gelip gelmeyeceği henüz kesin değildi. Şimdi ise FX ve Hulu, destansı tarihi dizinin iki sezon için uzatıldığını açıkladı. Yani başlangıçta tek sezon olarak planlanan "Shōgun" 2. ve 3. sezon onayını birlikte aldı.

    Dünya çapında izleyicileri büyüleyen dizi, 1600'lerin Japonya'sında geçen zengin hikayeyi keşfetmeye devam edecek. Projenin önemli yaratıcı ortakları yeni sezonların geliştirilmesinde görev alıyor. Buna ortak yaratıcılar, yönetici yapımcılar ve yazarlar Justin Marks ve Rachel Kondo, yönetici yapımcı Michaela Clavell ve dizi yıldızı ve yapımcı Hiroyuki Sanada dahil.

    Yapım zamanlaması henüz kesinleşmemiş olsa da, bir yazarlar odası oluşturuluyor ve senaryo çalışmaları bu yaz başlayacak.

    "Shōgun", ilk dokuz haftasında küresel yayın saatlerine göre FX'in şimdiye kadar en çok izlenen programı oldu. 23 Nisan'da sona eren ilk sezonun 10 bölümünün tamamı Disney+'ta izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top