Hesabım
    "Godzilla Minus One" Prime Video'ya Geliyor

    2023'e damga vuran filmlerden biri olan "Godzilla Minus One" Prime Video'da yayınlanacak.

    Toho

    2023 yılının en çok konuşulan filmlerinden olan ve En İyi Görsel Efekt Oscar'ını kazanan "Godzilla Minus One" Türkçe Dublaj seçeneğiyle Prime Video Türkiye kütüphanesine eklenecek.

    Dünyanın en ünlü film canavarı, "Godzilla Minus One"ın vizyona girmesiyle bir nevi rönesans yaşadı. Hem uzun süreli Godzilla hayranları hem de kaiju'ya yeni gelenler tarafından sevilen film Christopher Nolan, Steven Spielberg ve Guillermo Del Toro gibi yönetmenlerden de övgü topladı.

    Christopher Nolan "Godzilla Minus One" Filmini Övgülere Boğdu

    Takashi Yamazaki tarafından yazılıp yönetilen "Godizlla Minus One", yüzlerce ayrıntılı görsel efekt içermesine rağmen yalnızca 12-15 milyon dolar gibi duyulmamış çapta düşük bir bütçeyle yapıldı ve dünya çapında gişede 107 milyon doların üzerinde hasılat elde etti.

    Ülkemizde vizyona girmeyen filmin herhangi bir yayın platformuna eklenip eklenmeyeceği merakla bekleniyordu. Haberi Twitter üzerinden Seslendirme Kadroları hesabı duyurdu.

    Savaş sonrası Japonya'da atom bombasından sonraki yıkımı konu alan "Godzilla Minus One", 1954'te vizyona giren orijinal "Godzilla"nın ardındaki Japon eğlence kuruluşu Toho Co., Ltd. tarafından üretilen 33. Godzilla filmi ve 2016'daki canlı aksiyon "Shin Godzilla"nın ardından gelen ilk film.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top