Hesabım
    "Rüzgar Gibi Geçti"nin Yıldızı Vivien Leigh'in Hayatı Film Oluyor

    Filmde Vivien Leigh'i Carla Gugino canlandıracak.

    .

    Hollywood efsanelerinden Vivien Leigh'in hayatı film oluyor. "The Florist" adlı filmde Leigh'e Carla Gugino hayat verecek.

    Leigh, 1939 yapımı "Rüzgar Gibi Geçti" filmindeki Scarlett O'Hara rolüyle sinema tarihinde kalıcı bir yer edindi ve bunu 1951 yapımı "İhtiras Tramvayı" filmindeki Blanche DuBois rolüyle pekiştirdi. Britanyalı yıldız her iki performansı için de Oscar'a layık görüldü.

    1960'larda geçen "The Florist", John Gielgud'un Anton Chekov'un "Ivanov" adlı oyunundan uyarlanan Broadway yapımına liderlik etmeye hazırlanan Leigh'in bipolar bozuklukla mücadelesini ele alacak.

    Leigh, bir teslimat sırasında tanıştığı çiçekçi ve İkinci Dünya Savaşı gazisi Joseph Penn'e aşık olur. Bu dönemde aynı zamanda elektrokonvülsif tedavi için yerel bir psikiyatri tesisine gitmektedir.

    Jayce Bartok'un filmin senaryosunu ikili arasındaki bir kutu aşk mektubu yardımıyla oluşturduğu bildirildi. Yönetmen koltuğunda Nick Sandow oturuyor.

    Çekimler yaz sonunda Philadelphia'da başlayacak. Gugino, son olarak Mike Flanagan'ın "The Fall of the House of Usher" mini dizisindeki performansıyla beğeni topladı.

    Geçtiğimiz yıllarda Natalie Dormer liderliğindeki bir Viven Leigh dizisin yapılması da gündemdeydi. Ancak ikonik yıldızın hayatının daha geniş bir kısmını ele alması planlanan dizi projesi hayata geçirilemedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top