Hesabım
    "28 Years Later"ın Vizyon Tarihi Belli Oldu

    "28 Years Later" tam 23 yıl sonra vizyona girecek..

    Sony Pictures

    Sony Pictures, 28 Gün Sonra ve 28 Hafta Sonra'nın merakla beklenen devam filmi "28 Years Later"ın vizyon tarihini sonunda duyurdu ve Danny Boyle'un ikonik zombi serisinin hayranları için bekleyiş nihayet sona erdi. Zombi korku türünü yirmi üç yıl önce yeniden tanımlayan serinin heyecan verici devamına hazırlanırken, artık filmin ne zaman sinemalarda olacağını da biliyoruz. Konuyla ilgili ayrıntılar hâlâ gizli olsa da, zombilerin harap ettiği bir dünyanın korkunç kaosunu yeniden alevlendirmesi beklenen film 20 Haziran 2025'te sinemalarda olacak!

    Orijinal film, 28 Gün Sonra'da, Oscar ödüllü Cillian Murphy'yi, bir virüs salgınının insanları zombiye dönüştürmesinden ve toplumu kaosa sürüklemesinden 28 gün sonra komadan uyanan bisikletli kurye Jim rolünde izlemiştik. Her ne kadar Murphy devam filmi 28 Hafta Sonra'da yer almasa da, yeni filmin yönetici yapımcısı olarak yer alıyor ve Jim rolünü yeniden canlandırmak istediğini de biliyoruz.

    Heyecanı daha da artıran 28 Yıl Sonra'nın yıldızlarla dolu kadrosunda Jodie Comer, Aaron Taylor-Johnson ve Ralph Fiennes yer alıyor. Üçlünün oynayacağı roller şimdilik bir sır olarak kalmaya devam ediyor, ancak onların katılımı Boyle ve Alex Garland tarafından hazırlanan hikayenin oldukça büyüleyici olduğunun bir işareti. Üçlünün kadroya eklenmesi seri için potansiyel olarak yeni bir yöne işaret ediyor.

    Danny Boyle, 28 Yıl Sonra ile yönetmenliğe geri dönüyor bu da yeni bölümün, hayranların yıllar önce sevdiği yoğun ve cesur atmosfere sadık kalmasını sağlayacak gibi. Boyle, senarist Garland, Andrew Macdonald, Peter Rice ve Bernie Bellew ile birlikte filmin yapımcılığını üstlenecek. Bu arada The Marvels ve Candyman'deki çalışmalarıyla tanınan Nia DaCosta, serinin ikinci filmini yönetmeye hazır görünüyor.

    Orijinal film “28 Days Later” (28 Gün Sonra), komadan uyanan ve bir virüsün ortaya çıkmasının ardından dünyanın hızlı hareket eden zombiler tarafından istila edildiğini keşfeden bisikletli bir kuryenin etrafında dönüyordu. Film, atmosferi ve zombilere yönelik yenilikçi yaklaşımı nedeniyle övgüyle karşılandı ve ticari bir başarıya dönüştü. Orijinal hikayenin altı ay sonrasında geçen 28 Hafta Sonra devam filmi, NATO ve ABD Ordusu'nun enfeksiyonu kontrol altına alma ve Britanya'yı yeniden inşa etme girişimlerini konu alıyordu ancak ilk filmin ikonik statüsüne ulaşamadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top