Hesabım
    Chris Pine "Acemi Prenses 3" İçin İlginç Bir Yönetmen Seçimi Yaptı

    Anne Hathaway ile birlikte seriye geri dönmek istediğini belirten Pine, filmi Luca Guadagnino'nun yönetmesini istiyor!

    .

    "Acemi Prenses" (The Princess Diaries) serisinin hayranlarının uzun yıllardır heyecanla beklediği üçüncü film hâlâ biraz uzak bir ihtimal olsa da projeyi hayata geçirmek için bazı hareketlerin olduğu açıkça görülüyor.

    Oyuncu kadrosu açısından bildiğimiz tek şey Anne Hathaway'in rolüne geri dönmeye hazır olduğuydu. Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda Chris Pine da seriye geri dönmek ve Nicholas Devereaux rolünü yeniden canlandırmak isteyeceğini söyleyerek hayranları sevindirdi.

    Pine'ın aynı zamanda "Acemi Prenses 3"ü kimin yönetmesi gerektiği konusunda da fikirleri var. Filmi herkes kadar sabırsızlıkla beklediğini, ancak şu ana kadar hiçbir şey duymadığını söyleyen Pine, kraliyet macerasını yönetmeye son derece farklı bir yönetmenin gelmesinin projeyi büyük ölçüde yükseltebilecek bir unsur olduğunu belirtti.

    Pine'ın ideal yönetmen adayı se oldukça enterasan. Aktör, eğer Luca Guadagnino (Call Me By Your Name, Challengers) "Acemi Prenses 3"ü yönetirse ortaya inanılmaz bir film çıkacağını düşünüyor.

    Pine'ın seçimi rastgele ve imkansız görünse de, İtalyan yönetmenin filmografisinde onu gelecek film için oldukça iyi bir seçim haline getirebilecek bazı unsurlar var. Guadagnino, romantizmi yansıtma yeteneğinin yanı sıra nesiller arasındaki ayrımı ve onların nasıl iletişim kurduğunu gösterme konusunda da harika; "The Princess Diaries 2: Royal Engagement"tan 20 yıl sonra Mia'yı (Hathaway) yeniden ziyaret ettiğimizde bu temayla karşılaşabiliriz.

    "The Princess Diaries 3"ün senaryosu şu anda "Scorpion" ve "Supergirl"ün çeşitli bölümlerini yazan Aadrita Mukerji tarafından yazılıyor. Geçtiğimiz ay Hathaway projeden bahsederek henüz paylaşabileceği bir şey olmadığını belirtmiş ancak bu konudaki konuşmaların "iyi bir yerde" olduğunu ifade etmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top