Hesabım
    Keanu Reeves'li Ruben Östlund Filmine Kirsten Dunst ve Daniel Brühl Katıldı

    "Entertainmennt System Is Down" adlı filmin kadrosuna daha pek çok yıldızın katılması bekleniyor.

    .

    İki kez Altın Palmiye kazanan İsveçli yönetmen Ruben Östlund'un (Triangle of Sadness, The Square) yeni filminde Keanu Reeves'in rol alacağı resmen doğrulandı ve oyuncu kadrosuna Kirsten Dunst ve Daniel Brühl'ün katılacağı açıklandı.

    "The Entertainment System Is Down" adlı sosyal hiciv filmi, uzun mesafeli bir uçuşta eğlence sisteminin çalışmadığı ve yolcularınn sıkılma korkusuyla yüzleşmek zorunda kaldığı bir uçakta geçecek.

    Deadline, Östlund'un proje için artık kullanılmayan bir Boeing 747 satın aldığını ve uçağın stüdyodaki çekimler için tam ölçekli olarak kullanılacağını bildiriyor. Çekimleri 2025 başlarında başlayacak olan projeye tanınmış birçok ismin daha katılması bekleniyor.

    Östlund, filmi hazırlarken Virginia Üniversitesi'nde yapılan 'The Challenge Of The Disengaged Mind' adlı sosyal psikolojik araştırmadan ilham aldı. Deney, katılımcıların düşünmek dışında yapacak hiçbir şey olmadan bir odada tek başlarına 6 ila 15 dakika geçirmekten hoşlanmadıklarını ortaya çıkardı.

    Deneyi bir adım daha ileriye taşımak için araştırmacılar bir değişiklik daha ekledi: Bir düğmeye dokunarak denekler, isterlerse kendilerine zararsız ama çok acı verici bir elektrik şoku verebildiler. Kadınların dörtte birinin ve erkeklerin üçte ikisinin düğmeye basmayı seçtiği ortaya çıktı. Hatta bir adam düşünceleriyle yalnız kalmayı o kadar dayanılmaz buldu ki, 15 dakika boyunca kendine 190 elektrik şoku verdi.

    Film İsveç-Almanya-Fransız ortak yapımı olacak ve yönetmeni uzun süredir çalışma arkadaşı olan Plattform Produktion'dan yapımcı Erik Hemmendorff ve aynı zamanda dünya çapındaki satışlardan sorumlu olan Paris merkezli Ortak Yapım Ofisi'nden yapımcı Philippe Bober ile yeniden bir araya getirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top