Hesabım
    Endgame
    1. Sezon
    Puanım :
    Endgame

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    İlk yayın tarihi: 14 Mart 2011
    1 Fotoğraf
    Shawn Doyle
    Shawn Doyle
    Rolü : Arkady Balagan
    Patrick Gallagher
    Patrick Gallagher
    Rolü : Hugo Lum
    Katharine Isabelle
    Katharine Isabelle
    Rolü : Danni
    Carmen Aguirre
    Carmen Aguirre
    Rolü : Alcina Albeniz
    • Fotoğraf Endgame
    1. sezon bölümleri
    Opening Moves
    S01E01 - Opening Moves
    Endgame'de alışmadığımız bir tarzda oldukça farklı bir dedektif portresi çizen Arkady Balagan, karısının ölümünden sonra ortaya çıkan agorafobi rahatsızlığı nedeniyle kaldığı otelin kapısından dışarıya adım atamıyor. Verdiği satranç derslerinden yeteri kadar gelir elde edemeyince gerekli parayı sağlayabilmek adına kendisine gelen suç dosyalarıyla ilgilenmeye başlıyor. Ele aldığı olaylarda, satranç oyununda olduğu gibi tüm olabilirlikleri hesaplayarak adım adım çözüme ulaşmayı başarıyor.
    Turkish Hold'em
    S01E02 - Turkish Hold'em
    Balagan’ın kaldığı otelde poker oyunu sırasında bir soygun yapılır. Balagan böylelikle ikinci davasını da alır. Çünkü gerçekten paraya çok ihtiyacı vardır. Bu davada da otelde kurduğu ekibi Sam ve Alcina’dan yardım ister. Balagan aynı zmaanda nişanlısı Rosemarry’nin ölümünü araştırmaya devam etmektedir.
    The Caffeine Hit
    S01E03 - The Caffeine Hit
    İyi giyimli bir adam kaldırımda cüzdanı ve ayakkabısı çalınmış olarak bulunur. Adamın cebinden çıkan bir fatura onları Huxley Hotel’e götürür. Hafızasını kaybeden adam karısını ve kimliğini bulması için Balagan’dan yardım ister. Balagan ve Pippa nişanlısının soruşturması ile ilgili tartışırlar.
    The Other Side of Summer
    S01E04 - The Other Side of Summer
    Hugo bir arkadaşının yıllar önce kaybolan kızı ile ilgili Balagan’dan yardım ister. Balagan işi kabul etmeden önce her zamanki gibi iyi bir anlaşma yapar.
    I Killed Her
    S01E05 - I Killed Her
    Balagan bu defa tehlikeli ve karışık bir oyunun içine girer. Otel havuzunda bir kadın ölü olarak bulunur. Gizemli bir doktor kadının ölümünden kendisinin sorumlu olduğunu söylerken Balagan kendine özgü taktiği ile olayı araştırmaya başlar.
    Fearful Symmetry
    S01E06 - Fearful Symmetry
    Masum bir ailenin arabası evlerinin önünde patlar. Aile neden hedef olduklarını anlamak için Balagan’dan yardım ister. Balagan ailenin oğlu Colin’in bomba olayından beri evden çıkmaya korktuğunu farkeder. Danni, Sam ve Alcina’nın yardımı ile Balagan ailenin birçok sır sakladığını farkeder. Ancak 16 yaşındaki dünya satranç şampiyonu Jonas Etkin’in gelişiyle Balagan onunla ilgilenmeye başlar. Balagan Jonas ile oyun oynarken aynı adreste başka bir araç daha patlar. Balagan satranç stratejisini kullanarak iki adreste yaşanan bomba olayını biri ölmeden önce çözmek zorundadır. Bu arada Pippa Rosemary’nin otopsi raporundan öğrendikleri ile başetmeye çalışmaktadır.
    Gorillas in our Midst
    S01E07 - Gorillas in our Midst
    Çekici bir gazeteci ile bir Çinli kriptoloji uzmanı ellerindeki şifreyi çözmesi için Balagan’a gelir.
    The White Queen
    S01E08 - The White Queen
    Huxley İmparatorluğu’nun varisi denetleme için Huxley’e gelir ve ortadan kaybolan oğlu için Balagan’dan yardım isteyecektir.
    Huxley, We Have a Problem
    S01E09 - Huxley, We Have a Problem
    Balagan, Rus kozmonotu eski arkadaşı ile bir araya gelirken bir havacılık mühendisi öldürülür. Balagan’ın arkadaşı katil olmakla suçlanırken Balagan arkadaşının masumiyetini sorgulamak zorundadır.
    Bless This Union
    S01E10 - Bless This Union
    Mr. Black
    S01E11 - Mr. Black
    Polar Opposites
    S01E12 - Polar Opposites
    Deadman Talking
    S01E13 - Deadman Talking

    Hayran tepkileri

    Back to Top