Hesabım
    Güldünya
    Güldünya
    İptal edilmiş
    2009 | Dak. | Dram
    Oyuncular: Sanem Çelik, Erhan Emre, Yasemin Baştan
    Ülke Türkiye
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet ve Detaylar

    Gizem Özsoy (Sanem Çelik) hayatını yalnız başına sürdüren genç ve işinde başarılı bir kadındır. Gizem, kız kardeşi Funda'dan gelen ani ölüm haberi karşısında hiç beklemediği bir gerçekle yüz yüze kalır. Funda, ikisinin de üvey kardeşi olan Cengiz'in kendisine tecavüz etmesini daha fazla kaldıramayarak ve bu yükün altında ezilerek intihar etmiştir.

    Gizem kardeşinin ölümünden Cengiz'i sorumlu tutarak onu polise şikâyet edeceğini söyleyince bir anda Cengiz'in ölüm tehditlerine de maruz kalır. Artık kendi hayatı da tehlikededir ve bir kadın sığınma evini idare eden arkadaşı Canan Görgün'e sığınır. Canan'ın evinde kardeşi Murat ile tanışır. Her iki kardeş de kendi geçmişlerinde aile içi şiddete maruz kalmışlardır. Murat yurt dışında gazetecilik yaparak geçmişinden kaçsa da, Canan kurduğu sığınma eviyle kendisini annesi gibi mağdur kadınları kurtarmaya adamıştır.

    Gizem, Canan'ın kurduğu sığınma evine mecburen yerleşirken, burada aile içi şiddete, dayağa maruz kalan, töre gereği infazdan kaçan kadınların farklı farklı hikayelerine tanık olacaktır.

    1 Sezon
    Sanem Çelik
    Rolü : Gizem Özsoy
    Erhan Emre
    Rolü : Murat
    İclal Aydın
    Rolü : Canan
    Cem Bender
    Rolü : Ali
    "Çocuktan Gelin Olmaz!" Diyen Filmler!
    Haberler - Özel Dosyalar

    "Çocuktan Gelin Olmaz!" Diyen Filmler!

    22 Kasım 2016 Salı
    • Fotoğraf Güldünya

    Hayran tepkileri

    Back to Top