Hesabım
    Ihlamurlar Altında
    Ihlamurlar Altında
    Tamamlanmış
    2005 - 2007 | Dak. | Dram
    Ülke Türkiye
    Üyeler
    3,5 12 oy
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet ve Detaylar

    Elif yaşadığı varoş mahallenin en güzel kızlarından biridir ve gönlünü mahallenin yakışıklı ve yürek yakan delikanlısı Yılmaz'a kaptırmıştır. Hem dürüst hem çalışkan biri olan Yılmaz da Elif'e sevdalıdır ve çift bir an önce evlilik hazırlıklarını bitirip, birbirlerine kavuşmak isterler.

    Fakat Elif bir gün çalıştığı tekstil fabrikasında çok beğendiği bir elbiseye gizlice giyince, patronun oğlu Ömer'i güzelliği ile büyüler. Yılmaz ile kıskançlık yüzünden araları biraz bozulunca Elif, Ömer'den gelen yemek teklifini kabul eder. Fakat bu teklif toz pembe hayallerinin de altüst olmasına neden olacaktır. Yılmaz'ın kıskançlığı ve öfkesi daha artar, Ömer'in mağazasını sinirden dağıtınca gözaltına alınıp, hapse girer. Yılmaz'dan uzak kalan ve Ömer'in tavırlarına karşı yumuşayan Elif, sonunda Ömer'in evlilik teklifini kabul eder.

    Hapishanede kabadayı Sadıkoğlu ile bir olay sonucu tanışan ve onun hayatını kurtaran Yılmaz, hapishaneden çıkınca da Sadıkoğlu'nun orağı ve sağ kolu olur, Elif ile hayalini kurdukları zenginliğe ulaşır. Ama Elif'siz elindekilerin hiçbirinin değerini olmadığını fark eden Yılmaz, ondan ve Ömer'den intikam almak için yeni planlar harekete geçer...

    2 Sezon
    Tuba Büyüküstün'ün Yeni Projesi Bir Netflix Yapımı Olacak
    Haberler - Sanatçılar

    Tuba Büyüküstün'ün Yeni Projesi Bir Netflix Yapımı Olacak

    4 Aralık 2019 Çarşamba
    • Fotoğraf Ihlamurlar Altında

    Hayran tepkileri

    Back to Top