Hesabım
    Those Who Kill (US)
    Those Who Kill (US)
    İptal edilmiş
    2014 | Dak. | Dram, Polisiye, Gerilim
    Yaratıcı: Glen Morgan
    Oyuncular: Chloë Sevigny, James D'Arcy, Omid Abtahi
    Ülke ABD
    Üyeler
    3,0 1 Puanlama, 1 Eleştiri
    Puanım :
    0.5
    1
    1.5
    2
    2.5
    3
    3.5
    4
    4.5
    5
    İzlemek İstiyorum

    Özet ve Detaylar

    Bir Danimarka dizisinin uyarlaması olan yapım, bir polis dedektifin ve bir psikiyatristin seri cinayetleri çözme öyküsünü anlatacak.

    1 Sezon
    10 Bölüm
    Chloë Sevigny
    Rolü : Catherine Jensen
    James D'Arcy
    Rolü : Thomas Schaffer
    James Morrison
    Rolü : Detective Captain Frank Bisgaard
    Yeni Dizi Those Who Kill’den İlk Fragman
    Haberler - TV İnternetten Seçtiklerimiz

    Yeni Dizi Those Who Kill’den İlk Fragman

    24 Ocak 2014 Cuma

    Son Videolar

    Those Who Kill - Fragman 2:53
    Those Who Kill - Fragman
    764 gösterim
    • Fotoğraf Those Who Kill (US)

    İzleyici eleştirisi

    GoGoBaBa
    GoGoBaBa

    Takipçi 58 değerlendirmeler Takip Et!

    3,5
    20 Mayıs 2014 tarihinde eklendi
    Kanal, 2011 senesinde Danimarka televizyonu TV2 ekranlarında ikişer bölüm halinde beş ayrı parçadan oluşan toplam on bölümü yayınlanan Elsebeth Egholm ve Stefan Jaworski'nin yaratıcısı oldukları suç-gerilim türündeki Those Who Kill (Den som dræber)'in Amerikan uyarlaması için pilot bölüm siparişini verdi. Dizinin orijinal versiyonu, Kopenhag Polis Teşkilatı'nda seri cinayetler soruşturması konusunda uzmanlaşmış ...
    Devamını oku

    Hayran tepkileri

    • GoGoBaBa
      Kanal, 2011 senesinde Danimarka televizyonu TV2 ekranlarında ikişer bölüm halinde beş ayrı parçadan oluşan toplam on bölümü yayınlanan Elsebeth Egholm ve Stefan Jaworski'nin yaratıcısı oldukları suç-gerilim türündeki Those Who Kill (Den som dræber)'in Amerikan uyarlaması için pilot bölüm siparişini verdi. Dizinin orijinal versiyonu, Kopenhag Polis Teşkilatı'nda seri cinayetler soruşturması konusunda uzmanlaşmış kurgusal bir birimin katillerin izlerini sürmesi üzerine odaklanıyor. Dizinin Amerikan versiyonu da orijinal senaryonun izlerini takip edecek. Hikaye, polis dedektifi Catherine Jensen ve kendisi gibi seri katillerin avlanması konusunda derin bir bilgi ve anlayışa sahip adli psikiyatrist Thomas Schaffer'ın maceraları üzerine yoğunlaşacak. American Psycho (2000) filmi ve 2006-2011 yıllarında HBO ekranlarında yayınlanan Big Love dizisinin yıldız isimlerinden Chloe Sevigny, TVLine'ın raporuna göre bir katilin zihnini anlama konusunda doğuştan gelen bir yeteneğe sahip olan dizinin ana kadın karakteri dedektif Catherine Jensen karakterini canlandıracak. Karakter, geçmişinde yaşadıklarından dolayı tam bir işkolik haline gelen ve iş dışında pek sosyal hayatı bulunmayan biri olarak tanımlanıyor. Deadline'ın haberine göre dizinin ana erkek karakteri Thomas Schaffer'ı canlandıracak isim de belli oldu. 37 yaşındaki İngiliz aktör James D'Arcy dizide adli psikiyatrist ve Catherine Jensen'ın ortağı Thomas karakteriyle karşımızda olacak. Thomas, aynı zamanda üniversitede psikoloji eğitimi veren yakışıklı ve entelektüel biri olarak nitelendiriliyor.
    Back to Top