Hesabım
    Karagül
    4. Sezon
    Karagül

    Sezon bilgisi:

    37 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 4 Ekim 2015
    211 Fotoğraf | 32 Video
    Yavuz Bingöl
    Yavuz Bingöl
    Ece Uslu
    Ece Uslu
    Mesut Akusta
    Mesut Akusta
    Özlem Conker
    Özlem Conker
    Karagül 125.Bölüm Fragmanı 1:18
    Karagül 125.Bölüm Fragmanı
    Karagül 124.Bölüm Fragmanı 1:00
    Karagül 124.Bölüm Fragmanı
    40 gösterim
    Karagül 123.Bölüm Fragmanı 1:01
    Karagül 123.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Karagül
    • Fotoğraf Karagül
    • Fotoğraf Karagül
    • Fotoğraf Karagül
    • Fotoğraf Karagül
    • Fotoğraf Karagül
    • Fotoğraf Karagül
    • Fotoğraf Karagül
    • Fotoğraf Karagül
    4. sezon bölümleri
    Karagül 89.Bölüm
    S04E01 - Karagül 89.Bölüm
    Ebru, öldü zannettiği oğlunun ölmediğini, üstelik Halfeti'ye geldiği günden beri birlikte yaşadığını öğrenmiştir… Ebru bir yandan bu gerçeği kabullenmeye çalışırken diğer yandan, tüm öfkesini hesap sorması gereken konak ahalisine çevirir.
    Karagül 90.Bölüm
    S04E02 - Karagül 90.Bölüm
    Sabri’nin kaza kurşununun hedefi olan Narin, ölümle pençeleşirken, Baran annesinin acısıyla Ebru’ya sığınır. Ebru oğlunun peşinde bir yaprak gibi sürüklenmekte ve ona öz annesi olduğunu söylemenin yollarını aramaktadır.
    Karagül 91.Bölüm
    S04E03 - Karagül 91.Bölüm
    Ebru ve Narin arasındaki savaş gitgide şiddetlenmektedir. Ebru’nun Baran’a söylemesinin an meselesi olduğunu bilen Narin, sonunu düşünmeden bir adım atar. Atacağı bu adım, sonunda kendisini de içine alacak kadar büyük bir zarara neden olacaktır.
    Karagül 92.Bölüm
    S04E04 - Karagül 92.Bölüm
    Ebru ve Narin’in büyük hesaplaşması devam ederken, Narin Kendal’dan yardım ister. Kendal’dan istenen bu yardım Maya’nın tutuklanması ile sonuçlanır.
    Karagül 93.Bölüm
    S04E05 - Karagül 93.Bölüm
    Ebru, Maya’nın tutuklanmasıyla birlikte bu işin peşine düşer. Kenan’ın da yardımlarıyla işin içinde Kendal’ın parmağı olduğunu öğrenir. Artık Ebru’yu tutacak hiçbir güç kalmaz... Baran’la gerçekleri konuşmak üzere onu konağa çağırır.
    Karagül 94.Bölüm
    S04E06 - Karagül 94.Bölüm
    Ebru ve Narin büyük yüzleşmeye doğru adım adım ilerlerken, Narin, Ebru’yu durdurabilmek için her yolu deniyor. Ama bunun sonunda daha da çıkmaza giriyor. Hayatının artık eskisi gibi olmayacağını bilen Narin son çırpınışlarını yaşıyor.
    Karagül 95.Bölüm
    S04E07 - Karagül 95.Bölüm
    Narin, oğlunu kaybetmemek için kelimenin tam anlamıyla ateşle oynamaktadır. Ebru alevlerin arasında kaldığı sırada onu kurtarmaya gelen Baran’la birlikte içerde sıkışır kalır. Narin’in Ebru’dan kurtulma çabası gitgide sarpa sarmakta, kendi hayatı da dahil risk altına girmektedir.
    Karagül 96.Bölüm
    S04E08 - Karagül 96.Bölüm
    Ada’nın panikle yaptığı büyük hata ve iki kardeşin yaşadıkları şokla birlikte Kendal’dan yardım almaları sonucunda, Ebru içinden çıkılamaz bir sorunlar yumağının içinde kalır. Her durumdan kendine yarar sağlayan Kendal, bu durumu da lehine çevirir. Gittikçe sıkışan Ebru Maya’ya gerçekleri söyler. Ebru Ada’yı girdiği bu çukurdan kurtarmak için bir yol bulabilecek mi?
    Karagül 97.Bölüm
    S04E09 - Karagül 97.Bölüm
    Maya ve Ada’nın başına gelenlerden sonra, artık olanlara dayanamayan Maya annesini adam akıllı sıkıştırır. Ebru Maya’ya gerçeği söyler. Artık Maya için işin rengi değişmiş, olayları farklı bir açıdan görmeye başlamıştır.
    Karagül 98.Bölüm
    S04E10 - Karagül 98.Bölüm
    Rüstem ve Kendal’ın zorla aklına soktuğu Melek’i takıntı haline getiren Merdan, Melek ve Sabri’nin aşkına gözleri ile şahit olur. Bunu kendine yediremeyen Merdan, belki de hayatının hatasını yapar ve Sabri’yi vurur. Sabri kurtulabilecek ve Melek’le kavuşabilecek mi?
    Karagül 99.Bölüm
    S04E11 - Karagül 99.Bölüm
    Hayatının en büyük yalanıyla yüzleşen Baran alt üst olur... Neye inanacağını, kime gideceğini bilememekte, oradan oraya savrulmaktadır. Ebru, Kadriye’nin Baran’a gerçeği söylediğinden habersiz, bu kez son derece kararlı olarak konağa gelir. Baran’ı bir şekilde ikna edip, diğer üç çocuğuyla birlikte İstanbul’a dönmeye kararlıdır.
    Karagül 100.Bölüm
    S04E12 - Karagül 100.Bölüm
    Hayatının en büyük yalanını öğrenen Baran için artık yüzleşme zamanı gelip çatar. Diğer yandan konakta gergin bekleyiş ve Ebru ile Narin arasındaki kavga devam etmektedir. Baran’ın konağa gelmesiyle birlikte büyük hesaplaşma başlar. Bu hesaplaşmadan en büyük payı Kadriye alır.
    Karagül 101.Bölüm
    S04E13 - Karagül 101.Bölüm
    Yaşadığı büyük yıkımın intikamını almak istercesine öfkesini Kendal’a ve fabrikaya yönelten Baran, çıkardığı yangınla sadece kendi hayatını değil, onun için ölümü göze almaktan çekinmeyen annelerinin ve kız kardeşi Maya’nın hayatını da tehlikeye atmış olur.
    Karagül 102.Bölüm
    S04E14 - Karagül 102.Bölüm
    Baran’ın düşmesiyle birlikte Şamverdi ailesinin bütün üyeleri kendini hastane de bulurlar. Baran hayata geri dönmeye çalışırken anneleri dahil herkes başlarına gelen bu felaketten üzerlerine düşen payı alacaklardır. Baran’ın başında herkes kendi iç hesaplaşmasını yaşarken Ayşe, Nazlı’nın varlığıyla Baran’ın uzağına düştüğünü anlar. Ancak Ayşe asla pes etmeyecektir.
    Karagül 103.Bölüm
    S04E15 - Karagül 103.Bölüm
    Ebru Baran’ı kendinden çaldıkları iddiasıyla dava açar ama işler Ebru’nun kontrol edemeyeceği bir şekilde büyür. Bunu öğrenen Baran, ilk başta Ebru’yu suçlasa da daha sonra gerçekleri anlayacaktır.
    Karagül 104.Bölüm
    S04E16 - Karagül 104.Bölüm
    Oğullarına ulaşmak için her yolu deneyen Ebru ve Narin için belki de daha zor günler yaklaşmaktadır. Kasım’ın babası olduğunu öğrenen Ayşe, çiftlikten kaçar. Kızına babası olarak bir türlü ulaşamayan Kasım için bu artık son noktadır. Özlem kendisini bekleyen gelecekten habersiz, mahzendeki sırrı çözmeye de adım adım yaklaşmaktadır.
    Karagül 105.Bölüm
    S04E17 - Karagül 105.Bölüm
    Melek evliliğe doğru hızlı adımlarla giderken Kadriye kızının neden bu kadar ısrarlı bir şekilde bu evliliği istediğini bilmese de Melek’i Rüstem’e vermemek konusunda ki ısrarını sonuna kadar devam ettirecektir.  Acaba Kadriye bu düğüne engel olabilecek mi?
    Karagül 106.Bölüm
    S04E18 - Karagül 106.Bölüm
    Hamile olduğunu öğrenen Özlem kulaklarına inanamaz. Kenan’a karşı gittikçe öfkesi büyüyen Kendal, Kenan ve Fikriye için hazırladığı tuzakla hiç bilmeden kendini de büyük bir acının ortasına mı atacak?
    Karagül 107.Bölüm
    S04E19 - Karagül 107.Bölüm
    Melek, en büyük tepki ve karşı çıkışı Özlem ve Kadriye’den görmesine rağmen geri atmayacak ve Sabri’nin intikamını alana kadar ölüm yürüyüşüne devam edecektir. Ancak Melek için tehlike devam etmektedir.
    Karagül 108.Bölüm
    S04E20 - Karagül 108.Bölüm
    Baran ölümle burun buruna gelmiştir. Ebru ve Baran girdikleri bu ölüm kapanından kurtulabilecekler mi? Ölüm yürüyüşüne devam eden Melek, Şamverdi ailesinin kaderini kökünden değiştirmek üzere olduğunun farkında değildir
    Karagül 109.Bölüm
    S04E21 - Karagül 109.Bölüm
    Meleğin ölümüyle birlikte, Kadriye Ana artık yaşayabileceği en büyük ikinci acıyı da yaşamış ve sona gelmiştir. Kendi içine ve aklına sığmayan Kadriye Ana bir karar verir. Meleğin “hapishanem” dediği konağı kendine mezar olarak hazırlamaya başlar.
    Karagül 110.Bölüm
    S04E22 - Karagül 110.Bölüm
    Kendal ağır bir zehirlenme yaşasa da hayatta kalır ve son anda Kenan’ın Kendal’ı bitirmek için yaptığı son darbe planını öğrenir. Öğrendiklerinden sonra Kendal, artık oğluna kavuşabilmesinin en büyük engeli olan Kenan’ın idam fermanını imzalar.
    Karagül 111.Bölüm
    S04E23 - Karagül 111.Bölüm
    Kendal ağır bir zehirlenme yaşasa da hayatta kalır ve son anda Kenan’ın Kendal’ı bitirmek için yaptığı son darbe planını öğrenir.
    Karagül 112.Bölüm
    S04E24 - Karagül 112.Bölüm
    Kendal’ın Mehdi’ye kavuşmak için yaptığı plan ayağına dolanır ve bilmeden kendi oğlunun da ölüm fermanını imzalar. Mehdi bebek ölüm kapanından kurtulsa da onu çok zor günler beklemektedir.
    Karagül 113.Bölüm
    S04E25 - Karagül 113.Bölüm
    Sibel’in ölümüyle birlikte yeniden karşı karşıya kalan Kendal ve Kasım için yeni bir savaş başlar. Ancak bu kez kozlar Kasım’ın elindedir.
    Karagül 114.Bölüm
    S04E26 - Karagül 114.Bölüm
    Kendal’ın hiç bir ceza almadan çıkması Ayşe’yi çileden çıkarır ve Kendal’ın cezasını kendisi vermeye karar verir. Bütün bunlara seyirci kalmamaya kararlı olan Kasım’ın vereceği karar Ayşe’yi ve Baran’ı da etkilemektedir. Baran ve Ayşe’yi artık çok zor bir kader beklemektedir.
    Karagül 115.Bölüm
    S04E27 - Karagül 115.Bölüm
    Sevda’nın Kendal’ı alt etmek için yaptığı plan, başarısız olur... Ancak Kendal her zaman olduğu gibi bunu da kendi lehine çevirecek bir yol bulur. Kasım ve Ayşe’yi içinden çıkamayacakları bir tuzağa düşürür.
    Karagül 116.Bölüm
    S04E28 - Karagül 116.Bölüm
    Kendal ve Kasım arasındaki savaş tırmanarak devam ederken, Kendal’ın kurduğu tuzak Kasım’ı demir parmaklıkların arasına gönderir. Ayşe, babasının da içeri girmesiyle kendini büyük bir boşluğun içinde bulur.
    Karagül 117.Bölüm
    S04E29 - Karagül 117.Bölüm
    Oğullarının iyiliği için Ebru ve Narin birlikte hareket etmektedirler. Ancak iki anne de kendilerini bekleyen büyük fırtınadan habersizdirler.
    Karagül 118.Bölüm
    S04E30 - Karagül 118.Bölüm
    Oğlunun peşine düşen Emine, ortalığı birbirine katar. Oğlunu bulmak için her yolu deneyen Emine, Asım’ın hazin sonuna kendi gözleriyle şahitlik eder. Kendal’ın bütün sırlarını bilen Emine bundan sonra ne yapacaktır.
    Karagül 119.Bölüm
    S04E31 - Karagül 119.Bölüm
    Kendal kendisine karşı tavır alan ve sırtını dönen Kadriye ana başta olmak üzere Narin ve Ebru’ya bir ders vermek için evleri yıkma kararı alır. Ancak Kendal’ın hiçte aklında olmayan bir şekilde Maya ve Rüzgar yıkılan evin altında kalırlar.
    Karagül 120.Bölüm
    S04E32 - Karagül 120.Bölüm
    Suçluluk duygusuna düşen Narin ne yapacağını bilemez ve belki de hayatının en yanlış kararını verir. Narin’in verdiği karar geriye kalan konak halkının ve özellikle Ebru ve Baran’ın hayatına yeni bir darbe olarak inecektir.
    Karagül 121.Bölüm
    S04E33 - Karagül 121.Bölüm
    Narin’in kendisini Fırat’ın sularına bırakmasıyla birlikte Baran için yeni bir dönem başlar. İki büyük sevginin arasına sıkışıp kalan Baran artık ne yapacağını bilemez. Ebru günden güne avuçlarının arasından kayıp giden oğlu için çırpınmakta ve annelik sınavının en zor döneminden oğlu ile birlikte sağ salim çıkabilmek için savaşmaktadır.
    Karagül 122.Bölüm
    S04E34 - Karagül 122.Bölüm
    Narin’in ölümüyle birlikte Baran ve Ebru arasındaki dengeler yerinden oynar. Bir anda kendisini oğlunun çok uzağında bulan Ebru oğluna yardım edememenin acısıyla kıvranırken, Ada ve Maya abilerine destek olmak kolları sıvarlar.
    Karagül 123.Bölüm
    S04E35 - Karagül 123.Bölüm
    Herkesten çok sevdiği oğlunu kaybettiğini öğrenen Kendal, bu acı gerçeği kabullenemeyerek Mehdi’nin cansız bedenini hastaneden kaçırır.
    Karagül 124.Bölüm
    S04E36 - Karagül 124.Bölüm
    Bütün Şamverdiler için kabus dolu günler Kendal’ın yakalanmasıyla birlikte sona erse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içini yakmaktadır. Kendal’ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelir çatar. Ve büyük mahkeme günü gelir.
    Karagül 125.Bölüm Final
    S04E37 - Karagül 125.Bölüm Final
    Kendal’ın en büyük cezası olan olan vicdanıyla hesaplaşma günleri gelip çatmıştır. Bu güne kadar yaşadığı ve yaşattığı zulmü yine de anasının kucağına dindirmeye çalışırken, Kadriye Ana, kendi elleriyle yarattığı cehennemde yanan oğlunun acısına dayanabilecek mi?

    Hayran tepkileri

    Back to Top