Hesabım
    Cold Case
    7. Sezon
    Puanım :
    Cold Case
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    22 Bölüm
    orijinal kanal: CBS
    Sezon yapım tarihi: 2009
    Kathryn Morris
    Kathryn Morris
    Rolü : Lilly Rush
    Danny Pino
    Danny Pino
    Rolü : Scotty Valens
    John Finn
    John Finn
    Rolü : John Stillman
    Jeremy Ratchford
    Jeremy Ratchford
    Rolü : Nick Vera
    7. sezon bölümleri
    The Crossing
    S07E01 - The Crossing
    Lily, geçmişinde birçok cinayet davasını suçlu psikolojisini kavrayabilen içgüdüleri sayesinde çözmüştü. Şimdi ise tanıkları sorgulayıp, aradan geçen zaman ve değişen yaşamlar sonrasında bu becerisini kullanmaya çalışıyor. Tabii bu kez en büyük yardımcısı yeni teknolojiler. O bunları kullanıp hiçbir zaman çözülememiş olan davaları çözmek zorunda. Üstelik yeni gelişmelere de hazırlıklı olmalı. Yaptığı iş, kabuk bağlamış yaraları açabilir, şüphelileri tekrar suça itebilir. Diğer yandan mağdurlar ya da yakınlarını kaybetmiş aileler, aradan yıllar geçtikten sonra yeniden o kötü anları hatırlamak istemedikleri için yardıma hazır olmayabilirler...
    Hood Rats
    S07E02 - Hood Rats
    Jurisprudence
    S07E03 - Jurisprudence
    Soul
    S07E04 - Soul
    WASP
    S07E05 - WASP
    Cold Case ekibi 2. Dünya Savaşı sırasında hava kuvvetlerine yardımcı olan bir kadın pilotun davasını soruşturuyor.Ekip 1944 yılında 2. Dünya Savaşı sırasında hava kuvvetlerine yardımcı olan sivil programın parçası bir kadın pilotla ilgili davayı soruştuyor. Bu arada Lilly kefaletle tahliye olan Moe Kitchener’ın hedefindedir. Bu bölümde birçok Emmy Ödüllü oyuncu konuk oluyor; Michael Learned, Louise Patterson olarak eski bir pilotu, Deanna Dunagan, Iris Keening rolüyle eski bir komutanı Chad Faust, Frank James rolüyle uçuş eğitmenini, John Aniston ise kıdemli hava kuvvetleri pilotunu canlandırıyor.
    Dead Heat
    S07E06 - Dead Heat
    Read Between the Lines
    S07E07 - Read Between the Lines
    Chinatown Chinatown
    S07E08 - Chinatown Chinatown
    Cold Case ekibi 1983 yılında öldürülen ve genç Stillman tarafından incelenen Çinli Amerikan gencinin davasını tekrar açar. Genç çocuk kız arkadaşının festivalde Çinli bir çete tarafından öldürülmesinin ardından kız arkadaşı için adaleti sağlayamadan bir cinayete kurban gider.
    Forensics
    S07E09 - Forensics
    Iced
    S07E10 - Iced
    The Good Soldier
    S07E11 - The Good Soldier
    The Runaway Bunny
    S07E12 - The Runaway Bunny
    Bombers
    S07E13 - Bombers
    Metamorphosis
    S07E14 - Metamorphosis
    Two Weddings
    S07E15 - Two Weddings
    One Fall
    S07E16 - One Fall
    Flashover
    S07E17 - Flashover
    Dibe vurmuş durumdaki Vera ortadan kaybolur. Endişeli takım arkadaşları ise Vera’nın 2006 yılındaki bir kundaklama davasına olan saplantısının onu nerede bulacakları konusunda ipucu olabileceğini düşünürler. 2006 yılındaki bu kundaklama olayında Vera’nın partneri olan yangın söndürme subayı Ray Crawford rolüyle Glenn Morshower ve Vera’nın son zamanlarda sürekli gidip sarhoş olduğu barda barmenlik yapan Schmitty rolüyle Patrick Gallagher konuk oyuncu olarak bu bölümde izleyenlerin karşısında.
    Last Drive In
    S07E18 - Last Drive In
    Bullet
    S07E19 - Bullet
    İki parçalık serinin son bölümünde seri katilin kimliği ve hedefindekiler ortaya çıkartıldıktan sonra ekip ve FBI, katilin öldürmeyi planladığı kurbanları saklamak üzereyken onu tutuklamak için ortak bir operasyon düzenlerler.
    Free Love
    S07E20 - Free Love
    Almost Paradise
    S07E21 - Almost Paradise
    Shattered
    S07E22 - Shattered

    Hayran tepkileri

    Back to Top