Hesabım
    O Hayat Benim
    3. Sezon
    Puanım :
    O Hayat Benim

    Sezon bilgisi:

    40 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 20 Eylül 2015
    243 Fotoğraf | 36 Video
    Keremcem Dürük
    Keremcem Dürük
    Rolü : Ateş
    Ezgi Asaroğlu
    Ezgi Asaroğlu
    Rolü : Bahar
    Ceren Moray
    Ceren Moray
    Rolü : Efsun
    Sinan Albayrak
    Sinan Albayrak
    Rolü : Mehmet Emir Atahan
    O Hayat Benim 100.Bölüm Fragmanı 0:48
    O Hayat Benim 100.Bölüm Fragmanı
    126 gösterim
    O Hayat Benim 99.Bölüm Fragmanı 0:39
    O Hayat Benim 99.Bölüm Fragmanı
    57 gösterim
    O Hayat Benim 98.Bölüm Fragmanı 0:45
    O Hayat Benim 98.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf O Hayat Benim
    • Fotoğraf O Hayat Benim
    • Fotoğraf O Hayat Benim
    • Fotoğraf O Hayat Benim
    • Fotoğraf O Hayat Benim
    • Fotoğraf O Hayat Benim
    • Fotoğraf O Hayat Benim
    • Fotoğraf O Hayat Benim
    • Fotoğraf O Hayat Benim
    3. sezon bölümleri
    O Hayat Benim 61.Bölüm
    S03E01 - O Hayat Benim 61.Bölüm
    Ateş'in Bahar'dan sakladığı geçmişi, ortaya çıkacak mı? Bahar ve Efsun arasında neler yaşanacak?
    O Hayat Benim 62.Bölüm
    S03E02 - O Hayat Benim 62.Bölüm
    Sırrın ortaya çıkışı Bahar için olduğu kadar Efsun içinde yeni bir hayatın başlangıcıdır. Yıllarca kandırıldığını öğrenen Bahar'ın kendisini toparlaması ve öz ailesini kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır.
    O Hayat Benim 63.Bölüm
    S03E03 - O Hayat Benim 63.Bölüm
    Bahar yaşadığı onca acıyla yüzleşirken üstüne bir de İlyas’ın intiharı ile sarsılır. Fakat bu durum Bahar’ın Efsun’dan şikayetçi olmasına engel değildir. Bahar için gerçek hayat yeni başlıyordur ve onun gerçekleri hesap sorması için yeter de artar bile. Herkes hak ettiği cezayı çekmelidir!
    O Hayat Benim 64.Bölüm
    S03E04 - O Hayat Benim 64.Bölüm
    Efsun, Bahar’ın kendisini affettiğini düşünüp ona sığındığı sırada yakalanır. Efsun artık yaptıklarının bedelini ödeyecektir. Ancak ödeyeceği bedel çok ama çok ağır olacaktır.
    O Hayat Benim 65.Bölüm
    S03E05 - O Hayat Benim 65.Bölüm
    Efsun yaptıklarının bedelini çok ağır ödemeye devam ediyordur. Hapishanede yaşadığı her şey sonradan Efsun'u dönülmez bir yola sokacaktır. Her zaman hayatında önemli bir yer tutan Bahar artık Efsun için bir düşman haline gelecektir.
    O Hayat Benim 66.Bölüm
    S03E06 - O Hayat Benim 66.Bölüm
    Bahar ve Efsun arasında ipler kopmak üzere... Zor günler yaşayan birbirlerinden nefret etme noktasına gelen Bahar ve Efsun sonunda büyük yüzleşmelerini yaşarlar.
    O Hayat Benim 67.Bölüm
    S03E07 - O Hayat Benim 67.Bölüm
    Efsun’un akıl almaz planı hesaplamadığı bir şekilde devreye girmiştir. Ancak bu detay Efsun’u konağa girme yolundan geri döndüremeyecektir. Efsun elinden kayıp giden hayatı geri almaya kararlıdır. Onu bu yolda Salih ve Sultan da yalnız bırakmayacaktır.
    O Hayat Benim 68.Bölüm
    S03E08 - O Hayat Benim 68.Bölüm
    Arda’yı fena halde köşeye sıkıştırmıştır Efsun. Efsun ile evlenmekten başka çaresi kalmayan Arda teklifi kabul eder. Arda’nın hayatında birisi olduğunu öğrenen Hülya ise bu kişiyle tanışmak için Arda’ya baskı yapıyordur.
    O Hayat Benim 69.Bölüm
    S03E09 - O Hayat Benim 69.Bölüm
    Ateş ile ilişkisinde ki duygusal çıkmazlarla boğuşan Bahar, kaçarak sığınacağı tek yerin öz ailesi olduğunu anlar sonunda. Efsun da istediğini elde etmek üzeredir. Arda her şeyin başına geçecek ve Efsun konağa hiç olmadığı kadar güçlü dönecektir. 
    O Hayat Benim 70.Bölüm
    S03E10 - O Hayat Benim 70.Bölüm
    Efsun, kameralar karşısında Arda’yla evlendiğini, yani Atahanların gelini olduğunu açıklamış, herkesi şoke etmiştir. Bu beklenmedik durum karşısında Hülya’nın çıldırmasına ramak kalmış, Mehmet Emir sinirden deliye dönmüştür.
    O Hayat Benim 71.Bölüm
    S03E11 - O Hayat Benim 71.Bölüm
    Bahar da hayatının bir kez daha Efsun tarafından çalınmasına seyirci kalmayacaktır! Ama Sultan ve Efsun’un Atahan'ları avuçlarının içine almak için şeytanca bir planı vardır. Kısmet Mahallesi ise gün geçtikçe daha da karışmaktadır.
    O Hayat Benim 72.Bölüm
    S03E12 - O Hayat Benim 72.Bölüm
    Yalanların bedelini ödeme vakti artık! Bahar’ın darbesi sonucunda konakta bir yaşam imkansız hale gelir. İsmail’in haberini almak Efsun için bir başka ağır tokat olacaktır. O güne dek üzdükleri insanlar şimdi hayatlarını yeniden inşa etmeye çalışmaktadır.
    O Hayat Benim 73.Bölüm
    S03E13 - O Hayat Benim 73.Bölüm
    Arda’yla birlikte yurtdışına kaçmakta olan Müge büyük bir buhranın içindedir. Ailesini terk etmek yüreğini parçalamaktadır. Bahar’ın ve Mehmet Emir Atahan’ın telefonlarına beklenmedik bir çağrı gelir. Herkes konağa doğru koşarken, ölümle yüzleşmek bir kez daha tüm dengeleri altüst edecektir.
    O Hayat Benim 74.Bölüm
    S03E14 - O Hayat Benim 74.Bölüm
    Bahar, Ateş’in gidişiyle hayatının ışığını yitirmiştir sanki... Kör kuyulardayken Mehmet Emir kızına kol kanat gerer. Ancak Hülya, Bahar’ın geçmişte Yusuf Erkıran’la ilgili sırrı saklamış olmasını kabul etmeye hazır değildir. Bahar sonunda onların günahlarını, ikiyüzlülüklerini de bir tokat gibi suratlarına çarpar.
    O Hayat Benim 75.Bölüm
    S03E15 - O Hayat Benim 75.Bölüm
    Ateş, Arzu’yla evlenmeye karar vermiştir. Bahar ise bu kez hayatının parmaklarının ucundan kayıp gitmesine seyirci kalmak istemez.
    O hayat Benim 76.Bölüm
    S03E16 - O hayat Benim 76.Bölüm
    Fulyanın dedikleri Mehmet Emir'de kafa karışıklığına sebep olmuştur hastalık bedenini ve zihnini çoktan ele geçirmişitr artık. Geriye tek bir çare kalır hayati tehlikeye rağmen ameliyat.
    O Hayat Benim 77.Bölüm
    S03E17 - O Hayat Benim 77.Bölüm
    Ateş’in başına öyle bir şey gelir ki. Tüm hayatlar bir anda durur sanki. Doruk kaybolmuştur. Ateş ve Bahar umutların gitgide tükendiği bir arayışın ortasında bulurlar kendilerini. Ateş acıların en büyüğüyle karşı karşıyadır.
    O Hayat Benim 78.Bölüm
    S03E18 - O Hayat Benim 78.Bölüm
    Bir çocuğun, bir evladın hayatından daha önemli ne olabilir? Ateş, Doruk’u ilelebet kaybettiği korkusuyla darmadağındır artık. İsmail onu acı gerçekle yüzleştirmek zorunda kalır.
    O Hayat Benim 79.Bölüm
    S03E19 - O Hayat Benim 79.Bölüm
    Kenan’ın baskı ve tehditleri, Sultan ile Efsun’u boşanma konusunda bir adım atmak zorunda bırakır. Sultan, Efsun’un bu boşanmadan olabildiğince kârlı çıkabilmesi için her şeyi yapmaya kararlıdır.
    O Hayat Benim 80.Bölüm
    S03E20 - O Hayat Benim 80.Bölüm
    Ateş tehlikeli bir oyunun ortasındadır. Oğlunun ölümünün gerçek sorumlusunu bulma gayreti, onu karanlık noktalara itmektedir. Arzu ise Ateş’i kendine bağlamak için başka bir çocuk yapma fikrini ortaya atar. Bu durum ise Bahar ve Ateş'in aralarına örülen yeni bir duvar olur.
    O Hayat Benim 81.Bölüm
    S03E21 - O Hayat Benim 81.Bölüm
    Ateş’in kendini affettirme çabasıysa, Arzu’nun iyice gözünü karartıp Bahar’ın canına kast etmesiyle sonuçlanır. Ölüm ve doğum yine aynı anda kapıyı çalar.
    O Hayat Benim 82.Bölüm
    S03E22 - O Hayat Benim 82.Bölüm
    Bahar donmuş gölün zayıf buz tabakası üzerinde ölümle cebelleşmektedir. Arzu’nun Bahar’ın canına kast etmesi, Ateş için bardağı taşıran son damla olur. Fakat boşanma kararını açıkladığında, Arzu tamamen kontrolden çıkar.
    O Hayat Benim 83.Bölüm
    S03E23 - O Hayat Benim 83.Bölüm
    Ateş, Arzu’nun tehditlerine boyun eğmez. Hasret’i hapisten kurtarmak için Bahar’ın harekete geçmesi gerekir. Arzu’nun ruh hali bu denli karanlıkken, Bahar’ın da beklenmedik hamleler yapmaktan başka çaresi yoktur.
    O Hayat Benim 84.Bölüm
    S03E24 - O Hayat Benim 84.Bölüm
    Efsun, Arda’yla birlikte kendisini de yakmaya hazır görünürken, Sultan tek bir yol görür önünde. Efsun’a “Sen benim kızımsın!” demek zorundadır.
    O Hayat Benim 85.Bölüm
    S03E25 - O Hayat Benim 85.Bölüm
    Mehmet Emir ve Hasret’in mutluluk hayalleri, Kenan’ın yerleştirdiği bombayla paramparça olur. Bahar, Atahan Holding’in başında, anne ve babasını gururlandıracak bir yönetici olmaya çalışırken, Ateş ona hayatının en acı haberini getirir.
    O Hayat Benim 86.Bölüm
    S03E26 - O Hayat Benim 86.Bölüm
    Bahar ve Efsun için, Hasret’in mirasına el koymak için kendilerini kaçıran Erkıranların akıbeti, kimseye sığınamayacakları, kimseden yardım isteyemeyecekleri bir kaçış sürecinin başlangıcı olur.
    O Hayat Benim 87Bölüm
    S03E27 - O Hayat Benim 87Bölüm
    Bahar her şeyden vazgeçip Atahan yaşamına veda eder. Mehmet Emir bundan dolayı Cemre’yi suçlar. Fakat Kenan, Cemre’yi kullanmak için yeni adımlar atmaktadır.
    O Hayat Benim 88.Bölüm
    S03E28 - O Hayat Benim 88.Bölüm
    Arzu’nun elindeki silahın patlaması, o an karşısında duran herkesin hayatlarını derinden etkileyecektir. Arzu’nun tek bir şansı vardır. Eline silahı veren Kenan’ın foyasını meydana çıkarmak.
    O Hayat Benim 89.Bölüm
    S03E29 - O Hayat Benim 89.Bölüm
    Cemre Mehmet Emir’in yakınına, konağa kadar girmenin anahtarını bulmuştur. Herkesi karşı karşıya getiren ise Ateş’le Bahar’ın ani bir kararla, bu kez kimsenin engellemesine fırsat tanımadan evlenmeye karar vermeleri olur.
    O Hayat Benim 90.Bölüm
    S03E30 - O Hayat Benim 90.Bölüm
    Kenan farkında olmadan Hülya’nın ve hatta Müge’nin bile canını tehlikeye attığı bir olaylar zincirini tetiklemiştir. Ve birileri feda edilmeden bu sayfa kapanmayacaktır.
    O Hayat Benim 91.Bölüm
    S03E31 - O Hayat Benim 91.Bölüm
    Kenan türlü numarayla kendini her şeyden sıyırmaya çalışsa da Ateş’i durdurmak artık mümkün değildir. Ve Ateş Kenan tarafından ölüme doğru itilir.
    O Hayat Benim 92.Bölüm
    S03E32 - O Hayat Benim 92.Bölüm
    Efsun’la Arda’nın hangi şartlarda evlendiğini ve Arda’nın işlediği cinayeti öğrenen Cevriye artık patlamaya hazır bir bombadır. Kısmetsizler Mahallesi’nde Sultan’a karşı bir cephe oluşur.
    O Hayat Benim 93.Bölüm
    S03E33 - O Hayat Benim 93.Bölüm
    Efsun ve Arda yolun sonuna gelmiştir artık. Aşkları en büyük sınavını vermek üzeredir. Apar topar hastaneye kaldırılan Efsun’un durumu ortaya çıktığında, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!
    O Hayat Benim 94.Bölüm
    S03E34 - O Hayat Benim 94.Bölüm
    Kenan konağa dönmenin yollarını aramaktadır. Mehmet Emir bunun önünü kesmek için Ateş’ten yardım ister. Ancak Ateş’in geçmişte Kenan’ı öldürmeye teşebbüs etmiş olması, onun peşini bırakmayacaktır.
    O Hayat Benim 95.Bölüm
    S03E35 - O Hayat Benim 95.Bölüm
    Hülya yüksek dozda tansiyon hapıyla zehirlenince kalbi durma noktasına gelmiştir. Efsun ve Arda bebeklerinin ultrason görüntülerine bakıp kalp atışlarını ilk kez dinlerken, aldıkları trajik haberle sarsılırlar.
    O Hayat Benim 96.Bölüm
    S03E36 - O Hayat Benim 96.Bölüm
    Ateş cezaevinde karşısına çıkıp babası olduğunu iddia eden adama inanmaz. Ama gerçekler önüne bir duvar gibi dikilmektedir. Ateş tam yirmi dört sene sonra babasını bir kez daha kaybetmek üzeredir. Bahar’ın getirdiği acı haber de Ateş’i yıkan son darbe olur.
    O Hayat Benim 97.Bölüm
    S03E37 - O Hayat Benim 97.Bölüm
    Geçmiş kapıyı çalar. Kapıdaki ziyaretçi, sadece Sultan ve Efsun’un değil, mahalledeki herkesin hayatını etkileyecek olaylara gebedir.
    O Hayat Benim 98.Bölüm
    S03E38 - O Hayat Benim 98.Bölüm
    Bahar, Ateş, Efsun. Üçü de hayatlarının dönüm noktasında. Üçü de sevdiklerini kaybetmemek için kendilerinden vazgeçmek zorunda kalacakları bir dönemeçtedir.
    O Hayat Benim 99.Bölüm
    S03E39 - O Hayat Benim 99.Bölüm
    Bahar’ın kaçışı ve Efsun’la Arda’nın onu yalnız bırakmayışı, iki kız kardeşi hiç olmadığı kadar yakınlaştırmaktadır. Herkes adına büyük fedakârlıklar gerektirir bu yolculuk. Ömer, Bahar’ı yirmi dört saat içinde yakalamak konusunda son derece kararlıdır. Ateş de peşindeki Ömer’i atlatıp Bahar’a kavuşabilmek için gözünü karartacaktır
    O Hayat Benim 100.Bölüm
    S03E40 - O Hayat Benim 100.Bölüm
    Bahar ve Efsun bir yol ayrımındadır! Efsun’un acısı kaldıramayacağı kadar büyüktür ve bebeğini kaybettiği için Bahar’ı suçluyordur. Bahar ise mahkemenin hakkında vereceği hükmü beklerken, asıl büyük vicdan azabını Efsun’un başına gelenlerden dolayı çekmektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top