Hesabım
    Güllerin Savaşı
    2. Sezon
    Puanım :
    Güllerin Savaşı

    Sezon bilgisi:

    20 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 5 Eylül 2015
    95 Fotoğraf | 19 Video
    Damla Sönmez
    Damla Sönmez
    Rolü : Gülru
    Barış Kılıç
    Barış Kılıç
    Rolü : Ömer
    Canan Ergüder
    Canan Ergüder
    Rolü : Gülfem Sipahi
    Sercan Badur
    Sercan Badur
    Rolü : Cihan
    Güllerin Savaşı 67.Bölüm Fragmanı 0:52
    Güllerin Savaşı 67.Bölüm Fragmanı
    437 gösterim
    Güllerin Savaşı 66.Bölüm Fragmanı 0:45
    Güllerin Savaşı 66.Bölüm Fragmanı
    348 gösterim
    Güllerin Savaşı 65.Bölüm Fragmanı 0:50
    Güllerin Savaşı 65.Bölüm Fragmanı
    67 gösterim
    • Fotoğraf Güllerin Savaşı
    • Fotoğraf Güllerin Savaşı
    • Fotoğraf Güllerin Savaşı
    • Fotoğraf Güllerin Savaşı
    • Fotoğraf Güllerin Savaşı
    • Fotoğraf Güllerin Savaşı
    • Fotoğraf Güllerin Savaşı
    • Fotoğraf Güllerin Savaşı
    • Fotoğraf Güllerin Savaşı
    2. sezon bölümleri
    Güllerin Savaşı 49.Bölüm
    S02E01 - Güllerin Savaşı 49.Bölüm
    Gülru ve Gülfem’in büyük trajedilerinin üzerinden 3 ay geçmiş, hayat her şeye rağmen devam etmiştir. Gülru, hayatının en karanlık gecesinden aydınlığa çıkmış ve hamiledir. Kötü günleri geride bırakmış, bebeğine kuracağı gelecek için heyecanla gün sayarken bir yandan da hayat kavgası içinde, ekmek parası derdindedir.
    Güllerin Savaşı 50.Bölüm
    S02E02 - Güllerin Savaşı 50.Bölüm
    Cihan’ın mahalleye yerleşmesi Gülru’nun planlarını altüst eder. Büyük şok  yaşayan Gülfem tırnaklarını yeniden çıkarırken Ömer’in varlığı ortalığı iyice karıştırır. Ömer, arkasında bıraktığı enkazı yeniden Cihan’ın kollarında görmenin öfkesiyle adeta kendini kaybeder.
    Güllerin Savaşı 51.Bölüm
    S02E03 - Güllerin Savaşı 51.Bölüm
    Gülru ve Ömer'in yüzleşmeleri sancılı olur. Ömer'i bir anda karşısında gören Gülru, sarsılmasına rağmen dik durmaya çalışır. Ömer'in varlığı, Cihan'ın çabasını kamçılarken Gülfem, kardeşinin mahalle hayatına ayak uyduramayıp köşke döneceğinden emindir.
    Güllerin Savaşı 52.Bölüm
    S02E04 - Güllerin Savaşı 52.Bölüm
    Gülru’nun Ömer’i bıçaklamasıyla ortalık karışır. Ömer, Gülru’nun gözünün yaşına bakmaz ancak gelişmeler onun için de şaşırtıcı olacaktır.
    Güllerin Savaşı 53.Bölüm
    S02E05 - Güllerin Savaşı 53.Bölüm
    Gülru’nun hamile olduğunu öğrenen Ömer, öfke ve şaşkınlıkla altüst olmuştur. İçten içe baba olacağı gerçeğini bilse de, Gülru’ya olan nefreti bu gerçeği reddetmesine sebep olur.
    Güllerin Savaşı 54.Bölüm
    S02E06 - Güllerin Savaşı 54.Bölüm
    Cahide’nin ölümüyle birlikte Ömer için çok şey değişmiştir. Ömer, annesine son nefesinde verdiği sözü tutmaya kararlı, Gülru ile savaşmaya hazırdır.
    Güllerin Savaşı 55.Bölüm
    S02E07 - Güllerin Savaşı 55.Bölüm
    Halide’nin sakladığı inanılmaz sırdan habersiz iki kardeş arasındaki savaş yükselirken, Gülru’nun ortadan kaybolması köşkü karıştırır. Ömer’le bir kez daha karşı karşıya gelen Cihan, Gülru’dan bir haber çıkmasını bekler. Ömer de Gülru’nun peşindedir.
    Güllerin Savaşı 56.Bölüm
    S02E08 - Güllerin Savaşı 56.Bölüm
    Gülru’nun atlattığı büyük tehlike Ömer için bir kırılma noktası olur. Ultrasonda bebeği gören Ömer, içindeki gerçek duyguları daha fazla bastıramaz ve bütün benliği ile doğacak bebeği sahiplenir. Bundan sonra, bebeğin sağlığı için Gülru’yu kışkırtacak bir şey yapmayacaktır. Ancak Ömer’deki bu dönüşüm Gülru için hiç de rahatlatıcı olmaz.
    Güllerin Savaşı 57.Bölüm
    S02E09 - Güllerin Savaşı 57.Bölüm
    Gülfem hayatını yıkan gerçekleri öğrenmiştir ama kabul edemiyordur. Gülfem, bununla baş etmeye çalışırken kabullenememesine rağmen, Tibet’in de yardımıyla gerçekte kim olduğunun peşine düşer.
    Güllerin Savaşı 58.Bölüm
    S02E10 - Güllerin Savaşı 58.Bölüm
    Bebeklerini kaybetmeleriyle birlikte Gülru ve Ömer, hayatlarının en büyük acısıyla sınanacakları yepyeni bir döneme girerler. Ömer, nefretine sığınıp yaptığı hatalarıyla en ağır şekilde yüzleşirken; Gülru için artık hayat durmuş, umutlar tükenmiş, anlamlı olan her şeyin yerini koca bir boşluk alır.
    Güllerin Savaşı 59.Bölüm
    S02E11 - Güllerin Savaşı 59.Bölüm
    Gülfem, Gülru ve Tibet’ten yediği golü hazmetmeye çalışırken, Gülru’nun hayatında yepyeni bir dönem başlamıştır. Eski defterlerin yeniden açılacağını ve hırs dolu mücadelenin kaldığı yerden devam edeceğini ilan eden bu yeni dönem, Ömer’i de Cihan’ı da rahatsız eder.
    Güllerin Savaşı 60.Bölüm
    S02E12 - Güllerin Savaşı 60.Bölüm
    Ömer, Gülru’nun çok önemsediği açık arttırma gecesine damgasını vururken Gülfem, Gülru ve Tibet’e sıkı bir gol atmış olur. Ömer’in sürekli peşinde olması Gülru’nun sadece duygularını değil, iş hayatını da etkilemeye başlar.
    Güllerin Savaşı 61.Bölüm
    S02E13 - Güllerin Savaşı 61.Bölüm
    Gülru’nun oyunu, Ömer’in beklenmedik tavrıyla istediği gibi gitmez. Ömer ve Gülru arasında artık bir kaçma kovalamaca başlamıştır. Gülfem ve Cihan yüzleşmesi ise, ‘iki kardeşi’ birbirine daha da yakınlaştırır.
    Güllerin Savaşı 62.Bölüm
    S02E14 - Güllerin Savaşı 62.Bölüm
    Cihan, büyük sırrı öğrenmesi ile altüst olur. Gülfem’in gerçeği bildiğinden habersiz, hem Gülru hem de Gülfem için doğru zamanda doğru adımı atmaya çalışır. Ömer’in öpücüğünden sonra duygusal olarak tamamen dağılan Gülru ise, Çiçek’in doğum günü yemeğinde zor anlar yaşar.
    Güllerin Savaşı 63.Bölüm
    S02E15 - Güllerin Savaşı 63.Bölüm
    Gülru öğrendiği gerçekle bıçak sırtında olduğundan habersiz, Gülfem’e saldırmaya hazırdır. Cihan’ı şüphelendirmeden sessiz ve emin adımlarla harekete geçmek için doğru zamanı bekler.
    Güllerin Savaşı 64.Bölüm
    S02E16 - Güllerin Savaşı 64.Bölüm
    Gülfem ve Gülru'nun savaşı en büyük darbesini alır.
    Güllerin Savaşı 65.Bölüm
    S02E17 - Güllerin Savaşı 65.Bölüm
    Cihan'ın ölümü ile Gülru ve Ömer tekrar bir araya gelecek mi?
    Güllerin Savaşı 66.Bölüm
    S02E18 - Güllerin Savaşı 66.Bölüm
    Gülfem’in arabasını bile elinden alan ve onun yerine geçmeye çalışan Gülru; Vega’nın ilk yerli tasarım defilesinde başarılı olabilecek mi? Gülfem’in ise finaldeki sürprizi Güllerin Savaşı'nın hala kıran kırana devam ettiğini ispatlayacak.
    Güllerin Savaşı 67.Bölüm
    S02E19 - Güllerin Savaşı 67.Bölüm
    Gülfem, Tibet ile arasını yumuşatmaya çalışırken, Tibet defilenin misillemesi için harekete geçer. Gülru'nun hedefinde ise, Gülfem ve Tibet ilişkisi vardır.
    Güllerin Savaşı 68.Bölüm Final
    S02E20 - Güllerin Savaşı 68.Bölüm Final
    Gülru, Gülfem ile kardeş olduğunu öğrenince ne tepki veriyor? Gülfem, kendini yine bir ailenin istenmeyen ferdi olarak buluyor ve elindeki her şeyi kaybediyor. Gülru, Gülfem'in son sığınağı olan Tibet'i de elinden almaya çalışırken, Ömer sürpriz bir şekilde olaya tanıklık ediyor. Ve finalde tüm aileyi büyük bir sürpriz bekliyor.

    Hayran tepkileri

    Back to Top