Hesabım
    Paramparça
    2. Sezon
    Puanım :
    Paramparça

    Sezon bilgisi:

    40 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 14 Eylül 2015
    315 Fotoğraf | 37 Video
    Nurgül Yeşilçay
    Nurgül Yeşilçay
    Rolü : Gülseren
    Erkan Petekkaya
    Erkan Petekkaya
    Rolü : Cihan
    Ebru Özkan
    Ebru Özkan
    Cemal Hünal
    Cemal Hünal
    Paramparça 71.Bölüm Fragmanı 1:01
    Paramparça 71.Bölüm Fragmanı
    40 gösterim
    Paramparça 70.Bölüm Fragmanı 1:22
    Paramparça 70.Bölüm Fragmanı
    Paramparça 69.Bölüm Fragmanı 1:23
    Paramparça 69.Bölüm Fragmanı
    19 gösterim
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    2. sezon bölümleri
    Paramparça 32.Bölüm
    S02E01 - Paramparça 32.Bölüm
    Yalıda büyük huzursuzluklar yaşanırken, garajda patlayan bomba, bundan sonra yaşanacak çok daha büyük sorunların habercisidir
    Paramparça 33.Bölüm
    S02E02 - Paramparça 33.Bölüm
    Hayatındaki en değerli insanın kaybından sorumlu tuttuğu Cihan ve Dilara’ya yıllardır kin besleyen Harun, artık intikam için hazırdır. Elindeki gençlik fotoğrafına her baktığında, “Aldıkları her nefesi onlara zehir edeceğim” diyen Harun planlarını birer birer hayata geçirmeye başlar.
    Paramparça 34.Bölüm
    S02E03 - Paramparça 34.Bölüm
    Cihan ve Gülseren’in yakınlaşmasına tanık olan Cansu’nun, öz babası Özkan’ın yanına taşınması, bütün dengeleri alt üst eder. Ancak bu kez, Cihan ve Gülseren geri adım atmayıp, aşklarına sahip çıkar. Gülseren hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya olduğunun farkında değildir.
    Paramparça 35.Bölüm
    S02E04 - Paramparça 35.Bölüm
    Ozan’ın kendisine doğrulttuğu silah ile karşı karşıya kalan Gülseren ani bir karar almak zorunda kalır. Öte yandan, Harun da Cihan’a en büyük zararı Gülseren üzerinden verebileceğini anlar. Dilara ile yıllar sonra yeniden yan yana gelen  Harun artık Cihan’ın çok yakınındadır.
    Paramparça 36.Bölüm
    S02E05 - Paramparça 36.Bölüm
    Dilara’nın boşanma isteğiyle sarsılan Cihan, daha önce “Asla boşanmayacağım” diyen Dilara’daki bu ani değişikliğin sebebini merak eder. Gülseren ise Dilara’nın bu kararından kendisini sorumlu tutar. Cihan ve Gülseren için artık yepyeni bir hayat başlar.
    Paramparça 37.Bölüm
    S02E06 - Paramparça 37.Bölüm
    Dilara’dan gelen telefon üzerine yalıya giden Gülseren, Hazal’ın yürümesine sevinirken Dilara’nın tepkisine maruz kalır. Dilara, Hazal’ın bu yalanı Gülseren ile birlikte planladığına iknadır ve artık Hazal’ı hayatından çıkarmaya kararlıdır. Gülseren, Hazal’ın yalan söylediğini öğrenince yıkılır.
    Paramparça 38.Bölüm
    S02E07 - Paramparça 38.Bölüm
    Cihan, polislerin tüm baskılarına rağmen kendisini ve Rahmi Bey’i temize çıkaracak görüntülerin olduğu bilgisayarın yerini söylemez. Hazal’ı korumak için sahip olduğu her şeyden vazgeçen Cihan, Rahmi Bey ile birlikte cezaevine gönderilir. Gülseren, bu zor günlerde Cihan’ın en büyük destekçisidir.
    Paramparça 8.Bölüm
    S02E08 - Paramparça 8.Bölüm
    Dilara, cezaevinden çıkacağını hiç ummadığı Cihan’ı ansızın karşısında görünce şoke olur. Cihan, Dilara’nın davranışlarında bir gariplik olduğunu sezer ve 20 yıllık karısının kendisini sırtından hançerlediğini öğrenmesi uzun sürmez. Ancak Dilara, Cihan’a en büyük darbesini henüz vurmamıştır.
    Paramparça 40.Bölüm
    S02E09 - Paramparça 40.Bölüm
    Bir yandan Gülseren öte yandan Dilara, Cihan’ın suçsuz olduğunu ortaya çıkartacak bilgilerin içinde olduğu bilgisayarın peşindedir. Ancak onlardan erken davranan Ozan bilgisayarı alıp, çok güvendiği Harun’a teslim ederken Cihan’a ne kadar büyük bir zarar verdiğinin farkında değildir.
    Paramparça 41.Bölüm
    S02E10 - Paramparça 41.Bölüm
    Cihan ve Dilara boşandıktan hemen sonra, yalıdan gelen haberle sarsılırlar. İçinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışan Cihan düşmanını araştırırken, bütün kapıların Harun’a çıkması onu iyice tedirgin eder.
    Paramparça 42.Bölüm
    S02E11 - Paramparça 42.Bölüm
    Hazal’ın televizyona verdiği röportaj hem kendisini hem de etrafındakileri çok zor durumda bırakır. Hazal yaptığından pişman olur ancak hatasını telafi etmek isterken çok daha büyük bir hata yapar. Hazal yaşananlardan büyük bir hayat dersi alır.
    Paramparça 43.Bölüm
    S02E12 - Paramparça 43.Bölüm
    Cihan, Yedigöller’in masalsı ortamında evlilik teklifinde bulunduğu Gülseren ile nişanlanır. Her ikisi de tanıştıkları günden bu yana hayatlarının en mutlu günlerini geçirirlerken, Cihan aldığı bir telefonla apar topar İstanbul’a dönmek zorunda kalır.
    Paramparça 44.Bölüm
    S02E13 - Paramparça 44.Bölüm
    Dilara’dan şirketin yönetimini devralan Cihan, uluslararası bir firma ile çok önemli bir ortaklığa imza atar. Cihan’ın bu başarısıyla deliye dönen Harun elindeki son kozları oynamaya karar verir. Harun için artık Gülseren ile tanışmanın vakti gelmiştir
    Paramparça 45.Bölüm
    S02E14 - Paramparça 45.Bölüm
    Dilara ve Harun arasındaki ilişkiye tanık olan Ozan büyük bir şok yaşar. Harun ise Ozan’ın bu sürpriz ziyaretinin arkasında Candan olduğundan emindir. Dilara’nın hamile olduğunu öğrenmesi ise, işleri iyice karıştırır.
    Paramparça 46.Bölüm
    S02E15 - Paramparça 46.Bölüm
    Hamile olduğunu öğrenen Dilara, bebeğini doğurup doğurmamakla ilgili endişelerini açmak için en yanlış kişi olan Candan’ı seçer. Dilara’nın hamileliği ile şoka giren Candan, Harun ile Dilara’nın evleneceklerini anlayınca Cihan ile işbirliği yapmaya karar verir.
    Paramparça 47.Bölüm
    S02E16 - Paramparça 47.Bölüm
    Harun’la evlenip bebeğini doğurmaya karar veren Dilara, Harun hakkındaki gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla büyük bir yıkım yaşar. Ama esas üzüldüğü,  Harun hakkındaki gerçekleri Cihan’dan duymuş olmaktır. Yalıyı terk eden Dilara için sığınacağı tek liman geçmişinden biridir.
    Paramparça 48.Bölüm
    S02E17 - Paramparça 48.Bölüm
    Hamileliğini herkesten saklayan Dilara’nın ultrason resimlerini tesadüfen bulan Cihan, soluğu Dilara’nın yanında alır. Artık ilişkilerdeki tüm dengeler değişecektir.
    Paramparça 49.Bölüm
    S02E18 - Paramparça 49.Bölüm
    Dilara ile Harun arasındaki ilişkiyi öğrenen Rahmi Bey soluğu Harun’un yanında alır. Ölmekle öldürmek arasında gidip gelen Rahmi Bey, Harun’un “Cihan’a ne kadar düşmansam Dilara’ya da o kadar aşığım” itirafıyla sarsılır.
    Paramparça 50.Bölüm
    S02E19 - Paramparça 50.Bölüm
    Harun'dan hamile kalan Dilara bebeği aldırmak için Cihan'la birlikte Londra'ya gider. Ya bebeği aldıracak ya da yeniden anne olacaktır.
    Paramparça 51.Bölüm
    S02E20 - Paramparça 51.Bölüm
    Amerika’ya yerleşip bebeğini de orada doğurmaya karar veren Dilara bu kararını Gülseren’e açıklar. Bu konuşma iki kadın arasındaki buzları eritirken Dilara, kızlarını da Gülseren’e emanet eder. Dilara’nın gideceğinden haberleri olmayan ev halkı akşam yemeğinde son kez aynı sofraya oturur.
    Paramparça 52.Bölüm
    S02E21 - Paramparça 52.Bölüm
    Cihan ve Ozan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Gürpınar’lar matemdedir. Tıpkı Gülseren’in de söylediği gibi, yaşanan her şeyin bir rüya olmasını çok isterler fakat maalesef gerçektir.
    Paramparça 53.Bölüm
    S02E22 - Paramparça 53.Bölüm
    Bir yanda Gülseren’i kaybetmenin acısıyla kavrulan Cihan diğer yanda ailesini bir arada tutabilme çabası içindedir. Şimdi acısını kalbine gömüp ailesinin yanında olma zamanıdır. Cihan hiç kimsenin, Dilara’nın bile tahmin edemeyeceği bir teklifte bulunur.
    Paramparça 54.Bölüm
    S02E23 - Paramparça 54.Bölüm
    Dilara ile evlilik için gün alan Cihan aynı gün şirket adına bir toplantıya katılır. Aynı anda bir başka sebepten aynı otelde bulunan psikiyatrist Ayşe yanlışlıkla toplantı odasına girer. Yaşanacak bir takım olaylar Cihan ile Ayşe’nin yollarını kesiştirir.
    Paramparça 55.Bölüm
    S02E24 - Paramparça 55.Bölüm
    Nikah salonunda Cihan’ı bekleyen Dilara, bir anda karşısına Harun’un çıkmasıyla altüst olur. Kilitli kaldığı yerden kurtulan Cihan ve Ayşe’nin yolu bir kez daha kesişecektir. Dilara, Cihan ile yeniden evlenmiş olsa da, Harun’un bu aşktan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.
    Paramparça 56.Bölüm
    S02E25 - Paramparça 56.Bölüm
    Müzik aletleri satan dükkanda olay çıkaran Hazal, kendisini tamamen mağdur pozisyonuna sokar. Dilara ile birlikte Hazal’ı psikiyatriste götüren Cihan kapıda sürpriz bir şekilde Ayşe ile karşılaşır ve bu, gün içinde ilk karşılaşmaları olmayacaktır.
    Paramparça 57.Bölüm
    S02E26 - Paramparça 57.Bölüm
    Hazal’ın büyük yalanı ortaya çıkmış, Cihan sinirden çılgına dönmüştür. Cihan’ın öfkesinden korkan Hazal, Emrah’tan yardım ister. Bir erkek çocuk sahibi olmaya hazırlanan Dilara’nın çığlığı ile herkes kala kalır.
    Paramparça 58.Bölüm
    S02E27 - Paramparça 58.Bölüm
    Dilara, oğlu Demir’i kucağına alırken, Cihan, Harun’un bebeğine babalık yapmanın burukluğunu yaşar. Ozan ise bebeği asla kabullenmez. Rahmi Bey, Cihan’a Deniz’in yalıya gelip paraları suratına fırlatmasının nedenini anlatır ve Deniz’in annesi Nergis ile ilgili bildiği tüm gerçekleri Cihan’a açıklar.
    Paramparça 59.Bölüm
    S02E28 - Paramparça 59.Bölüm
    Hazal’ın doğum gününde yaşadığı şok ile eve giden Deniz’i ikinci bir şok beklemektedir. Annesinin ölümünden Rahmi Bey’i sorumlu tutan Deniz, hesap sormak için yalıya gider ve bu süreçte annesinin geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır.
    Paramparça 60.Bölüm
    S02E29 - Paramparça 60.Bölüm
    Dilara’nın hastanede olduğu saatlerde Ayşe ve Candan da Harun’u ziyaret etmek için oradadır. Maide Hanım duruma el koyar. Cihan ise müthiş bir çıkmazın içindedir.
    Paramparça 61.Bölüm
    S02E30 - Paramparça 61.Bölüm
    Dilara’nın hastanede olduğu saatlerde Ayşe ve Candan da Harun’u ziyaret etmek için oradadır. Maide Hanım duruma el koyar. Cihan ise müthiş bir çıkmazın içindedir.
    Paramparça 62.Bölüm
    S02E31 - Paramparça 62.Bölüm
    Hazal’ın, Ayşe’nin hastası olduğunu öğrenen Maide Hanım, Ayşe’nin Cihan ile tanışıklığını sorgular. Ayşe’ye sürpriz yapmak için habersizce evine giden Cihan ise gördüğü manzara ile şoka girer.
    Paramparça 63.Bölüm
    S02E32 - Paramparça 63.Bölüm
    Harun’un Demir’i kaçırmasına engel olamayan Dilara, Cansu ile birlikte Harun’un peşine düşer. Harun, Dilara’ya seçme şansı bırakmayacak bir teklifle gelir.
    Paramparça 64.Bölüm
    S02E33 - Paramparça 64.Bölüm
    Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide hanımdan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir.
    Paramparça 65.Bölüm
    S02E34 - Paramparça 65.Bölüm
    Sırtından hançerlendiğini düşünen Cihan, Cansu’nun tüm engelleme çabalarına karşı Dilara’yı evden kovar. Dilara’ya bir darbe de Harun’dan gelir.
    Paramparça 66.Bölüm
    S02E35 - Paramparça 66.Bölüm
    Mahkemesi görülen Dilara’nın davasına şahit olarak Ozan’ın adının okunması mahkeme salonunda soğuk duş etkisi yaratır. Dilara tutuklanarak cezaevine götürülür. Cansu perişanken, Hazal yine kendi çıkarlarının peşindedir.
    Paramparça 67.Bölüm
    S02E36 - Paramparça 67.Bölüm
    Dilara şirket hisselerini yönetsin diye Ozan’a vekalet verince işler çığrından çıkar. Ailesinden intikam almak isteyen Ozan, devreye bir kez daha Candan’ı sokar. Ancak başına geleceklerden habersizdir.
    Paramparça 68.Bölüm
    S02E37 - Paramparça 68.Bölüm
    Sahte rapor düzenleterek Ozan'ı akıl hastanesine kapattıran Rahmi bey, Cihan'ıda Ozan'ın tatilde olduğuna inandırır. Maide hanım Candan'ı kullanarak Ozan'ın hisselerini satın almanın peşindedir.
    Paramparça 69.Bölüm
    S02E38 - Paramparça 69.Bölüm
    Ayşe’nin beraber olduğu kişinin Cihan olduğunu öğrenen ve öfkeden gözü dönen Harun soluğu çiftin tatil yaptığı otelde alır. Ayşe’nin bunca zamandır ‘Ağabeyim’ diye bahsettiği kişinin Harun olduğunu öğrenmek Cihan için büyük bir şoktur.
    Paramparça 70.Bölüm
    S02E39 - Paramparça 70.Bölüm
    Hazal, hem Ozan’ı hastaneye kapatanın Rahmi Bey ile Dilara olduğunu, hem de Cihan ile Ayşe’nin sevgili olduğunu öğrenir. Hazal vakit kaybetmeden Ozan’a olan biteni anlatır; Ozan da soluğu Ayşe’nin kliniğinde alır.
    Paramparça 71.Bölüm
    S02E40 - Paramparça 71.Bölüm
    Maide Hanım ile Harun’un birlik olup, kendilerine tuzak kurduğuna inanan Dilara, Harun’u terk eder. Maide Hanım’ın arkasından iş çevirdiğini öğrenen Harun bunun hesabını soracaktır! Her şeyi geride bırakmak isteyen Candan, Ozan’a yurtdışına kaçmayı teklif eder.

    Hayran tepkileri

    Back to Top