Hesabım
    Paramparça
    3. Sezon
    Puanım :
    Paramparça

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    201 Fotoğraf | 25 Video
    Nurgül Yeşilçay
    Nurgül Yeşilçay
    Rolü : Gülseren
    Erkan Petekkaya
    Erkan Petekkaya
    Rolü : Cihan
    Ebru Özkan
    Ebru Özkan
    Leyla Tanlar
    Leyla Tanlar
    Paramparça 97.Bölüm Fragmanı 1:12
    Paramparça 97.Bölüm Fragmanı
    75 gösterim
    Paramparça 96.Bölüm Fragmanı 1:14
    Paramparça 96.Bölüm Fragmanı
    68 gösterim
    Paramparça 95.Bölüm Fragmanı 1:11
    Paramparça 95.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    • Fotoğraf Paramparça
    3. sezon bölümleri
    Paramparça 72.Bölüm
    S03E01 - Paramparça 72.Bölüm
    Cihan şirketlerini çocuklarına devrederek bir sahil kasabasına yerleşir. Burada kendisiyle ve geçmişiyle yüzleşirken yine ne kadar büyük bir tehlikenin içinde olduğundan habersizdir.
    Paramparça 73.Bölüm
    S03E02 - Paramparça 73.Bölüm
    Hazal’ın zayıf noktalarını keşfeden ve onu avucunun içine alan Asuman, Dilara’nın can düşmanı Candan ile de bağlantıdadır. Harun’un aşırı kıskançlığı ve verdiği tepkiler Dilara’yı ürkütmeye başlamıştır.
    Paramparça 74.Bölüm
    S03E03 - Paramparça 74.Bölüm
    Asuman’ın yalıya yerleşmesinden son derece rahatsız olan Dilara, avukattan aldığı haber ile şoka girer. Asuman bundan böyle ne İstanbul’dan ne de yalıdan gidecek gibi değildir.
    Paramparça 75.Bölüm
    S03E04 - Paramparça 75.Bölüm
    MR sonucun temiz çıkması Cansu’yu rahatlatır. Ancak Cihan ve Deniz, Cansu’nun hastalığı ile ilgili bir başka belirtiyi fark eder. Artık durum çok ciddidir.
    Paramparça 76.Bölüm
    S03E05 - Paramparça 76.Bölüm
    Burhan Bey, oğlu Deniz’i geri kazanabilmek için Cansu’yla buluşur. Cansu’nun geçirdiği kaza ise sağlık durumunun ciddiyetini ortaya çıkarır.
    Paramparça 77.Bölüm
    S03E06 - Paramparça 77.Bölüm
    Hastalığı hızla ilerleyen Cansu, akrabalarını bulur ve onlardan hastalığının genetik olduğunu öğrenir. Ölümü pahasına bebeğini doğurmak isteyen Cansu, akrabalarından, bu bilgiyi saklamalarını ister.
    Paramparça 78.Bölüm
    S03E07 - Paramparça 78.Bölüm
    Hastalığı hızla ilerleyen Cansu, akrabalarını bulur ve onlardan hastalığının genetik olduğunu öğrenir. Ölümü pahasına bebeğini doğurmak isteyen Cansu, akrabalarından, bu bilgiyi saklamalarını ister.
    Paramparça 79.Bölüm
    S03E08 - Paramparça 79.Bölüm
    Cansu bebeğini, her ne pahasına olursa olsun doğurmaya karar vermiştir. Deniz de durumu kabullenmeye başlar. Oğluyla arasındaki sorunları bahane eden Burhan Bey, konuşmak için Cansu ile buluşur. Burhan Bey’in otomobiline binen Cansu, bu yolculuğun hayatlarını değiştireceğinden habersizdir.
    Paramparça 80.Bölüm
    S03E09 - Paramparça 80.Bölüm
    Burhan Bey’in direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle Cansu’nun da içinde bulunduğu otomobil uçurumdan düşer. Etrafta ne kazayı gören vardır ne de kazazedelere yardım edebilecek biri.
    Paramparça 81.Bölüm
    S03E10 - Paramparça 81.Bölüm
    Komadan çıkan Cansu, bebeğini kaybettiğinden habersizdir. Cansu’ya gerçeği açıklamaya cesaret edemeyen Dilara’nın yalanlarıyla, işler içinden çıkılmaz bir hal alır.
    Paramparça 82.Bölüm
    S03E11 - Paramparça 82.Bölüm
    Alaz’ın kaçırıldığını Dilara’dan öğrenen Harun, deliye döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik’e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek.
    Paramparça 83.Bölüm
    S03E12 - Paramparça 83.Bölüm
    Ozan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen ve Dilara ile yüzleşen Harun, Cihan’a karşı elinin kuvvetlendiğini düşünerek, Dilara’yı tehdit eder. Dilara’nın Harun’dan ayrılamadığını fark eden Cihan, Dilara’yı Harun ile kalmaya zorlayan sebebi bulmaya kararlıdır.
    Paramparça 84.Bölüm
    S03E13 - Paramparça 84.Bölüm
    Kucağında Emre bebek ile Hazal’ın kapısına dayanan Cansu ne kadar büyük bir yanlış yaptığının farkında değildir. Cansu’nun ruh hali Hazal’ı korkutur ancak Emre bebek her ikisini de daha çok korkutacaktır.
    Paramparça 85.Bölüm
    S03E14 - Paramparça 85.Bölüm
    Emre bebeği evlatlık alan Feyza, Cansu’nun ziyaretlerinden rahatsızdır. Emre’nin annesi gibi davranan Cansu’nun tavırlarına daha fazla dayanamayan Feyza, Cansu’yu evinden kovar. Fiziksel hastalığının yanı sıra ruhsal olarak da çöken Cansu’yu yeniden hayata döndürmenin tek yolu Emre bebektir.
    Paramparça 86.Bölüm
    S03E15 - Paramparça 86.Bölüm
    Sağlığı günden güne kötüye giden Cansu’nun Emre’siz yaşayamayacağını anlayan Dilara, Emre’nin evlatlık verildiği aileyle giriştiği pazarlıktan zaferle çıkar. Cansu, Emre’yi görünce sevinçten deliye döner ancak Deniz için bu kabullenebilir bir durum değildir.
    Paramparça 87.Bölüm
    S03E16 - Paramparça 87.Bölüm
    Ozan ile tartışan Dilara üzerine gelen otobüsü son anda fark eder ama iş işten geçmiştir. Kuvvetli bir çarpmayla yere savrulan Dilara’nın çantası bir kapkaççı tarafından alınır. Dilara kayıtlara, ‘40’lı yaşlarında, ağır yaralı kadın. Üzerinden kimlik çıkmadı’ olarak geçer.
    Paramparça 88.Bölüm
    S03E17 - Paramparça 88.Bölüm
    Yoğun bakımda bilinci kapalı bir halde ölüm kalım savaşı veren Dilara’nın ziyaretine gelen Asuman etrafta kimse olmamasından faydalanarak Dilara ile hesaplaşmaya başlar. Yılların intikamını almak isteyen Asuman’ın eline bulunmaz fırsat geçmiştir.
    Paramparça 89.Bölüm
    S03E18 - Paramparça 89.Bölüm
    Dilara’nın Cansu’yu hatırlayıp, kendisini hatırlamaması Hazal’ı perişan eder. Teselliyi Demir olarak tanıdığı Damir’de bulan Hazal, biri tarafından izlediğinden habersizdir. Mithat, Damir konusunda Hazal’ı uyarmaya çalışırken Damir çoktan Mithat’ın gerçek kimliğini öğrenmiştir.
    Paramparça 90.Bölüm
    S03E19 - Paramparça 90.Bölüm
    Candan’ı öldüren kaçakçıların hedefinde şimdi Asuman ve Özkan vardır. Emre bebek elinden alınan ve Deniz tarafından terk edilen Cansu, yaşamla bağını koparmaya karar verir. Aynı dakikalarda Hazal’ın da hayatı tehlikedidir.
    Paramparça 91.Bölüm
    S03E20 - Paramparça 91.Bölüm
    Yaşanan çatışmada çok kişi vurulur. Harun’a ambulansta ilk müdahale yapılır. Bu sırada, Mithat’ın da polis olduğu da ortaya çıkmıştır. Başta Hazal olmak üzere herkes şoktadır. Harun’un durumunun ağır olduğunu öğrenen Dilara’ya en büyük desteği Cihan verir.
    Paramparça 92.Bölüm
    S03E21 - Paramparça 92.Bölüm
    Harun’u kaybetmenin acısıyla baş başa kalan Dilara’ya zor günlerinde en büyük destek yine Cihan’dan gelir. Öte yandan Rahmi Bey’in Dilara’yı zorda bırakacak bir planı vardır. Başı beladan kurtulmayan Asuman ise karşısında polisleri bulur.
    Paramparça 93.Bölüm
    S03E22 - Paramparça 93.Bölüm
    Başından beri kendisini Dilara’ya dava açması konusunda cesaretlendiren Rahmi Bey’in Cihan’ın babası olduğunu öğrenen Ekrem Bey şaşkındır. Son çare olarak Cihan’a gidip gerçekleri anlatır ve yardım ister. Duyduklarını kabullenmek Cihan için de zordur.
    Paramparça 94.Bölüm
    S03E23 - Paramparça 94.Bölüm
    Hazal’ın davranışları Dilara ve Cihan cephesinde büyük şüphe uyandırır. Cihan, Hazal’ı takibe alırken Damir kendisine tuzak kurduğunu düşündüğü Asuman ve Azra’dan kendi yöntemleriyle hesap sorar. Hazal, Damir’den sürpriz bir evlilik teklifi alır. Damir’in gerçek yüzünü tanımayan Hazal, bu teklifi büyük bir mutlulukla kabul ederken, aşıkların bir sonraki buluşmalarında karşılarında hiç ummadıkları biri vardır.
    Paramparça 95.Bölüm
    S03E24 - Paramparça 95.Bölüm
    Hazal’dan haber alamayan Damir, Asuman’ı devreye sokar. Asuman, Damir’in verdiği telefon ile yalıya girmeyi başarır. Hazal ile Damir yeniden haberleşmeye başlamıştır. Kızlarını göz hapsinde tuttuklarını sanan Cihan ve Dilara olan bitenin farkında değildir.
    Paramparça 96.Bölüm
    S03E25 - Paramparça 96.Bölüm
    Can Haşmet ile alışverişe giden Keriman’ın bir anlık dalgınlığında Can Haşmet ortadan kaybolur. Özkan’a çocuğu kaybettiğini bir türlü söyleyemeyen Keriman, karakola giderek polislerden yardım ister. Polisler, Özkan’ı da karakola çağırır. Her yere bakarlar ama Can Haşmet’in izine rastlanamaz.
    Paramparça 97.Bölüm Final
    S03E26 - Paramparça 97.Bölüm Final
    Hazal’ı saplantılı şekilde seven Damir, Cihan’ın karşısına çıkar. Ona, Hazal’ı ne kadar sevdiğini anlatmaya çalışır. Cihan, Damir’e çok net bir cevap verir ve Hazal’dan vazgeçmemesi halinde ya onun ya da kendisinin öleceğini söyler. Damir pes etmez, yeni planı için Asuman’ı devreye sokar. Tüm bu yaşananlardan bunalan Cihan, aldığı kararla herkesi şaşkına çevirir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top