Hesabım
    Kertenkele
    3. Sezon
    Puanım :
    Kertenkele
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    14 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    110 Fotoğraf | 11 Video
    Kertenkele 85.Bölüm Fragmanı 0:30
    Kertenkele 85.Bölüm Fragmanı
    1.019 gösterim
    Kertenkele 84.Bölüm Fragmanı 0:30
    Kertenkele 84.Bölüm Fragmanı
    398 gösterim
    Kertenkele 82.Bölüm Fragmanı 0:31
    Kertenkele 82.Bölüm Fragmanı
    503 gösterim
    • Fotoğraf Kertenkele
    • Fotoğraf Kertenkele
    • Fotoğraf Kertenkele
    • Fotoğraf Kertenkele
    • Fotoğraf Kertenkele
    • Fotoğraf Kertenkele
    • Fotoğraf Kertenkele
    • Fotoğraf Kertenkele
    • Fotoğraf Kertenkele
    3. sezon bölümleri
    Kertenkele 72.Bölüm
    S03E01 - Kertenkele 72.Bölüm
    Kızıl Ejder’in, Kertenkele’yi uçurumdan aşağı attığı gecenin üzerinden iki sene geçmiştir. Herkes Kertenkele’nin, Akıncı’nın ve Kızıl Ejder’in öldüğünü düşünmektedir.
    Kertenkele 73.Bölüm
    S03E02 - Kertenkele 73.Bölüm
    Yılmaz komiser Murat komiserin gerçek kimliğine ulaşmaya çalışırken hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Bu arada Zeynep mahalledeki kafeyi işletmeye başlar. Hiç hazzetmediği Murat komiserle burada sık sık karşılaşacaktır.
    Kertenkele 74.Bölüm
    S03E03 - Kertenkele 74.Bölüm
    Yaşanılan yanlış anlaşılmalar Gizem ile Hicabi’nin arasını açacaktır. Ejder, Ay Yıldızlı Adam’ın Kertenkele olabileceğinden şüphelenmektedir ve gerçeği öğrenebilmek için bir tuzak kurar. Murat ise geçmişinde yaşadığı acıları hatırlayarak büyük bir kırılma yaşar ve kimliğini açık edebilecek bir ziyarette bulunur.
    Kertenkele 75.Bölüm
    S03E04 - Kertenkele 75.Bölüm
    Zehra’nın mezarı başında gizemli bir adamla karşılaşan Zeynep adamı kovalarken Zehra ve Ziya’nın nişan yüzüğünü bulur. Nişan yüzüğünü kaybedip daha sonra Zeynep’te gören Murat yüzüğünü geri almak için her yolu deneyecektir.
    Kertenkele 76.Bölüm
    S03E05 - Kertenkele 76.Bölüm
    Hicabi’nin ailesi Hicabi ve Deli Meryem’in nişan hazırlıklarına başlamışladır. Ama Gizem ne olursan olsun bu nişana engel olacaktır. Zeynep kendisine gelen bir telefon üzerine Zehra’nın mezarına gider ve orada bir gizemli adamla buluşur.
    Kertenkele 77.Bölüm
    S03E06 - Kertenkele 77.Bölüm
    Hicabi’nin ailesi, Hicabi ve Deli Meryem’in nişan hazırlıklarına başlamışladır. Ama Gizem ne olursan olsun bu nişana engel olacaktır.
    Kertenkele 78.Bölüm
    S03E07 - Kertenkele 78.Bölüm
    Ateş, Akıncı’nın yüzünü görmüştür ancak yoğun bakımdadır. Yılmaz, Ateş’i konuşturup Akıncı’nın kimliğini öğrenmek istemektedir. Ayla ve Asiye birlik olup Gizem’le Hicabi’yi ayırmak için harekete geçerler. Gizem ve Hicabi’yi zorlu bir süreç beklemektedir.
    Kertenkele 79.Bölüm
    S03E08 - Kertenkele 79.Bölüm
    Zeynep ve Murat beraber vakit geçirdikçe geçmişlerindeki anılarını hatırlamaktadırlar. Bu durum karşısında ikisinin de kafası karışır. Baba Kadir sonunda Hicabi’ye aileni getir ve Gizem’i benden isteyin der. Yılmaz, Akıncı’nın peşindeyken Gizem ve Hicabi evlenebilecekler midir?
    Kertenkele 80.Bölüm
    S03E09 - Kertenkele 80.Bölüm
    Emniyet müdürü Murat’a gizli bir görev verir. Yaşanan yanlış anlaşılmalar sonucunda Zeynep ve Murat, karı koca gibi oynamak zorunda kalırlar. Bu durum karşısında Yılmaz kıskançlık krizine girecektir. Yılmaz ve Didem’in, Murat ve Zeynep’i yalnız bırakmaya hiç niyeti yoktur.
    Kertenkele 81.Bölüm
    S03E10 - Kertenkele 81.Bölüm
    Hafızasını kaybeden Kara Kemal sadece Bıçkın Adnan’ı hatırlamaktadır. Bunun üzerine Melis tekrar Bıçkın Adnan kılığına girip Kemal’e anılarını hatırlatmak için harekete geçer.
    Kertenkele 82.Bölüm
    S03E11 - Kertenkele 82.Bölüm
    Deli Meryem’in Hicabi’yi kaçırmasından korkan Gizem Hicabi’nin evine yerleşir. Deli Meryem ve Gizem’in birbirlerini rahat bırakmaya hiç niyetleri yoktur.
    Kertenkele 83.Bölüm
    S03E12 - Kertenkele 83.Bölüm
    Murat, kaçırılan Zeynep ve Didem arasında bir seçim yapmak zorundadır. Murat kimi kurtarmaya gidecektir? Murat’ın yaptığı seçim sonucunda Zeynep’le Didem arasındaki rekabet daha da sertleşir.
    Kertenkele 84.Bölüm
    S03E13 - Kertenkele 84.Bölüm
    Maskeli Kız’la yüz yüze gelen Murat için işler umduğu gibi gitmeyecektir. Öte yandan Zeynep , Murat’ın Ziya rolünde kendisini yakalamaya çalışan bir polis olduğunu düşünmektedir. Murat’ı kendisine aşık edip intikam almaya karar verir.
    Kertenkele 85.Bölüm Final
    S03E14 - Kertenkele 85.Bölüm Final
    Kertenkele ve Zehra sonunda birbirlerine kavuşmuşlardır. Ama daha özlem bile gideremeden Yılmaz’ın Kertenkele ve Zehra’nın yaşadığını öğrenip peşlerine düştüğünü öğrenirler! Kertenkele ve Zehra sonunda evlenip mutlu olabilecekler midir yoksa Yılmaz kurduğu büyük tuzakla her ikisini de yakalayacak mıdır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top