Hesabım
    Diriliş Ertuğrul
    3. Sezon
    Puanım :
    Diriliş Ertuğrul
    Üyeler
    3,3 7 Puanlama, 1 Eleştiri

    Sezon bilgisi:

    31 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 26 Ekim 2016
    114 Fotoğraf | 30 Video
    Engin Altan Düzyatan
    Engin Altan Düzyatan
    Rolü : Ertuğrul
    Esra Bilgiç
    Esra Bilgiç
    Rolü : Halime
    Hülya Darcan
    Hülya Darcan
    Rolü : Hayme Ana
    Cengiz Coşkun
    Cengiz Coşkun
    Rolü : Turgut Alp
    Diriliş Ertuğrul 91.Bölüm Fragmanı 0:34
    Diriliş Ertuğrul 91.Bölüm Fragmanı
    803 gösterim
    Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 0:35
    Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı
    280 gösterim
    Diriliş Ertuğrul 89.Bölüm Fragmanı 0:32
    Diriliş Ertuğrul 89.Bölüm Fragmanı
    417 gösterim
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul

    İzleyici eleştirisi

    gayrimenqul.com
    gayrimenqul.com

    1 değerlendirme Takip Et!

    3,5
    17 Haziran 2017 tarihinde eklendi
    Yerleşik hayattan uzak Türk Atalarının çadır göçebeliğinden bir devlet kurmaları, saraylar inşa etmeleri, hanlar, hamamlar, kışlalar ve camilerle devlet düzenini oturtarak bir neslin geleceğini nasıl hazırlamaya çalıştıklarını ve hangi fedakarlıklarda bulunduklarını görmek çok güzel. Bugün nereye baksak daireler, yazlıklar, fabrikalar ve turistik tesisler dolu ancak insanın öncelikle tarihinde bugünlere nasıl ...
    Devamını oku
    Deniz Himmetoglu
    Deniz Himmetoglu

    1 değerlendirme Takip Et!

    2,0
    3 Haziran 2020 tarihinde eklendi
    Film artık baydı konuşmalar akıcı değil Ertuğrul gibi. yapmacık geliyor eski bölümlerinde baştan izliyorum alışamadım😏
    3. sezon bölümleri
    Diriliş Ertuğrul 62.Bölüm
    S03E01 - Diriliş Ertuğrul 62.Bölüm
    Kardeşlerinden ayrılıp göç yoluna düşen Ertuğrul Bey, obasını Karacadağ eteklerine getirmiştir. Bu diyarda onu daha zorlu şartlar beklemektedir. Artık bir bey olan Ertuğrul, obasının geçimini sağlamak için kılıcının yanında ticari zekâsını da kullanmak zorundadır.
    Diriliş Ertuğrul 63.Bölüm
    S03E02 - Diriliş Ertuğrul 63.Bölüm
    Artık oba beyi olan Ertuğrul Bey, kılıç kullanmadaki maharetine Hanlı Pazar’da ticaret yapma çabası da eklenince Kayılar alışık olmadıkları bir mücadelenin içine girer. Ertuğrul Bey bu alışık olmadığı ortamda ayakta kalabilmek için ne tür adımlar atmak zorunda kalacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 64.Bölüm
    S03E03 - Diriliş Ertuğrul 64.Bölüm
    Obaya hızlı bir giriş yapan Aliyar, bir anda ortasında kaldığı ateş çemberinden çıkabilecek midir? Gördükleri karşısında dehşete düşen Aliyar, adalet ve merhamet duygusuyla gerçekler arsında sıkışıp kalmıştır.
    Diriliş Ertuğrul 65.Bölüm
    S03E04 - Diriliş Ertuğrul 65.Bölüm
    Yeni toprakların yeni kuralları Ertuğrul Bey ve Kayılar için hiç de iyi olmayan sonuçlar meydana getirmiştir. Kervanın basılması ve verilen şehitlerin üzüntüsünün yanında Ertuğrul Bey’in alacağı hangi haber otağda umutların yeniden yeşermesini sağlayacaktır.
    Diriliş Ertuğrul 66.Bölüm
    S03E05 - Diriliş Ertuğrul 66.Bölüm
    Ertuğrul Bey’in Candar Bey’in teklifini Ural’a rağmen kabul etmesinin ardından oluşan durum hangi olaylara gebe olacaktır? Ortaklığa baştan beri karşı olan Ural’ın bu yeni durum karşısında atacağı adım ne?
    Diriliş Ertuğrul 67.Bölüm
    S03E06 - Diriliş Ertuğrul 67.Bölüm
    Ural’ın kurduğu planın işlemeye başlamasıyla Halime ve Aslıhan, eşkıyanın eline esir düşmüştür. Bu gelişme karşısında Candar Bey ve Çavdaroğlu Obasının atacağı adım ne olacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 68.Bölüm
    S03E07 - Diriliş Ertuğrul 68.Bölüm
    Kirli planının işlemesiyle keyfi yerine gelen Ural, bir anda Amanda’yı eli bağlı olarak karşısında bulur. Simon’un başka bir planı vardır. Simon’un beklenmeyen bu hamlesine öfkelenen Ural, bu hamleyi ihanet olarak görür.
    Diriliş Ertuğrul 69.Bölüm
    S03E08 - Diriliş Ertuğrul 69.Bölüm
    Simon, yaptığı plan doğrultusunda Turgut’un sadakatini kullanarak Ertuğrul’a gönderdiği zehirli mektup hedefini bulmuş ve Ertuğrul zehrin etkisiyle kontrolden çıkmıştır. İki obanın bey ve hatunlarının önünde yaşanan bu olay herkesi şaşırtmakla kalmayıp endişeye sevk etmiştir. Zehirlenen Ertuğrul, çevresindekilere zarar verip birinin ölümüne sebep olacak mıdır?
    Diriliş Ertuğrul 70.Bölüm
    S03E09 - Diriliş Ertuğrul 70.Bölüm
    Ertuğrul Bey’in sırrını saklamak zorunda olan Halime, Hayme Ana’nın Ertuğrul için döktüğü gözyaşları karşısında zor anlar yaşamaktadır. Hayme Ana’nın gözyaşları ve Ertuğrul’un planı arasında sıkışıp kalan Halime, Ertuğrul Bey’in sırrını koruyabilecek midir?
    Diriliş Ertuğrul 71.Bölüm
    S03E10 - Diriliş Ertuğrul 71.Bölüm
    Ertuğrul Bey, pazarın hâkimiyetini ele geçirdikten sonra siyasi ve ticari bağları güçlendirmek için bir toy düzenlemeye karar verir. Toy meclisine gelen davetsiz misafir Sadettin Köpek, yeni sorunların temelini atacaktır.
    Diriliş Ertuğrul 72.Bölüm
    S03E11 - Diriliş Ertuğrul 72.Bölüm
    Sinsi planlarına ara vermeden devam eden Ural son olarak Karakoncolos’u kullanarak Ertuğrul Bey’in altın madenine baskın yaptırmıştır. Baskın gerçekleşmiş fakat Ertuğrul son anda yetişerek Haçaturyan’ı kurtarmıştır. Şimdi bütün deliller Ural’ı işaret etmektedir. Peki, Ertuğrul Bey’in tutumu ne olacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 73.Bölüm
    S03E12 - Diriliş Ertuğrul 73.Bölüm
    Ertuğrul Bey ve alpları düştükleri tuzaktan habersiz olarak kalede mahsur kalmıştır. Sultanın sulhu tesis etmekle görevlendirdiği Ertuğrul Bey şimdi savaş çıkarmakla suçlanmaktadır. Kaleden alplarıyla birlikte nasıl sağ çıkacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 74.Bölüm
    S03E13 - Diriliş Ertuğrul 74.Bölüm
    Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiş, bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştür. Gün geçtikçe Çavdar Obasında gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır içinde olacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 75.Bölüm
    S03E14 - Diriliş Ertuğrul 75.Bölüm
    Tekfur’u öldürten ve suçu Ural’a yıkmak niyetiyle Lazkaris’i Çavdar Obasına gönderen Vasilius, hain emellerinde başarıya ulaşmış gözükmektedir. Lazkaris, Ertuğrul ve Aliyar’ın konuşturmaları neticesinde bu cinayeti ona Ural’ın yaptırdığını söylemiştir. Bu itirafı duyduğunda irkilen Aliyar, Ertuğrul’un yanında yer alacak mıdır?
    Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm
    S03E15 - Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm
    Saadettin Köpek ve Aslıhan nikahı yarım kalmıştır. Aslıhan bunca sıkıntı arasında nikaha tekrar razı olacak mıdır? Saadettin Köpek’in hamlesi ne olacaktır? Gittikçe Helena’ya daha çok bağlanan Bamsı’nın derdine kim deva olacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 77.Bölüm
    S03E16 - Diriliş Ertuğrul 77.Bölüm
    Çavdar obasında beylik seçimi heyecanı devam etmektedir. Henüz bey seçimi yapılamamıştır. Acar Bey’in beyliğe talip olması ve Emir Saadettin’in onu desteklemesi Aliyar Bey’in işini zorlaştırmıştır. Ertuğrul’un hedefi Aliyar’ın Bey olmasını sağlamaktır. Peki, bunun gerçekleşmesi için nasıl bir hamlede bulunacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 78.Bölüm
    S03E17 - Diriliş Ertuğrul 78.Bölüm
    Yaptıkları oyunlarla Ural’ı ölümden kurtaran Vasilius ve Sadettin Köpek kazandıklarını zannederken aslında Ertuğrul’un büyük oyununda kaybetmişlerdir. Ertuğrul zor olanı yapmış, evladına kıyan, alplarını öldürten Ural’ı sulh diyetiyle serbest bırakmıştır. Ertuğrul için zor olsa da, bu durum ileriye dönük planlarına ulaşabilmesinin yolunu açmıştır.
    Diriliş Ertuğrul 79.Bölüm
    S03E18 - Diriliş Ertuğrul 79.Bölüm
    Aslıhan bağlı tutulduğu mağarada büyük tehlike içerisindedir. Onun yerini bilen Batuhan ve Bugay da ölmüştür. Peki, Aslıhan mağaradan kurtulabilecek midir? Diğer yandan Bamsı kalede kavga çıkarmış bunun neticesinde zindana atılmıştır. Zindanda çok tehlikeli biri ile birlikte kalacaktır.
    Diriliş Ertuğrul 80.Bölüm
    S03E19 - Diriliş Ertuğrul 80.Bölüm
    Helena’nın desteğiyle zindandan kurtulan Bamsı, Vasilius’un oyunuyla barbar askerlerin saldırısına uğramıştır. Aklı Helena’da olan Bamsı zafiyet göstermiş yara almıştır. Şimdi büyük bir zorluk içindedir.
    Diriliş Ertuğrul 81.Bölüm
    S03E20 - Diriliş Ertuğrul 81.Bölüm
    Teo ve adamları üç Türkmen beyini öldürtmüş, bunun karşılığında Ertuğrul, Karacahisar Kalesinde üç komutanın cesedini sallandırma emrini vermiştir. Görev başarıyla tamamlanmıştır fakat Kutluca, Turgut, Samsa henüz kaleden çıkamamışlardır. Ertuğrul ve Aliyar’ın aklı da onlardadır. Peki Turgut, Kutluca ve Samsa bu büyük tehlikenin içinde kaleden kurtulabilecekler midir?
    Diriliş Ertuğrul 82.Bölüm
    S03E21 - Diriliş Ertuğrul 82.Bölüm
    Turgut, Kutluca ve Samsa’nın kaleden kurtulmasından ve mühimmat bilgisinin Ertuğrul’a ulaştırılmasından sonra Vasilius, en yakınlarındakinden şüphelenmeye başlayacaktır. Bu şüphesinin ardından gidecek ve suçluları bulmaya çalışacaktır. Bunun için zekice bir plan yapacak olan Vasilius, acaba istediği neticeye ulaşabilecek midir?
    Diriliş Ertuğrul 83.Bölüm
    S03E22 - Diriliş Ertuğrul 83.Bölüm
    Vasilius Ural’ın da kışkırtmasıyla Helena’yı denemiş ve ona bir sır vermiştir. Vasilius sırrının Helena tarafından Ertuğrul’lara iletildiğini düşünerek öfkeye kapılmış ve Helena’yı zindana atmıştır. Fakat Ertuğrul, Yağız Alp’in cesedini bir notla gönderince bütün düğümler çözülmüş, her şeyin Ertuğrul’un bir oyunu olduğu anlaşılmıştır.
    Diriliş Ertuğrul 84.Bölüm
    S03E23 - Diriliş Ertuğrul 84.Bölüm
    Ertuğrul, Nikea’dan gelen istihbarat üzerine Dündar’a ve Doğan’a, sultana haber iletmeleri için onları Konya’ya göndereceğini söylemiştir. Dündar, gizli kalması gereken bu bilgiyi zaaf göstererek Günyeli’ye söylemiştir. Günyeli Dündar’ın Konya’ya gideceğini babasına söyleyince bu haber Ural’a daha sonra Vasilius’a ulaşmıştır.
    Diriliş Ertuğrul 85.Bölüm
    S03E24 - Diriliş Ertuğrul 85.Bölüm
    Ural ve Vasilius hain planlarına bir yenisini daha eklemiş, Dündar’ı ve Doğan’ı Konya yolu üzerinde tuzağa düşürmüşlerdir. Bu tuzak neticesinde Doğan’ı öldürüp Dündar’ı rehin almışlardır. Bu acı obada büyük yankı uyandırmıştır.
    Diriliş Ertuğrul 86.Bölüm
    S03E25 - Diriliş Ertuğrul 86.Bölüm
    Ural ve Vasilius hain bir planla Konya yolu üzerinde Doğan’ı öldürmüş, Dündar’ı ise esir almışlardır. Buna karşı harekete geçen Ertuğrul, alpları ve Aliyar’la birlikte Karacahisar kalesine girer ve orayı darmadağın ederek kardeşi Dündar’ı kurtarır.
    Diriliş Ertuğrul 87.Bölüm
    S03E26 - Diriliş Ertuğrul 87.Bölüm
    Vasilius Ural’a destek sözü vermiştir. Birlikte Çavdar obasına darbe yapmaya giderlerken, yaptığı hata neticesinde obayı terkeden Dündar onları görmüş ve bu durumu Ertuğrul Bey’e iiletmiştir.
    Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm
    S03E27 - Diriliş Ertuğrul 88.Bölüm
    Halime doğum sancıları içinde kıvranmaktadır. Çocuk ters gelmekte ve ebeler bir türlü doğumu gerçekleştirememektedir. Halime son olarak kendinden geçmiş ve herkes çaresiz kalmıştır.
    Diriliş Ertuğrul 89.Bölüm
    S03E28 - Diriliş Ertuğrul 89.Bölüm
    Sultan Aleaddin bölgede bulunduğu süreçte gerek Ertuğrul’un tutumlarını, liyakatini, gerekse ahalinin memnuniyetini göz önünde bulundurarak Sadettin Köpek’in yanında ona uç beyliğini vermiş ve bu toprakların idaresini ona teslim etmiştir. Bu durum Saadettin Köpek’i pek memnun etmeyecektir.
    Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm
    S03E29 - Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm
    Vasilius, Ertuğrul ve Sultan’ı tuzağa düşürdüğünü sanırken aslında kendisi tuzağa düşmüştür. Peki bu karşılaşmanın sonu ne olacaktır? Büyük bir orduyla gelen Vasilius mu yoksa hazırlıklı olan Ertuğrul mu kazanacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 91.Bölüm
    S03E31 - Diriliş Ertuğrul 91.Bölüm
    Büyük bir orduyla birlikte Hanlı Pazar’a baskın yapmak üzere gelen Vasilius, Ertuğrul’un tuzağına düşmüş ve Ertuğrul tarafından öldürülmüştür. Ertuğrul şimdi gözünü Karacahisar kalesine dikmiştir. Peki Sultan, Kalenin fethi için ordusuyla Ertuğrul’a destek olacak mıdır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top