Hesabım
    Diriliş Ertuğrul
    5. Sezon
    Puanım :
    Diriliş Ertuğrul
    Üyeler
    3,1 2 oy

    Sezon bilgisi:

    29 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    78 Fotoğraf | 28 Video
    Engin Altan Düzyatan
    Engin Altan Düzyatan
    Rolü : Ertuğrul
    Kaan Taşaner
    Kaan Taşaner
    Rolü : Gündoğdu
    Hülya Darcan
    Hülya Darcan
    Rolü : Hayme Ana
    Serdar Gökhan
    Serdar Gökhan
    Rolü : Süleyman Şah
    Diriliş Ertuğrul 150.Bölüm Fragmanı 0:43
    Diriliş Ertuğrul 150.Bölüm Fragmanı
    715 gösterim
    Diriliş Ertuğrul 149.Bölüm Fragmanı 0:44
    Diriliş Ertuğrul 149.Bölüm Fragmanı
    150 gösterim
    Diriliş Ertuğrul 148.Bölüm Fragmanı 0:46
    Diriliş Ertuğrul 148.Bölüm Fragmanı
    521 gösterim
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    • Fotoğraf Diriliş Ertuğrul
    5. sezon bölümleri
    Diriliş Ertuğrul 122.Bölüm
    S05E01 - Diriliş Ertuğrul 122.Bölüm
    Ertuğrul’un Söğüt’teki gücü, Moğolları rahatsız eder. Moğollar, tahakküm altına aldıkları Selçuklu vezirleri aracılığıyla Ertuğrul’un gücünü kırmak için harekete geçer. Bu zamana kadar Söğüt’te vergileri toplayan Ertuğrul iken, bundan sonra vergileri toplamakla başka bir oba vazifelendirilir. Ayrıca bu obaya Söğüt’te yurt verilir. Bu obanın beyi, kızını casusluk faaliyetleri için önden Söğüt’e gönderir ve kızın yolu Osman vasıtasıyla Ertuğrul ile kesişir. Bundan sonra Ertuğrul ile bu kız ve obası arasında büyük olaylar baş gösterir.
    Diriliş Ertuğrul 123.Bölüm
    S05E02 - Diriliş Ertuğrul 123.Bölüm
    Ertuğrul ve alpları, eli kesilen Moğol komutanının ağabeyi tarafından tuzağa düşürülmüş ve Ertuğrul, Aksakallılar tarafından kurtarılmıştı. Aksakallıların arasına katılan ve orada bir post sahibi olan Ertuğrul’a, kutlu bir vazife verilecektir. Ertuğrul, Türk devleti ve varlığı için hangi mühim vazifeyi üstlenecektir? Bu vazife uğrunda neler yapacak? Ve Bu yolda hangi zorluklarla karşılaşacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 124.Bölüm
    S05E03 - Diriliş Ertuğrul 124.Bölüm
    Dragos, zangoç kılığında kendini gizlemeye devam ederek Ertuğrul üzerinde türlü oyunlar oynamaya devam etmişti. Kayılar ile Umuroğulları’nı birbirine düşürmek için Umuroğullarının alplarını öldürerek bu suçun Gündüz’ün üzerine kalmasını sağlamıştı. Bununla yetinmeyen Dragos’un Ertuğrul’u oldukça zor durumda bırakacak son tuzağı ne olacak?
    Diriliş Ertuğrul 125.Bölüm
    S05E04 - Diriliş Ertuğrul 125.Bölüm
    Dragos, zangoç kılığında kendini gizlemeye devam ederek Ertuğrul üzerinde türlü oyunlar oynamaya devam etmişti. Kayılar ile Umuroğulları’nı birbirine düşürmek için Umuroğullarının alplarını öldürerek bu suçun Gündüz’ün üzerine kalmasını sağlamıştı. Bununla yetinmeyen Dragos’un Ertuğrul’u oldukça zor durumda bırakacak son tuzağı ne olacak?
    Diriliş Ertuğrul 126.Bölüm
    S05E05 - Diriliş Ertuğrul 126.Bölüm
    Ertuğrullar, Kara Bela’nın tuzağından kurtulabilecek mi? Gündüz’ün akıbeti ne olacak? Onu İlbilge’nin ellerinde nasıl bir son bekliyor? Kayılar ve Umuroğulları arasındaki gerilim tırmanacak mı?
    Diriliş Ertuğrul 127.Bölüm
    S05E06 - Diriliş Ertuğrul 127.Bölüm
    Gündüz’ün kaledeki akıbeti ne olacak? Ertuğrul Gündüz’ü, Lais ve İlbilge’nin elinden kurtarabilecek mi? İlbilge, Gündüz’ü ele geçirebilmek için ne yapacak? Ertuğrul, herkese karşı nasıl bir oyun kuracak?
    Diriliş Ertuğrul 128.Bölüm
    S05E07 - Diriliş Ertuğrul 128.Bölüm
    Gündüz’ün aklanmasıyla Kayılar ve Umuroğulları arasında nasıl bir bağ olacak? Selcan ve Süleyman’ın obaya gelişi, beraberinde neleri getirecek? Selcan’la birlikte gelen haber nedir ? Ertuğrul tarafından yenilgiye uğratılan Dragos’un yeni hamlesi ne olacak?
    Diriliş Ertuğrul 129.Bölüm
    S05E08 - Diriliş Ertuğrul 129.Bölüm
    Lais’in ölümüne öfkelenen Dragos’un yeni hamlesi ne olacak? Ertuğrul, üzerine kurulan tuzakları bertaraf edebilecek mi? Ertuğrul, Moğolların ölüm listesinde olan alimleri kurtarabilecek mi? Beybolat’ın Söğüt’e gelişiyle yeniden şekillenen Kayılar ve Umuroğulları arasındaki ilişki ne olacak?
    Diriliş Ertuğrul 130.Bölüm
    S05E09 - Diriliş Ertuğrul 130.Bölüm
    Dragos yeni hamlesini yapmış ve Ertuğrul’un başına Uranos’u bela etmişti. Uranos, İlbilge’yi kaçırmasının yanı sıra başka ne gibi belalara yol açacak? Ertuğrul, İbnü’l Arabi’nin talebesi Sadreddin-i Konevi’yi Moğolların elinden kurtarıp sağ salim obaya getirmeyi başarmıştı. Ertuğrul, Moğol tehlikesi altındaki diğer alimleri de kurtarmaya muvaffak olabilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 131.Bölüm
    S05E10 - Diriliş Ertuğrul 131.Bölüm
    Ertuğrul, İlbilge’yi kurtarmak için Uranos’un teklifini kabul ettiğini söylemiş ve istediği altınlarla malzemeleri kaleye getirmişti. Malzeme sandıklarının içinden çıkan Turgut ve Beybolat, İlbilge’yi kurtarmış, bunu öğrenen Uranos da Ertuğrul’un boğazına hançerini dayamıştı. Ertuğrul kaleden çıkmak için ne yapacak?
    Diriliş Ertuğrul 132.Bölüm
    S05E11 - Diriliş Ertuğrul 132.Bölüm
    Ertuğrul, evlilik hususunda ise Sırma’yı değil İlbilge’yi eş olarak seçmişti. Ertuğrul’un bu kararının altında yatan neden nedir? Bu evlilik neticeye ulaşabilecek midir? Ertuğrul, evlatlarına bu durumu nasıl açıklayacak?
    Diriliş Ertuğrul 133.Bölüm
    S05E12 - Diriliş Ertuğrul 133.Bölüm
    Ertuğrul, kendisine kurulan bu tuzağın arkasındaki kişinin Zangoç olduğunu anlayabilecek mi? Beybolat yaşayacak mı? Öte yandan Beybolat, İlbilge’yi Ertuğrul’a vermeyi kabul etmişti. Ertuğrul ve İlbilge, bu tüm meseleler içinde evlenebilecek mi? Dragos’un Ertuğrul’u öldürmek için yapacağı bir sonraki hamle ne olacak? Ertuğrul, şer odaklarının yuvası haline gelen Lefke Kalesi’ni fethedebilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 134.Bölüm
    S05E13 - Diriliş Ertuğrul 134.Bölüm
    Moğol komutan gizlice kendileri için çalışan Beybolat Bey’i Uç Bey’i ilan etmiştir. Ertuğrul bu durum karşısında ne yapacaktır? Söğüt’ün düzeninde ne gibi değişiklikler olacaktır?
    Diriliş Ertuğrul 135.Bölüm
    S05E14 - Diriliş Ertuğrul 135.Bölüm
    Moğolların gelmesi Umuroğullarının yaşamında ne gibi değişikliklere sebep olacak? Alıncak tarafından Söğüt’ün yeni uç beyi ilan edilen Beybolat Bey’e karşı Ertuğrul Bey nasıl tavır alacak? Obanın hatunlar sorumlusu olan Sırma, kayı hatunlarına nasıl davranacak?
    Diriliş Ertuğrul 136.Bölüm
    S05E15 - Diriliş Ertuğrul 136.Bölüm
    Moğollar sayesinde Söğüt’ün ve Oba’nın yönetimini ele geçiren Beybolat, oyununu sürdürüp, uçbeyi olmasının verdiği güçle Süleyman’ı zindana attırmıştı. Ertuğrul, Beybolat’ın bu tavrı karşısında ne yapacak? Süleyman’ı zindan kurtarıp, obasını selamete kavuşturabilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 137.Bölüm
    S05E16 - Diriliş Ertuğrul 137.Bölüm
    Obada ise Moğolların gölgesinde hüküm sürdüren Sırma, Selcan Hatun’u öldürmek için hançerini çekmişti. Kendini savunan Selcan Hatun ise hançeri Sırma’ya saplamıştı. Peki Sırma yaşayabilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 138.Bölüm
    S05E17 - Diriliş Ertuğrul 138.Bölüm
    Ertuğrul Bey Sultan Keykavus’u Alıncak’a teslim edecek midir? Selcan ve Sırma arasında yaşanan meselelerden sonra sular duracak mıdır? Söğüt’ü geri alan Ertuğrul Bey’i ne gibi gelişmeler beklemektedir?
    Diriliş Ertuğrul 139.Bölüm
    S05E18 - Diriliş Ertuğrul 139.Bölüm
    Söğüt’ü ve uç beyliğini yitirmesinin yanında en yakın adamı Yınal’ı kaybeden Beybolat’ın yeni oyunu ne olacak? Ertuğrul ve Alıncak arasında kendilerine bir yol çizmeye çalışan Dragos ve adamları elde ettikleri sandıktan ne öğrenecek? Uç beyliğini kaybettikleri için çok üzülen Sırma ve İlbilge nasıl bir yol izleyecek?
    Diriliş Ertuğrul 140.Bölüm
    S05E19 - Diriliş Ertuğrul 140.Bölüm
    Yeğeni Süleyman’ın mezarının başında intikam yemini eden Ertuğrul Bey bundan sonra ne yapacak? Yeğeni Süleyman’ın intikamını alabilecek mi? Kendini gizleyen hain Beybolat’ın Albastı olduğunu ortaya çıkarabilecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 141.Bölüm
    S05E20 - Diriliş Ertuğrul 141.Bölüm
    Dragos elindeki tüm fırsatları kaçırıp çaresiz bir şekilde beklerken yeni bir oyun kurmak ister. Beybolat’ı takip ederek onu gizli bir mahzen de kıstırır ve gerçek Dragos’un kendisi olduğunu açıklar. Babasını Ertuğrul Bey’in öldürdüğünü söyleyerek kışkırtır ve işbirliği teklif eder. Bu görüşmeden yeni bir şer ittifakı oluşur. Peki Dragos’un Beybolat üzerinden yapacağı yeni oyun nelerdir?
    Diriliş Ertuğrul 142.Bölüm
    S05E21 - Diriliş Ertuğrul 142.Bölüm
    Alıncak, Albastı’nın kim olduğunu Ertuğrul Bey’e söyleyecek mi? Dragos-Beybolat ittifakı nereye taşınacak? Dragos’un gerçek kimliği ortaya çıkacak mı ve tabii Bamsı, Kayı obasından göçecek mi?
    Diriliş Ertuğrul 143.Bölüm
    S05E22 - Diriliş Ertuğrul 143.Bölüm
    Ertuğrul Bey şüphelendiği Zangoç’a bir oyun kurmuş ve onun Uranos’la bağlantısını ortaya çıkarmıştır. Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşen Zangoç, Uranos’u Ertuğrul Bey’in tuzağına göndermiştir. Ertuğrul Bey ise Uranos’u yakalamıştır. Peki Uranos, Dragos’un Zangoç olduğunu itiraf edecek mi ?
    Diriliş Ertuğrul 144Bölüm
    S05E23 - Diriliş Ertuğrul 144Bölüm
    Zangoç, Ertuğrul Bey’in kurduğu tuzağa düşüp kimliğinin ortaya çıktığından şüphelendiği için tam zindana atılacakken Oğuz’u ve Melikşah’ı yaralar ve Oğuz Alp şehit olur. Zindandan kaçan Zangoç, tüccar kılığında gizlice Söğüt’ten çıkarak lefke kalesine gider. Artık zangoç kılığında değil gerçek kimliği olan zalim Dragos’tur. Kaleye ve askerlere el koyan Dragos, Ertuğrul Bey tarafından öldürülen komutanı Uranos için intikam yemini eder. Dragos’un yeni oyunu ne olacak?
    Diriliş Ertuğrul 145.Bölüm
    S05E24 - Diriliş Ertuğrul 145.Bölüm
    Dragos’u idam için Macellum’a getirtip alplarını ahali kılığında meydana diken Ertuğrul Bey Dragos üzerinden Albastı’nın kimliğini ortaya çıkarabilecek mi? Kale’den Dragos’u kurtarmak için gelen Branas ve adamlarının akıbeti ne olacak?
    Diriliş Ertuğrul 146.Bölüm
    S05E25 - Diriliş Ertuğrul 146.Bölüm
    Ağabeyi Beybolat hakkında kuşkuları artan İlbilge, Ertuğrul Bey’in kurduğu oyuna destek vererek ağabeyini tuzağa düşürür. Bu tuzakla Albastı olduğu ortaya çıkan Beybolat’ı nasıl bir son bekliyor? Ağabeyinin Albastı kimliğini öğrenen İlbilge’nin tavrı ne olacak?
    Diriliş Ertuğrul 147.Bölüm
    S05E26 - Diriliş Ertuğrul 147.Bölüm
    Ertuğrul Bey tarafından Alplık kılıcı tekrar verilen Bamsı Albastı’yı bulmak için aramalara katılır ve Arıkbuka tarafından şehit edilen Kayı Alplarını görür. Ve Ertuğrul Beyin tehlikeye düşme ihtimali üzerine Gündoğdu Bey ile birlikte gizli yere doğru yola çıkarlar. Berk Han’ın adamıyla görüşmekte olan Ertuğrul Bey’e baskın yapan Arıkbuka Ertuğrul Bey’i yakalar. Mergen ve Dumrul’u şehit eder ve Turgut’u ağır yaralar.
    Diriliş Ertuğrul 148.Bölüm
    S05E27 - Diriliş Ertuğrul 148.Bölüm
    Ertuğrul en önemli düşmanlarından biri olan Albastı'nın gerçek kimliği ifşa olur. İlbilge'nin de bu konudaki katkısı çok büyüktür. Ama Ertuğrul Beybolat'ı elinden kaçırır. Albastı pusuya düşürüldüğü anda karşısına çıkar.
    Diriliş Ertuğrul 149.Bölüm
    S05E28 - Diriliş Ertuğrul 149.Bölüm
    Abisinin öldürülüşünü hazmedemeyen Sırma Arıkbuka ile iletişime geçip işbirliği yapmak istediğini söylemişti. Bunun üzerine Arıkbuka, Ertuğrul Bey’in Berke Han’ın adamlarıyla buluşacağı yeri öğrenmiş ve Ertuğrul Bey’e tuzak kurmuştur.
    Diriliş Ertuğrul 150.Bölüm Final
    S05E29 - Diriliş Ertuğrul 150.Bölüm Final
    Töreye muhalefeti ve Türk obalarına ihanetinden dolayı ağabeyi Beybolat’ı gözden düşüren İlbilge bacısı Sırma’yı da tek kalemde silecek mi? Yoksa af mı edecek?

    Hayran tepkileri

    Back to Top