Hesabım
    Filinta
    2. Sezon
    Filinta

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    İlk yayın tarihi: 18 Eylül 2015
    193 Fotoğraf | 28 Video
    Onur Tuna
    Onur Tuna
    Rolü : Filinta Mustafa
    Mehmet Özgür
    Mehmet Özgür
    Rolü : Kadı Gıyaseddin Hatemi
    Serhat Tutumluer
    Serhat Tutumluer
    Rolü : Boris Zaharyas
    Damla Aslanalp
    Damla Aslanalp
    Rolü : Lara Zaharyas

    Editörün notu

    Filinta’nın Yeni Sezonundan İkinci Tanıtım Geldi
    Haberler - Gündemdeki Diziler

    Filinta’nın Yeni Sezonundan İkinci Tanıtım Geldi

    16 Eylül 2015 Çarşamba
    Filinta 56.Bölüm Fragmanı 0:40
    Filinta 56.Bölüm Fragmanı
    291 gösterim
    Filinta 55.Bölüm Fragmanı 0:34
    Filinta 55.Bölüm Fragmanı
    55 gösterim
    Filinta 53.Bölüm Fragmanı 0:38
    Filinta 53.Bölüm Fragmanı
    43 gösterim
    • Fotoğraf Filinta
    • Fotoğraf Filinta
    • Fotoğraf Filinta
    • Fotoğraf Filinta
    • Fotoğraf Filinta
    • Fotoğraf Filinta
    • Fotoğraf Filinta
    • Fotoğraf Filinta
    • Fotoğraf Filinta
    2. sezon bölümleri
    Filinta 27.Bölüm
    S02E01 - Filinta 27.Bölüm
    Karakol patlamasında parmağı olan kişinin Üsküp’lü olduğu ortaya çıkmıştır ve bu patlamada büyük kayıplar yaşanmıştır. Tüm bu olanlar can yaksa da, Osmanlı Devleti’nin güvenliği için çalışmak ve durmamak gerekmektedir. Kadı Gıyaseddin, Filinta Mustafa, Bıçak Ali  ve Foto Abdullah  Padişah  tarafından devletin Gizli Teşkilat birimine dahil olurlar.
    Filinta 28.Bölüm
    S02E02 - Filinta 28.Bölüm
    Gizli Teşlikatın yeni üyeleri, Filinta Mustafa, Bıçak Ali, Kadı Gıyaseddin ve Abdullah, Osmanlı Devleti'ni tehdit eden, topraklarını, Padişahı içten çökertmek isteyen Manastır ve Yüce Meclis’in peşine düşecek. Karanlık ormanların derinliklerindeki bu kovalamada acaba neler olacak?
    Filinta 29.Bölüm
    S02E03 - Filinta 29.Bölüm
    Kadı Gıyaseddin ve eşi Ayşe'nin vurulması herkeste şok etkisi yaşatır. Filinta Mustafa büyük bir öfkeyle mel'unların peşine düşer. Tabibe Leyla tedavinin ardında Ayşe için takdiri Allah’a bırakmıştır. Kenan Miloş -Yüce Efendi- başına geleceklerden habersiz, Osmanlı'nın en önemli adamlarıyla uğraşmaya devam eder.
    Filinta 30.Bölüm
    S02E04 - Filinta 30.Bölüm
    Filinta Mustafa, Bıçak Ali  ve Abdullah  çocukların izini sürmeye devam eder. Farah'ın (Berrak Tüzünataç), yakalanışıyla birlikte, kendisini neler bekleyecek? Sorgu sırasında neleri hatırlayacaktır?
    Filinta 31.Bölüm
    S02E05 - Filinta 31.Bölüm
    Celal ve Mustafa karşı karşıya gelir... Ve Farah ile çocuklar arasında gizli bir anlaşmaya varırlar. Bu anlaşma her iki tarafın lehine mi, aleyhine mi olacak, göreceğiz.
    Filinta 32.Bölüm
    S02E06 - Filinta 32.Bölüm
    Bir tarafta çocuklar, diğer tarafta Farah… Maruf ile Filinta Mustafa kusursuz bir mücadeleye girer. Ve bu yol üzerinde mayınlar vardır… Filinta Mustafa’nın canı tehlikededir. Bu alandan sağ kurtulmak, çocukları sağ salim teslim etmek mümkün olacak mıdır?
    Filinta 33.Bölüm
    S02E07 - Filinta 33.Bölüm
    Filinta Mustafa, Maaruf’la  kıyasıya bir mücadelenin içindedir. Ancak Filinta Mustafa’nın içindeki inanç büyüktür. Teşkilatı, Maaruf’u kanlar içinde yerde bulur… Padre Celal , bu görevi tamamlayamayan Maaruf’un ardından büyük bir yemin eder… Ve Kardeşlik Teşkilatı İstanbul’da yeni saldırılar planlar.
    Filinta 34.Bölüm
    S02E08 - Filinta 34.Bölüm
    Filinta Mustafa ve ekibi ile 001 Janti’nin karşı karşıya gelmesinde iki taraftan biri ablukaya alınacaktır… Acaba okul baskını başarılı olacak mıdır?
    Filinta 35.Bölüm
    S02E09 - Filinta 35.Bölüm
    Filinta Mustafa ve Bıçak Ali , Bezm-i Alem 'deki kilit ismin peşine düşer. Aynı kişinin peşinde Yüce Meclis de vardır. Boris Mecliste kendinden emin bir tavırla o kişinin işinin bittiğini söyler. Boris’in bu emin tavrına Yüce Efendi Kenan Miloş’un  tavrı ve sözü ne olacaktır?
    Filinta 36.Bölüm
    S02E10 - Filinta 36.Bölüm
    ngiliz Ajanı 001 Janti’nin Boris Zaharyas’a sıktığı kurşunlar Yüce Meclisteki dengeleri değiştirecek mi? Süreyya  Anita von Wilhelm tarafından uğradığı suikast girişiminden kurtulabilecek mi?
    Filinta 37.Bölüm
    S02E11 - Filinta 37.Bölüm
    Filinta’yı Zorlu Görevler Bekliyor Mustafa, çocukları ailelerine kavuşturmayı hedeflerken, Yüceler Meclisi, Mustafa’nın bu girişimine engel olmak için, Padre Celal ve Kardeşlik Teşkilatı ile nasıl bir plan tertipleyecek?
    Filinta 38.Bölüm
    S02E12 - Filinta 38.Bölüm
    Filinta Mustafa, Davut Paşa’nın evine getirdiği Farah ve aynı gün nikahlandığı Leyla’nın yanı sıra, Devleti Aliyye’nin huzurunu yok etmeye ve iç karışıklar çıkartmaya çalışan düşmanlarla büyük imtihanlar vereceği bir hafta yaşayacak.
    Filinta 39.Bölüm
    S02E13 - Filinta 39.Bölüm
    Padişah isyandan kurtulacak mı? Yüce Meclis ve Boris Zaharyas bu suikast planında başarılı olacak mıdır? Filinta Mustafa ve Bıçak Ali Padişah’a karşı düzenlenen isyana kalkışanların peşine düşecekler, fakat bu araştırma onları bambaşka planların içine itecektir. Filinta Mustafa, bu isyanın arkasında şüphelendiği Şehzade Mehmet konusunda nasıl bir yol izleyecek?
    Filinta 40.Bölüm
    S02E14 - Filinta 40.Bölüm
    Şu ana kadar kendi yarattığı türlü oyunlarıyla canını kurtaran Boris Zaharyas gerçekten bu sefer öldü mü? Yoksa bu da oyunlarından biri mi? Mustafa ve Ali onun cesedini bulmadan buna inanmayacaklardır.
    Filinta 41.Bölüm
    S02E15 - Filinta 41.Bölüm
    Yüce Efendi Miloş ve Efendi Cemil’in halkı ayaklandırmasının ardından, halkın ortasında kendilerini bulan Mustafa ve Şehzade Mehmet bu ayaklanmadan sağ kurtulabilecekler mi?
    Filinta 42.Bölüm
    S02E16 - Filinta 42.Bölüm
    Mustafa Leyla'yı kurtarmakla, Şehzade Mehmet'i savunmak arasında kalmıştır. Mustafa'nın seçimi gerçekten çok zor olacaktır.
    Filinta 43.Bölüm
    S02E17 - Filinta 43.Bölüm
    Ustabey, Mustafa’nın patlamanın olduğu olay yerinde bulduğu kibrit çöpünün incelenmesinden başka büyük bir ipucu daha bulacaktır. Padre Celal İstanbul'a dönecek ve gelişiyle Efendi Cemil’i rahatsız edecektir. Ancak Padre’nin kafasında başka planlar vardır.
    Filinta 44.Bölüm
    S02E18 - Filinta 44.Bölüm
    Mustafa, karısı Leyla’ya büyük haksızlık yaptığını düşünecek ve bir adım atacaktır. Fakat bu sıcak temas yerini bir anda herkesi şaşırtacak bir gerilime bırakacaktır.
    Filinta 45.Bölüm
    S02E19 - Filinta 45.Bölüm
    Filinta Mustafa, ülkeleri karıştıracak, Paşaların devreye gireceği, Osmanlı’ya kurulan hain planları ve Padişah’ı tahttan indirmek için düzenlenecek darbeyi engelleyebilecek midir?
    Filinta 46.Bölüm
    S02E20 - Filinta 46.Bölüm
    Padişah ve Nur Sultan’ın Osmanlı’nın akıbetinin zor olduğu ve güvenliğin sağlanamadığı bu günlerde, Saray eşrafından sürpriz bir isim intikam için Şehri İstanbul’a gelecektir. Ve hainlerin ikisinin hesabını kendi kanlarıyla ödetecektir.
    Filinta 47.Bölüm
    S02E21 - Filinta 47.Bölüm
    Leyla, Mustafa’nın yasını tutarken ve hayatını muhakeme ederken, şaşkınlık ve mutluluk verici bir haber alacaktır. Ve bu haberin ardından kendini bile şaşırtacak bir karar verecektir.
    Filinta 48.Bölüm
    S02E22 - Filinta 48.Bölüm
    Filinta Mustafa, Leyla ile birlikte yaptıkları planla hem Şehzade Mehmet’i, hem de Ali’yi Miloş’un elinden kurtarırlar.Rüştü ve Mithat Paşa, Sultan Murat’ın devleti idare edemeyeceğini anlamıştır. Bu yüzden Şehzade Mehmet’le anlaşma yoluna giderler, böylece Şehzade Mehmet akıl sağlığı bozuk olan kardeşinin yerine Osmanlı tahtına çıkacaktır.
    Filinta 49.Bölüm
    S02E23 - Filinta 49.Bölüm
    Efendiler Efendisi Akbar Eyyam, Mustafa, Ali, Galip ve Farah’ın öldürülmeleri için emir vermiştir. Fakat bu emrinin sonucunda başarılı olamayacaktır.
    Filinta 50.Bölüm
    S02E24 - Filinta 50.Bölüm
    Mustafa ve ekibi içlerindeki muhbirin peşine düşerler. Şüphelendikleri kişi ise suçsuz olan dadıdır. Leyla Miloş’la konuşup bu işten kurtulmaya çalışır. Vazifesi ve sevdikleri arasında kalmıştır.
    Filinta 51.Bölüm
    S02E25 - Filinta 51.Bölüm
    Mustafa gerçekleri öğrenmek için Farah’ın peşine düşer. Leyla, Farah’ı saf dışı bırakmak için şimdi çok daha kadınsı bir planla hareket edecektir. Farah gururu ve aşkı arasında kalır. Artık, bir taraf seçmek zorundadır.
    Filinta 52.Bölüm
    S02E26 - Filinta 52.Bölüm
    Mustafa ve ekibine darbeci Paşaların kurduğu Gizli Teşkilat hakkında bilgi toplamalarını emreder. Rüştü Paşa ise gücünü arttırabilmek için Osmanlı- Rus savaşının çıkması için harekete geçer.
    Filinta 53.Bölüm
    S02E27 - Filinta 53.Bölüm
    Sultan, savaş yanlısı Rüştü Paşa ile karşı karşıya gelecektir. Osmanlı - Rus savaşının hiçbir ülkenin hayrına olmayacağını savunan Sultan Abdülhamid Han, kimsenin beklemediği sürpriz hamlelerle konferansın yapılması için harekete geçer.
    Filinta 54.Bölüm
    S02E28 - Filinta 54.Bölüm
    Süreyya’ya kavuşacağını sanan Ali, başına geleceklerden habersizdir. Mustafa ve ekibi kurdukları plan sonucunda başarılı olabilecekler midir?
    Filinta 55.Bölüm
    S02E29 - Filinta 55.Bölüm
    Akbar Eyyam ve Efendi Miloş’un adamlarına baskın yapan Filinta Mustafa ve ekibi artık Akbar’ın ve Miloş’un işinin bittiğini düşünmektedir. Oysa Efendi Miloş, kurduğu planla Mustafa’nın sonunu hazırlamaktadır.
    Filinta 56.Bölüm Sezon Finali
    S02E30 - Filinta 56.Bölüm Sezon Finali
    Mustafa, Leyla’yı çektiği sorguda Ali, Süreyya, Farah ve bebeğin yerini öğrenebilecek midir? Efendi Miloş, Mustafa’dan intikamını almak için harekete geçer. Akbar, İstanbul’da yerine getirmesi gereken görevlerde başarısız olunca, geldiği Yeni Dünya’daki Efendisinden son bir görev için emir alır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top