Hesabım
    Tatlı Küçük Yalancılar
    1. Sezon
    Puanım :
    Tatlı Küçük Yalancılar
    Üyeler
    3,0 2 oy

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    103 Fotoğraf | 13 Video
    Bensu Soral
    Bensu Soral
    Dilan Çiçek Deniz
    Dilan Çiçek Deniz
    Beste Kökdemir
    Beste Kökdemir
    Melisa Şenolsun
    Melisa Şenolsun
    Tatlı Küçük Yalancılar 13.Bölüm Fragmanı 0:40
    Tatlı Küçük Yalancılar 13.Bölüm Fragmanı
    1.540 gösterim
    Tatlı Küçük Yalancılar 12.Bölüm Fragmanı 0:34
    Tatlı Küçük Yalancılar 12.Bölüm Fragmanı
    205 gösterim
    Tatlı Küçük Yalancılar 11.Bölüm Fragmanı 0:37
    Tatlı Küçük Yalancılar 11.Bölüm Fragmanı
    243 gösterim
    • Fotoğraf Tatlı Küçük Yalancılar
    • Fotoğraf Tatlı Küçük Yalancılar
    • Fotoğraf Tatlı Küçük Yalancılar
    • Fotoğraf Tatlı Küçük Yalancılar
    • Fotoğraf Tatlı Küçük Yalancılar
    • Fotoğraf Tatlı Küçük Yalancılar
    • Fotoğraf Tatlı Küçük Yalancılar
    • Fotoğraf Tatlı Küçük Yalancılar
    • Fotoğraf Tatlı Küçük Yalancılar
    1. sezon bölümleri
    Tatlı Küçük Yalancılar 1.Bölüm
    S01E01 - Tatlı Küçük Yalancılar 1.Bölüm
    Aynı üniversitede okuyan beş yakın arkadaşın, hep beraber eğlendikleri bir gecenin sonunda, aralarından birinin aniden kayıplara karışması, geride kalan dört genç kızın hayatını alt üst etmiştir.
    Tatlı Küçük Yalancılar 2.Bölüm
    S01E02 - Tatlı Küçük Yalancılar 2.Bölüm
    Selin, Aslı, Hande ve Ebru, A ile tanışmak üzere geldikleri yazlık evde, beklemedikleri bir sürprizle karşılaşırlar. Belli ki, kendini açık etmeye niyeti olmayan gizli düşmanları, onlara bir oyun oynamıştır. Bu duruma sinirlenen ve iyice kafası karışan kızlar, A.’nın oyunlarına daha fazla alet olmamak için Selin’in aklına gelen fikri uygularlar.
    Tatlı Küçük Yalancılar 3.Bölüm
    S01E03 - Tatlı Küçük Yalancılar 3.Bölüm
    Selin’e bir türlü ulaşamayan Hande, Aslı ve Ebru paniğe kapılırlar. A’dan gelen mesaj da korkularını iyice arttırır. Bir an önce Selin’i bulmak için harekete geçerler. Ancak Selin’i değil, sadece telefonunu bulabilirler
    Tatlı Küçük Yalancılar 4.Bölüm
    S01E04 - Tatlı Küçük Yalancılar 4.Bölüm
    Selin, hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Toprak’tan, Açelya’nın kaybolduğu geceye dair yeni detaylar öğrenir. Toprak’ın anlattıkları gerçek midir yoksa yalan mı? Selin bu soruya, yüreğinden geçen cevabı verir ve Toprak’a inanmayı seçer. Ancak verdiği karar, kendisini de tehlikeye atmasına sebep olacaktır.
    Tatlı Küçük Yalancılar 5.Bölüm
    S01E05 - Tatlı Küçük Yalancılar 5.Bölüm
    Toprak’ın, Selin’in ailesine ait evden çıkarken yakalanması, Selin’i de zan altında bırakır. Selin’in annesi Vildan, Toprak’ın suçsuzluğuna inanan ve bu uğurda kendini de tehlikeye atan kızını kurtarabilmek adına, Toprak’a yardım etmek ve onun avukatlığını üstlenmek zorunda kalır.
    Tatlı Küçük Yalancılar 6.Bölüm
    S01E06 - Tatlı Küçük Yalancılar 6.Bölüm
    A’nın tuzağına düşen Aslı çok zor durumdadır. Eren, A’dan gelen mesaj üzerine harekete geçer. Aslı’yı bulmak için kurallarını A.’nın koyduğu oyuna girmek zorunda kalır.
    Tatlı Küçük Yalancılar 7.Bölüm
    S01E07 - Tatlı Küçük Yalancılar 7.Bölüm
    A’nın tuzağına düşen Aslı ve Eren zor durumdadır. Aslı kendini hastanede bulurken, onu kaçırmakla suçlanan Eren, sorguya alınmıştır. 
    İşin içinden nasıl çıkacaklarını bilemeyen kızlar, polise her şeyi anlatmaya karar verirler fakat bu fikirden hoşlanmayan A, onlara engel olmak için yeni bir tehditle karşılarına çıkacaktır.
    Tatlı Küçük Yalancılar 8.Bölüm
    S01E08 - Tatlı Küçük Yalancılar 8.Bölüm
    Selin’in kısa süren mutluluğu tek bir mesajla kabusa dönüşmüştür. Toprak, kız kardeşinin kör kalmasına, kendisinin de hapse girmesine sebep olan olayda Selin’in de parmağı olduğunu öğrenmiş ve yıkılmıştır.
    Tatlı Küçük Yalancılar 9.Bölüm
    S01E09 - Tatlı Küçük Yalancılar 9.Bölüm
    Barış’ın yaralı bir halde ortadan kaybolmasıyla birlikte Hande için kabus dolu saatler başlamış olur. Onu tekrar görmek istiyorsa, kendisinden istenenleri eksiksiz yerine getirmelidir. İlk görevi, evlerinin salonundaki suç izlerinden kurtulmak olmalıdır.
    Tatlı Küçük Yalancılar 10.Bölüm
    S01E10 - Tatlı Küçük Yalancılar 10.Bölüm
    Hastaneye kaldırılan Barış’ın hayata dönmesi herkesi sevince boğar. Ancak kızların sevinçleri kısa sürede yerini şaşkınlığa bırakır. Barış, artık onların tanıdığı Barış değildir. Bu durum en çok da, bir an evvel Barış’a kavuşmak çabasında olan Hande’yi üzer.
    Tatlı Küçük Yalancılar 11.Bölüm
    S01E11 - Tatlı Küçük Yalancılar 11.Bölüm
    Selin, Aslı, Hande ve Ebru, Ademoğlu ailesinin evine geldiklerinde, duydukları haberin gerçekliğine hala inanamamaktadırlar. Ta ki onu karşılarında canlı kanlı görene kadar. Dört kız arkadaş, henüz yaşadıkları şaşkınlığı atlatamamışken, Eren hakkında öğrendikleri, daha büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yaşamalarına sebep olur.
    Tatlı Küçük Yalancılar 12.Bölüm
    S01E12 - Tatlı Küçük Yalancılar 12.Bölüm
    Kızlar, A. takımından kurtulduklarını düşündükleri sırada aldıkları mesajla sarsılmışlardır. Bir yerlerde bir hata yapmış olmalıdırlar. Çünkü A.’lardan biri toprağın altında, diğeri ise parmaklıkların ardındadır. Oysa onlara gelen mesaj, inandıkları her şeyi tekrar sorgulamalarına sebep olur.
    Tatlı Küçük Yalancılar 13.Bölüm Final
    S01E13 - Tatlı Küçük Yalancılar 13.Bölüm Final
    Açelya'yı ararken Müge'nin cesedini bulan Aslı, Selin, Ebru ve Hande'ye, her şeyden habersiz haldeki Açelya da katılır. Evin bahçesindeki mezarın başında şaşkın halde kalakalmış beş kız daha neler olduğunu anlayamadan, yaklaşan siren sesleri, onları bekleyen felaketin habercisi gibidir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top