Hesabım
    Çilek Kokusu
    1. Sezon
    Puanım :
    Çilek Kokusu
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    22 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    183 Fotoğraf | 22 Video
    Demet Özdemir
    Demet Özdemir
    Yusuf Çim
    Yusuf Çim
    Laçin Ceylan
    Laçin Ceylan
    Mine Tugay
    Mine Tugay
    Çilek Kokusu 22.Bölüm Fragmanı 0:47
    Çilek Kokusu 22.Bölüm Fragmanı
    13 gösterim
    Çilek Kokusu 21.Bölüm Fragmanı 0:45
    Çilek Kokusu 21.Bölüm Fragmanı
    876 gösterim
    Çilek Kokusu 20.Bölüm Fragmanı 0:45
    Çilek Kokusu 20.Bölüm Fragmanı
    473 gösterim
    • Fotoğraf Çilek Kokusu
    • Fotoğraf Çilek Kokusu
    • Fotoğraf Çilek Kokusu
    • Fotoğraf Çilek Kokusu
    • Fotoğraf Çilek Kokusu
    • Fotoğraf Çilek Kokusu
    • Fotoğraf Çilek Kokusu
    • Fotoğraf Çilek Kokusu
    • Fotoğraf Çilek Kokusu
    1. sezon bölümleri
    Çilek Kokusu 1.Bölüm
    S01E01 - Çilek Kokusu 1.Bölüm
    Aslı, çalıştığı pastaneden Burak yüzünden kovulur. Bu arada en yakın arkadaşı olan Gonca, Bodrum’a çalışmaya gitmek üzeredir ve Aslı’yı de gelmesi için ikna eder. Aslı da hem tatil yapmak hem de para kazanmak için Bodrum’daki işi kaçırmak istemez.  Annesi kızının Bodrum’a gitmesine pek sıcak bakmasa da Aslı’nın ısrarlarına dayanamaz ve izin verir.
    Çilek Kokusu 2.Bölüm
    S01E02 - Çilek Kokusu 2.Bölüm
    Aslı ve Gonca kendilerini bekleyen büyük sürprizden habersiz otelde çalışmaya başlamıştır. Her şey çok güzel giderken Aslı’nın karşısına Burak bu sefer de çalıştığı yerde çıkar hem de patronu olarak. Bu karşılaşma onların başına nasıl bir macera açacaktır?
    Çilek Kokusu 3.Bölüm
    S01E03 - Çilek Kokusu 3.Bölüm
    Aslı ve Burak’ı kötü bir sürpriz bekliyor. Aslı, sevgili  numarası yapacağı kişinin Volkan olduğunu görünce neye uğradığını şaşırır. Hayallerinin aşkı karşısındadır ve parti için onu beklemektedir
    Çilek Kokusu 4.Bölüm
    S01E04 - Çilek Kokusu 4.Bölüm
    Aslı istemeden de olsa Burak’a verdiği sözü tutar ve Volkan’ın sevgilisi gibi davranmaya başlar. Sevgili numarası sayesinde Aslı, Volkan’a yakın olma fırsatı bulur ve ona yakınlaşır. Bu durum Burak’ın  Aslı’yı kıskanmasına sebep olur.
    Çilek Kokusu 5.Bölüm
    S01E05 - Çilek Kokusu 5.Bölüm
    Burak ve Aslı artık aynı evde yaşamaktadır. Ama bunu ikisi de farkında değildir. Yine tatlı tesadüfler sonucu ev dışında birbirleriyle tekrar karşılaşan Aslı ve Burak artık yavaş yavaş kaderden kaçamayacaklarını anlamaya başlarlar
    Çilek Kokusu 6.Bölüm
    S01E06 - Çilek Kokusu 6.Bölüm
    Aslı’yla aynı evde yaşadığını gören Burak kendini Aslı’dan gizler ve bu durumla eğlenmeye başlar. Burak’ın evdeki varlığından habersiz olan Aslı, Burak’ın oyunlarına anlam veremez, evde eğlenceli bir köşe kapmaca başlar
    Çilek Kokusu 7.Bölüm
    S01E07 - Çilek Kokusu 7.Bölüm
    Burak ile aynı evde yaşamaya başlayan Aslı’yı iş yerinde de bir sürpriz beklemektedir.  Babasının baskılarına dayanamayan Burak da  kulüpte çalışmaya başlamıştır. Burak, Aslı’nın peşini kulüpte de bırakmaz aynı yerde çalışma mecburiyeti onları her geçen zaman daha da yakınlaştırmaktadır.
    Çilek Kokusu 8.Bölüm
    S01E08 - Çilek Kokusu 8.Bölüm
    Burak’ın hislerini açıklaması Aslı’nın kafasını karıştırırken, onu kendi hislerini kontrol etmeye zorlar. Aslı Burak’tan uzak durmaya çalışsa da olaylar onları bir araya getirmeye devem ediyordur. Aslı dirense de Volkan’ın ricasını kıramaz ve Eda’nın doğum gününe katılmaya verir.
    Çilek Kokusu 9.Bölüm
    S01E09 - Çilek Kokusu 9.Bölüm
    Burak, Aslı’nın kendisinden hoşlandığına emin olmak için baş başa kalabilecekleri bir plan yapar. Aslı ilk defa ev ve iş ortamının vermiş olduğu huzursuzluktan kurtulup, kendini Burak’ın akışına bırakır. Gittikleri yerde Aslı ve Burak’ı bir sürpriz beklemektedir.
    Çilek Kokusu 10.Bölüm
    S01E10 - Çilek Kokusu 10.Bölüm
    Evde baş başa kalan Burak ve Aslı harika bir gün geçirirler ve gittikçe yakınlaşırlar. Aslı, Burak’ın hislerinden emin olmaya başlar.  Her şey iyi giderken, onları kötü bir sürpriz beklemektedir.
    Çilek Kokusu 11.Bölüm
    S01E11 - Çilek Kokusu 11.Bölüm
    Burak ve Aslı her geçen an birbirleriyle daha da yakınlaşmaktadır. Bu arada Burak’ın ani ayrılık kararıyla yıkılan Çağla’nın Burak’tan vazgeçmeye niyeti yoktur. Bunun için her şeyi yapmaya hazırdır.
    Çilek Kokusu 12.Bölüm
    S01E12 - Çilek Kokusu 12.Bölüm
    Çağla, Burak’la olan  ilişkisinin bitmesine her geçen gün daha da hırslanmaktadır. Burak’ı geri almak için her şeyi yapmaya hazırdır. Kulübe giderek Burak’la konuşur. Burak’ın kararlı tavrı karşısında deliye döner.
    Çilek Kokusu 13.Bölüm
    S01E13 - Çilek Kokusu 13.Bölüm
    Burak, Aslı’nın Çağla’ya inanarak hareket etmesine çok kırılır ve sinirlenir. Burak’ın bu öfkesi Selda’nın gözünden kaçmaz. Selda bir an önce oğlunun bu hale gelmesinin sebebin öğrenmelidir araştırmaya başlar.
    Çilek Kokusu 14.Bölüm
    S01E14 - Çilek Kokusu 14.Bölüm
    Aslı’yla eğlenceden dönen Burak’ı evde kötü bir sürpriz beklemektedir. Çağla ve Elçin; Burak’ı başka bir kızla el ele gördüklerini söylemek için Nihat ve Selda’ya gitmişlerdir. Burak, Çağla’yı karşısında görünce neye uğradığını şaşır.
    Çilek Kokusu 15.Bölüm
    S01E15 - Çilek Kokusu 15.Bölüm
    Çağla’nın gönderdiği fotoğrafları gören Aslı neye uğradığını şaşırır. Bu sefer Burak’a fazlasıyla kırılmıştır ve kolay kolay affetmeye niyeti yoktur. Burak ise her şeyden habersiz sarhoş sandığı  Çağla’yı evine bırakmıştır.
    Çilek Kokusu 16.Bölüm
    S01E16 - Çilek Kokusu 16.Bölüm
    Aslı ve Burak ilişkilerinde yeni bir sayfa açar ve bundan sonra birbirlerine güveneceklerine, her zorluğu birlikte aşacaklarına dair söz verirler. Mutlulukları Çağla’nın, Aslı’nın başarısına sahip çıkmasıyla son bulur.
    Çilek Kokusu 17.Bölüm
    S01E17 - Çilek Kokusu 17.Bölüm
    Aslı’nın  sert çıkışı Çağla’yı deliye döndürür. Artık daha sert ve da acımasız olacaktır. Planlar yapmaya başlar. Volkan’dan sonra Gani’de de yardım ister. Gani, Burak’ın baş düşmanıdır ve Çağla’ya seve yardım edecektir.
    Çilek Kokusu 18.Bölüm
    S01E18 - Çilek Kokusu 18.Bölüm
    Burak saldırıya uğramasından sonra bir süre  evde istirahat etmek zorunda kalır. Selda, Burak’a bakması ve kendisine destek olması için evlerinde yatılı olarak Çağla’yı misafir eder. Bu durum hem Burak’ı hem de Aslı’yı deli eder.
    Çilek Kokusu 19.Bölüm
    S01E19 - Çilek Kokusu 19.Bölüm
    Tabu oynarken girdikleri iddiayı kaybeden Erdem tatil programı yapar. Burak’la bir olup kızları sürpriz kampa götüreceklerdir. Kızlarla baş başa kaldıkları geceyi en iyi şekilde geçirmeyi isteyen erkekler bazı planlar yaparlar.  Bu planlar komik ve eğlenceli olaylara sebep olur. Bu arada Gani, Çağla’yla yaptığı anlaşma doğrultusunda Aslı’yı yakın takibe alır. Onları gölge gibi takip eden Gani gerçekleri öğrenecek midir?
    Çilek Kokusu 20.Bölüm
    S01E20 - Çilek Kokusu 20.Bölüm
    Aslı’nın Burak’ların müştemilatında kaldığını öğrenen Çağla deliye döner. Aradığı her şey gözünün önünde olmasına rağmen görememiştir. Onu sakinleştirmek Gani’ye düşer.
    Çilek Kokusu 21.Bölüm
    S01E21 - Çilek Kokusu 21.Bölüm
    Aslı ve Burak’ın birlikteliği herkes üzerinde büyük bir şok etkisi yaratır. Selda’nın tepkisi üzerine, Aslı ve Emel için artık o evde yaşamak mümkün değildir. Emel büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Apar topar evden ayrılırlar.
    Çilek Kokusu 22.Bölüm
    S01E22 - Çilek Kokusu 22.Bölüm
    Başak, Aslı ile samimiyetini ilerletir ve Aslı’ya  iş teklifinde bulunur. Bu  samimiyet Burak'ın durumu daha da yanlış anlamasına sebep olur. Bu yanlış anlaşılma ile Burak’ın aşkı nefrete dönüştürmeye başlar ve Aslı’dan intikam almak için harekete geçer.

    Hayran tepkileri

    Back to Top