Hesabım
    Güneşin Kızları
    1. Sezon
    Puanım :
    Güneşin Kızları
    Üyeler
    3,3 5 oy

    Sezon bilgisi:

    39 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    243 Fotoğraf | 39 Video
    Emre Kınay
    Emre Kınay
    Evrim Alasya
    Evrim Alasya
    Tolga Sarıtaş
    Tolga Sarıtaş
    Berk Atan
    Berk Atan
    Güneşin Kızları 39.Bölüm Fragmanı 0:59
    Güneşin Kızları 39.Bölüm Fragmanı
    2.085 gösterim
    Güneşin Kızları 38.Bölüm Fragmanı 0:51
    Güneşin Kızları 38.Bölüm Fragmanı
    754 gösterim
    Güneşin Kızları 37.Bölüm Fragmanı 0:47
    Güneşin Kızları 37.Bölüm Fragmanı
    580 gösterim
    • Fotoğraf Güneşin Kızları
    • Fotoğraf Güneşin Kızları
    • Fotoğraf Güneşin Kızları
    • Fotoğraf Güneşin Kızları
    • Fotoğraf Güneşin Kızları
    • Fotoğraf Güneşin Kızları
    • Fotoğraf Güneşin Kızları
    • Fotoğraf Güneşin Kızları
    • Fotoğraf Güneşin Kızları
    1. sezon bölümleri
    Güneşin Kızları 1.Bölüm
    S01E01 - Güneşin Kızları 1.Bölüm
    Güneş, beyaz atlı prensini, 35 yaşında, 3 kız çocuğunu büyüttükten ve aşktan tamamen umudunu kestikten sonra bulur. İstanbullu işadamı Haluk Mertoğlu’nun evlilik teklifini kabul ettiğinde, Güneş ve birbirinden bela kızları, Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşer.
    Güneşin Kızları 2.Bölüm
    S01E02 - Güneşin Kızları 2.Bölüm
    Haluk’un telefon konuşmasına kulak misafiri olan Nazlı, Haluk’dan  şüphelenir ve onu takip etmeye karar verir. Savaş’ın hiçbir şeyden haberi olmamasına rağmen, Nazlı’nın zorlamalarıyla kendini olayların içinde bulur. Nazlı’nın Haluk’u takibi Güneş’i Haluk’un teknesine çeker. Teknede Güneş ve Nazlı’yı nasıl bir sürpriz beklemektedir?
    Güneşin Kızları 3.Bölüm
    S01E03 - Güneşin Kızları 3.Bölüm
    Ali’nin yaşadığı öfke krizinin sebebinin Selin olması, aileye bomba gibi düşer. Rana bu fırsatı kaçırmaz ve Haluk’a iki ailenin bir araya gelmesinin daha büyük problemlere yol açacağını söyler. Ancak Haluk ile Güneş artık evlenmiştir. Bunu duyan Rana’nın kolay vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.
    Güneşin Kızları 4.Bölüm
    S01E04 - Güneşin Kızları 4.Bölüm
    Selin ile Ali'nin arası daha da geriliyor! Nazlı, kolyenin sırrını öğrenebilecek mi?
    Güneşin Kızları 5.Bölüm
    S01E05 - Güneşin Kızları 5.Bölüm
    Sevilay’ın evinde saldırıya uğraması, ailenin gündemine bomba gibi düşer. Ali, annesine bunu yapanın babası olduğundan emindir. Güneş ilk defa Haluk’tan şüphelenmeye başlar. Selin, Ali’nin kötü gününde onu yalnız bırakmaz. Ali, Selin’den kaçmaya çalışır; fakat duygularından kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.
    Güneşin Kızları 6.Bölüm
    S01E06 - Güneşin Kızları 6.Bölüm
    Haluk’un bilgisayarında babasını gören Nazlı, kimse kendisine inanmasa da olayın peşine düşmeye karar verir. Güneş, Nazlı’nın kendi kendisini kandırdığını düşünmektedir. Yıllar önce onları terk eden Zafer’in, Haluk’la ne gibi bir ilgisi olacaktır? Güneş ise, Haluk'un sürpriz itirafıyla derinden sarsılır.
    Güneşin Kızları 7.Bölüm
    S01E07 - Güneşin Kızları 7.Bölüm
    Savaş’ın hastaneye yatırılmasından kendisini suçlayan Nazlı, Savaş’ı oradan çıkarmayı aklına koyar. Ancak Savaş’ı hastaneden kaçırmak umduğu kadar kolay olmaz. Nazlı’nın yardıma ihtiyacı vardır. Neyse ki aradığı suç ortakları, hemen yanı başındadır.
    Güneşin Kızları 8.Bölüm
    S01E08 - Güneşin Kızları 8.Bölüm
    Savaş’ın klinikten kaçırılması Mertoğlu yalısında kıyameti koparır. Haluk, Ali’ye herkesin gözü önünde bir tokat atar. Ali bu olayın ardından kendini dağıtır. Olanlar yüzünden kendini suçlayan Selin, Ali’ye kendini affettirebilmek için çabalar fakat Ali’yle konuşmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.  Ali kendisine yeni bir arkadaş bulmuştur; o da Didem.
    Güneşin Kızları 9.Bölüm
    S01E09 - Güneşin Kızları 9.Bölüm
    Savaş, hastaneden çıkarılır. Savaş’ın kendisine zarar vermesinden korkan Rana ve Ahmet, gençlerin hep birlikte vakit geçirmesini önerir ve yazlık eve doğru neşeyle yola çıkarlar. Ancak Didem ve Tuğçe’nin beklenmedik ziyaretiyle, hiçbir şey istedikleri gibi gitmez. Selin, Ali’den uzak durmak istese de, Savaş’a göz kulak olmaları gerektiği için durumu kabullenir.
    Güneşin Kızları 10.Bölüm
    S01E10 - Güneşin Kızları 10.Bölüm
    Savaş, Nazlı’nın mektubunu okuduktan sonra allak bullak olur. Nazlı ile açık açık konuşmaya karar verir. Fakat Nazlı, kendisini Savaş’tan uzaklaştırmaya çalışır. Ne zaman ona yakınlaşsa canı yanmaktadır.
    Güneşin Kızları 11.Bölüm
    S01E11 - Güneşin Kızları 11.Bölüm
    Selin, Ali ve Tuğçe'den intikam alıyor. Nazlı ve Savaş ise ilk randevularının heyecanını yaşıyor.
    Güneşin Kızları 12.Bölüm
    S01E12 - Güneşin Kızları 12.Bölüm
    Güneş, zarfın içinden çıkan kayıp ilanının ardından dağılır. Unutmak için çabaladığı geçmişi, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkmıştır. Haluk, Güneş ne diyorsa ona inanır ama Güneş bir an önce bu olayın kapanmasını istemektedir.
    Güneşin Kızları 13.Bölüm
    S01E13 - Güneşin Kızları 13.Bölüm
    Nazlı ve Savaş'ın aşkı başlamadan bitecek mi? Selin ve Ali arasında neler yaşanacak? Savaş, Melisa'ya bir şans daha verecek mi?
    Güneşin Kızları 14.Bölüm
    S01E14 - Güneşin Kızları 14.Bölüm
    Nazlı ve Savaş ailelerinin tepkisinden çekindikleri için ilişkilerini herkesten saklamaya karar verirler. Fikir olarak mantıklı olsa da, uygulamaya geçtiklerinde gizli ilişkileri sıkıntı yaratır. Selin ve Ali “cesaret oyunu” oynamaya başlarlar. İkisi de sırayla birbirlerinden zor şeyler yapmasını isteyeceklerdir. Eğlenceli başlayan bu oyunun sonunda Selin öyle bir şey öğrenir ki, kendine gelmesi kolay olmaz.
    Güneşin Kızları 15.Bölüm
    S01E15 - Güneşin Kızları 15.Bölüm
    Selin ve Ali sırlarını ortaya döküyorlar. Nazlı ise beklemediği bir tepkiyle karşılaşınca kötü şeyler yaşıyor.
    Güneşin Kızları 16.Bölüm
    S01E16 - Güneşin Kızları 16.Bölüm
    Güneş bir yandan kızların Zafer’le görüşmesinden korkarken, diğer yandan Sevilay’ın kendisine dava açtığını öğrenir. Sevilay, Güneş’e geçmişini araştırmalarının Ahmet’le bir ilgisi olduğundan bahseder. Kafası karışan Güneş, İnci ve Sevilay ikilisinin neler karıştırdığını çözebilmek için İnci’ye yaklaşır.
    Güneşin Kızları 17.Bölüm
    S01E17 - Güneşin Kızları 17.Bölüm
    Güneş ve Rana, ormanda Ahmet ve Haluk’u bulduklarında şoke olurlar. Ahmet vurulmuştur. Rana, yıllardır başına gelmesinden korktuğu olay gerçekleştiği için kilitlenir. Haluk ise, olayın kaza olduğunu söylemektedir.
    Güneşin Kızları 18.Bölüm
    S01E18 - Güneşin Kızları 18.Bölüm
    Güneş, üstüne gelen Zafer’i bıçaklar. Haluk’un peşine takılan Nazlı, olaya şahit olur. Haluk, Güneş’i hapishaneden kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır.
    Güneşin Kızları 19.Bölüm
    S01E19 - Güneşin Kızları 19.Bölüm
    Ali, Sevilay’ı kurtarır. Güneş’i kaybettiğini düşünen Haluk, deliye dönmüştür. Ali, Rana ve Ahmet’e haber verir. Haluk'u birilerine zarar vermeden, durdurmaları gerekmektedir. Haluk ise, Güneş’i dışarı çıkarana kadar durmayacaktır.
    Güneşin Kızları 20.Bölüm
    S01E20 - Güneşin Kızları 20.Bölüm
    Güneş eve döner. Yokluğunda Rana’nın kızlara yaptıklarını öğrenmiştir ve bir daha tekrarlanmayacağından emin olmaya karar verir. Rana ile Güneş karşı karşıya gelirler.
    Güneşin Kızları 21.Bölüm
    S01E21 - Güneşin Kızları 21.Bölüm
    Savaş, Haluk’la yüzleşince geçmişte yaşadığı travması tetiklenir. Baygınlık geçirir ve uyandığında hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Nazlı, Savaş’ın geçmişi hatırlamak için hap içtiğini öğrenir ve Rana’nın karşısına çıkar. Rana’yı Savaş’a yaptıkları için suçlar. Rana daha fazla dayanamaz.
    Güneşin Kızları 22.Bölüm
    S01E22 - Güneşin Kızları 22.Bölüm
    Nazlı ile Savaş’ın kaçma planı başarısızlıkla sonuçlanır. Kızlar eve dönerler. Nazlı’nın kalbi kırılmıştır. Selin, Savaş’a sinirlenir ve Ali’ye olanları anlatır. Ali, Savaş’ı perişan bir halde bulur. Ali ve Selin, Savaş’ı kendine getirmeye çalışırken Savaş, annesiyle ilgili bir gerçeği ağzından kaçırır.
    Güneşin Kızları 23.Bölüm
    S01E23 - Güneşin Kızları 23.Bölüm
    Savaş’ın gerçeği öğrenmesinden sonra yıkılan Rana, eve gelip herkese olanları anlatır. Savaş ise, aileyle bütün bağlarını koparıp yeni bir hayata başlar. Nazlı her adımda Savaş’ın yanında olacaktır. Selin, Tuğçe’yle beraber Elif’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. İkili, bulduklarını Ali dahil herkesin öğrenmesini sağlayamaya çalışacaklardır.
    Güneşin Kızları 24.Bölüm
    S01E24 - Güneşin Kızları 24.Bölüm
    Ali’nin, Haluk’a kendisini anlattığını duyan Selin fikrini değiştirir. Elif ise boş durmaz. Ali’yi Selin’e karşı doldurur. Selin, Ali’yi kaybetmek üzere olduğunu anlar ve her şey için çok geç olmadan Ali’ye hislerini söylemeye karar verir.
    Güneşin Kızları 25.Bölüm
    S01E25 - Güneşin Kızları 25.Bölüm
    Haluk, Ali’nin öz oğlu olmadığını öğrenir. Haluk’un Ali’ye bir şey yapmasından korkan Sevilay, her şeyi Güneş'e anlatır ve ondan yardım ister. Selin’e yaptıklarından dolayı pişman olan Ali ise, kendisini affettirmeye kararlıdır.
    Güneşin Kızları 26.Bölüm
    S01E26 - Güneşin Kızları 26.Bölüm
    Babasının Haluk olmadığı gerçeğini öğrenen Ali yıkılır. Sinirle elini cama geçiren Ali yaralanır ve Haluk tarafından hastaneye götürülür. Haluk, Levent’e oğlundan uzak durmasını söyler. Ancak Levent’in Ali’den vazgeçmeye niyeti yoktur.
    Güneşin Kızları 27.Bölüm
    S01E27 - Güneşin Kızları 27.Bölüm
    Ali ile Haluk’un hesaplaşmasında silah patlar. Aradan bir süre geçmiştir. Aile yeniden toparlanmaya çalışmaktadır. Gençler başlarını belaya sokar ve kurtulabilmek için eski arkadaşları Yiğit’in yardımına ihtiyaç duyarlar. Savaş’la arasında kapanmamış bir mesela olan Yiğit, Nazlı’yla görüşmek ister. Selin kaçırılır. Levent, Mertoğlu ailesinin sırrının Güneş ile ilgili olduğunu düşünür ve Zaferin peşine düşer.
    Güneşin Kızları 28.Bölüm
    S01E28 - Güneşin Kızları 28.Bölüm
    Nazlı'ya gelen kırmızı güller, Savaş ile arasında tartışma çıkmasına yol açar. Nazlı, Savaş'ı Yiğit’e bir şey yapmaması konusunda uyarır ama Savaş onu dinlemez. Yiğit'le kapışır. Kavga, Yiğit’in yere yığılmasıyla son bulur. Yiğit’in herkesten sakladığı bir hastalığı vardır.
    Güneşin Kızları 29.Bölüm
    S01E29 - Güneşin Kızları 29.Bölüm
    Zafer, Güneş’e derdini anlatır ve yardıma ihtiyaç duyduğunu söyler. Güneş, bir çocuğun göz göre göre ölmesine izin vermeyecektir. Kızlarla durumu paylaşır ve Nazlı Almanya’ya gidip, donör olmak istediğini söyler. Ne Nazlı ne de Güneş, Nazlı’nın iliğinin işe yaramayacağını bilmemektedir.
    Güneşin Kızları 30.Bölüm
    S01E30 - Güneşin Kızları 30.Bölüm
    Ali, Selin’in gerçek babasının Zafer olmadığını öğrenmiştir. Selin’e bunu söylemek için onu dağ evine götürür. Savaş, Haluk’un sırrını bilmektedir.. Peki Nazlı’ya bunu söyleyebilecek midir? 
    Güneşin Kızları 31.Bölüm
    S01E31 - Güneşin Kızları 31.Bölüm
    Güneş, Zafer’in ölümü ile ilgili vicdan azabı çekmektedir. Zafer’in hayaleti, Güneş’in peşini bırakmamaktadır. Güneş, kızları kendisinden uzaklaştırmak ister.Güneşin hamile olmasını Haluk büyük bir sevinçle karşılar. Bebeğin ikisi için de, ikinci bir şans olduğuna inanır.
    Güneşin Kızları 32.Bölüm
    S01E32 - Güneşin Kızları 32.Bölüm
    Rana ilk defa gerçekten Güneş'i dinler ve ona hak verir. Savaş Melisa'nın durumu yüzünden onu yalnız bırakamamaktadır ama bir yandan Nazlı'yı sevdiği için aşk acısı çekmektedir.
    Güneşin Kızları 33.Bölüm
    S01E33 - Güneşin Kızları 33.Bölüm
    Güneş ve kızların otelde kalmaya başlamasıyla, Haluk dağılmıştır. Kimseyi görmek istememektedir. Bu sırada tutmuş olduğu dedektif, Ali ile Selin’in ilişkisi olduğunu belgeleyen fotoğrafı Haluk’a gösterir. Ali, ilişkisinin arkasında durur. Selin’den ayrılmayacağını söyler.
    Güneşin Kızları 34.Bölüm
    S01E34 - Güneşin Kızları 34.Bölüm
    Ali, Savaş ile konuşurken onun üzerine gider. Daha fazla dayanamayan Savaş, bildiği gerçeği Ali’ye söyler. Duydukları karşısında deliye dönen Ali ya Haluk'u yok edecek ya da Selin’i çok uzaklara götürüp, onu her şeyden koruyacaktır. Ancak Ali’nin, Selin'in küçük planından haberi yoktur.
    Güneşin Kızları 35.Bölüm
    S01E35 - Güneşin Kızları 35.Bölüm
    Selin'i bekleyen büyük sürpriz ne?
    Güneşin Kızları 36.Bölüm
    S01E36 - Güneşin Kızları 36.Bölüm
    Güneş, Haluk’un kim olduğunu öğrenmiştir. Güneş, kızlarıyla birlikte İstanbul’u terk etmeye, izini kaybettirmeye karar verir. Ancak Haluk’tan kaçmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır.
    Güneşin Kızları 37.Bölüm
    S01E37 - Güneşin Kızları 37.Bölüm
    Güneş, araba çarpması sonucu hastaneye kaldırılır. Kızlar yıkılır. Annelerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya gelirler. Bu sırada Güneş’in komaya girdiği haberi gelir. Komadan uyanıp, uyanamayacağı belli değildir.
    Güneşin Kızları 38.Bölüm
    S01E38 - Güneşin Kızları 38.Bölüm
    Haluk’un, kızların babasının kim olduğunu bildiğini söylemesi bomba etkisi yaratır. Ali, Selin’in dalgınlığından faydalanır ve elinden bıçağı alır. Ali, yıkılan Selin'i iyileştirebilmek için her şeyi yapacaktır. Herkesten uzaklaşıp, baş başa kalacaklardır.
    Güneşin Kızları 39.Bölüm Final
    S01E39 - Güneşin Kızları 39.Bölüm Final
    Güneş, komadan uyanır. Ancak son 2 seneyi hatırlamamaktadır. Ne İstanbul’u, ne de Haluk’u. Kızlar için en önemli şey annelerinin sağlığıdır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top