Hesabım
    Kiralık Aşk
    1. Sezon
    Puanım :
    Kiralık Aşk

    Sezon bilgisi:

    52 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 19 Haziran 2015
    391 Fotoğraf | 48 Video
    Elçin Sangu
    Elçin Sangu
    Barış Arduç
    Barış Arduç
    Salih Bademci
    Salih Bademci
    Sinem Öztürk Uslu
    Sinem Öztürk Uslu
    Kiralık Aşk 29.Bölüm Fragmanı 0:47
    Kiralık Aşk 29.Bölüm Fragmanı
    582 gösterim
    Kiralık Aşk 52.Bölüm Fragmanı 0:39
    Kiralık Aşk 52.Bölüm Fragmanı
    230 gösterim
    Kiralık Aşk 51.Bölüm Fragmanı 0:52
    Kiralık Aşk 51.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Kiralık Aşk
    • Fotoğraf Kiralık Aşk
    • Fotoğraf Kiralık Aşk
    • Fotoğraf Kiralık Aşk
    • Fotoğraf Kiralık Aşk
    • Fotoğraf Kiralık Aşk
    • Fotoğraf Kiralık Aşk
    • Fotoğraf Kiralık Aşk
    • Fotoğraf Kiralık Aşk
    1. sezon bölümleri
    Kiralık Aşk 1.Bölüm
    S01E01 - Kiralık Aşk 1.Bölüm
    Abisi yüzünden başı derde giren Defne, borç batağına saplanır ve çaresiz kalır. Tam da ne yapacağını bilemez haldeyken, bir mucize kapısını çalar: Entrikalar kraliçesi Neriman ve kocası Necmi yeğenleri Ömer ile yakınlaşıp kendisine aşık etmesi için bir kız aramaktadır.
    Kiralık Aşk 2.Bölüm
    S01E02 - Kiralık Aşk 2.Bölüm
    Hayatında ilk defa güzel bir kumsalda katalog çekiminde bulunacak olan Defne'yi burada bin bir türlü aksilik beklemektedir. Neriman deniz, güneş ve kumdan oluşan bu son derece romantik fırsatı sonuna kadar değerlendirmesi için Defne’ye  akıl verir.
    Kiralık Aşk 3.Bölüm
    S01E03 - Kiralık Aşk 3.Bölüm
    Yaklaşan büyük moda buluşması için hazırlıklar başlamıştır. Bu büyük gün, bir anda herkes için duygusal bir fırsata dönüşür. Yasemin bu özel gecede Ömer’in kalbini çalmayı planlarken, Sinan ise Yasemin’le yakınlaşmanın yollarını arar.
    Kiralık Aşk 4.Bölüm
    S01E04 - Kiralık Aşk 4.Bölüm
    Yasemin yüzünden şirkette hırsız konumuna düşen Defne, bunu bir türlü hazmedememektedir. Diğer yanda Ömer’in kafası çok karışıktır. Hisleri Defne’nin bu hırsızlığı yapmadığını söylese de kanıtlar aksini göstermektedir.
    Kiralık Aşk 5.Bölüm
    S01E05 - Kiralık Aşk 5.Bölüm
    Defne, İtalyan misafirlerle geçirdikleri akşamdan sonra kendini Ömer’e daha yakın hisseder.  her şeye rağmen kendisine inanıp, iyi davrandığı için ona teşekkür etmek için  en sevdiği yemeği yapmaya karar verir.
    Kiralık Aşk 6.Bölüm
    S01E06 - Kiralık Aşk 6.Bölüm
    Ömer’in doğum günü var. Doğum günü kutlamayı sevmeyen Ömer’e, Defne bu defa kendince, Neriman’dan bağımsız bir sürpriz yapmak istiyor. Fakat Ömer de zor adam, ne yapılır ki?
    Kiralık Aşk 7.Bölüm
    S01E07 - Kiralık Aşk 7.Bölüm
    Sinan ve Defne arasında duygusal bir ilişki olduğunu düşünen Ömer, Defne'yi karşısına alıp ciddi bir konuşma yapıyor. Defne'yi Sinan'dan kıskanan Ömer, şirket çatısı altında duygusal bir ilişkinin yaşanmaması gerektiğini söylerken, Defne duydukları karşısında şok oluyor.
    Kiralık Aşk 8.Bölüm
    S01E08 - Kiralık Aşk 8.Bölüm
    Lansman giderek yaklaşıyor. Ömer’in tamamen bu işe konsantre olması gerekiyor. Ama olamıyor! Aklında sürekli Defne var.
    Kiralık Aşk 9.Bölüm
    S01E09 - Kiralık Aşk 9.Bölüm
    Ömer, Defne’yi çok kızdırdığı için pişman olur. Ona kendini affettirmek ister. Ve daha önce nasıl hırçın davrandıysa artık tam tersi, zarif ve kibar davranan bir Ömer vardır artık  Defne’nin karşısında!
    Kiralık Aşk 10.Bölüm
    S01E10 - Kiralık Aşk 10.Bölüm
    Defne'yi Sinan'a kaptıran Ömer, büyük bir yıkıntı yaşayacak. Defne'nin Ömer'in asistanlığını bırakıp, Sinan ile çalışmaya başlaması, Ömer'in sessiz tepkisine neden olacak.
    Kiralık Aşk 11.Bölüm
    S01E11 - Kiralık Aşk 11.Bölüm
    Nefesler tutuldu! Heyecan dorukta! Defne, son defasında Ömer’den kaçtı ama konu kapanmadı! Artık Defne’nin hislerinden emin olan Ömer, bu işin peşini bırakmamaya kararlı. İkilinin arasında müthiş bir kaçma kovalamaca başlıyor! Acaba bu oyunun içinde Defne ve Ömer’i nasıl sürprizler bekliyor?
    Kiralık Aşk 12.Bölüm
    S01E12 - Kiralık Aşk 12.Bölüm
    Kaçak bakışmalar… İmalı cümleler… Gizli buluşmalar… Defne ve Ömer için artık hayat bambaşka akıyor! Her şey ikisinin arasında… Kimse bilmiyor. Kimse görmüyor. Kimse fark etmiyor. Acaba girdikleri bu gizli yol ikiliyi aşkın hangi haline götürecek?
    Kiralık Aşk 13.Bölüm
    S01E13 - Kiralık Aşk 13.Bölüm
    Şirket gezisi tüm hızıyla devam ediyor. Kalabalığın içinde, her fırsatta birbirine bakan iki çift göz… Ömer’le Defne… Ah bir baş başa kalabilseler… Birbirlerine söyleyecekleri o kadar çok şey var ki
    Kiralık Aşk 14.Bölüm
    S01E14 - Kiralık Aşk 14.Bölüm
    Ömer ve Defne herkesten uzakta ve baş başa. Kimse nerede olduklarını bilmiyor. Dünyadan tamamen koptular. Kendileri için zamanı dondurdular. Konuşacakları, paylaşacakları o kadar çok şey var ki.
    Kiralık Aşk 15.Bölüm
    S01E15 - Kiralık Aşk 15.Bölüm
    Defne her şeyi anlatmaya karar verdi! Neriman’ın oyunundan ancak böyle sıyrılabilir. Ömer’in kalbi paramparça, aklı sorularla dolu. Birlikte bu açmazdan çıkabilecekler mi?
    Kiralık Aşk 16.Bölüm
    S01E16 - Kiralık Aşk 16.Bölüm
    Defne ve Ömer yüzleşiyorlar. Aşk onları birbirine bağlayacak mı? Engeller var. Defne'nin de bu engelleri aşmak için planları işe yarayacak mı?
    Kiralık Aşk 17.Bölüm
    S01E17 - Kiralık Aşk 17.Bölüm
    İz’in gelişi, Ömer’le Defne cephesinde işleri kızıştırıyor. Tutku yükseliyor! Onları hiç beklemedikleri, şahane bir noktaya sürüklüyor.
    Kiralık Aşk 18.Bölüm
    S01E18 - Kiralık Aşk 18.Bölüm
    İz yüzünden, Ömer’le Defne’nin aşkı daha da alevleniyor! İkilinin arasındaki tutku giderek artıyor! Ancak Ömer’in başı dertte. Defne, koleksiyon kriziyle sarsılan Ömer’i yalnız bırakmıyor. Onu yeniden ayağa kaldırmak isterken, kendini Ömer’in ilham perisi olarak buluyor.
    Kiralık Aşk 19.Bölüm
    S01E19 - Kiralık Aşk 19.Bölüm
    İz ve Defne Kapışması Başlıyor. Ömer ve Sinan ayrılık noktasına geldiler. Fakat bir de gizli ortak var. O kimi seçerse, şirket onda kalacak. Tanıdığımız biri bu ortak ama kim?
    Kiralık Aşk 20.Bölüm
    S01E20 - Kiralık Aşk 20.Bölüm
    Kiralık Aşk’ta bombalar art arda patlıyor. Ömer’le Sinan’ın ayrılığı onları birbirine düşman edecek mi? Herkes taraf seçmek zorunda. Ortada iki hain var; aşk için ihanet eden kadınlar. Sude ve Defne.
    Kiralık Aşk 21.Bölüm
    S01E21 - Kiralık Aşk 21.Bölüm
    Ömer ve Defne aşkı doruklarda. Peki her şey yolunda gidecek mi? Defne, Ömer’in evlilik teklifini her şeye rağmen kabul edecek mi? Aşk galip gelecek mi?
    Kiralık Aşk 22.Bölüm
    S01E22 - Kiralık Aşk 22.Bölüm
    Deniz, Defne’ye nasıl bir teklif yapacak? Defne kabul edecek mi? Peki ya Ömer’in tepkisi ne olacak? Sude, Helen’i buldu, harekete geçiyor. Defne, evlenme teklifine nihayet cevap veriyor. 
    Kiralık Aşk 23.Bölüm
    S01E23 - Kiralık Aşk 23.Bölüm
    Ömer’in aklı karmakarışık; bir yanda aşk bir yanda yalanlar. Defneler’de düğün var. Fakat Defne’nin aklı Ömer’de. Aşkı için yaptığı seçim Ömer’le arasını bozdu. Defne çıkmazlarda. Acaba bu işi nasıl toparlayacak? Yasemin Sude’nin yaptıklarını anlatacak mı? 
    Kiralık Aşk 24.Bölüm
    S01E24 - Kiralık Aşk 24.Bölüm
    Ayrılık sonrası yeni kararlar alan Ömer’i, Passionis’le ilgili çok zorlu bir sınav bekliyor! Ömer, bu işin altından Defnesiz kalkabilecek mi?
    Kiralık Aşk 25.Bölüm
    S01E25 - Kiralık Aşk 25.Bölüm
    Nihayet aşk acısı yerini aşk oyunlarına, atışmalara bırakıyor. Yasemin’le Sinan büyük bir anlaşma için yarışmaya başlayınca Defne ve Ömer karşı karşıya geliyorlar. Defne alt katta çalışıyor, Ömer üst katta.
    Kiralık Aşk 26.Bölüm
    S01E26 - Kiralık Aşk 26.Bölüm
    Ömer’in tekrar çizmeye başlamasıyla iki şirket arasındaki rekabet kızışıyor! Başındaki “Kiralık Aşk” belasından kurtulmak isteyen Defne, Neriman’la görüşme kararı alıyor! Neriman, Defne’nin teklifini kabul edecek mi?
    Kiralık Aşk 27.Bölüm
    S01E27 - Kiralık Aşk 27.Bölüm
    İki şirket arasında ateşkes imzalamaya karar veren Sinan ve Yasemin, beraber çalışmak için kolları sıvıyor. Sıra, Ömer ve Defne’yi ikna etmekte. Bu o kadar da kolay olmayacak! Beraber çalışma fikri bir aşk ve gurur oyununa dönüşüyor!
    Kiralık Aşk 28.Bölüm
    S01E28 - Kiralık Aşk 28.Bölüm
    Aşklarına yenik düşen Defne ve Ömeri şimdi yeni bir sorun beklemektedir. İki taraf da aşkı kazanmaya çalışırken, Defne Ömer’e hiç görmediği bir yüzünü gösterir.
    Kiralık Aşk 29.Bölüm
    S01E29 - Kiralık Aşk 29.Bölüm
    Yasemin, Sinan’la başka bir odada kilitli kalır. Bakalım bu baş başa geçecek olan uzun gece çiftler için mutlu sonla bitecek mi?
    Kiralık Aşk 30.Bölüm
    S01E30 - Kiralık Aşk 30.Bölüm
    Herkesin kendi savaşına tanık olacağımız bu büyülü geçmiş masalında neler yaşacak? Ömer ve Defne, aşkın tarihini yazmak için bir araya geliyor.
    Kiralık Aşk 31.Bölüm
    S01E31 - Kiralık Aşk 31.Bölüm
    İpler gerilir. Sude büyük “Kiralık Aşk” oyununu bozacak mı? Ömer, sırra ulaşabilecek mi? Defne’nin imdadına kim yetişecek?
    Kiralık Aşk 32.Bölüm
    S01E32 - Kiralık Aşk 32.Bölüm
    Defne, tüm gözler üzerine çevrilmişken, Ömer’i içinde bulunduğu durumdan kurtarmayı başarabilecek mi? Yasemin’in Passionis’le ilgili öğrenmek istediği önemli sır ne olabilir? Sinan ve Yasemin arasındaki aşk krizi, nasıl iş krizine dönüşecek?
    Kiralık Aşk 33.Bölüm
    S01E33 - Kiralık Aşk 33.Bölüm
    Ömer şimdi hayatının kararını vermek zorunda! Passionis'i kurtarmak için kendini feda edecek mi? Deniz'in teklifi ne olacak? Fakir kalma tehlikesi ile yüzleşen Koriş paniğe kapılıyor. Yasemin ise bambaşka zor bir kararın eşiğinde. Aşkı mı seçecek yoksa işi mi?
    Kiralık Aşk 34.Bölüm
    S01E34 - Kiralık Aşk 34.Bölüm
    Sinan ve Yasemin ilişkisi nereye gidecek? Fikret Gallo nihayet hayatımıza girecek mi? Peki ya Ömer ve Defne arasındaki aşkın elmayla ne ilgisi var?
    Kiralık Aşk 35.Bölüm
    S01E35 - Kiralık Aşk 35.Bölüm
    Sinan ve Yasemin arasındaki alevler yükseliyor, peki aşklarındaki engel ne? Bu engele rağmen mutlu olabilmeleri mümkün mü?
    Kiralık Aşk 36.Bölüm
    S01E36 - Kiralık Aşk 36.Bölüm
    Herkes Gallo’nun defilesine hazır. Peki oyunun dışında kalan Cherie’nin planı ne? Defne’nin ise hangi tarafta durması gerektiği ile ilgili kafası çok karışık.Yasemin ve Sinan arasındaki ipler geriliyor.
    Kiralık Aşk 37.Bölüm
    S01E37 - Kiralık Aşk 37.Bölüm
    Defne, anneannesi Türkan’a öyle bir müjde veriyor ki! Herkes şaşkın. Ömer ve Sinan, Gallo'ya düşman olurlar ve Defne'nin Tranba'nın yanında çalıştığını öğrenen Ömer'in savaşı başlar.
    Kiralık Aşk 38.Bölüm
    S01E38 - Kiralık Aşk 38.Bölüm
    Ömer ortadan kayıp mı oluyor? 15 Mart tarihinin anlamı ne? Ömer'in kimsenin bilmediği sırrı ne? Defne bunun peşine düşüyor. Bu sırrı Defne öğrenince neler olacak?
    Kiralık Aşk 39.Bölüm
    S01E39 - Kiralık Aşk 39.Bölüm
    Defne ve Ömer muhteşem bir gün geçiriyorlar. Akşamı ise sürprizlere gebe! Defne’den beklenmedik, sıcacık bombeler. Beklenmeyen konuk ile sırlar açığa mı çıkıyor?
    Kiralık Aşk 40.Bölüm
    S01E40 - Kiralık Aşk 40.Bölüm
    Ömer ve Defne yeniden birlikte çalışmaya başlıyor. Defne nihayet Ömer’in istediği gibi Passionis’e geçiyor, evlenecekleri haberi de tüm şirkete hızla yayılıyor. Peki Defne’nin Tranba’ya verdiği söz ne olacak?
    Kiralık Aşk 41.Bölüm
    S01E41 - Kiralık Aşk 41.Bölüm
    Ömer ve Defne hiç olmadıkları kadar mutludurlar. Baş başalardır ve bu anın bitmesini istemiyorlardır. Planlanmadan gelişen bu buluşma ile artık çok daha yakınlardır.
    Kiralık Aşk 42.Bölüm
    S01E42 - Kiralık Aşk 42.Bölüm
    Ömer'in şehir dışında bir seminere gitmesi lazımdır. Sinan bunu bahane edip, Defne ve Ömer’in arasındaki buzları eritecek bir ön balayı olarak organize eder. Sinan, bir dargın bir barışık bu çifti ikna edebilecek midir? 
    Kiralık Aşk 43.Bölüm
    S01E43 - Kiralık Aşk 43.Bölüm
    Doktor Selim Defne’ye çiçek ve çikolata gönderir. Defne bunu Ömer’den gizlemeye çalışır ama Ömer fark eder. Ortalık çok fena karışır.
    Kiralık Aşk 44.Bölüm
    S01E44 - Kiralık Aşk 44.Bölüm
    Defne'nin Fikret'in evine ani gelişi ile her iki tarafta kılıçlarını çeker. Fikret, Ömer'le bir şansı olduğuna inanmaktadır ve bunu artık Defne’den bile saklayamaz hale gelmiştir.
    Kiralık Aşk 45.Bölüm
    S01E45 - Kiralık Aşk 45.Bölüm
    Defnelerin evi satışa çıkarılır. Ne yapıp edip satışı durduracağına inanan Defne, durumu Ömer'e çaktırmamak için her şeyi yapar ancak yine tüm şüpheleri üzerine çeker. Ömer, Defne'nin kendisinden bir şey sakladığını farkeder.
    Kiralık Aşk 46.Bölüm
    S01E46 - Kiralık Aşk 46.Bölüm
    Gerçeklerin ortaya çıkmaması için artık hiçbir neden kalmamıştır. Defnenin olanları saklayacak enerjisi kalmaz. Mektup Ömer'e ulaştıktan sonra beklemeye başlar.
    Kiralık Aşk 47.Bölüm
    S01E47 - Kiralık Aşk 47.Bölüm
    Dergi çekimi nihayet gerçekleşir. Defne ve Ömer için öyle bir zamana denk gelir ki, işler iyice değişik bir hal alır.
    Kiralık Aşk 48.Bölüm
    S01E48 - Kiralık Aşk 48.Bölüm
    Herkesin bir arada olduğu düğünde bütün dengeler yerinden oynayacak. Peki düğüne bomba gibi düşen sır kimin?
    Kiralık Aşk 49.Bölüm
    S01E49 - Kiralık Aşk 49.Bölüm
    Defne ve Ömer’in aşkına yaz gelir ve aşk dolu tam 2 gün geçirirler. Defne, Ömer için evden kaçar. Bu romantik hafta sonu ise sürpriz olaylara gebedir.
    Kiralık Aşk 50.Bölüm
    S01E50 - Kiralık Aşk 50.Bölüm
    Ömer dedesiyle karşı karşıya kalır. Her şeye rağmen yüzükler takılacak mıdır?
    Kiralık Aşk 51.Bölüm
    S01E51 - Kiralık Aşk 51.Bölüm
    Defne herşeyi geride bırakıp gitmeye karar veriyor. Ömer ise Defne'nin yokluğunda, hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşiyor.
    Kiralık Aşk 52.Bölüm
    S01E52 - Kiralık Aşk 52.Bölüm
    Defne ve Ömer kavuşur. Aşk yeniden alevlenir. Ama düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst eder.

    Hayran tepkileri

    Back to Top