Hesabım
    İnadına Aşk
    1. Sezon
    Puanım :
    İnadına Aşk

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    İlk yayın tarihi: 2 Temmuz 2015
    187 Fotoğraf | 31 Video
    Açelya Topaloğlu
    Açelya Topaloğlu
    Can Yaman
    Can Yaman
    Rolü : Yalın Aras
    Nilay Duru
    Nilay Duru
    Rolü : Yeşim Aras
    Eren Vurdem
    Eren Vurdem
    Rolü : Çınar Barutçu
    İnadına Aşk 32.Bölüm Fragmanı 0:49
    İnadına Aşk 32.Bölüm Fragmanı
    1.169 gösterim
    İnadına Aşk 31.Bölüm Fragmanı 0:45
    İnadına Aşk 31.Bölüm Fragmanı
    420 gösterim
    İnadına Aşk 30.Bölüm Fragmanı 0:47
    İnadına Aşk 30.Bölüm Fragmanı
    466 gösterim
    • Fotoğraf İnadına Aşk
    • Fotoğraf İnadına Aşk
    • Fotoğraf İnadına Aşk
    • Fotoğraf İnadına Aşk
    • Fotoğraf İnadına Aşk
    • Fotoğraf İnadına Aşk
    • Fotoğraf İnadına Aşk
    • Fotoğraf İnadına Aşk
    • Fotoğraf İnadına Aşk
    1. sezon bölümleri
    İnadına Aşk 1.Bölüm
    S01E01 - İnadına Aşk 1.Bölüm
    Her şey Karadenizli bir ailenin kızı olan Defne’nin, Aras Teknoloji’nin yakışıklı ve çapkın patronu Yalın’ın yanında işe girmesiyle başlar. Tamamen zıt karakterler olan Defne ve Yalın’ın birbirlerinden nefret etmesi ve sürtüşmeleriyle başlayan hikaye, Defne’nin maço ağabeyi Çınar’ın müdahaleleriyle iyice karışır.
    İnadına Aşk 2.Bölüm
    S01E02 - İnadına Aşk 2.Bölüm
    Laz kızı Defne ve, Arass Teknoloji'nin yakışıklısı Yalın arasındaki sürtüşme son hız devam ederken, ikili arasındaki aşk kıvılcımları kendini gösterecek.
    İnadına Aşk 3.Bölüm
    S01E03 - İnadına Aşk 3.Bölüm
    Damla'nın işe alınması, Yalın'la Defne'nin her dakika kavga etmelerine neden olur. Sonunda Defne çok sinirlenir ve bir kez daha istifa eder.
    S01E04 -
    İnadına Aşk 5.Bölüm
    S01E05 - İnadına Aşk 5.Bölüm
    Yeşim ve Çınar'ın aşk sarhoşluğu yaşadığı bu bölümde, Yalın da Yeşim'le Deniz'in ona düzenlediği kıskandırma oyununu öğrenir ve çok rahatlar. Ama Defne'yi kıskandığı için Damla'yla çıktığı yemek ayağına dolanır.
    İnadına Aşk 6.Bölüm
    S01E06 - İnadına Aşk 6.Bölüm
    Defne’nin yaptığı numara başına çok işler açar. Kendi başına açtığı iş yetmemiş gibi, Yalın’ın da sakat kalmasına sebep olunca, kaçacak yeri kalmayan Defne cezasına razı gelir. Bu ceza Defne’yi hiç ummadığı bir sürprizle karşı karşıya getirecektir.
    İnadına Aşk 7.Bölüm
    S01E07 - İnadına Aşk 7.Bölüm
    Yalın, Çınar ve Deniz, ortadan kaybolan kızların peşine düşerler. Şile'de Ezgi'yi bekleyen geçmişinden gelen tatsız sürpriz, kızların oradan aceleyle uzaklaşmasına sebep olur.
    İnadına Aşk 8.Bölüm
    S01E08 - İnadına Aşk 8.Bölüm
    Defne ve Yeşim ikilisi yine Çınar'ı çok kızdıracak işler karıştırıyor.
    İnadına Aşk 9.Bölüm
    S01E09 - İnadına Aşk 9.Bölüm
    Dağ evinde Yalın'ın Yeşim ile Çınar'a onay vermesinin ardından Defne'ye de aşık olduğunu söylemesi sonrasında yeni bölümde Toprak abi dağ evine baskın yapıyor. Herkes ne yapacağını şaşırmış durumda kalıyor.
    İnadına Aşk 10.Bölüm
    S01E10 - İnadına Aşk 10.Bölüm
    Leyla son saniyede Yalın'ı Toprak'ın elinden kurtarır ama bunun için başvurduğu yok, her ikisini de sarsar.
    İnadına Aşk 11.Bölüm
    S01E11 - İnadına Aşk 11.Bölüm
    Çınar Yeşim'e evlenme teklifi etmeye karar verir. Ancak abilik müessesesi, çift koldan Çınar'ın işini zorlaştırmaya kararlıdır. Çınar bu zor savaşta, beklenmedik bir müttefik bulur; Yeşim'in dedesi Süreyya Bey.
    İnadına Aşk 12.Bölüm
    S01E12 - İnadına Aşk 12.Bölüm
    Yalın’ın, Toprak abisine ilişkilerini açıklayacağı gün ailece Trabzon’a giden Defne, bu işten kurtulduğuna sevinse de Yalın’ın sürpriz ziyaretiyle yine aynı endişeyle baş başa kalır. Ama bu arada kendi memleketinde sevgilisiyle vakit geçirmenin keyfini de doya doya sürer. Bu süreçte Defne Yalın’la alakalı çok önemli bir gerçeği de öğrenecektir.
    İnadına Aşk 13.Bölüm
    S01E13 - İnadına Aşk 13.Bölüm
    Yalın ve Defne ilişkisi tüm güzelliğiyle devam ederken, bu ilişkiden haberdar olan Toprak, Defne'ye yaptığı kötü çıkışla bu ilişkiye bakış açısını gösterir.
    İnadına Aşk 14.Bölüm
    S01E14 - İnadına Aşk 14.Bölüm
    Habibe’nin Çınar’a kaçtığını sosyal medyadan öğrenen Yeşim, Barutçu Apartmanı'nı basar. Çınar Yeşim’i sorun olmadığına ikna etse de boş durmayan Habibe Yeşim’i çileden çıkartır. Sonunda prensesin içinden bir canavar çıkar ve Yeşim Habibe’yi yaka paça kapı dışarı eder.
    İnadına Aşk 15.Bölüm
    S01E15 - İnadına Aşk 15.Bölüm
    Defne'nin istifasını yırtıp gitmesi Yalın'ın kafasını karıştırır. Bu kız kendisini terkettiyse niye istifasını yırtmıştır, terketmediyse niye istifa etmekten vazgeçmiştir? Defne'yi bu konuda sıkıştırır
    İnadına Aşk 16.Bölüm
    S01E16 - İnadına Aşk 16.Bölüm
    Yalın'ı yangın merdiveninde gören Toprak delirir ve Yalın'ın canına okur. Ama Yalın'ın söylediği bir söz, Toprak'ı gerçekten sarsar. Bu kavga, onların ilişkilerinde yeni ve sağlam bir dönemin ilk adımı olacaktır.
    İnadına Aşk 17.Bölüm
    S01E17 - İnadına Aşk 17.Bölüm
    Yeşim'in peşinde bir adam olduğunu öğrenen Çınar ve Yalın, kızları Yalın'ın dağ evine götürürler. Yapılan plana göre, kimseye bir şey belli edilmeyecek ve Toprak Satır meselesini halledinceye kadar Yeşim ve Defne dağ evinde tutulacaktır. Ama güvenlik nedeniyle elinden telefonu alınan Yeşim, dağ evinde telefon krizine girer.
    İnadına Aşk 18.Bölüm
    S01E18 - İnadına Aşk 18.Bölüm
    Annesine yazdığı mektupları okuduktan sonra Yalın'a "aşk biter" lafını yedirmeyi 60 yıl kadar erteleyen Defne, artık tek bir hedefe kilitlenmiştir; bir an önce anneyi bulup sevdiği adamın yaralarını tümden iyileştirmek.
    İnadına Aşk 19.Bölüm
    S01E19 - İnadına Aşk 19.Bölüm
    Yeşim’i bırakmamaya kararlı olan Defne, zorla kendini de kaçırttırır. Kızların kaybolduğunu anlayan Yalın ve Çınar, Toprak ve Deniz’le bir araya gelip ne yapacaklarını düşünürlerken Satır’dan telefon gelir. Satır kızları bırakacaktır ama bir şartı vardır.
    İnadına Aşk 20.Bölüm
    S01E20 - İnadına Aşk 20.Bölüm
    Yalın'ın annesi İblis tarafından bir çuval içinde Defne'nin kapısına getirilince işler karışır. Defne Yalın'a ve Toprak'a bu durumu açıklamak için kırk dereden su getirir. Ama Yalın'ın şüpheleri her dakika artar. Yoksa Defne artık topun ağzında mıdır?
    İnadına Aşk 21.Bölüm
    S01E21 - İnadına Aşk 21.Bölüm
    Yalın Defne'ye annesinin peşine düşüp düşmediğini sorar. Eğer düştüyse Yalın’ı kaybetmesi an meselesidir. Defne, Yalın’ın gözlerinin içine baka baka yalan söyler. Yalın’ı kaybetme korkusuyla köşeye sıkışan Defne, anneyi geri göndermek için Adem’den yardım ister. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır. Yeşim, kim olduğunu bilmediği annesiyle çoktan tanışıp, kaynaşmıştır.
    İnadına Aşk 22.Bölüm
    S01E22 - İnadına Aşk 22.Bölüm
    Yalın'ı otel odasının kapısında bulan Defne bir kez daha paçayı kurtardığını zanneder ama yanılır. Yalın bir kere şüphelenmiştir ve gerçekleri anlaması uzun sürmez. Hem annesinin geri dönmesiyle hem de Defne'nin ona yalan söylediği gerçeğiyle sarsılan Yalın, bu sefer herkesi en az kendisi kadar sarsmaya kararlıdır.
    İnadına Aşk 23.Bölüm
    S01E23 - İnadına Aşk 23.Bölüm
    Gül krizini Çınar'ın karakolluk olmasıyla geçiştiren Leyla- Toprak çifti,Adem'in Habibe aşkı yüzünden bu sefer kapıya adaklık horoz bırakmasıyla şaşkına döner. Ezgi ile barışan Deniz ise, aldığı sözle yetinmemeye ve Ezgi'ye güvenilir bir adam olduğunu kendine has yöntemlerle kanıtlamaya kararlıdır.
    İnadına Aşk 24.Bölüm
    S01E24 - İnadına Aşk 24.Bölüm
    Yalın, Defne’yi kendinden uzak tutmak için Aslı’yı Defne’yle tanıştırmaya çalışır. Ama Aslı, iki sevgilinin arasına girmemek için yapmadığını bırakmaz. Yalın, Defne’ye onu affedemeyeceğini söyler. İki aşık uzak durma kararı alırlar. Acaba bu kararı uygulamaları mümkün olabilecek midir?
    İnadına Aşk 25.Bölüm
    S01E25 - İnadına Aşk 25.Bölüm
    Defne'nin kovulduğunu öğrenen Yeşim ve Deniz, bu sefer güçlerini Aslı ile birleştirirler ve Aslı'nın bir danışanını oyuna dahil ederek Yalın ve Defne'yi birbirlerinden habersiz olarak şehir dışındaki bir otele iş seyahatine gönderirler. Bakalım Yalın ve Defne'nin inatları bu plana da dayanabilecek midir?
    İnadına Aşk 26.Bölüm
    S01E26 - İnadına Aşk 26.Bölüm
    Yalın, kardeşiyle annesini otele çağıran Defne'ye çok sinirlenir. Defne ise artık Yalın'ın bu hallerinden fena halde bayılmıştır. Aralarında çok büyük bir kavga çıkar. İkisi de bir daha birbirlerinin yüzünü görmemeye yemin ederler.
    İnadına Aşk 27.Bölüm
    S01E27 - İnadına Aşk 27.Bölüm
    Polat’ın gelişi Barutçu’larda büyük bir cümbüşe sebep olur. Çınar, Polat’ı düğünde arıza çıkarmaması konusunda son kez uyarır. Oysa Çınar’ın başına geleceklerden haberi yoktur. Çünkü Polat ve Nehir'in patlatacakları bomba, yeni evlilerin düğününü değil bütün evlilik hayatlarını kıyamete çevirecektir.
    İnadına Aşk 28.Bölüm
    S01E28 - İnadına Aşk 28.Bölüm
    Yeni evlilerin oturacağı muhteşem villa yanmıştır. Bu yangının Polat ve Nehir'in marifeti olduğu, bir de iki ailenin iki baş belasının düğünde takılan altınları alıp kaçtığı anlaşılınca aileler birbirine girer.
    İnadına Aşk 29.Bölüm
    S01E29 - İnadına Aşk 29.Bölüm
    Süreyya Dede sıkıyönetim ilan ederken Barutçu Apartmanı'nda Toprak Barutçu diktatörlüğü devri başlar.
    İnadına Aşk 30.Bölüm
    S01E30 - İnadına Aşk 30.Bölüm
    Defne, gönül rahatlığıyla nikah masasına oturur. Ama birbirine düşman Barutçu ve Aras ailelerinin iki aşığa bir sürprizleri vardır. Sevdaluk düşmanlığa galip gelecek mi dir? Defne ve Yalın evlenecekler mi? Laz Kızı ile Plaza Kalası muradlarına erebilecekler mi?
    İnadına Aşk 31.Bölüm
    S01E31 - İnadına Aşk 31.Bölüm
    Harekat planı teorikte çok iyi düşünülmüştür ama pratikte işleyecek midir? Yeşim'in tek tek görevlendirdiği aşk çetesi üyelerimiz görevlerini ellerine yüzlerine bulaştırmadan yerine getirmeyi başarabilecek midir? Yoksa her şey arap saçına mı dönecektir?
    İnadına Aşk 32.Bölüm Final
    S01E32 - İnadına Aşk 32.Bölüm Final
    Barutçu Apartmanı'nda tadilat biter ve Yeşim'le Çınar yeni evlerine çıkarlar. Nihayet yalnız kalabilmişlerdir ve romantik planları vardır. Acaba bu sefer bu planları gerçekleştirmeyi başarabilecekler midir?

    Hayran tepkileri

    Back to Top