Hesabım
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    4. Sezon
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

    Sezon bilgisi:

    32 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    221 Fotoğraf | 32 Video
    Alkan Demirlek
    Alkan Demirlek
    Mehmet Küçükyılmaz
    Mehmet Küçükyılmaz
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.Bölüm Fragmanı 0:56
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.Bölüm Fragmanı
    113 gösterim
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.Bölüm Fragmanı 0:55
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.Bölüm Fragmanı
    33 gösterim
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.Bölüm Fragmanı 0:55
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.Bölüm Fragmanı
    67 gösterim
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    4. sezon bölümleri
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108.Bölüm
    S04E01 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108.Bölüm
    Masada başlayan savaş, dışarıda yeni cepheler ortaya çıkartırken Alpaslan'a da büyük görevler düşer. Beklenmedik bir yerde ve zamanda, ailesinin hayatını kurtaracak bilgilerle karşısına çıkan eski bir dost, zorlu bir kararla karşı karşıya kalmasına neden olur. Hem devletine hem ailesine olan sadakatiyle tanınan Alparslan'ın kararı, O'nu yeni bir maceranın içine doğru sürükleyecektir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109.Bölüm
    S04E02 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109.Bölüm
    Alparslan ile görüşen gizli istihbarat da Çakırbeylilerin Mossad'ın radarına girdiğini söyleyerek bu endişelerin yerinde olduğunu kanıtlar. Nitekim uyarılarda bulunan herkes haklı çıkar. Muzi yüzünü gösterir göstermez, Çakırbeylilerin koruyucusu olan Alparslan'ı hedefe koyar. İzzet de Hızır'ın dostlarını, yeni ortaklıklar sunarak yanına çekmeye çalışmaktadır. İlk sapakta Tufan'ın dostlarını satacağını düşünen Tipi, olası düşmanlıkları bir an önce engelleme taraftarıdır. Her ne kadar bu fikrini dile getirse de Hızır onu ciddiye almaz. Diğer tarafta Muzi ile anlaşmak üzere masaya oturan Tufan'ın ise Tipi'nin bilmediği planları vardır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110.Bölüm
    S04E03 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 110.Bölüm
    Alparslan'ın birdenbire ortaya çıkan sevgilisini gerçekçi bulmayan Davut, yeğeninin seçimleriyle ilgili endişe duymaktadır. Bu yüzden şüphelendiği adamla ayarladığı görüşmede kendisine uyarılarda bulunarak, Alparslan'dan uzak durmasını ister. Bu sırada sevgili görümündeki koruma Meltem de Çakırbeylilerin akıllarına getirdikleri fakat dile getiremedikleri şüphenin gerçek olduğunun bilgisini verir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111.Bölüm
    S04E04 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 111.Bölüm
    Çakırbeyliler, Muzi'nin tuzağı karşısında ölümle burun buruna gelmiş, hem devleti hem ailesi için can vermeye hazır olan Alparslan kendini amcalarının önüne atmıştır. Bir yerlerde kendisini beklediğini düşündüğü Özlem'e kavuşması an meselesidir. Çektiği acılar yaşından büyük olan Hızır'ın ise aileden birini daha kaybedecek gücü yoktur.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112.Bölüm
    S04E05 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 112.Bölüm
    Dayısının intikamını almak için Hızır'dan önce yola koyulan Hızır Ali, yaptığı planla kendi canını tehlikeye atar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113.Bölüm
    S04E06 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113.Bölüm
    Ateş tarafından sırtından vurulan Hızır Çakırbeyli, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, İlyas acısını en yakınlardan çıkartır. Ağabeyinin başına gelenlerden Hızır Ali ve Alparslan'ı sorumlu tutan İlyas, artık ondan gizli bir iş çevrilmesine izin vermeyecektir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114.Bölüm
    S04E07 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 114.Bölüm
    Yapılan anlaşma sonucunu hainliğinin ortaya çıkması an meselesi olan Ateş'in, ardına saklandığı düzmece ilişkisi de başına bela olmaya başlar. Ateş, kendini kurtarabilmek için bu belayı hızlıca başından savacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115.Bölüm
    S04E08 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 115.Bölüm
    Alparslan, amacının ailesini korumak olduğunu söylese de, böyle bir savunmanın Hızır için bir geçerliliği yoktur. Alpaslan yine de sınırları zorlamak zorunda olduğunu düşünmektedir. İzzet'in önündeki engelleri tek tek ortadan kaldıran Ateş için çember daralmıştır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116.Bölüm
    S04E09 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116.Bölüm
    İhanetin en büyüğünü yaşayan Tipi, dostunun elinden ölümünü beklerken diğer tarafta ablası Emine'nin de canı tehlikededir.

    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117.Bölüm
    S04E10 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117.Bölüm
    Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla haini ellerinden alır. Bu sayede ölümden kıl payı kurtulan Ateş, yaşamak için itirafçı olmaya hazırdır. Düşmanın eline geçen delillerle başlarına neler gelebileceğini tahmin eden Çakırbeyliler, ya sabah olmadan Ateş belasından kurtulacak ya da ömürlerinin kalanını cezaevinde geçirmeye hazır olacaklardır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118.Bölüm
    S04E11 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 118.Bölüm
    Alparslan'ın tüm depoları bir gecede boşaltarak başardığı büyük iş, kısa vadede işlerine yarasa da başlarına gelebilecek belaları önlemeye yetmez. Tuncay'ın hedefi olmaktan kurtulamayan Çakırbeylilerin malları güvende fakat canları tehlikededir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119.Bölüm
    S04E12 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 119.Bölüm
    Tuncay tarafından kaçırılıp sorguya alınan Hızır Çakırbeyli, kendisine ve yeğenine yapılanların bedelini Sultan'a ağır ödetmiştir. Çakırbeylilerin savaştığı düşmanların içinde en tehlikelisi olan İzzet'in ise artık sabrı kalmamıştır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120.Bölüm
    S04E13 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 120.Bölüm
    Yeğeninin kendisinden gizli birileriyle görüştüğünün farkında olan Hızır, bu konuyla ilgili Ünal Kaplan'ın ağzını yoklar. Cengiz'i gizli tanık olarak devreye sokan Tuncay da Alparslan'ın ilişki ağını çözmeye çok yaklaşmıştır. Gün geçtikçe köşeye sıkışan Alparslan'ın açık vereceği nokta ise Meltem ile olan ilişkisi olacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.Bölüm
    S04E14 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 121.Bölüm
    Çakırbeylilerin yakasını bırakmayan Mesut, devletin gücünü kötüye kullanarak İlyas'ın sonunu hazırlayan bir tuzak hazırlar. Cengiz'i resmi olarak istihbaratta görev alma vaadiyle kandırarak İlyas'ın aleyhine tanıklık etmesini sağlayacaktır. Tuncay'ın ölümü başta olmak üzere yapılan tüm eylemlerin sorumlusu olarak tutuklanan İlyas, artık bir çıkış yolu kalmadığının farkındadır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.Bölüm
    S04E15 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 122.Bölüm
    Hızır, ailesinin başına musallat olan bu yeni düşmanın gözlerinin içine bakma fırsatı bulur ve daha fazla kan dökülmemesi için teke tek hesaplaşmayı teklif eder. Bu anlaşmaya yanaşmayan Haşmet, yine bir Çakırbeyli kanı akıtmaya hazırlanırken hiç beklemediği bir karşılık bulacaktır. Mertlik nedir bilmeyen düşmanının yöntemleriyle saldırıya geçen Hızır, kurduğu tuzakla üzerine yapılan tüm planları tersine çevirir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.Bölüm
    S04E16 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 123.Bölüm
    Kollarının arasında can veren dostunun acısıyla Behzat'a olan öfkesi katbekat artan İlyas, biran önce intikamını almak ister. Hızır, kardeşinin canından endişe etmektedir ve akacak kanı durdurması için Alparslan'ı görevlendirir. Dışarıda yapılan sulhun, içeriyi kapsamadığını söyleyen İlyas, abisinin sözünü yerde bırakmak pahasına Alparslan'la iletilen talimatları kabul etmez.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.Bölüm
    S04E17 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.Bölüm
    Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125.Bölüm
    S04E18 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 125.Bölüm
    Ünal Kaplan'ın keskin kurallarının farkında olan Façalılar, masada kalabilmek için eski işlerinden biran önce kurtulmak zorundadırlar; fakat sokaklardan çekilmenin onlara güç kaybettireceğine inanırlar. Bu yüzden en mantıklı çözümü işlerini ahbapları üzerinden devam ettirmekte bulurlar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126.Bölüm
    S04E19 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 126.Bölüm
    Ömür Façalı, aileler arasındaki düşmanlığa rağmen İlyas'tan beklentisini açıkça dile getirir. İstekleri uğruna önündeki engelleri yok sayacak kadar gözü kara olduğunu bir kez daha kanıtlar. Behzat’ı çileden çıkaracak yakınlık düşman ikili arasında yeni bir gerginliğin de sebebi olacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.Bölüm
    S04E20 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 127.Bölüm
    Özlem'in dikkati sayesinde ölümden kıl payı kurtulan Hızır'ın can borcunu ödemek bundan sonra Alparslan'ın görevi olacaktır. İstediğini alana kadar yolundan vazgeçmeyecek olan Zeki, Çakırbeylileri karşısına alarak açtığı savaşta, masanın yeni üyeleriyle ortaklık kurmaya çalışır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128.Bölüm
    S04E21 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 128.Bölüm
    Zeki, icraatlarıyla masanın karşısında adeta bir güç gösterisi yaparken gözünü diktiği para ve mallardan önce herkesin nefretine sahip olmuştur. Alparslan'ın başına gelenlerin ardından kendi de dahil hiç kimsenin canını umursamayacak olan Hızır, ondan beklenenin aksine mantıklı bir plan yapar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.Bölüm
    S04E22 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 129.Bölüm
    Çakırbeylileri sırayla tuzağa düşürmeye çalışan Zeki'nin kendine kurban olarak seçtiği son kişi Hızır olmuştur. Düşmanlarını avlayarak aç kuşlara yem eden Zeki'nin adresine ulaşmak için tüm aile seferber olur. Ömür'ü kaçırarak Façalıların da damarına basan bu düşmanı yok etmek isteyenlerin sayısı her geçen gün artmaktadır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.Bölüm
    S04E23 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 130.Bölüm
    Fuat'ın peşine düşen Çakırbeyliler, paralarının teslim edildiği kişinin Zeki olduğunu gördüklerinde Ünal Kaplan'ın ihanetine uğradıklarını anlarlar. Liderlerinin yaptığı bu hamleye kayıtsız kalamayacak olan masa üyeleri, bir bedel ödetilmesi konusunda hemfikir olacaklardır. Hızır'ın planı ise Fuat'ı konuşturarak ihaneti belgelemek ve sonucunda masanın liderini değiştirmektir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 131.Bölüm
    S04E24 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 131.Bölüm
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.Bölüm
    S04E25 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 132.Bölüm
    İçlerinde bir sızma olduğuna artık tam anlamıyla emin olan masa üyeleri, birbirlerine şüpheyle bakmaya başlarlar. Ünal Kaplan, Zeki'ye çalışan zayıf halkanın bir an önce ortaya çıkarabilmesi için düşmanla anlaşma yoluna gidilmesi gerektiğini savunurken, Hızır da bunun takibinin Façalılar üzerinden yapılması gerektiğini düşünmektedir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133.Bölüm
    S04E26 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 133.Bölüm
    Ünal Kaplan ile el sıkışması beklenen Mesut, düşmanlığını devam ettirmek için güçlü bir sebep daha edinir. Mesut ile işlerin eskisinden de kötü bir hal alması, hem Çakırbeyli hem de Façalı ailesini derinden sarsacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134.Bölüm
    S04E27 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 134.Bölüm
    Alparslan, Ferman'ın ortaya atılmasının, Mesut'un kurduğu oyunun bir parçası olduğunun farkındadır ve bu oyunu bozmanın tek yolunun, oyunu kuranın ortadan kaldırılması olduğunun da. Bu yüzden Akif ve Zeki ile oyalanmak yerine Hızır'ın başlattığı işi bitirmeye karar verir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135.Bölüm
    S04E28 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 135.Bölüm
    Alparslan, Ferman'ın ortaya atılmasının, Mesut'un kurduğu oyunun bir parçası olduğunun farkındadır ve bu oyunu bozmanın tek yolunun, oyunu kuranın ortadan kaldırılması olduğunun da.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136.Bölüm
    S04E29 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 136.Bölüm
    Mesut'un ölümünün ardından yerine geçecek isim için hızlıca çalışmalara başlayan Ünal Kaplan, Akif'in yakın zamanda başına bela açabileceğini de bilmektedir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.Bölüm
    S04E30 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 137.Bölüm
    Herkesin intikam almak için sıraya girdiği Zeki nihayet yakalanmıştır. Zeki'ye gereken cezayı vermek ise en çok Haşmet'in hakkıdır; fakat yakalandığı gibi öldürülmemesi büyük hata olacaktır. Düşmanını, yüreği soğuyana kadar öldürmemeye niyet eden Haşmet, bu hatası yüzünden hem Zeki'den hem de canından olmakla burun burunadır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.Bölüm
    S04E31 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.Bölüm
    Akif'i Altan'a teslim etmek yerine cezasını kendi elleriyle vermeyi tercih eden Hızır'ın, devlet ile arası açılmak üzeredir. Bu anlaşmazlığı fırsat bilen Zeki, masa ile Altan'ın yollarının tamamen ayrılması için iyi düşünülmüş bir plan yapar. Düşmanlarını birbirine kırdırmak için Tahsin'i de dahil ettiği planla, Façalıların deposundaki Çakırbeyli silahları çok gizli bir operasyonla örgüte satılır. Bunu öğrenen Altan'ın, Hızır'a olan güveni sarsılırken, İlyas ve Behzat'ın bir an önce üzerlerine oynanan oyunun başrolü olan Zeki'ye ulaşmaları gerekmektedir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.Bölüm
    S04E32 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 139.Bölüm
    Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır. Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır. Dostlarının birer birer ölümüne şahit olan Hurşit'in hamlesi, Zeki'nin planını sekteye uğratacaktır. Tahsin'in ihanetinin ortaya çıkmasıyla asıl düşmanına bir adım daha yaklaştığını düşünen Çakırbeylileri kötü bir sürpriz beklemektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top