Hesabım
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    5. Sezon
    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

    Sezon bilgisi:

    27 Bölüm
    orijinal kanal: Atv
    İlk yayın tarihi: 24 Eylül 2019
    171 Fotoğraf | 26 Video
    Bülent Çetinaslan
    Bülent Çetinaslan
    Gökhan Mumcu
    Gökhan Mumcu
    Naz Elmas
    Naz Elmas
    Sanem Çelik
    Sanem Çelik
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165.Bölüm Fragmanı 0:56
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165.Bölüm Fragmanı
    59 gösterim
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.Bölüm Fragmanı 0:55
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.Bölüm Fragmanı
    18 gösterim
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.Bölüm Fragmanı 0:55
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.Bölüm Fragmanı
    20 gösterim
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    • Fotoğraf Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
    5. sezon bölümleri
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.Bölüm
    S05E01 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 140.Bölüm
    Hızır Çakırbeyli, silah ticaretindeki gücüne güç katmak için tasarladığı, çok karlı fakat bir o kadar da tehlikeli buluşuyla tüm dikkatleri üzerine çeker. Bu değeri çok büyük olan icadın ilk denemesi, kopacak olan fırtınanın fitilini ateşler. Yeni silahın hedefindeki ilk kişinin ölümüyle başlayan savaşta, cepheler kolay oluşmayacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.Bölüm
    S05E02 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 141.Bölüm
    Meftun Ailesi’nin başına geçen Feyyaz'ın, yakın zamanda başına bela olabileceğini anlayan Hızır, vakit kaybetmeden harekete geçer. Hızır Ali'ye gizli bir ekip kurmasını söyleyerek verdiği önemli görevle, düşmanından bir adım önde olmayı amaçlamaktadır. Meftunlardan gelecek tehlikelere karşı kuşandığı silahların, Sevda'ya zarar verip vermeyeceği de herkes tarafından merak konusu olacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142.Bölüm
    S05E03 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 142.Bölüm
    Hızır, yaptığı son infazla, bir ganimet ele geçirerek başarıya ulaşmış olsa da Amerikalı düşmanlarının radarına girmekle büyük bir risk aldığının farkındadır. Bunun üzerine düzenlenen toplantıda, masanın yeni üyesi olarak takdim edilen Behram'ın sadakati teste tabi tutulacaktır.
    S05E04 -
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143.Bölüm
    S05E05 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143.Bölüm
    Hızır ve dostları, Altan'ın işbirlikçileriyle yaptığı plan sonucunda, düşmanın ablukası altında kalmışlardır. Haşmet ve Rafet'in vurulacağı bu hain tuzak, yaşanan çatışmayla sınırlı kalmaz. Hızır'dan aldığı darbenin cevabını derhal vermek isteyen Altan, Çakırbeylileri istihbarat sorgusuna alacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.Bölüm
    S05E06 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 144.Bölüm
    Hızır, her adımından haberdar olmak istediği Altan'ı takipte kalabilmek için Murat'ı köşeye sıkıştırır. Canına karşılık, Hızır'ın muhbirliğini yapmaya ikna olan Murat, Altan'ın hazırladığı tuzağı Çakırbeylilerle paylaşsa da kaderinden kaçamaz.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.Bölüm
    S05E07 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.Bölüm
    Hızır tarafından ihanete uğradığını düşünen Sevda, evlilik hayalinden vazgeçmiş, intikam hayalleri kurmaya başlamıştır. Çakırbeylilerle aynı masada oturduğu için stratejik davranmak zorunda olan amcası Feyyaz'ın elinden kontrolü almak isteyecek kadar da öfkelidir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.Bölüm
    S05E08 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.Bölüm
    Sevda, hamile olduğunu söyleyerek Hızır'ı elindeki en güçlü silahla bitirmeyi amaçlamıştır. Aldığı haberle sarsılan Hızır, kurulan evlilik oyununun gerçeğe dönüşmesinden endişe duyarken Feyyaz'ın bu konudaki kararı herkesi şaşırtacaktır. Sadece Hızır'ı değil tüm Çakırbeylileri etkileyecek olan haber, gün geçmeden yayılır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147.Bölüm
    S05E09 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 147.Bölüm
    Altan, Hızır Ali'nin elinde olmasının verdiği güvenle, rahatça karşına çıkabildiği Hızır'dan, oğlunun canına karşılık içinde çok önemli bilgilerin olduğu bilgisayarı ister. Böyle bir tehdidin karşısında uzlaşma yoluna gitmek zorunda kalan Hızır, bilgisayarı vermeye razı olsa da Tipi'nin beklenmedik çıkışı Hızır Ali'nin hayatını tehlikeye atacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148.Bölüm
    S05E10 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148.Bölüm
    Tufan'ı oğlunun canıyla tehdit ederek silahları ele geçirmeyi başaran Altan, planlarını yaparken Çakırbeylileri nasıl hafife aldığını çok geçmeden anlayacaktır. Alparslan, yine öngörülü davranarak herkesten gizli bir tedbir almış, mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya saklamıştır. Çok önemli bir buluş olan silahın asıl değeri mermilerinde olduğundan Altan'ın tüm çabası boşa gitmiş olacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149.Bölüm
    S05E11 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149.Bölüm
    Tufan, masanın baş düşmanı Altan ile yaptığı anlaşma ile oğlunun canını kurtarırken kendi canını tehlikeye atmıştır. Depo baskını esnasında, hem vurulmasına hem de silahların çalınmasına sebep olan haini ele verebilecek tek isim Tefo'nun gözlerini açması an meselesidir. Masaya ihanet etmenin bedelinin ölüm olduğunu bilen Tufan, açığa çıkmamak için Sınırsızlardan yardım ister.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150.Bölüm
    S05E12 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 150.Bölüm
    Haşmet, yaptığı teklife 'evet' cevabını alabilmek umuduyla son bir kez daha Emine ile görüşür. Ablasının ona ihanet ettiğini düşünen Tipi ise daha fazla sakin kalamaz ve öfkesini dindirebilmek için soluğu Haşmet'in kapısında alır. Masanın bir üyesi olmasının yanında, Çakırbeylilerle akraba olan Haşmet'in ölüm kararını tek başına veren Tipi, bu hareketiyle herkesin sabrını zorlayacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151.Bölüm
    S05E13 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 151.Bölüm
    Tufan'ın son hamlesi herkesin kafasında soru işareti olarak dururken yakın dostu Hızır'ın yüreğine serpilen şüphe tohumları yeşermeye başlamıştır bile. Alparslan ve Hızır Ali'nin de gözünden kaçmayan detaylar Hızır'ı kanıt aramaya itse de buna gerek kalmayacaktır. Hastanede yatan Tefo'nun uyandıktan sonra anlattıkları, hainin kim olduğuyla ilgili herhangi bir şüpheye mahal bırakmayacaktır. Tufan'ın ihanetine inanmakta güçlük çeken masa üyeleri de çok geçmeden yeni düşmanlarıyla ilgili verilecek kararı onaylayacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152.Bölüm
    S05E14 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 152.Bölüm
    Sınırsızların kurduğu oyuna, oğlunun canını kurtarmak için dahil olan Tufan, yaptığı hatanın bedelini yine oğlunun canıyla ödemiştir. Tufan'a göre yaşanan kaybın tek sorumlusu olan Hızır ise hem bir babanın evladını kaybetmesinin ne demek olduğunu bildiğinden hem de Orhan'ı yeğeni olarak gördüğünden cenaze gününden önce kimsenin harekete geçmesini istemez.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153.Bölüm
    S05E15 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 153.Bölüm
    Tufan, Cengiz ile yaptığı anlaşmanın sonucunda, Hızır’ın tuzağa çekilmesini sağlamış ve ilk kurşunu atarak savaşı başlatmıştır. İki düşman arasında yapılan pazarlığın, canına karşılık mermilerin yeri olduğunu anlayan Hızır, Tufan ile Cengiz’i birlikte bitirebilmek için bir plan hazırlar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154.Bölüm
    S05E16 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 154.Bölüm
    Bir sevdiğinin daha ardında kalan Hızır, yas tuttuğu bir aylık dönemde hem ailesinden hem de işinden çok uzaklaşmıştır. Onu tekrar ayağa kaldıracak kişi ise yine Hayriye Ana olacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 155.Bölüm
    S05E17 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 155.Bölüm
    Hızır, tüm uyarılara rağmen Hatem'i öldürerek çok büyük bir savaş başlatmıştır. Bu savaşta düşmanı küçümsemek yapılacak en büyük hata olacaktır. Sadece Hızır'ı değil kadınıyla çocuğuyla tüm Çakırbeylilerin hayatının riske girdiği bu dönemin kapanışı kolay olmayacaktır. Dost düşman birbirine girmiş ve masanın dertleri günden güne artmışken Tufan'ın akrabası olan Bicolar da aynı amaç etrafında tekrar bir araya gelerek Hızır'ın karşısına dikilmiştir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156.Bölüm
    S05E18 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 156.Bölüm
    Nasuh'u tuzağa düşürerek sorguya alan Hızır'ın planı, asıl patronun piyonlarını üzerine salmak yerine onu öldürmek için ortaya çıkmasıdır. Bunun mümkün olabilmesi adına yapılacak hamle ise Tufan'a silah üretmesi için aktarılacak olan paraya el koymak olacaktır. Paraların el değiştirmesinin yeteri kadar sorun çıkaracağı ortamda, gözü kara Bicoların harekete geçmesini sağlayacak herhangi bir kaybın yaşanmaması gerekmektedir; fakat işler planlandığı gibi gitmez.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.Bölüm
    S05E19 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 157.Bölüm
    Bicoların, yeğenleri Demet üzerinden kurdukları intikam planı, Boran'ın kolayca tuzağa düşmesine neden olmuştur. Tek dertleri kardeşlerinin ölümü olmayan Bicolar, Boran'ın masum sandığı Demet üzerinden, Hızır'a kaptırdıkları paraların da yerini öğrenmeye çalışırlar. Masum birinin ölümüne neden olmaktansa bildiği her şeyi paylaşmaya razı olan Boran'ın anlattıkları, masanın Tufan üzerine kurduğu tüm planları boşa çıkaracaktır. Boran'ı öldürecek şey ise Bicoların silahından çıkacak kurşundan önce, sevdiği ve güvendiği kadının onu aldattığı gerçeğiyle yüzleşmek olacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.Bölüm
    S05E20 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 158.Bölüm
    Nasıl yaşayacağından çok düşmanlarının nasıl öleceğini düşünen Boran, kendi yöntemleriyle Bicolara bir bedel ödetmeye çalışırken dostlarını da etrafında istemez. Ateşin üzerine üzerine giden Boran bu tavırlarıyla masanın tepkisini toplamaya devam edecektir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159.Bölüm
    S05E21 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 159.Bölüm
    Boran'ı masadan gönderirken hiçbir işe karışmaması için uyarıda bulunan Hızır'ın sabrını taşıracak diğer bir hamle de çok geçmeden gelir. Hastanede ölüm kalım savaşı veren Tekin'e atılan kurşunun hesabını sormak için derhal harekete geçen Boran, Bicoların evine yaptığı baskından sonra kötü bir sürprizle karşılaşır. Kontrol edilmesi zor diğer bir isim olan Tufan, Boran'ın planıyla Bahar'ın öldüğünü öğrendiğinde bir intikam yemini daha eder.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160.Bölüm
    S05E22 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 160.Bölüm
    Hiç vakit kaybetmeden ablalarının intikamını almak için harekete geçen Bicolar, ölümün eşiğinden henüz dönen Boran'a kaderden kaçış olmadığını gösterirler. Boran, onunla ölüme gitmeye razı olan dostlarının önünde kendini siper ederek son nefesini verir. Kardeş gibi gördükleri Boran'ı kaybeden İlyas ve Behzat'ı dizginlemek artık mümkün olmayacaktır.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.Bölüm
    S05E23 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 161.Bölüm
    İlyas ve Behzat, onları iyi tanıyan düşmanları tarafından dolduruşa getirilerek tuzağa çekilmişken, Tufan'dan umulmadık bir yardım gelmiştir; fakat iki dostun ölümden kıl payı kurtulmasını sağlayan bu yardım değil Alparslan olacaktır. Kepelillerin ortaya çıkışıyla birlikte karşılarında yeni bir cephe daha açılan Çakırbeyliler, Altan ile olan savaş devam ederken yeni bir düşmanın onlara güç kaybettireceğinin farkındadırlar.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162.Bölüm
    S05E24 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 162.Bölüm
    Tufan ile Hızır'ın işbirliği işe yaramış Altan gibi bir beladan sonunda kurtulmuşlardır. Hızır'ın en yakınlarıyla dahi paylaşmadığı gizli planı, anne ve babasının ölüm korkusunu yaşamış olan Hızır Ali'yi çok sinirlendirir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.Bölüm
    S05E25 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 163.Bölüm
    Çakırbeyliler, Ceylan’dan gelen bilgiler doğrultusunda bir strateji belirlemeye çalışırken, Feyyazın yeni işbirlikçileri daha önce hiç görülmemiş bir taktikle saldırıya geçmeyi hedeflemektedir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.Bölüm
    S05E26 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 164.Bölüm
    Çakırbeyliler tanımadıkları bir düşmandan beklenmedik bir darbe almışlardır. Hurşit, Hızır'ın gözleri önünde son nefesini vermişken Fahri hastanede ölüm kalım savaşına devam etmektedir. Yaşananlardan sonra gözler, girilen savaşta nasıl bir yol izleyecekleri merak edilen Çakırbeylilere çevrilir. Çakırbeylilerden habersiz Tufan ve Feyyaz'ın da dahil edildiği bir toplantı düzenlenir.
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165.Bölüm Sezon Finali
    S05E27 - Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165.Bölüm Sezon Finali
    Yapılan plan doğrultusunda Kasaplar, Çakırbeyliler için düzenlenen suikastın başarılı geçtiği haberini verecek, bu haberi bekleyen Feyyaz ise kalıcı bir barış yapmak bahanesiyle bir araya topladığı masa üyelerinin işini bitirecektir. Nitekim işler bu kez planladığı gibi gitmez.

    Hayran tepkileri

    Back to Top