Hesabım
    Hatırla Gönül
    1. Sezon
    Puanım :
    Hatırla Gönül

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    86 Fotoğraf | 12 Video
    Gökçe Bahadır
    Gökçe Bahadır
    Onur Saylak
    Onur Saylak
    Engin Öztürk
    Engin Öztürk
    Selen Öztürk
    Selen Öztürk
    Hatırla Gönül 13.Bölüm Fragmanı 0:49
    Hatırla Gönül 13.Bölüm Fragmanı
    125 gösterim
    Hatırla Gönül 12.Bölüm Fragmanı 0:43
    Hatırla Gönül 12.Bölüm Fragmanı
    30 gösterim
    Hatırla Gönül 11.Bölüm Fragmanı 0:43
    Hatırla Gönül 11.Bölüm Fragmanı
    31 gösterim
    • Fotoğraf Hatırla Gönül
    • Fotoğraf Hatırla Gönül
    • Fotoğraf Hatırla Gönül
    • Fotoğraf Hatırla Gönül
    • Fotoğraf Hatırla Gönül
    • Fotoğraf Hatırla Gönül
    • Fotoğraf Hatırla Gönül
    • Fotoğraf Hatırla Gönül
    • Fotoğraf Hatırla Gönül
    1. sezon bölümleri
    Hatırla Gönül 1.Bölüm
    S01E01 - Hatırla Gönül 1.Bölüm
    Gönül, iki erkeğin tutkulu aşkı arasında sürüklenirken, hafızasıyla birlikte tüm anılarını, kimliğini ve sevdiği adamı yitiren bir kadın...
    Yusuf, kaybettiği oğlunun intikamıyla, yıllar sonra aşkı bulduğu kadının arasında tercih yapmak zorunda kalıyor...
    Tekin, sahip olduğu tüm güce ve tutku dolu aşkına rağmen, sevdiği kadını kaybetmekle yüzleşince tehlikeli kararlar almanın eşiğine gelen bir adam.
    Hatırla Gönül 2.Bölüm
    S01E02 - Hatırla Gönül 2.Bölüm
    Tekin’in İlknur’un ölümüyle ilgisi olduğuna inanan Gönül bunu ispatlamaya girişir. Ancak kazıdıkça Tekin’in karanlık yüzü daha fazla açığa çıkar. Yıllar sonra ortaya çıkan ölüm döşeğindeki babasıyla hesaplaşmaya giden Gönül ilk kez geçmişini öğrenir.
    Hatırla Gönül 3.Bölüm
    S01E03 - Hatırla Gönül 3.Bölüm
    Gönül’ün oğlunun ölümüne sebep olan adamın kızı olduğunu öğrenen Yusuf, yıllardır içinde büyüttüğü intikamı ile Gönül’e olan duyguları arasında kalır. İntikamından yine de vazgeçmeyen Yusuf Gönül’ün bundan zarar görmemesini ister.
    Hatırla Gönül 4.Bölüm
    S01E04 - Hatırla Gönül 4.Bölüm
    Yusuf’un kızının etrafında olduğunu öğrenen Kürşat sert tedbirler alır. Gönül ise olayların iç yüzünü gördükçe dehşete düşer, babasını ve Yusuf’u durdurmak için çaresizce çırpınmaya başlar. Tekin bu eski düşmanlığın ortasında kalan Gönül’e sahip çıkacak, Gönül de kendi hayatı için bir önemli bir karar verecektir.
    Hatırla Gönül 5.Bölüm
    S01E05 - Hatırla Gönül 5.Bölüm
    Gönül sonunda Yusuf’la mutluluğu yakalamıştır. Deliye dönen Tekin acımasızca hesap sorar. Yusuf her yerde Gönül’ü ararken perişan haldeki Gönül, Tekin’in tehditlerine boyun eğmek zorunda kalır. İki düşman babanın bir araya  gelmesiyle gerilim tırmanacak, ancak asıl tehlike beklenmeyen bir yerden gelerek herkesin hayatını bir anda değiştirecektir.
    Hatırla Gönül 6.Bölüm
    S01E06 - Hatırla Gönül 6.Bölüm
    Gönül’ün durumundan faydalanan Tekin ona evli ve mutlu oldukları yepyeni bir dünya kurmuştur. Yusuf ise yaşam ile ölüm arasında bir yerde tutunmaya çalışmaktadır. Gönül hatırlayamadığı yaşamına ait sorularla boğuşurken, Tekin sürdürdüğü ikili yaşamı gizli tutmak için her şeyi yapar. Ancak hesaplamadığı bir durum şok edici bir haberle karşısına çıkacaktır.
    Hatırla Gönül 7.Bölüm
    S01E07 - Hatırla Gönül 7.Bölüm
    Hastanede uyanan Yusuf Gönül’ü bulmak için harekete geçer ve ona giden yolda hızla ilerlemeye başlar. Tekin bebek haberiyle başa çıkmaya çalışırken hayatına yeni biri girer.
    Hatırla Gönül 8.Bölüm
    S01E08 - Hatırla Gönül 8.Bölüm
    Tekin’in kurduğu dünya içeriden ve dışarıdan baskı altındadır. Bir yandan Ali’yi kontrol altına almaya uğraşırken diğer yandan Gönül’ü kazadan önce mutlu bir evlilikleri olduğuna ikna etmeye çabalar. 
    Gönül ise bilmediği bir adama hissettiği duyguları hatırlamaktadır. Etrafında başka bir tuzağın kapandığını fark etmeyen Yusuf, Gönül’ü bulmak için kalbinin sesini dinler ve yeniden yola çıkar.
    Hatırla Gönül 9.Bölüm
    S01E09 - Hatırla Gönül 9.Bölüm
    Sonunda Gönül’ü bulan Yusuf ona yaşadığı büyük yalanı ve gerçekleri anlatmak ister ancak Gönül’ün tepkisiyle şaşkına döner. Gerçekleri bir anda anlatmanın ona ve bebeğine daha çok zarar vereceğini anlayan Yusuf bir yandan Gönül’ü Tekin’den korumaya çalışırken diğer yandan Jülide’ye Gönül olduğunu hatırlatmak için harekete geçer.
    Hatırla Gönül 10.Bölüm
    S01E10 - Hatırla Gönül 10.Bölüm
    Jülide aklını toplamak için evden uzaklaşıp yalnız kalmak ister. Ancak gittiği yerde onu takip eden Yusuf’la karşılaşır. Kim olduğunu ve geçmişte ne yaşadığını anlamak isteyen Jülide onunla vakit geçirir, Yusuf ise onu yeniden kazanmak için elinden geleni yapar.
    Hatırla Gönül 11.Bölüm
    S01E11 - Hatırla Gönül 11.Bölüm
    Yusuf polisten kaçarken Jülide’yi de yanında götürür. Yusuf’tan gerçek kimliğini ve içinde yaşadığı yalanı öğrenen Jülide bunlara inanmakta zorluk çeker, kendisine anlatılanlarla ve gördükleri arasında kalmıştır.
    Hatırla Gönül 12.Bölüm
    S01E12 - Hatırla Gönül 12.Bölüm
    Yusuf  yaptığı seçimler yüzünden Gönül’e yardım etmeye çalışırken iki ateş arasında kalır.
    Hatırla Gönül 13.Bölüm Final
    S01E13 - Hatırla Gönül 13.Bölüm Final
    Yaptıkları ortaya çıkan Tekin için hapis yolu görünür, ailesi onu kurtarmaya çalışır ancak onun başka planları vardır. Şiddet gören milyonlarca kadından biri olarak herkese hesap soran Gönül, sonunda annesiyle tanışır ve babasının anlattığından daha farklı bir hikaye dinler. Yusuf ise Gönül için kötü günleri unutturacak bir sürpriz hazırlamıştır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top