Hesabım
    Kördüğüm
    1. Sezon
    Puanım :
    Kördüğüm

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 7 Ocak 2016
    183 Fotoğraf | 21 Video
    İbrahim Çelikkol
    İbrahim Çelikkol
    Belçim Bilgin
    Belçim Bilgin
    Ali İl
    Ali İl
    Ege Aydan
    Ege Aydan
    Kördüğüm 26.Bölüm Fragmanı 0:55
    Kördüğüm 26.Bölüm Fragmanı
    2.316 gösterim
    Kördüğüm 24.Bölüm Fragmanı 0:56
    Kördüğüm 24.Bölüm Fragmanı
    Kördüğüm 23.Bölüm Fragmanı 0:58
    Kördüğüm 23.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Kördüğüm
    • Fotoğraf Kördüğüm
    • Fotoğraf Kördüğüm
    • Fotoğraf Kördüğüm
    • Fotoğraf Kördüğüm
    • Fotoğraf Kördüğüm
    • Fotoğraf Kördüğüm
    • Fotoğraf Kördüğüm
    • Fotoğraf Kördüğüm
    1. sezon bölümleri
    Kördüğüm 1.Bölüm
    S01E01 - Kördüğüm 1.Bölüm
    Çocuk doktoru Naz tesadüfen hayatını kurtardığı Ayhan sayesinde güçlü, gözükara ve acımasız işadamı Ali Nejat ile tanışır. Bu tanışıklık her birinin hayatını değiştirmek için bir başlangıç olacaktır.
    Kördüğüm 2.Bölüm
    S01E02 - Kördüğüm 2.Bölüm
    Ali Nejat ile yaşadığı kısa süreli ilişkiden bir çocuk sahibi olan Didem, oğlu Kaan’ı Ali Nejat’a kabul ettirebilmek için tek çaresinin bu olduğuna inanmıştır.
    Kördüğüm 3.Bölüm
    S01E03 - Kördüğüm 3.Bölüm
    Ali Nejat’ın hayalini kurduğu otomobili yapabilmesi için bütün yollar Umut’ a çıkar. Öte yandan Ali Nejat’ın başında bir dert vardır; şirket içindeki köstebek, Ali Nejat ile ilgili tüm bilgileri basına servis etmiştir.
    Kördüğüm 4.Bölüm
    S01E04 - Kördüğüm 4.Bölüm
    Naz ile Umut arasında artık büyük sırlar vardır. Umut’un başındaki tek dert Sinem değildir. Kenan tamirhaneye gelir ve sudan bir sebepten ötürü olay çıkarır. Herkes şaşkındır. Umut, Kenan’ın üzerine gider ve tam o anda silah patlar.
    Kördüğüm 5.Bölüm
    S01E05 - Kördüğüm 5.Bölüm
    Ardı ardına yaşanan aksilikler Naz ile Ali Nejat’ı birbirlerine daha çok yakınlaştırırken, Naz’ın bulunduğu yeri öğrenip, peşine düşen Umut, hiç beklemediği bir manzaraya şahit olur.
    Kördüğüm 6.Bölüm
    S01E06 - Kördüğüm 6.Bölüm
    Umut tarafından aldatılan Naz, bir karar vermek zorundadır. Neslihan, Naz’ı kıskanmaya başlamıştır. Feyza, Kaan’ı kaybettiği oğlu Barış sanmakta, ona iyice bağlanmaktadır. Ali Nejat ile Naz yaşanılanlardan sonra birbirlerine daha çok yaklaşmaktadır.
    Kördüğüm 7.Bölüm
    S01E07 - Kördüğüm 7.Bölüm
    Uğradığı ihanet hakkında Umut’la yüzleşmeye karar veren Naz, Umut’un kendisini Ali Nejat ile gördüğünden habersizdir. Naz, Umut’un suçlamaları karşısında yıkılırken, medyada yer alan haberler işi iyice içinden çıkılmaz bir hale getirir.
    Kördüğüm 8.Bölüm
    S01E08 - Kördüğüm 8.Bölüm
    Kaan’ın çağrısıyla Ali Nejat’ın evine giden Naz, kendisine kapıyı açan Neslihan’ın sözleriyle sarsılır. Ali Nejat’a olan duygularını daha fazla frenleyemeyen Neslihan işi daha ileri götürürek, bu olaylar yaşanırken uyumakta olan Ali Nejat’ın odasına gider.
    Kördüğüm 9.Bölüm
    S01E09 - Kördüğüm 9.Bölüm
    Ali Nejat, henüz yaşadığı şoku üzerinden atamamışken aldığı bir başka haberle sarsılır: Naz ve Kaan ortadan kaybolmuştur.
    Kördüğüm 10.Bölüm
    S01E10 - Kördüğüm 10.Bölüm
    Kaan’ın kaçırılmasından Naz’ı sorumlu tutan Feyza, Ali Nejat ile birlikte köşke gelen Naz’a hesap sorar. Bu aile içi gerginlik en çok Feyza’nın işine yarar.
    Kördüğüm 11.Bölüm
    S01E11 - Kördüğüm 11.Bölüm
    Naz’ın hamile olduğunu öğrenen Umut, Naz’dan evliliklerini sürdürmek için bir şans daha ister. Naz kararsızdır.
    Kördüğüm 12.Bölüm
    S01E12 - Kördüğüm 12.Bölüm
    Umut’la evliliğine bir şans daha vermeyi düşünen Naz, Umut’un Ali Nejat’tan para almasını affedemez. İkili arasında büyük bir tartışma yaşanır. Bu kez Umut sadece Naz’ı değil, bebeklerini de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır.
    Kördüğüm 13.Bölüm
    S01E13 - Kördüğüm 13.Bölüm
    Ali Nejat’ın yıllar sonra ortaya çıkan yakın arkadaşı Murat, Umut’a ortaklık teklif eder. Ancak bu ortaklık, otomobil yapmak için değil, Ali Nejat’a ihanet etmek içindir.
    Kördüğüm 14.Bölüm
    S01E14 - Kördüğüm 14.Bölüm
    Murat, Ali Nejat’ın en yakınındaki düşmanıdır. Murat’ın adamlarının dövdüğü Genco, bu emri verenin Ali Nejat’ın olduğunu sanarak Naz’ın yanında Ali Nejat’a hesap sorar. Naz, bu olayla hiçbir ilgisi olmadığını söyleyen Ali Nejat’a inanmakla inanmamak arasında gidip gelirken, Umut ortadan kaybolur.
    Kördüğüm 15.Bölüm
    S01E15 - Kördüğüm 15.Bölüm
    Umut’un hayatta olduğunu öğrenen Naz büyük gelgitler yaşar. Bir yanı Ali Nejat ile birlikte olmak ister; ama duyguları karışıktır.
    Kördüğüm 16.Bölüm
    S01E16 - Kördüğüm 16.Bölüm
    Yaşadığı şok ile köşkten ayrılmaya karar veren Neslihan, Feyza ile tartışırken kendisini tutamaz ve Murat ile birlikte olduğunu söyler. Çılgına dönen Feyza’yı sakinleştirecek olan yine kirli oyunların içindeki Murat’tır.
    Kördüğüm 17.Bölüm
    S01E17 - Kördüğüm 17.Bölüm
    Ali Nejat’ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan’la birlikte geçirir. Ali Nejat’a olan borcunu ödeyebilmek için araladığı her kapı yüzüne kapanan Umut ise Murat’a bir teklifte bulunur.
    Kördüğüm 18.Bölüm
    S01E18 - Kördüğüm 18.Bölüm
    Neslihan, Umut’u Murat’a karşı uyarmak ister ancak Umut durumun ciddiyetinin farkında değildir. Ali Nejat ile Enver Bey’in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırır.
    Kördüğüm 19.Bölüm
    S01E19 - Kördüğüm 19.Bölüm
    Ali Nejat, Naz olmadan hayatına devam edemeyeceğini anlar ve Naz’a evlenme teklif eder. Ali Nejat’ın bu konuda en büyük destekçisi, bir aile olma özlemi içindeki Kaan’dır. Bu mutluluk için Ali Nejat bedel ödemeye hazırdır.
    Kördüğüm 20.Bölüm
    S01E20 - Kördüğüm 20.Bölüm
    Geçmişte Ali Nejat ile büyük bir aşk yaşayan; ancak Barış’ın ölümünden sonra hem Ali Nejat’tan hem de ülkeden ayrılan Eylül’ün dönüşü tüm dengeleri değiştirecektir.
    Kördüğüm 21.Bölüm
    S01E21 - Kördüğüm 21.Bölüm
    Ali Nejat’ın Kaan ve Naz ile birlikte yurtdışında yaşama kararının altında Naz’ın parmağı olduğunu düşünen Feyza, Naz’a hesap sorar. Naz bu kez Feyza’yı alttan almaz. İki kadın arasında savaş çanları çalmaya başlamıştır.
    Kördüğüm 22.Bölüm
    S01E22 - Kördüğüm 22.Bölüm
    Yıllar sonra Ali Nejat’ı karşısında gören Eylül büyük bir şaşkınlık yaşar. Büyük aşklarının simgesi olan kolyeyi Eylül’ün boynunda gören Ali Nejat daha da şaşkındır. Eylül, Ali Nejat’ın evine gelir; tesadüf eseri Naz da tam o saatlerde Ali Nejat’ın evine doğru yola çıkmıştır.
    Kördüğüm 23.Bölüm
    S01E23 - Kördüğüm 23.Bölüm
    Eylül’ü Ali Nejat’ın evinde gören Naz, Ali Nejat’ın açıklama yapmasına izin vermeden oradan ayrılır. Enver Bey, oğlu Barış’ın ölümünü Murat’ın planladığından artık kesinlikle emindir. Ancak elinde büyüyen Murat’ın bu düşmanlığının sebebini merak eder.
    Kördüğüm 24.Bölüm
    S01E24 - Kördüğüm 24.Bölüm
    Babası Tarık Karasu’nun kendi hayatını pazarlık konusu yaptığını öğrenen Feyza öfkelidir. Enver Bey, Feyza’ya Barış’ın ölümünün kaza değil cinayet olduğunu söyler. Feyza için bu ikinci büyük darbe olur.
    Kördüğüm 25.Bölüm
    S01E25 - Kördüğüm 25.Bölüm
    Ali Nejat’ın sözlerinden etkilenen Eylül İstanbul’da kalmaya karar verir. Bu sırada, Barış’ın ölümüyle ilgili bildiklerini de Ali Nejat’a anlatır. Ali Nejat, Enver Bey ile birlikte Barış’ın ölümüne sebep olanların peşine düşer.
    Kördüğüm 26.Bölüm
    S01E26 - Kördüğüm 26.Bölüm
    Umut’un kızkardeşi Gökçe’ye şiddet uygulayan Emre’nin ölümünden sorumlu tutulan Umut ve Genco tutuklanır. Bu herkes için faciadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top