Hesabım
    Hayat Şarkısı
    1. Sezon
    Puanım :
    Hayat Şarkısı

    Özet

    Mudanya  yakınlarındaki  Güzelköy’ de doğup  büyümüş olan Bayram ve büyürken  tek arkadaşı  olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

    İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Güzelköy’de iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih’ de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir. 

    Üyeler
    3,1 8 oy

    Sezon bilgisi:

    21 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    101 Fotoğraf | 18 Video
    Burcu Biricik
    Burcu Biricik
    Rolü : Hülya
    Birkan Sokullu
    Birkan Sokullu
    Rolü : Kerim
    Tayanç Ayaydın
    Tayanç Ayaydın
    Rolü : Hüseyin
    Ecem Özkaya Üstündağ
    Ecem Özkaya Üstündağ
    Rolü : Melek
    Hayat Şarkısı 21.Bölüm Fragmanı 0:38
    Hayat Şarkısı 21.Bölüm Fragmanı
    606 gösterim
    Hayat Şarkısı 20.Bölüm Fragmanı 0:43
    Hayat Şarkısı 20.Bölüm Fragmanı
    57 gösterim
    Hayat Şarkısı 19.Bölüm Fragmanı 0:33
    Hayat Şarkısı 19.Bölüm Fragmanı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    1. sezon bölümleri
    Hayat Şarkısı 1.Bölüm
    S01E01 - Hayat Şarkısı 1.Bölüm
    Babasının yıllar önce çocukluk arkadaşı Salih’e verdiği sözü tutmaya kararlı olduğunu ve hala köylerinde yaşayan Salih’in büyük kızı Melek ile evlendirileceğini öğrenir. Kerim babasının zoruyla köye geldiğinde Melek’in de bu evlilikten kaçınmak için sebepleri olduğunu öğrenir ve çok rahatlar. Melek’in kardeşi Hülya ilk gördüğü günden beri Kerim’e aşıktır ve onun Kerim ile ilgili planları çoktan devreye girmiştir.
    Hayat Şarkısı 2.Bölüm
    S01E02 - Hayat Şarkısı 2.Bölüm
    Hülya, Kerim’in Almanya’daki evine yerleşmiş ve kendi düzenini kurmuştur. Filiz’in peşinden giden Kerim, Filiz’in hamile olduğunu öğrenir ve Filiz’i çocuğu aldırmaya ikna eder.
    Hayat Şarkısı 3.Bölüm
    S01E03 - Hayat Şarkısı 3.Bölüm
    Kerim Kenya’da avukatın verdiği bilgilerden, Hülya’nın boşanmaya hiç niyeti olmadığını anlamıştır. Kenya’dan, Hülya’dan boşanmaya kesin karar vermiş olarak döner; ancak Kerim’i aklına dahi gelmeyecek sürpriz gelişmeler beklemektedir.
    Hayat Şarkısı 4.Bölüm
    S01E04 - Hayat Şarkısı 4.Bölüm
    Hüseyin ve Melek gün geçtikçe yakınlaşmaktadır. Hüseyin, Mudanya’daki fabrika ziyaretlerini arttırmıştır ve her vesile ile Melek’in lokantasına uğramaktadır.
    Hayat Şarkısı 5.Bölüm
    S01E05 - Hayat Şarkısı 5.Bölüm
    Hülya ve Kerim İstanbul’a döndükleri an, karşılarında Filiz’i bulurlar. Filiz, bebeğini verdiği için pişmandır ve geri almaya kararlıdır. Mine’nin de verdiği destek ile iyice cesaretlenmiş ve bir mücadele başlatmıştır.
    Hayat Şarkısı 6.Bölüm
    S01E06 - Hayat Şarkısı 6.Bölüm
    Bayram, Kerim’in isyan içerisinde olmasından bir iftiraya kurban gittiğini anlar ve Almanya’da bulunması ve hesap sorulması için Aylin’in peşine avukatlarını gönderir.
    Hayat Şarkısı 7.Bölüm
    S01E07 - Hayat Şarkısı 7.Bölüm
    Mahir ve avukatlar arasında bir zaman yarışı yaşanırken, Hülya iyice endişelenmeye başlar. Melek ise, kasabasına dönmüş ve Cevher Ailesi'nin evinde karşılaştığı gerçeklerle sarsılmıştır.
    Hayat Şarkısı 8.Bölüm
    S01E08 - Hayat Şarkısı 8.Bölüm
    Bayram’ın geçirdiği kalp krizi, Cevher Ailesi'nin üzerinde sarsıcı bir etki bırakır. Kerim ve Hüseyin aldığı kararları, babaları Bayram ile yaşadıkları gerginlikleri, tekrar gözden geçirmek zorunda kalır.
    Hayat Şarkısı 9.Bölüm
    S01E09 - Hayat Şarkısı 9.Bölüm
    Zeynep’in intiharı yüzünden, Bayram ve Müfit karşı karşıya gelir. Hüseyin, evine ve ailesine dönmezse, Müfit’in aileye karşı kullanacağı kozları vardır. Hüseyin bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.
    Hayat Şarkısı 10.Bölüm
    S01E10 - Hayat Şarkısı 10.Bölüm
    Melek, hem Bahar’ın geleceği için, hem de imkansız gördüğü aşkı sonlandırmak için Kaya ile evlenmeye karar vermiştir. Hüseyin, Melek ve Kaya’nın evlenme planlarını öğrenir.
    Hayat Şarkısı 11.Bölüm
    S01E11 - Hayat Şarkısı 11.Bölüm
    Hülya gözünü karartıp, problemlerini kökünden çözmeye karar verir.
    Hayat Şarkısı 12.Bölüm
    S01E12 - Hayat Şarkısı 12.Bölüm
    Kerim’in, Filiz ile gizlice görüştüğünü öğrenen Hülya çok kızgındır. Kerim’e evden ayrılacağını ve Kerim’den boşanacağını söyler. Kerim, Hülya’nın her şeyi bildiğini öğrenir. Filiz konusunda hesaplaşırlar.
    Hayat Şarkısı 13.Bölüm
    S01E13 - Hayat Şarkısı 13.Bölüm
    Zeynep’in evini sattığını Müfit’den öğrenen Bayram, evin kime satıldığını öğrenmek için araştırmaya başlar. Evin yeni sahibinin Cem olduğunu öğrenir.
    Hayat Şarkısı 14.Bölüm
    S01E14 - Hayat Şarkısı 14.Bölüm
    Melek, lokantayı kapatarak ortadan kaybolmuştur. Hülya, ablasının kaybolduğunu duyunca hem ablasının sırlarını hem de Bahar bebeğin kime ait olduğunu öğrenmek için Nilay’ı sıkıştırmaya karar verir.
    Hayat Şarkısı 15.Bölüm
    S01E15 - Hayat Şarkısı 15.Bölüm
    Hülya ve Mahir’in planları umdukları gibi sonuçlanmamıştır ve Müfit tarafından yakalanmışlardır. Hülya, çok zor bir duruma düşmüştür. Zeynep ise, Cevher Ailesi'ne, Hülya ve Melek’e olan öfkesi gözünü karartmaktadır. Tümünü tek seferde yıkacak bir planı vardır ve bu planı devreye sokar.
    Hayat Şarkısı 16.Bölüm
    S01E16 - Hayat Şarkısı 16.Bölüm
    Hülya, Kerim’in kendisini seveceği ile ilgili tüm umutlarını tüketmiş olarak hem evden ayrılır hem de Kerim’i terk eder. Hülya’nın kendisini terk edebileceğini hiç düşünmeyen Kerim, şaşkına döner.
    Hayat Şarkısı 17.Bölüm
    S01E17 - Hayat Şarkısı 17.Bölüm
    Hülya, Mehmet için verdiği bu savaşı kazanabilecek mi?
    Hayat Şarkısı 18.Bölüm
    S01E18 - Hayat Şarkısı 18.Bölüm
    Filiz, Kerim ve Hülya arasında geçen tartışmaya şahit olan Hüseyin, Mehmet’in Hülya’nın çocuğu olmadığını öğrenir. Kerim olanları anlatıp Hüseyin’i sakinleştirmeye çalışsa da fayda etmez. Hüseyin, Hülya’yı kendilerini kandırdığı için hiç affetmeyeceğini söyler ve bu durumu ailesine açıklamaya karar verir.
    Hayat Şarkısı 19.Bölüm
    S01E19 - Hayat Şarkısı 19.Bölüm
    Cem ile Hülya’nın bir geçmişleri olduğu gerçeği, Zeynep tarafından ortaya serilmiştir. Cem’in anlattıklarını Zeynep’in verdiği video kayıtlarından izleyen Hüseyin deliye döner; videoyu götürüp Melek’e izletir ve hiç ummadığı bir tepki ile karşılaşır.
    Hayat Şarkısı 20.Bölüm
    S01E20 - Hayat Şarkısı 20.Bölüm
    Zeynep ile Cem, intikam planı hazırlar; Hülya ile Mahir, karşı atağa geçer.
    Hayat Şarkısı 21.Bölüm
    S01E21 - Hayat Şarkısı 21.Bölüm
    Cem ve Zeynep’in planı devreye girmiş Mahir’in annesi Emine kaçırılmıştır. Mahir, anne dediği Emine’yi kurtarabilmek için Hülya’nın sırlarını tek tek açıklamak zorundadır. Hasta olan Emine’yi kurtarmak için süre kısıtlıdır. Hülya artık bu savaşta tek başınadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top