Hesabım
    Hayat Şarkısı
    2. Sezon
    Puanım :
    Hayat Şarkısı
    Üyeler
    3,0 1 oy

    Sezon bilgisi:

    36 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    159 Fotoğraf | 33 Video
    Hayat Şarkısı 57.Bölüm Fragmanı 0:56
    Hayat Şarkısı 57.Bölüm Fragmanı
    820 gösterim
    Hayat Şarkısı 56.Bölüm Fragmanı 0:45
    Hayat Şarkısı 56.Bölüm Fragmanı
    188 gösterim
    Hayat Şarkısı 54.Bölüm Fragmanı 0:49
    Hayat Şarkısı 54.Bölüm Fragmanı
    148 gösterim
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    • Fotoğraf Hayat Şarkısı
    2. sezon bölümleri
    Hayat Şarkısı 22.Bölüm
    S02E01 - Hayat Şarkısı 22.Bölüm
    Kerim, oğulları Mehmet’i de alıp evi terk etmiştir. Ailenin gözünde de küçük düşen Hülya, yıkım içerisinde ablasının evine yerleşir. Cevher ailesi Kerim’i bulmak için tüm kaynaklarını seferber eder, ancak Kerim’in yerini bulmak kolay değildir.
    Hayat Şarkısı 23.Bölüm
    S02E02 - Hayat Şarkısı 23.Bölüm
    Cevher ailesi ateşle imtihan dönemindedir. Kerim’in gitmesi Süheyla ile Bayram’ın arasını iyice açmış, öğrendiği sırlar Süheyla’yı Hülya’ya karşı öfkeyle doldurmuştur.
    Hayat Şarkısı 24.Bölüm
    S02E03 - Hayat Şarkısı 24.Bölüm
    Hülya ile Kerim barışır ve tekrar evlerine dönerler ancak mutluluklarına yeni bir gölge düşer. Filiz, Mehmet’in velayetini almak için savaş başlatmıştır.
    Hayat Şarkısı 25.Bölüm
    S02E04 - Hayat Şarkısı 25.Bölüm
    Filiz’in açtığı annelik tespit davası Mehmet’in DNA’sının Filiz’inkiyle karşılaştırılması kararı ile sonuçlanır. Hülya bunu duyunca deliye döner; herkes uykudayken Mehmet’i de alıp evi terk eder.
    Hayat Şarkısı 26.Bölüm
    S02E05 - Hayat Şarkısı 26.Bölüm
    Yapılan tetkikler sonucunda Filiz ile Mehmet’in DNA’sı uyuşur. Mahkemeden çıkan karara göre Mehmet’in nüfusunda anne adı Hülya yerine, Filiz olarak değiştirilecektir. Bu kararı duyan Hülya deliye döner.
    Hayat Şarkısı 27.Bölüm
    S02E06 - Hayat Şarkısı 27.Bölüm
    Hüseyin ile Zeynep kızları Ceren’in daha fazla zarar görmemesi için karşılıklı tavizler vererek ilişkilerine yeni bir rota çizmeye karar verirler. Cem’in yeni para kaynağı olarak seçtiği Filiz’e yakınlaşma çabaları meyvelerini vermeye başlarken Nurgül de Hüseyin’e olan ilgisini artık saklamamaktadır.
    Hayat Şarkısı 28.Bölüm
    S02E07 - Hayat Şarkısı 28.Bölüm
    Hüseyin, Melek ile yeni bir hayat kurma yolunda önemli bir adım atacak ve hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Filiz ise Mahir ile Nurgül’ün tüm uyarılarına karşın Cem ile doludizgin bir aşka sonuna kadar kapılarını açmıştır.
    Hayat Şarkısı 29.Bölüm
    S02E08 - Hayat Şarkısı 29.Bölüm
    Mahir, Melek ve Nilay Haluk’u uzaklaştırmak için şeytani bir plan yapar. Hatice ve Zeynep ise, taciz etmek için Melek’in cafesine gittiklerinde hiç beklemedikleri bir manzara ile karşılaşırlar. Zeynep, Hüseyin’i geri alabilmek için Melek ve Hülya’ya son ve kesin darbeyi vurmaya karar verir.
    Hayat Şarkısı 30.Bölüm
    S02E09 - Hayat Şarkısı 30.Bölüm
    Kaya’nın sakladığı mektubu ele geçirerek iki kardeş arasındaki büyük sırrı öğrenen Mahir, yaklaşmakta olan büyük krizi sezer ve şimdilik Melek’in yapmalarını istediği şeyi ertelemenin daha doğru olacağına karar verir. Ancak Mahir’in bu kararlarından hiç hoşnut kalmayan Nilay, kendi başına harekete geçmeye karar verir.
    Hayat Şarkısı 31.Bölüm
    S02E10 - Hayat Şarkısı 31.Bölüm
    Bayram’ın odasında bulduğu belgenin Süheyla’nın eline geçmesini sağlayarak Filiz’i hayatının en önemli kararını almaya zorlamaya karar verir. Artık iki kardeşin geçmişleriyle hesaplaşma zamanı gelmiştir ve Hülya, Melek’in karşısına dikilir.
    Hayat Şarkısı 32.Bölüm
    S02E11 - Hayat Şarkısı 32.Bölüm
    Filiz hastanede yaşam mücadelesi verirken, Süheyla ve Hatice de vicdan azabı içinde kıvranmaktadırlar. Öte yandan kendisini kaçıran adamların baskısıyla Filiz’den boşanmak istediğini bildiren bir kâğıt imzalamak zorunda kalan Cem bir yolunu bulup kaçar.
    Hayat Şarkısı 33.Bölüm
    S02E12 - Hayat Şarkısı 33.Bölüm
    Burçin ile Mahir’in ilişkilerinin üstünde kara bulutlar dolaşırken Süheyla’nın Hatice’yi baş göz etme çabaları hiç beklenmedik problemlere yol açacaktır.
    Hayat Şarkısı 34.Bölüm
    S02E13 - Hayat Şarkısı 34.Bölüm
    Hülya yardıma çağırdığı Mahir’le birlikte tekrar geldiği harap evde büyük bir sürprizle karşılaşır. Bahar’ın kaçırılması haberinin duyulmasının ardından güvenlik tedbiri olarak Melek ve Zeynep’in aynı çatı altında bir araya getirilmesi ise yepyeni gerginliklere yol açacaktır.
    Hayat Şarkısı 35.Bölüm
    S02E14 - Hayat Şarkısı 35.Bölüm
    Hülya fidye karşılığı teslim edilen çocuğun Bahar olmadığını fark edince çaresiz kalıp Bayram’dan yardım ister. Kerim ise, yakaladığı ipucunu takip ederek şok edici bilgilere ulaşır.
    Hayat Şarkısı 36.Bölüm
    S02E15 - Hayat Şarkısı 36.Bölüm
    Cem’in esrarengiz bir kazaya kurban gitmesinin yankıları sürerken, Cevher erkekleri aileye yöneltilebilecek olası suçlamalar için ardı ardına tedbirler almaktadır. Zeynep Hüseyi'nin arasındaki buzlar Hülya’nın tavsiyeleriyle erirken, Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gittikçe artmaktadır.
    Hayat Şarkısı 37.Bölüm
    S02E16 - Hayat Şarkısı 37.Bölüm
    Melek ve Hülya’nın başına gelen beklenmedik olaylar ile Cevher ailesi apar topar evlerine dönerler ve gördükleri manzara karşısında yepyeni bir şok yaşarlar. Bütün bunları üstüne Hülya’nın Kerim’e yazdığı ve Bahar’ın kendi kızı olduğunu itiraf ettiği mektubun Aysel’in eline geçmesi de yepyeni sorunları beraberinde getirecektir.
    Hayat Şarkısı 38.Bölüm
    S02E17 - Hayat Şarkısı 38.Bölüm
    Hülya ve Kerim’i kaçırıp bir dağ evine kapatanların gerçek niyetleri gizemini korurken, Cevher Ailesi bu habersiz kayboluşu çiftin barışmalarına yormaktadır. Hülya ve Kerim dağ evinde kavgalarına kaldıkları yerden devam ederlerken, Mahir ve Hüseyin de güç birliği edip izlerini sürmektedirler.
    Hayat Şarkısı 39.Bölüm
    S02E18 - Hayat Şarkısı 39.Bölüm
    Hülya boşanmak için harekete geçerken, Kerim’in avukatlarına maddi olarak hiçbir talepte bulunmayacağını bildirir. Diğer yandan Hülya’nın, Bahar’ı kendi nüfusuna geçirme kararını alarak bunu ablasıyla paylaşması üzerine Melek tam anlamıyla psikolojik olarak çöküşe geçmektedir.
    Hayat Şarkısı 40.Bölüm
    S02E19 - Hayat Şarkısı 40.Bölüm
    Hazer tarafından hastaneye yetiştirilen Hülya’nın yanına ilk koşan her zamanki gibi Mahir ardından da Melek ve Zeynep olur. Cevher Ailesi ise Hatice tarafından ortalığa dökülen Hülya’nın sırlarını daha hazmetme fırsatı bile bulamadan kayıp haberi gelen Kerim’in telaşına düşmüşlerdir.
    Hayat Şarkısı 41.Bölüm
    S02E20 - Hayat Şarkısı 41.Bölüm
    Zeynep’in Kerim ile Hülya’nın gün geçtikçe daha da kötüye giden ilişkilerini düzeltebilmek amacıyla yaptığı şeytani plan ise hiç beklenmedik sonuçlara yol açacaktır. Mahir babasından kalan büyük mirası reddetmeyi düşünürken Kaya’nın tavsiyesi ile yepyeni bir işe soyunur.
    Hayat Şarkısı 42.Bölüm
    S02E21 - Hayat Şarkısı 42.Bölüm
    Hülya ile ilişkileri gün geçtikçe daha da kötüye giden Kerim de başlarda kesinlikle karşı olmasına rağmen sonunda boşanmaya ikna olmaya başlamıştır. Çevrelerinde bir süredir dolaşmakta olan esrarengiz yabancının sonunda harekete geçmeye karar vermesiyle Cevher’lere darbeler ardı ardına gelmeye başlar.
    Hayat Şarkısı 43.Bölüm
    S02E22 - Hayat Şarkısı 43.Bölüm
    Hüseyin’in saldırıya uğramasıyla eşzamanlı olarak Melek’in evine girilmesi üzerine Bayram Cevher, bütün aileyi tekrar bir araya toplayıp çok sıkı korumaya alır. Filiz’in şok bir haberle geri dönüşü bir süredir durulmuş gibi gözüken esrarengiz saldırıların yeniden yoğunlaşması ve Cevher ailesinin ardı ardına alacağı kötü haberlerle kökünden sarsılmasıyla sonuçlanacaktır.
    Hayat Şarkısı 44.Bölüm
    S02E23 - Hayat Şarkısı 44.Bölüm
    Hazer’in eski karısı, önce Zeynep’i ardından da kafede Hülya’yı taciz eder. Hülya bütün bunlardan çok rahatsız olup konuşmak için gittiği işyerinde Hazer’in kendisini aslında nerden tanıdığını öğrenir.
    Hayat Şarkısı 45.Bölüm
    S02E24 - Hayat Şarkısı 45.Bölüm
    Filiz’in evinde yaptığı araştırmada Kerim’in arabasına konan bombanın izlerine ulaşan polis her yerde Cem’i aramaya başlamıştır. Cevher soyadını taşıyan herkesi yok etmeye yemin etmiş olan Cem, Bayram ve Atıf’ın aldığı tüm güvenlik tedbirlerine rağmen hedefine adım adım yaklaşmaktadır. Son darbe ise hiç beklenmedik yerden gelecektir.
    Hayat Şarkısı 46.Bölüm
    S02E25 - Hayat Şarkısı 46.Bölüm
    Kerim ile Hüseyin'in kaçırılma haberi şok etkisi yaratır. Cem’in ikisinin hayatına karşılık olarak ilettiği talepleri Bayram ile Hülya’yı karşı karşıya getirir. Hülya hayatının en zor kararının eşiğindeyken Hüseyin ile Kerim çaresizce Cem’in kurduğu ölüm tuzağından kurtulmanın yollarını aramaktadırlar.
    Hayat Şarkısı 47.Bölüm
    S02E26 - Hayat Şarkısı 47.Bölüm
    Bayram Cevher oğullarını kurtarma umuduyla Memo’yu da alıp gittiğinde, Cem tamamen savunmasız kalan Cevher Ailesi'nin geri kalanlarını yok etmek için harekete geçer. Cevher erkekleri kendi hayatları için mücadele ederlerken kadınların ve çocukların güvenliğini sağlamak da Kaya, Mahir ve Arda’ya kalmıştır.
    Hayat Şarkısı 48.Bölüm
    S02E27 - Hayat Şarkısı 48.Bölüm
    Ayrı eve taşınan Hülya ve Kerim kendi hayatlarını kurmaya çalışırken bir yandan da ailede patlak veren sorunlarla baş etmek zorunda kalırlar. Süheyla Cevher, oğlu Hüseyin’den Bayram Cevher’in yerini öğrenir ve kocasını görmek için yola çıkar fakat herkesi büyük bir sürpriz beklemektedir.
    Hayat Şarkısı 49.Bölüm
    S02E28 - Hayat Şarkısı 49.Bölüm
    Bayram Cevher’i kendine özgü yöntemleriyle evine döndürmeyi başaran Hülya ve Mahir’e yeni yeni iş teklifleri gelmeye başlamıştır. Kız kardeşinin intiharından Kerim’i sorumlu tutan Hazer halasının Bayram Cevher ile olan ilişkisini öğrenince öfkeden deliye döner ve intikam almak için harekete geçer.
    Hayat Şarkısı 50.Bölüm
    S02E29 - Hayat Şarkısı 50.Bölüm
    Bayram Hülya’nın kendisini eve döndürebilmek için oynadığı oyunun farkına varır ve hesap sormak için karşısına dikilir. Hazer’in kurduğu sinsi plan Cevher ailesini derinden sarsmış ve bir anda sahip oldukları her şeyi kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya getirmiştir.
    Hayat Şarkısı 51.Bölüm
    S02E30 - Hayat Şarkısı 51.Bölüm
    Melek’in sürpriz kararının ardı sıra gelen Ziya Torunbaş’ın beklenmeyen darbesi, aileyi bir anda darmadağın etmeye yetmiştir. Ancak asıl büyük darbe daha gelmemiştir bile.
    Hayat Şarkısı 52.Bölüm
    S02E31 - Hayat Şarkısı 52.Bölüm
    Hülya ve Mahir, Cevher ailesine iftira atıldığını ispatlamak amacıyla giriştikleri son operasyonda başlarını gerçekten çok büyük bir belaya sokarlar. Hülya’nın düştüğü zor durumdan kurtulabilmesi için bu sefer gerçekten bir mucize gerekmektedir.
    Hayat Şarkısı 53.Bölüm
    S02E32 - Hayat Şarkısı 53.Bölüm
    Hülya ve Mahir büyük risk aldıkları son operasyonları ile Bayram Cevher’i ve holdingi kurtarmaya çalışırlar. Hülya bir yandan Süheyla’yı tekrar evine döndürmenin mücadelesini verirken bir yandan da Mahir’in kırılan kalbini tamir edebilmek için çaresizce yeni yeni operasyonlar planlamaktadır.
    Hayat Şarkısı 54.Bölüm
    S02E33 - Hayat Şarkısı 54.Bölüm
    Süheyla’nın açtığı boşanma davasına karşılık olarak Hatice Hala, Bayram’a yeni bir gelin arama çabalarına hız verir. Mahir’e verdiği sözü tutmakta kararlı olan Hülya ise, giriştiği son operasyonda Hüseyin’e suçüstü yakalanır.
    Hayat Şarkısı 55.Bölüm
    S02E34 - Hayat Şarkısı 55.Bölüm
    Zeynep’in hamilelik haberi sonrası Kerim ve Hülya Hüseyin’in birtakım kararlar almasını hızlandırmak amacıyla ortak bir operasyona imza atarlar. Tam ailenin üzerindeki kara bulutlar dağıldı derken Hülya Mahir’in getirdiği haberle bir anda kendini tehlikeli bir operasyonun içinde bulur.
    Hayat Şarkısı 56.Bölüm
    S02E35 - Hayat Şarkısı 56.Bölüm
    Kerim, Mahir ve Bayram yaptıkları başarısız operasyon denemeleri sonrasında kendilerini terapistin karşısında bulurlar. Bu arada Hülya ile Kerim arasındaki gerilim gitgide artmaktadır.
    Hayat Şarkısı 57.Bölüm Final
    S02E36 - Hayat Şarkısı 57.Bölüm Final
    Sınavlarını başarıyla tamamlayan Zeynep, Hülya tarafından çok zor bir operasyon için görevlendirilir. Bayram, Süheyla ile gittikçe kötüye giden ilişkisini kurtarabilmek için oğullarından yardım alır ancak çabaları yine hüsranla sonuçlanır. Ardı ardına gelen güzel haberlerle rahat bir nefes alan Cevher Ailesi'ni son derece sarsıcı bir sürpriz beklemektedir.

    Hayran tepkileri

    Back to Top