Hesabım
    Tatlı İntikam
    1. Sezon
    Puanım :
    Tatlı İntikam
    Üyeler
    3,1 3 oy

    Sezon bilgisi:

    30 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    153 Fotoğraf | 25 Video
    Leyla Lydia Tuğutlu
    Leyla Lydia Tuğutlu
    Furkan Andıç
    Furkan Andıç
    Can Nergis
    Can Nergis
    Hazal Türesan
    Hazal Türesan
    Tatlı İntikam 30.Bölüm Fragmanı 1:09
    Tatlı İntikam 30.Bölüm Fragmanı
    538 gösterim
    Tatlı İntikam 29.Bölüm Fragmanı 1:06
    Tatlı İntikam 29.Bölüm Fragmanı
    136 gösterim
    Tatlı İntikam 27.Bölüm Fragmanı 0:45
    Tatlı İntikam 27.Bölüm Fragmanı
    85 gösterim
    • Fotoğraf Tatlı İntikam
    • Fotoğraf Tatlı İntikam
    • Fotoğraf Tatlı İntikam
    • Fotoğraf Tatlı İntikam
    • Fotoğraf Tatlı İntikam
    • Fotoğraf Tatlı İntikam
    • Fotoğraf Tatlı İntikam
    • Fotoğraf Tatlı İntikam
    • Fotoğraf Tatlı İntikam
    1. sezon bölümleri
    Tatlı İntikam 1.Bölüm
    S01E01 - Tatlı İntikam 1.Bölüm
    Aşkta bir türlü yüzü gülmeyen Pelin, nihayet şeytanın bacağını kırar ve hayallerindeki erkekle evlenmeye karar verir; ancak, müstakbel damat, nikah günü ortadan kaybolur.
    Tatlı İntikam 2.Bölüm
    S01E02 - Tatlı İntikam 2.Bölüm
    Sinan'ın, Pelin'i affetmek için şartı ne?
    Tatlı İntikam 3.Bölüm
    S01E03 - Tatlı İntikam 3.Bölüm
    Filiya Restoran çalışanları haciz parasını toplamak için canla başla uğraşırken Pelin’i de büyük bir sürpriz bekler.
    Tatlı İntikam 4.Bölüm
    S01E04 - Tatlı İntikam 4.Bölüm
    Filiya’daki büyük karmaşa Sinan’ın verdiği kararla son bulur. Artık Filiya’nın üçüncü bir ortağı vardır: Ceyda. Bundan sonra Filiya’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
    Tatlı İntikam 5.Bölüm
    S01E05 - Tatlı İntikam 5.Bölüm
    Gerçekleri öğrenen Pelin, herkesten kaçmak ister. Ancak Sinan buna izin vermez ve Pelin’in peşinden gider.
    Tatlı İntikam 6.Bölüm
    S01E06 - Tatlı İntikam 6.Bölüm
    Pelin, Sinan’ın geçmişin intikamını böyle aldığını düşünür: aynısını ona yaşatarak. Kendi okuyla vurulan Pelin, Sinan’ın söylediği cümlelerle yıkılmıştır.
    Tatlı İntikam 7.Bölüm
    S01E07 - Tatlı İntikam 7.Bölüm
    Gerçekler Pelin’in yüzüne tokat gibi çarpar. Sinan’la bu kadar yakınlaşmışken her şey bir anda alt üst olur. Pelin’in sınavı işte şimdi başlar.
    Tatlı İntikam 8.Bölüm
    S01E08 - Tatlı İntikam 8.Bölüm
    PelinSinan ile Ceyda arasında bir şeyler olduğundan emindir. Pelin’in küçük planı işe yaramıştır. Ceyda artık daha da güçlüdür. Ve bu durum Pelin’i çok üzer.
    Tatlı İntikam 9.Bölüm
    S01E09 - Tatlı İntikam 9.Bölüm
    Sinan, Ceyda’yla ortak olmaktansa restorandan vazgeçmeye razıdır. Anahtarı Ceyda’ya verip arkasında iz bırakmadan çekip gider.
    Tatlı İntikam 10.Bölüm
    S01E10 - Tatlı İntikam 10.Bölüm
    Sinan’la aralarında hiçbir engel kalmadığına inandığı bir zamanda Rüzgar’ın ani gelişi Pelin’i yeniden zora sokar. Şimdiye kadar Sinan’ın etrafında ona bu kadar yakın başka bir kadın hiç olmamıştır.
    Tatlı İntikam 11.Bölüm
    S01E11 - Tatlı İntikam 11.Bölüm
    Sinan’ın, Rüzgar’a vermiş olduğu söz ayağına dolanmaya başlar. Sinan bir yandan evcilik oyununu devam ettirmeye çalışırken bir yandan da bu durumu herkesten gizlemek için uğraşır.
    Tatlı İntikam 12.Bölüm
    S01E12 - Tatlı İntikam 12.Bölüm
    Pelin, Rüzgar’ın evli olduğunu öğrenince derin bir nefes alır. Sinan’la Rüzgar arasında bir şey olmadığından emin olan Pelin, o kadar mutlu olur ki bir anda Rüzgar’la arkadaş oluverir.
    Tatlı İntikam 13.Bölüm
    S01E13 - Tatlı İntikam 13.Bölüm
    Pelin ve Sinan aşçı yarışmasının olacağı otele gelirler. Sinan ve Pelin her şeyden uzak güzel vakit geçirirken beklenmedik bir misafirin gelişi her şeyi alt üst eder.
    Tatlı İntikam 14.Bölüm
    S01E14 - Tatlı İntikam 14.Bölüm
    Pelin, babasından öğrendiği gerçekle yıkılır. Sinan, ona büyük bir yalan söylemiştir. Sinan ise, Rüzgar ile konuşarak bu oyunu bitirmek ister. Bir daha Pelin’i kaybetmeyi göze almayacaktır. Pelin’e gider ve bu oyunu bir an önce sonlandıracağını söyler. Ama, Pelin’in artık ne güveni ne de inancı kalmıştır.
    Tatlı İntikam 15.Bölüm
    S01E15 - Tatlı İntikam 15.Bölüm
    Pelin Sinan’dan ayrı kalmayı göze alamaz ve yoldan geri döner. Pelin ve Sinan barışır, ama Pelin'in dönmesi Sinan ve Rüzgar'ın oyununa dahil olması demektir. Pelin'in yüzleşmesi gereken birisi daha vardır. O da babasıdır.
    Tatlı İntikam 16.Bölüm
    S01E16 - Tatlı İntikam 16.Bölüm
    Rüzgar, Sinan ile Pelin’i dedesinin durumundan sorumlu tutar. Özellikle Pelin’i suçlar. Dedenin hastalığıyla Rüzgar’ın geçmişi ile ilgili bazı gerçekler de ortaya çıkmaya başlar.
    Tatlı İntikam 17.Bölüm
    S01E17 - Tatlı İntikam 17.Bölüm
    Pelin kim olduğu bilinmeyen birtakım adamlar tarafından kaçırılır. Sinan evinin kapısına kadar bıraktığı Pelin’in kayıp olduğunu öğrendiğinde deliye döner, ve Rıza ile hareket edip Pelin’i aramaya başlar.
    Tatlı İntikam 18.Bölüm
    S01E18 - Tatlı İntikam 18.Bölüm
    Sinan’ın her zaman Rüzgar’ olan sarsılmaz inancı Pelin ile arasının açılmasına neden olur. Sinan, Pelin’in gönlünü almaya çalışırken Pelin her adımda biraz daha Rüzgar’dan emin olmaya başlar.
    Tatlı İntikam 19.Bölüm
    S01E19 - Tatlı İntikam 19.Bölüm
    Meliha’nın düğün sürprizi herkes için büyük şok olmuştur, özellikle Pelin ve Sinan için. Artık gerçekleri açıklamanın zamanı gelmiştir.
    Tatlı İntikam 20.Bölüm
    S01E20 - Tatlı İntikam 20.Bölüm
    Pelin ve Sinan evlilik kararı alırlar. Mutluluktan aşktan ayakları yerden kesilir. Ama aileleri onları hayatın sert gerçekçiliğiyle yüzleştirir.
    Tatlı İntikam 21.Bölüm
    S01E21 - Tatlı İntikam 21.Bölüm
    Sinan, öğrendiği gerçekle yıkılır. Evlenmek istediği kadın ve en yakın arkadaşı arkasından ona oyun oynamışlardır. Sinan, Bülent ve Pelin’e çok öfkelenir ve onlarla görüşmek istemez.
    Tatlı İntikam 22.Bölüm
    S01E22 - Tatlı İntikam 22.Bölüm
    Pelin’le büyük bir kavga eden Rüzgar ortadan kaybolur. Başak’ın düğünü, Pelin ve Sinan’ı yan yana getirmeye yetecek midir? Gerçekte Pelin’i kaçıran Rüzgar mıdır?
    Tatlı İntikam 23.Bölüm
    S01E23 - Tatlı İntikam 23.Bölüm
    Pelin’in aklı Sinan’la evlenme konusunda karışır. Sinan ise, Filiya’nın şokunu atlatamamışken Pelin’in kapıldığı umutsuzlukla tam anlamıyla sarsılır. Şimdi, Sinan’ı zorlu bir sınav beklemektedir.
    Tatlı İntikam 24.Bölüm
    S01E24 - Tatlı İntikam 24.Bölüm
    Sinan’ın Pelin’i nikah masasında terk etmesinin ardından bir yıl geçer. Artık hem Sinan’ın hem de Pelin’in bambaşka bir hayatı vardır. Pelin evlenip kitap çıkarır ve ideallerini gerçekleştirir; Sinan ise ne kadar uzaklaşmak istese de Pelin’i unutamaz ve tekrar geri döner.
    Tatlı İntikam 25.Bölüm
    S01E25 - Tatlı İntikam 25.Bölüm
    Sinan’dan hesap sormak isteyen Pelin, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşır. Sinan’a duyduğu öfkeyle deliye dönen Pelin, güveni bulduğu Barış’a daha büyük adımlarla yaklaşır. Barış ise Sinan’ı hayatlarından çıkarmak için çok büyük bir teklif hazırlar.
    Tatlı İntikam 26.Bölüm
    S01E26 - Tatlı İntikam 26.Bölüm
    Pelin, Sinan’a onu unuttuğunu, hayatında yeri olmadığını kanıtlamaya çalışır. Barış’ı da birlikte bir geleceğe hazır olduğu konusunda cesaretlendirir. Sinan ise, davet gecesi karşısına çıkan gizemli kızla tekrar karşılaşır. Beklenmedik bir olay sonucunda Sinan, kızın hayatını kurtarır.
    Tatlı İntikam 27.Bölüm
    S01E27 - Tatlı İntikam 27.Bölüm
    Pelin, Barış’la ilgili bir konuyu Sinan’dan öğrenir ve çok bozulur. Barış ve Pelin arasında ipler gerilirken, Sinan ve Duygu cephesinde beklenmedik bir yakınlaşma olur. Pelin, bu yakınlaşmayı öğrenecek midir?
    Tatlı İntikam 28.Bölüm
    S01E28 - Tatlı İntikam 28.Bölüm
    Pelin, Sinan’ın bir kızla öpüştüğünü görünce alt üst olur. Belli etmek istemese de kıskanır. Sinan’ın açıklamasını dinlemez bile, kendisini gerçekten unuttuğunu düşünür.
    Tatlı İntikam 29.Bölüm
    S01E29 - Tatlı İntikam 29.Bölüm
    Sinan, Barış’ın mekanına motosikletiyle girince işler ciddileşmeye başlar. Artık ne Barış duracak, ne de Sinan geri adım atacaktır. Sinan’ı kurtaracak tek şey ise, Pelin’in ifadesidir.
    Tatlı İntikam 30.Bölüm Final
    S01E30 - Tatlı İntikam 30.Bölüm Final
    Pelin, Barış’ın yaptığı evlilik teklifi karşısında şaşkındır. Aklı ve mantığı arasındaki seçimin sonuna gelmiştir. Bu teklif, Sinan’ı altüst eder. Türlü oyunlar, yanlış anlaşılmalar ve büyük kırgınlıklara rağmen Pelin ve Sinan kavuşabilecek mi? Kader oyununda aşk galip gelecek mi? Acı ayrılıkta “tatlı” son mümkün mü?

    Hayran tepkileri

    Back to Top