Hesabım
    Hangimiz Sevmedik?
    1. Sezon
    Puanım :
    Hangimiz Sevmedik?

    Sezon bilgisi:

    40 Bölüm
    orijinal kanal: Trt 1
    257 Fotoğraf | 38 Video
    Selen Soyder
    Selen Soyder
    Can Yaman
    Can Yaman
    Altan Erkekli
    Altan Erkekli
    Cengiz Bozkurt
    Cengiz Bozkurt
    Hangimiz Sevmedik 40.Bölüm Fragmanı 0:36
    Hangimiz Sevmedik 40.Bölüm Fragmanı
    142 gösterim
    Hangimiz Sevmedik 39.Bölüm Fragmanı 0:36
    Hangimiz Sevmedik 39.Bölüm Fragmanı
    71 gösterim
    Hangimiz Sevmedik 38.Bölüm Fragmanı 0:37
    Hangimiz Sevmedik 38.Bölüm Fragmanı
    25 gösterim
    • Fotoğraf Hangimiz Sevmedik?
    • Fotoğraf Hangimiz Sevmedik?
    • Fotoğraf Hangimiz Sevmedik?
    • Fotoğraf Hangimiz Sevmedik?
    • Fotoğraf Hangimiz Sevmedik?
    • Fotoğraf Hangimiz Sevmedik?
    • Fotoğraf Hangimiz Sevmedik?
    • Fotoğraf Hangimiz Sevmedik?
    • Fotoğraf Hangimiz Sevmedik?
    1. sezon bölümleri
    Hangimiz Sevmedik 1.Bölüm
    S01E01 - Hangimiz Sevmedik 1.Bölüm
    Adile ve Münir çocukluklarından beri birbirlerine aşık, aynı mahallede büyümüş iki gençtir. 36 yıl önce kaçmaya karar verdikleri gün, yaşadıkları sürpriz bir olay, ikilinin o gün yollarının ayrılmasına, bir daha da adlarını dahi anmamak üzere birbirlerine nefret duymalarına sebep olur. Aradan geçen yıllar içinde ikisi de farklı insanlarla yollarına devam etmişlerdir.
    Hangimiz Sevmedik 2.Bölüm
    S01E02 - Hangimiz Sevmedik 2.Bölüm
    Münir ve Adile, mahallelinin organize ettiği akşam yemeğinden sonra bir daha yollarının kesişmeyeceğini düşünürlerken Şener, ikiliyi hiç olmadık bir şekilde ortak etmiştir. Adile ve Münir, çocukları için ofis ve muayenehane olarak kullanmak istedikleri dairede ortaktırlar artık.
    Hangimiz Sevmedik 3.Bölüm
    S01E03 - Hangimiz Sevmedik 3.Bölüm
    Her şeyi ailelerine anlatmaya karar veren Itır ve Tarık anne ve babalarının inadı ve taşıdıkları sırrın yüküne daha fazla dayanamayıp, büyük bir tartışma yaşarlar. Itır, Tarık'ın bu sırrı açıklamayı ertelemek istemesine çok kızar.
    Hangimiz Sevmedik 4.Bölüm
    S01E04 - Hangimiz Sevmedik 4.Bölüm
    Adile, oğlu Tarık'ın Şevket aracılığıyla gözlerden uzak bir muhitte 1+1 eşyalı bir ev tuttuğunu öğrenmiştir. Münir de kızının ufak bir yalanını yakalar ve her ikisi de çocuklarının kendilerine yalan söylüyor olmaları üzerine çifte çaktırmadan takibe başlarlar.
    Hangimiz Sevmedik 5.Bölüm
    S01E05 - Hangimiz Sevmedik 5.Bölüm
    Şener, elemanı Feridun'un yemek masrafına daha fazla dayanamayarak, ani bir kararla yeni eleman arayışına girer. Şener'in ayak oyunlarına, ani planlamalarına ve girişimci ruhuna uygun eleman bulması çok da kolay değildir.
    Hangimiz Sevmedik 6.Bölüm
    S01E06 - Hangimiz Sevmedik 6.Bölüm
    Ayşen'in, Şener'den vazgeçmeyeceğine kesin kanaat getiren İlyas mahalleyi terketmeye karar vermiştir. Onu vazgeçirmek için seferber olan çarşı esnafı başarılı olamazken, küçücük bir umut İlyas'ı vazgeçirir ve Ayşen'i istemeye karar verir.
    Hangimiz Sevmedik 7.Bölüm
    S01E07 - Hangimiz Sevmedik 7.Bölüm
    Münir ve Şener tartışırlar. Tartıştıkları esnada Itır, yıllardır kendisinden saklanan gerçeği öğrenir. Bu gerçek onun Tarık'la olan ilişkisini yeniden gözden geçirmesine sebep olacaktır.
    Hangimiz Sevmedik 8.Bölüm
    S01E08 - Hangimiz Sevmedik 8.Bölüm
    Adile, Mürüvvet'in yazdığı davetiyedeki el yazısıyla, 36 yıl önce Münir'den geldiğini sandığı veda mektubundaki el yazısının aynı olduğunu fark eder. Yıllar önce büyük bir oyun oynandığını fark eden Adile, soluğu Münir'in kapısında alır.
    Hangimiz Sevmedik 9.Bölüm
    S01E09 - Hangimiz Sevmedik 9.Bölüm
    Mazide kalmış bir aşk, başka bir aşkı maziye gömmektedir. Annesi ile Münir’in aşkını hazmedemeyen Tarık, gemileri yakar. Boşanma davasını açar ve son konuşmasını yapmak üzere Münir’in karşısına çıkar. Artık, hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
    Hangimiz Sevmedik 10.Bölüm
    S01E10 - Hangimiz Sevmedik 10.Bölüm
    Tarık, Münir ile geçmişte olanları konuşmaya kararlıdır. Ancak o sırada Süleyman’ın Şener’i tutuklaması ve sokakta yaşanan hengâme buna engel olur fakat o son kalan işlerini tamamlayıp gitmekte kararlıdır. Tarık, İzmir’deki hastaneden gelen olumlu cevap sonrası yola koyulur.
    Hangimiz Sevmedik 11.Bölüm
    S01E11 - Hangimiz Sevmedik 11.Bölüm
    Mahallede büyük sırların ortaya çıkmasıyla annesi Adile ile Münir’in aralarında olanları öğrenen Tarık, Itır’dan ayrılmaya karar vererek İzmir’e gitmek üzere yola çıkar. Fakat bindiği otobüste sürpriz bir yolcu daha vardır. Tarık ile konuşur ve onu İzmir’e gitmemesi için ikna eder.
    Hangimiz Sevmedik 12.Bölüm
    S01E12 - Hangimiz Sevmedik 12.Bölüm
    Ünlü markanın Şener’in mavi kahvesine talip olmasının ardından yaşanan şaşırtıcı olay kahveye sürpriz bir ismin talip olmasına neden olur. Tarık’a gelen sürpriz bir mail Itır ve Tarık arasındaki kırgınlığın perçinlenmesine neden olur.
    Hangimiz Sevmedik 13.Bölüm
    S01E13 - Hangimiz Sevmedik 13.Bölüm
    Yadigar zengin olunca değişmeye başlamıştır. Ondaki bu değişim mahalle esnafını rahatsız eder. Hale’nin gerçek yüzünü öğrenen Tarık ise Itır’la birlikte ona hayatının dersini vermek için kolları sıvar.
    Hangimiz Sevmedik 14.Bölüm
    S01E14 - Hangimiz Sevmedik 14.Bölüm
    Tarık ve Itır boşanma dilekçesini geri çekmiş ve çok mutludurlar. Bunu kutlamak için sinemaya giderler. En az onlar kadar mutlu bir çift daha vardır. Sevda ve Tuncay ilk randevuları için sinemaya gitmeye karar verir.
    Hangimiz Sevmedik 15.Bölüm
    S01E15 - Hangimiz Sevmedik 15.Bölüm
    Adile ve Münir’in inadını kıran Ayşen ve Şener sonunda muradına erer. Tüm mahalleli kız isteme merasimi için Adile’nin evinde toplanır. Sonunda beklenen an gelmiştir. Ancak Adile ve Münir’in sürprizi ile çifte nişan için kollar sıvanır.
    Hangimiz Sevmedik 16.Bölüm
    S01E16 - Hangimiz Sevmedik 16.Bölüm
    Tuncay ve Sevda’nın arasındaki münasebeti öğrenen Adile ve Münir büyük bir şok geçirir. Bir de üstüne Müşfik’in gelip Şener ile Ayşen’in evini tuttuklarını söylemesi işleri iyice karıştırır.
    Hangimiz Sevmedik 17.Bölüm
    S01E17 - Hangimiz Sevmedik 17.Bölüm
    Herkes, kayıp olan Adile ile Münir’i merak ederken onların keyfi yerindedir. Anne babalarının onlara nispet yapmak için tatile çıktığını öğrenen çocuklar, Adile ve Münir’e yokluklarında nasıl ayakta duracaklarını göstermeye kararlıdırlar. İşleri paylaşan çocuklar, her şeyi yolunda tutup, onlarsız da yapabileceklerini kanıtlayacaktır.
    Hangimiz Sevmedik 18.Bölüm
    S01E18 - Hangimiz Sevmedik 18.Bölüm
    Münir’den okkalı bir dayak yiyen Saim, Adile’nin hatırına şikâyetinden vazgeçer. Saim’in Adile’ye kur yaptığını Münir’in onu bu yüzden dövdüğünü öğrenen Tarık, Münir’e minnettardır.
    Hangimiz Sevmedik 19.Bölüm
    S01E19 - Hangimiz Sevmedik 19.Bölüm
    Bütün mahalleli meydanda toplanmış Nejat ile sözleşme yapacakken Şener büyük bir sürpriz yaparak mahalleyi kurtarır. Şener bu hareketi ile başta Adile ve Münir olmak üzere bütün mahallenin takdirini kazanmıştır. Yuvacık sakinlerinin Şener’e bir sürprizleri vardır.
    Hangimiz Sevmedik 20.Bölüm
    S01E20 - Hangimiz Sevmedik 20.Bölüm
    Münir’in hafızası geri gelmiştir. Tuncay’dan o süre içinde olanları öğrenir. Tarık ile Itır’ın Münir’in durumundan haberleri yoktur. Karı koca rolüne devam ederek Münir’in yanına gelirler.
    Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm
    S01E21 - Hangimiz Sevmedik 21.Bölüm
    El ele göz göze Adile ile Münir’e yakalanan Tarık ve Itır onlara sevgili olduklarını söylerler. Adile ve Münir şoktadır. İkisini ayırmaya kararlıdırlar.
    Hangimiz Sevmedik 22.Bölüm
    S01E22 - Hangimiz Sevmedik 22.Bölüm
    Mahalleli Tarık ile Itır’ın kaçtığını öğrenir. Ancak Perran’dan saklamaya çalışırlar. Adile ve Münir’in evleneceği haberi Yuvacık mahallesinde bomba etkisi yaratır. Diğer yandan Ayşen ve Şener de boş durmayacak ve Münir ile Adile’yi yıldırmak için ellerinden geleni yapacaklar.
    Hangimiz Sevmedik 23.Bölüm
    S01E23 - Hangimiz Sevmedik 23.Bölüm
    Yeşil ve Çam aileleri, Itır ile Tarık’ın kaza yapan otobüste olduğunu sanırken, iki gencin mahalleye dönmesi ile rahat bir nefes alırlar. Ancak ikili kavga etmiştir ve aralarındaki bütün ipleri koparmıştır. Bunun üzerine Itır ve Tarık, iki ailenin de birbirleri ile görüşmesini yasaklarlar.
    Hangimiz Sevmedik 24.Bölüm
    S01E24 - Hangimiz Sevmedik 24.Bölüm
    Itır ve Tarık Adalet Hala sayesinde Adile ile Münir’e aşklarını kabul ettirmişlerdir. Ancak yine de onlar için hiçbir şey kolay olmayacaktır. İlyas bu kez gerçekten Emel’e aşkını itiraf etmek niyetindedir.
    Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm
    S01E25 - Hangimiz Sevmedik 25.Bölüm
    Emel’in günlüğünden kendisine aşık olduğunu öğrenen Tarık şoktadır. Bu yüzden İlyas’ın duygularını Emel’e anlatamamıştır. Bu durumu İlyas’a nasıl anlatacağını düşünen Tarık ne yapacağını şaşırır. Şener ona güvenmeyen başta Ayşen olmak üzere herkese küser ve Yuvacık’tan ayrılarak ortalıktan yok olur.
    Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm
    S01E26 - Hangimiz Sevmedik 26.Bölüm
    Emel’in aşkını öğrenen Tarık şoktadır. Emel ona artık duygularının değiştiğini günlüğün tamamını okumasını söyler ve onu günlükle başbaşa bırakır. Kapının önünde Emel ile Tarık’ın konuşmalarını duyan Itır yıkılmış, İlyas ise dağılmıştır. İlyas bu durumu bildiğini Itır’a söylemek zorunda kalır.
    Hangimiz Sevmedik 27.Bölüm
    S01E27 - Hangimiz Sevmedik 27.Bölüm
    İlyas’ın Şevval ile evleneceği haberi mahallede bomba etkisi yaratır. Emel bu kez onunla konuşup aşkını anlatmaya kararlıdır. Perran hamile olduğundan şüphelenir ve Itır’a söyler. Itır bir gebelik testi alarak onu bu şüpheden kurtarır. Kendi emekleri ile evlenmeye karar veren Şener ile Ayşen daha çok para kazanabilmek için sucuda işleri büyütmek üzere bazı adımlar atacaklardır.
    Hangimiz Sevmedik 28.Bölüm
    S01E28 - Hangimiz Sevmedik 28.Bölüm
    Adile, Münir'e verdiği haberle onu şoka sokup bayıltmış, hemen peşinden Tarık ve Itır'dan aldığı haberle de kendisi bayılmıştır. İkisi de gözlerini hastane odasında açarlar. Karakol cephesinde ise Süleyman'ın yaptığı bir hata Hulusi komiseri emeklilik kararı almak zorunda bırakacaktır.
    Hangimiz Sevmedik 29.Bölüm
    S01E29 - Hangimiz Sevmedik 29.Bölüm
    İlyas ve Şevval nikâh tarihlerini almışlardır. Emel haberi alınca yıkılır. Muhtarlığın kapısına bırakılan bebek mahallenin göz bebeği olacaktır. Yuvacık mahallesi herkesi bağrına bastığı gibi onu da bağrına basacaktır. Tarık ile Itır İlyas’ı yanlış kararından vazgeçirebilmek için bir plan yaparlar. Bu planı uygularken Adile ve Münir’den yardım alırlar.
    Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm
    S01E30 - Hangimiz Sevmedik 30.Bölüm
    Mahalleye bırakılan kimsesiz bebek herkesin gözdesi olmuştur. Herkes onu evlat edinmek ister. Hulusi bu konuda bir çözüm bulur. İlyas’ın Şevval’den ayrıldığı haberi mahalleye bomba gibi düşecektir. Fakat bu ayrılığı hazmedemeyen Şevval’in babası hesabını henüz kapatmamıştır.
    Hangimiz Sevmedik 31.Bölüm
    S01E31 - Hangimiz Sevmedik 31.Bölüm
    İhsan, Şükriye, Perran, Şevket, Ayşen ve Şener kimsesiz bebeği evlat edinmek için başvuru yapmıştır. Bir müfettiş gelip bebeğin hangi aile ile yaşayabileceğini teftiş edecektir.
    Hangimiz Sevmedik 32.Bölüm
    S01E32 - Hangimiz Sevmedik 32.Bölüm
    Kimsesiz bebeğin yeni ailesi olan Ayşen ve Şener ilk günden fire verir. Bebek sürekli ağlamaktadır. Ayşen ve Şener ne yapacaklarını şaşırır. Münir Adile’nin diline düşmemek için onlara yardımcı olur. Ancak bir şekilde Adile’den yardım istemek zorunda kalacaktır.
    Hangimiz Sevmedik 33.Bölüm
    S01E33 - Hangimiz Sevmedik 33.Bölüm
    Erşen’in gerçek babası oğlunu bıraktığı için çok pişmandır. Yuvacık sakinleri onun bu yaptığına çok sinirlenmiştir. Erşen’i vermek istemezler. Münir 36 yıl önce onun ağzından Adile’ye yazılan mektubu kimin yazdığını öğrenir. Adile’ye ondan gizlediği gerçeği anlatır.
    Hangimiz Sevmedik 34.Bölüm
    S01E34 - Hangimiz Sevmedik 34.Bölüm
    Münir’i annesine evlilik teklif ederken yakalayan Tarık şoktadır. Bu durumu tasvip etmemekle birlikte evlenirlerse Itır ile beraber onları sileceklerini söyler. Bu olan biteni Itır’dan saklayan Tarık’ın Münir ve Adile’yi ayrı tutmak için bir planı vardır.
    Hangimiz Sevmedik 35.Bölüm
    S01E35 - Hangimiz Sevmedik 35.Bölüm
    Adile’nin tefeciden aldığı paranın taksit günü gelmiştir. Adile parayı denkleştiremez. Bütün bunlar olurken dört dörtlük bir ev kadını olmaya karar veren Ayşen Itır ile Adile’nin tarif defterini ararken hiç ummadıkları bir sürprizle karşılaşırlar.
    Hangimiz Sevmedik 36.Bölüm
    S01E36 - Hangimiz Sevmedik 36.Bölüm
    Münir Şener’e Mürüvvet’in yanında çalışmasını istememesinin sebebini açıklar. Şener duydukları karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Itır olan bitene daha fazla dayanamaz ve Münir’le konuşmaya gider. Ondan anne oğul arasına girmemesini ister.
    Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm
    S01E37 - Hangimiz Sevmedik 37.Bölüm
    Tarık mahalleden taşınmaya niyetlidir. Ev aramaya başlar. Itır ile bu yüzden tartışırlar. Itır Ali hakkında araştırma yapar. Hiç ummadığı bilgilere ulaşır. İlyas’a söyler. İlyas bu durumu Emel ile konuşmaya karar verir.
    Hangimiz Sevmedik 38.Bölüm
    S01E38 - Hangimiz Sevmedik 38.Bölüm
    Adile Münir’e kahvehaneyi geri vermesi için Ali ile konuştuğunu ve şartını söyler . Münir Ali’den bunun hesabını sormak isteyecektir. Tarık mahalleden taşınmaya niyetlidir.
    Hangimiz Sevmedik 39.Bölüm
    S01E39 - Hangimiz Sevmedik 39.Bölüm
    Yoğun bakımda olan Hulusi’ye kan gerekmektedir. Kimsenin kanı uymaz. Hiç ummadıkları biri bu konuda yardımcı olacaktır. Bütün bunlar olurken Tarık geçmişte Münir ve Ali arasında olanları merak eder. Ali ile konuşmaya gider . Tarık Ali’nin söyledikleri karşısında şok olacaktır.
    Hangimiz Sevmedik 40.Bölüm Final
    S01E40 - Hangimiz Sevmedik 40.Bölüm Final
    Münir Tarık'la konuştuktan hemen sonra rahatsızlanmış, o sırada yanında olan Şener, Ayşen ve Tuncay onu hastaneye kaldırmışlardır. Münir hastanede gözünü açtığında yanı başında Adile durmaktadır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top