Hesabım
    Hanımköylü
    1. Sezon
    Puanım :
    Hanımköylü

    Sezon bilgisi:

    13 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 23 Nisan 2016
    87 Fotoğraf | 7 Video
    Yusuf Çim
    Yusuf Çim
    Rolü : Ferit Sabit
    Mehmet Özgür
    Mehmet Özgür
    Rolü : Düzgün Bey
    Gülsim Ali
    Gülsim Ali
    Rolü : İlkgün
    Ali İpin
    Ali İpin
    Rolü : Fikri Sabit
    Hanımköylü 13.Bölüm Fragmanı 0:50
    Hanımköylü 13.Bölüm Fragmanı
    301 gösterim
    Hanımköylü 10.Bölüm Fragmanı 0:48
    Hanımköylü 10.Bölüm Fragmanı
    165 gösterim
    Hanımköylü 9.Bölüm Fragmanı 0:47
    Hanımköylü 9.Bölüm Fragmanı
    199 gösterim
    • Fotoğraf Hanımköylü
    • Fotoğraf Hanımköylü
    • Fotoğraf Hanımköylü
    • Fotoğraf Hanımköylü
    • Fotoğraf Hanımköylü
    • Fotoğraf Hanımköylü
    • Fotoğraf Hanımköylü
    • Fotoğraf Hanımköylü
    • Fotoğraf Hanımköylü
    1. sezon bölümleri
    Hanım Köylü 1.Bölüm
    S01E01 - Hanım Köylü 1.Bölüm
    Ferit, Amerika’daki eğitimini tamamlayıp, İstanbul’a döndüğünde babasının işlerinin çok kötü olduğunu öğrenir. İşleri düzeltmenin tek çaresi Ferit’in babasının yıllar önce babasıyla kavga edip bir daha da dönmediği köyündeki babadan kalma malları satmasıdır.
    Hanım Köylü 2.Bölüm
    S01E02 - Hanım Köylü 2.Bölüm
    İlkgün Ferit’in arkadaşları tarafından köylü olduğu için aşağılanınca kaçmaya başlar. Ferit ise arkadaşlarının yaptıklarından dolayı üzülür ve İlkgün’ün peşinden hareket eder. Ancak İstanbul kocaman bir şehirdir.
    Hanım Köylü 3.Bölüm
    S01E03 - Hanım Köylü 3.Bölüm
    Ferit’in babası, mallarını İlkgün’ün babası Düzgün’e satmaya niyetlidir. Ancak malların Düzgün’e satılmasını İstemeyen Reşat ağa Düzgün ve Fikri’ye bir oyun oynayarak satış işlemini durdurmaya çalışır.
    Hanım Köylü 4.Bölüm
    S01E04 - Hanım Köylü 4.Bölüm
    Reşat Elmas’a hava atarken arabasının çalındığını fark eder. Üstelik Erol, Reşat’ın arabasının ormanda içi boş olarak gittiğini görünce arabayı doğa üstü güçlerin çaldığı dedikodusu köyde hızla yayılır. Bu dedikodu köyde komik olayların yaşanmasına sebep olur.
    Hanım Köylü 5.Bölüm
    S01E05 - Hanım Köylü 5.Bölüm
    Gazetedeki fotoğraf yüzünden zor durumda kalan İlkgün’ün yardımına Ferit koşar. Ancak Ferit’in söylediklerine inanmayanlar da vardır. Fikri her ne kadar Düzgün’le ters düşse de Ferit’in İlkgün’ün peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur.
    Hanım Köylü 6.Bölüm
    S01E06 - Hanım Köylü 6.Bölüm
    İlkgün Ferit’in gideceğini öğrenince bunalıma girer. Gerçekten üzülmüştür ve Ferit’e aşık olduğunu anlamıştır ve bunu kimseye itiraf edemez.
    Hanım Köylü 7.Bölüm
    S01E07 - Hanım Köylü 7.Bölüm
    Ferit’i faka bastırmak isteyen İsmailler Bengisu’yu görünce apar topar onu köye getirirlerken yolda kötü bir tesadüf sonucu Ferit’lerle karşılaşırlar. Ferit Bengisu’yu geri göndermek için İstanbul’a dönüyoruz yalanını söyleyip onu köyden uzaklaştırır.
    Hanımköylü 8.Bölüm
    S01E08 - Hanımköylü 8.Bölüm
    Ferit İlkgün’ün peşini bırakmamaya kararlıdır. Köyde düzenlenecek olan ramazan öncesi piknik için hummalı bir hazırlanma süreci başlar. Bu piknikte İlkgün yemeği Buralı İsmail ile yapacaktır.
    Hanımköylü 9.Bölüm
    S01E09 - Hanımköylü 9.Bölüm
    Ferit, İlkgün’ün yanında yakaladığı Bengisu’yu sonunda İstanbul’a göndermeyi başarır. Ancak Ferit Bengisu’yu köyden uzaklaştırmak için Buralı İsmail’e İlkgün’le ilgili bir sırrı açıklamak zorunda kalır.
    Hanımköylü 10.Bölüm
    S01E10 - Hanımköylü 10.Bölüm
    Koptagel’in köye gelen minibüsü ve İsmaillerden dayak yemesi köyde bir anda olay olur. Koptagel İsmailleri yargılatmak için elinden geleni yaparken Fikri bu fikre şiddetle karşı çıkar.
    Hanımköylü 11.Bölüm
    S01E11 - Hanımköylü 11.Bölüm
    Koptagel ve Ferit’in kadınları gezmeye götürmesi köyde olay olur. Üstelik Nuriye ninenin kaybolması da bütün okları Koptagel ve Ferit’in üzerine çevirir. Bu olay köyde büyük bir kargaşaya sebep olur.
    Hanımköylü 12.Bölüm
    S01E12 - Hanımköylü 12.Bölüm
    Düzgün bayram günü Fikri’yle bu konuyu konuşup kahve içeceğini söylemesi durumu daha da gerginleştirir. Ama bilmediği bir şey vardır o da Fikri’nin köyden kaçıp İstanbul’a gittiğidir.
    Hanımköylü 13.Bölüm Final
    S01E13 - Hanımköylü 13.Bölüm Final
    İlkgün’ün kız kardeşlerine yakalanan Elmas ve Koptagel herşeyden habersiz gizlice kıyacakları nikah için hazırlık yapmaktadırlar. Düzgün kardeşine gönderdiği kızı Gülgün’ün kaçırıldığının öğrenince Gülgün’ün peşine düşer.

    Hayran tepkileri

    Back to Top