Hesabım
    Vatanım Sensin
    2. Sezon
    Puanım :
    Vatanım Sensin

    Sezon bilgisi:

    28 Bölüm
    orijinal kanal: Kanal D
    İlk yayın tarihi: 9 Kasım 2017
    100 Fotoğraf | 28 Video
    Halit Ergenç
    Halit Ergenç
    Bergüzar Korel
    Bergüzar Korel
    Şebnem Hassanisoughi
    Şebnem Hassanisoughi
    Onur Saylak
    Onur Saylak
    Vatanım Sensin 59.Bölüm Fragmanı 1:10
    Vatanım Sensin 59.Bölüm Fragmanı
    121 gösterim
    Vatanım Sensin 58.Bölüm Fragmanı 0:56
    Vatanım Sensin 58.Bölüm Fragmanı
    62 gösterim
    Vatanım Sensin 57.Bölüm Fragmanı 0:58
    Vatanım Sensin 57.Bölüm Fragmanı
    60 gösterim
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    • Fotoğraf Vatanım Sensin
    2. sezon bölümleri
    Vatanım Sensin 33.Bölüm
    S02E02 - Vatanım Sensin 33.Bölüm
    Cevdet, Dağıstanlı'yı da dahil ettiği bir planla hem Ankara'ya kurulan kumpası boşa çıkarmış hem de Filipos'u kurtararak Yunan ordusundaki görevine dönmüştür. Ancak bu hamlesi onu, gerçek kimliğinden habersiz Dağıstanlı'nın baş düşmanı haline getirmiştir. Şimdi sadece Filipos'un değil Ankara'nın da peşinde olduğu Dağıstanlı'yla yüzleşmenin bir yolunu bulmalıdır.
    Vatanım Sensin 34.Bölüm
    S02E03 - Vatanım Sensin 34.Bölüm
    Cevdet'in hayatını kurtaran Azize, üst üste felaketler yaşayan Dağıstanlı tarafından ihanetle suçlanıp kendi canıyla sınanacaktır. Şimdi Cevdet, milli mücadelenin zarar görmemesi için vakitle yarışarak Dağıstanlı ile efeler arasındaki kan davasının ardındaki gerçeğe ulaşmak zorundadır. Fakat bu sırada hiç beklemediği bir tehlike evlendirme kararı verdiği kızlarına doğru yaklaşmaktadır.
    Vatanım Sensin 35.Bölüm
    S02E04 - Vatanım Sensin 35.Bölüm
    Tevfik'le yüzleşen Azize, Hilal'in kurtulması için kendini ateşe atmaya karar verir. Filippos ise Simav'daki zaferinden sonra şimdi de Taşköprü'de milli mücadeleye büyük bir darbe indirmeye hazırlanmaktadır.
    Vatanım Sensin 36.Bölüm
    S02E05 - Vatanım Sensin 36.Bölüm
    Taşköprü’nün geri alınması için Ruslardan gelecek silahları kullanmaya karar veren Ankara’nın planı, Filippos’un gizlice yürüttüğü bir operasyonla son anda sekteye uğrar. Şimdi Cevdet'in, Dağıstanlı yeni bir deliliğe kalkışmadan önce, Filippos’un elindeki kozu ortaya çıkarması ve bu komployu bozması gerekmektedir.
    Vatanım Sensin 37.Bölüm
    S02E06 - Vatanım Sensin 37.Bölüm
    Bolşeviklerin, Türklere yardım ettiği dedikodusu ayyuka çıkmış, Ankara’yı kafirle işbirliği yapmakla suçlayanlar ayaklanmıştır. Filippos ise silahları kendisine değil, Türk ordusuna veren Rusları cezalandırmak üzere ordudaki Bolşeviklerin peşine düşer. İfşa olma tehlikesiyle karşı karşıya kalanlar arasında Leon da vardır.
    Vatanım Sensin 38.Bölüm
    S02E07 - Vatanım Sensin 38.Bölüm
    Kibri gözünü karartan Dağıstanlı ise Cevdet’ten Damat Ferit’i öldürmesine yardım etmesini ister. Bu sırada İstanbul’dan Ankara’ya ulaşan haberler her şeyi alt üst edecek, Ankara ile milli mücadeleyi tehlikeye atan Dağıstanlı arasında sıkışan Cevdet tüm dengeleri değiştirecek bir karar vermek zorunda kalacaktır.
    Vatanım Sensin 39.Bölüm
    S02E08 - Vatanım Sensin 39.Bölüm
    Yeni katılımlarla kaynamaya başlayan çiftlikte yokluk yüzünden gerginlik artarken köşeye sıkışan Dağıstanlı, Cevdet’ten tehlikeli bir istekte bulunur. İsmet Bey'le kafa kafaya veren Cevdet ise hem Dağıstanlı meselesini halletmek hem de efeleri Ankara’ya bağlamak için kurduğu planı işletmeye başlar. Ancak Dağıstanlı’nın İsmet Bey’e dair yeni hamlesi dengeleri altüst edecektir.
    Vatanım Sensin 40.Bölüm
    S02E09 - Vatanım Sensin 40.Bölüm
    Ankara ile ipleri iyiden iyiye koparan Dağıstanlı geri dönülmez bir yola girmiştir. Cevdet, Mustafa Kemal’in emri üzerine kolları sıvar. Görevi İsmet Bey’i gözü kararan Dağıstanlı’nın namlusunun ucundan almak ve efelerin düzenli orduya katılmasını sağlamaktır. Artık Tevfik’i kullanarak başladığı işi bitirmekten başka bir çaresi kalmamıştır.
    Vatanım Sensin 41Bölüm
    S02E10 - Vatanım Sensin 41Bölüm
    İstanbul Hükümeti, İsmet Paşa'nın başında olduğu Ankara heyetiyle bir görüşme talep eder. Ancak Cevdet, İstanbul Hükümeti'nin Ankara'yı pusuya düşürmeyi amaçladığını keşfeder ve Mustafa Kemal'in kendisini affetmesi için sabırsızlanan Tevfik'i bu pusuyu bertaraf etmek için kullanmaya karar verir.
    Vatanım Sensin 42.Bölüm
    S02E11 - Vatanım Sensin 42.Bölüm
    Azize, Tevfik’in kızanlarının elinde her geçen an ölüme yaklaşırken, Cevdet zamana karşı yarışmaya başlar. Cevdet şimdi, onu sırtından vuran ve hayatta en çok öldürmek istediği kişi olan Tevfik’i, Azize’yi bulana dek hayatta tutmak gibi dehşetli bir sınavla karşı karşıyadır.
    Vatanım sensin 43.Bölüm
    S02E12 - Vatanım sensin 43.Bölüm
    Azize'ye kavuşan Cevdet'in şaşkınlığı devam etmektedir. Bunu ailesiyle paylaşmak zorunda kalan Cevdet, öldü sanılan Azize'nin ailesi tarafından öğrenilmesiyle büyük bir kavuşma yaşanır. Azize'sine kavuşan Cevdet, saklı kalan gerçekleri öğrenmek ister. Azize, gizli vazifesi ile hakikatler arasında sıkışıp kalır.
    Vatanım Sensin 44.Bölüm
    S02E13 - Vatanım Sensin 44.Bölüm
    Azize, Cevdet'i kurtarmak için harekete geçerken, Azize'nin vatansever kimliği de tüm aile için büyük bir tehdide dönüşmektedir. Artık Yunan taarruzunda görev alma imkanı kalmayan Cevdet bu açığı telafi etmek için her şeyi göze alırken, Türk Ordusu'nu büyük bir tehlike beklemektedir.
    Vatanım Sensin 45.Bölüm
    S02E14 - Vatanım Sensin 45.Bölüm
    Filippos zaferinin tadını çıkarır ve Mustafa Kemal halka moral vermek için Batı Cephesi'ni ziyaret etme kararı alırken, Cevdet de Dağıstanlı'ya yaptıklarının bedelini ödetmek için bir plan yapar. Ancak başına gelenlerden Mustafa Kemal'i sorumlu tutan Dağıstanlı'nın sessizce gitmeye niyeti yoktur. Cevdet, Dağıstanlı en büyük günahını işlemeden onu durdurmak için zamanla yarışırken hiç beklemediği bir tehlike de ona doğru yaklaşmaktadır.
    Vatanım Sensin 46.Bölüm
    S02E15 - Vatanım Sensin 46.Bölüm
    Kızlar, Azize için kalacak bir yer bulmuşlar, fakat Aleksi'nin Mehmet bebeği bulup satmanın peşinde olduğundan habersizdirler. Hilal ve Leon, Aleksi'nin gerçek niyetinden şüphe etmeye başlarlar. Filippos, Türklere nihai darbeyi vurmak için İzmir'e yepyeni dev toplar getirtmiştir.
    Vatanım Sensin 47.Bölüm
    S02E16 - Vatanım Sensin 47.Bölüm
    Cevdet’in temize çıkması ve topların imha edilmesi gerekirken, Yakup ve Charles’ın seçenekleri birer birer tükenmektedir. Azize ve Hilal, ölüme giden Cevdet için çırpınırken işkence altındaki Cevdet, Charles hakkında hiç ummadığı bir gerçeği öğrenir. Ölümün nefesini ensesinde hisseden Cevdet'in tüm bu felaketleri durdurmak için tek bir hamle yapacak vakti kalmıştır.
    Vatanım Sensin 48.Bölüm
    S02E17 - Vatanım Sensin 48.Bölüm
    Sokak olayları giderek şiddetlenirken şehir yangın yerine dönmüştür. Artık İzmirli her Türk'ün hayatı tehlikededir. Filippos'un şeytani ve sinsi bir planın peşinde olduğunu anlayan Cevdet bu felaketi durdurmak için Ankara'dan gelen yardımı İzmir'e sokmanın bir yolunu bulmalıdır.
    Vatanım Sensin 49.Bölüm
    S02E18 - Vatanım Sensin 49.Bölüm
    Hilal ve Leon'un sırrı ortaya çıkmış, iki genç aşklarının imkansızlığıyla yüzleşmiştir. Dahası Hilal'in Leon'un gidişiyle ilgili öğrendikleri durumu daha da zorlaştıracaktır. Öte yandan Yıldız ve Yakup arasındaki kriz de Yıldız'ın fevri bir hareketiyle derinleşir. Baytar'ın şehre sızdığını anlayan Filipos buna engel olmak için orduyu seferber ederken, zamanla yarışan Cevdet, İzmir'i tekrar ayağa kaldıracak Mehmet Akif'e yardım etmenin yeni bir yolunu bulmak zorundadır.
    Vatanım Sensin 50.Bölüm
    S02E19 - Vatanım Sensin 50.Bölüm
    Harbin henüz bitmediğinin farkında olan Azize ise civar köylerdeki muhtaç kadınlara yardım edebilmek için dostlarıyla yola düşer. Bu yolda, mağlubiyetin etkisiyle çığrından çıkmış Yunan askerleriyle karşı karşıya gelecektir. İnönü hezimeti yüzünden şehre gelen Yunan Kralı Konstantin, Filippos’a ordunun geri çekilmesini emreder.
    Vatanım Sensin 51.Bölüm
    S02E20 - Vatanım Sensin 51.Bölüm
    Cevdet, tüm gerçeği kızı Hilal'e itiraf eder. Hayati tehlikesi süren Hilal, kurtulabilecek midir?
    Vatanım Sensin 52.Bölüm
    S02E21 - Vatanım Sensin 52.Bölüm
    Filippos Yunanistan’da ilan edilen seferberliğin yardımıyla Türklerin üzerine yürümek için büyük bir ordu kurmuştur. İki ordu cephede karşı karşıya gelmeye hazırlanırken, Filippos kendi planlarını uygulamak için harekete geçer.
    Vatanım Sensin 53.Bölüm
    S02E22 - Vatanım Sensin 53.Bölüm
    Azize ve kadınlar, Eskişehir’de zor durumda kalan yaralılar için yola düşerken Ankara da çekilme kararıyla karışmış, Meclis'in taşınması dahi gündeme gelmiştir. Savaşın en karanlık günleri gelip çatmış ve Türk halkının umudu tükenmiştir. Cevdet direnecek gücünü kaybetmektedir. Ancak Cevdet’i mücadeleye devam etmeye inandıracak güç çok yakınındadır ve ölümlerle yıkılan Cevdet'i trajik bir ölüm yeniden ayağa kaldıracaktır.
    Vatanım Sensin 54.Bölüm
    S02E23 - Vatanım Sensin 54.Bölüm
    Azize, Cevdet’in hıncı yüzünden duymaz olduğu yüreğinin sesi olmaya çalışacaktır. Doktor Suat İzmir’e gelir; söyledikleri Hilal’i, ailesi ve hatta Leon’la karşı karşıya getirir. Yıldız'la yaşadıkları sebebiyle Aleksi'nin hedefi haline gelen Yakup ise Vecihi’ye tehlikeli bir görevde eşlik eder
    Vatanım Sensin 55.Bölüm
    S02E24 - Vatanım Sensin 55.Bölüm
    Yakup’un kuvvacı olduğunu öğrenen Yıldız, Havva’yı kurtarmanın yolunu arar. Yakup’un tutuklanmasına neden olan uçağı geri almak için Leon’la iş birliği yapan Vecihi ise bambaşka şeylerle geri dönecektir. Filippos konuşmamak için direnen Yakup’u çözmek için akıl almaz bir yönteme başvurur.
    Vatanım Sensin 56.Bölüm
    S02E25 - Vatanım Sensin 56.Bölüm
    Ankara Cevdet'ten, İtalyanlara esir düşen ve serbest bırakılmak üzere olan Türk subaylarıyla ilgili bir görev verir. Şimdi Cevdet'le Filippos arasında tehlikeli bir satranç oyunu başlayacaktır. Bu öylesine tehlikeli bir oyundur ki Cevdet'i kızı Hilal'le ölümcül bir şekilde karşı karşıya getirecektir.
    Vatanım Sensin 57.Bölüm
    S02E26 - Vatanım Sensin 57.Bölüm
    Sakarya’da giderek kötüleşen durum ölüm kalım yarışına dönerken Cevdet, Hilal ve Leon'un da yardımıyla Filippos’un dikkatini askerlerden uzaklaştırmayı başarıp planını uygulamaya koyar. Bu sırada Aleksi, Havva’nın ölümünden sonra babasıyla yakınlaşmış, onu Leon’a karşı kışkırtmaktadır. Bu çabası Leon’u ölümün eşiğine kadar getirecektir.
    Vatanım Sensin 58.Bölüm
    S02E27 - Vatanım Sensin 58.Bölüm
    Cevdet, Mustafa Kemal'in emriyle giriştiği Şafak Harekatı planının selameti için elini çabuk tutmak zorundadır. Ancak bu kez Filipos'un elinden kaçması kolay olmayacaktır. Dahası Filipos, Cevdet'e karşı kullanabileceği en önemli kozu ele geçirmiştir.
    Vatanım Sensin 59.Bölüm Final
    S02E28 - Vatanım Sensin 59.Bölüm Final
    Azize ile Cevdet, canları pahasına Filippos'un eziyetlerine direnirken takatleri anbean tükenmektedir. Üstelik Yunan Ordusu var gücüyle saldırmakta, Kurtuluş Savaşı'nın en önemli muharebesi sona yaklaşmaktadır. Geriye tek bir soru kalmıştır: Cevdet vazifesinin sonuna gelirken bir hain mi yoksa bir kahraman olarak mı anılacaktır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top