Hesabım
    Kalbimdeki Deniz
    2. Sezon
    Puanım :
    Kalbimdeki Deniz

    Sezon bilgisi:

    26 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    198 Fotoğraf | 25 Video
    Kalbimdeki Deniz 60.Bölüm Fragmanı 0:53
    Kalbimdeki Deniz 60.Bölüm Fragmanı
    212 gösterim
    Kalbimdeki Deniz 59.Bölüm Fragmanı 0:42
    Kalbimdeki Deniz 59.Bölüm Fragmanı
    106 gösterim
    Kalbimdeki Deniz 57.Bölüm Fragmanı 0:42
    Kalbimdeki Deniz 57.Bölüm Fragmanı
    70 gösterim
    • Fotoğraf Kalbimdeki Deniz
    • Fotoğraf Kalbimdeki Deniz
    • Fotoğraf Kalbimdeki Deniz
    • Fotoğraf Kalbimdeki Deniz
    • Fotoğraf Kalbimdeki Deniz
    • Fotoğraf Kalbimdeki Deniz
    • Fotoğraf Kalbimdeki Deniz
    • Fotoğraf Kalbimdeki Deniz
    • Fotoğraf Kalbimdeki Deniz
    2. sezon bölümleri
    Kalbimdeki Deniz 35.Bölüm
    S02E01 - Kalbimdeki Deniz 35.Bölüm
    Ece ailesini geri isteyen bunun için her şeyi göze alan babasıyla birlikte hareket ederken, annesi ve Mirat'a dünyayı dar edecektir. Ne olursa olsun aşklarına sahip çıkmaya kararlı olan Deniz ve Mirat, Diyar'ın ölümden kıl payı kurtuluşuyla, onu ve Serdem'i korumak için yeni tedbirler almak zorundadırlar.
    Kalbimdeki Deniz 36.Bölüm
    S02E02 - Kalbimdeki Deniz 36.Bölüm
    Babası döndüğünden beri Ece’yle eskisi kadar yakın olamayan Mustafa, birdenbire ortaya çıkan ve gerçek kimliğini herkesten gizleyen Fatih’in Ece’ye ilgisiyle kıskançlık nöbetleri yaşar. Öte yandan annesinin evdeki sürpriz varlığı yüzünden de öfkeli ve huzursuzdur.
    Kalbimdeki Deniz 37.Bölüm
    S02E03 - Kalbimdeki Deniz 37.Bölüm
    Diyar ve Serdem’i bekleyen tehlike adım adım yaklaşmaktadır. Mustafa her yerde karşılaştığı Yosef’in Alihan’la da samimi görüşmesine katlanamaz. Ece onu yatıştırmak için babasıyla tanıştırır ama işler Mustafa’nın hayal ettiği gibi gitmez. Mirat’ı daha iyi tanımak için Ece’yle samimiyeti ilerleten Yosef ise tehlikeli bir adım atar.
    Kalbimdeki Deniz 38.Bölüm
    S02E04 - Kalbimdeki Deniz 38.Bölüm
    Babasını daha yakından tanımak için baş başa vakit geçirmenin yolunu bulan Yosef, Mirat’ın aklını karıştırır. Şebnem Artun’un desteğiyle intikam planlarının ilk adımını atarken, bir yandan da kuzeni Ünal’ı Hülya’yı yıkacak Truva atı olarak hayatına sokar. Alihan Ece’nin Mustafa’yla yaptığı planlara muhalefetle kızını etkilemeye çalışır. Zahide’nin Ece’yle iyi niyetle yaptığı görüşme, hiç beklenmedik bir sonuca yol açarken, Deniz ve Alihan’ın başına gelenler herkesi şok eder.
    Kalbimdeki Deniz 39.Bölüm
    S02E05 - Kalbimdeki Deniz 39.Bölüm
    Annesinin ölümle yaşam sınırında oluşunun babasını mahvettiğini gören Mustafa pişmanlıkla kavrulurken, Ece de bu tartışmaya neden olduğu için kendini suçlu hisseder. Hülya’nın ona kredi çıkartacağını sanan Alihan kızını yatıştırırken, işler hiç de umduğu gibi gitmez. Yaşadıkları bu zor zamanda komşularının dayanışma adına yaptığı fedakarlıklar Ece’yi çok etkiler.
    Kalbimdeki Deniz 40.Bölüm
    S02E06 - Kalbimdeki Deniz 40.Bölüm
    Zahide’nin ölümüyle yıkılan Mustafa’yı daha büyük bir acı beklemektedir. Şirzat’ın metresinin onunla görüşmek istemesi, bir tuzaktan kuşkulanan Civan’ı huzursuz ederken, Şirzat ise Diyar’ı sakladıklarından şüphelenip Mirat’ın evine baskın yapmayı planlar. Büyük aşkı Deniz’e yeniden kavuşan Mirat mutluluktan uçarken, Alihan Yosef’le beraber özgürlük kutlamasını krize çevirir.
    Kalbimdeki Deniz 41.Bölüm
    S02E07 - Kalbimdeki Deniz 41.Bölüm
    Şebnem ve Ünal Artun’un evine yerleşir ve Hülya’yla ilgili planlarına hız verirler. Babasının, borcu ödeyebilecekken bunu yapmadığını öğrenmek, Ece’nin Mirat’la olduğu kadar babasıyla ilişkisinde de kırılma noktası olur. Yurtdışına gitmeye karar veren Mustafa Ece’ye seçim yapmasını söyler. Yaşadığı kırılmaların etkisiyle Ece teklifini kabul eder.
    Kalbimdeki Deniz 42.Bölüm
    S02E08 - Kalbimdeki Deniz 42.Bölüm
    Mirat’ın evine girenin Şirzat olduğu, Özlem sayesinde anlaşılır. Hülya Ünal’dan etkilenmeye başlarken, Turgut ve Fikriye’yi ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Alihan Deniz’i tamamen kaybetmemek için taktik değiştirmek zorunda kalır. Yosef’i deli gibi merak eden ve bütün ulaşma çabaları boşa düşen Mirat, oğlunun geri dönüşüyle büyük bir sevinç yaşarken; Alihan’ı ise bar açılışında şok eden bir sürpriz beklemektedir.
    Kalbimdeki Deniz 43.Bölüm
    S02E09 - Kalbimdeki Deniz 43.Bölüm
    Diyar ve Serdem Özlem’in de yardımıyla resmi işlemlere başlayıp evlenirlerken; Şirzat Diyar’ın Miratların himayesinde olduğunu Civan’la da görüştüğünü öğrenir. Yosef’in Ece’yle hem evde hem okulda beraber olmasıyla iyice gerilen Mustafa, Figen’in yanlış anladığı bir durumu söylemesiyle, büyük bir hata yaparak, Ece’yle ilişkilerini riske atar.
    Kalbimdeki Deniz 44.Bölüm
    S02E10 - Kalbimdeki Deniz 44.Bölüm
    Fikriye kafeteryayı Turgut’un kundakladığını anlayarak kocasını sıkıştırır ve öğrendikleriyle şaşkınlık içinde kalır. Hülya’nın Ünal’la bir konuşmasını duyan Diyar, Hülya’yla ilgili bildiklerini Deniz’e söylemeye karar verir. Evden taşınmak için hüzünle toparlanan Deniz’e mucize gibi bir haber gelir. Figen’in yanlış anladığı bir konuda dolduruşa getirmesiyle, Mustafa bu kez daha büyük bir hata yapar ve Ece’yle ipler kopma noktasına gelir. Diyar ve Serdem için bütün engeller ortadan kalkar ve yurt dışına çıkmadan önce son gecelerinde sevdikleriyle bir araya gelerek duygusal anlar yaşarlar. Ne yazık ki hiç kimse Şirzat’ın iz sürerek Hülya’da kaldıklarını öğrendiğini bilmemektedir.
    Kalbimdeki Deniz 45.Bölüm
    S02E11 - Kalbimdeki Deniz 45.Bölüm
    Polislerle girdiği çatışmada Şirzat’ın öldürüldüğünü öğrenen Salman’ı, cenazeyi teslim almaya geldiğinde hiç ummadığı bir sürpriz beklemektedir. Yaşadığı şok nedeniyle Hülya’yı yalnız bırakamayan Nejat, Emine’yi kaybeder. Şebnem ise Diyar’ın Deniz’e iletilmek üzere bıraktığı mektubu ele geçirir. Yaşanan olaylar herkesi derinden sarsıp duygusal dengeleri değiştirirken, Şebnem Deniz’e büyük bir sürpriz yapar. Olanları öğrenen Alihan ise beklenmedik bir adım atar.
    Kalbimdeki Deniz 46.Bölüm
    S02E12 - Kalbimdeki Deniz 46.Bölüm
    Yosef’in duygularından habersiz Ece, Mustafa’yı arkadaşı Melisa’dan kıskanmaya başlar. Ozan’ın velayetini almak için açtığı dava, Alihan ve Ece’nin arasını açar. Deniz davaya karşı eve dön çağrısını reddettiği Alihan’ı, Mirat’a borcunu ödemesi için tehdit eder. Fikriye ise Alihan’a beklemediği bir hamle yapar. Mirat, Nejat ve gençlerin yardımıyla kafesini onaran Deniz’in çiftlikte verdiği teşekkür yemeğinde, şok edici sürprizler onları beklemektedir.
    Kalbimdeki Deniz 47.Bölüm
    S02E13 - Kalbimdeki Deniz 47.Bölüm
    Raşel’in Mirat’ı kurtarmış olması gerçeği ve hayatlarına girmesi duygusal gerilimlere yol açarken, Yosef anne ve babası için bir şans daha olabileceği umudunu besler. Mirat ona olan sevgisini her fırsatta hissettirmeye çalışsa da Deniz için de Raşel’in evdeki varlığı kolay değildir, duygusal iniş çıkışlar yaşar. Deniz’in Mirat için yaptığı sürpriz ise Raşel’in gizlice koruduğu umudunu zedeler. Yosef’le Mustafa, Ece’yle Melisa arasındaki kıskançlık şimdilik hasıraltı edilirken, Yosef Ece’ye giderek daha fazla bağlandığını hisseder.
    Kalbimdeki Deniz 48.Bölüm
    S02E14 - Kalbimdeki Deniz 48.Bölüm
    Yaklaşan duruşmanın gerginliğini yaşayan ve oğlunun travmasıyla uğraşan Deniz’e en büyük desteği yine Mirat verir. Deniz’in boş bulunarak ve önyargılı yaklaşarak yaptığı hatalar, Yosef ve ailesi arasında güven krizine neden olurken, Raşel’i de incitir. Ece ve Mustafa arasında ise önyargı ve kıskançlık yüzünden birbirlerine mahcup olacakları durumlar yaşanır.
    Kalbimdeki Deniz 49.Bölüm
    S02E15 - Kalbimdeki Deniz 49.Bölüm
    Yosef ve Mustafa’nın kapışması aralarını açarken, serginin de iptaline neden olur. Mustafa ilk kez Mirat’la Yosef hakkında konuşarak, Ece’yle ilişkilerini riske soktuğunu söyler ve yardım ister. Mirat ikisiyle de ayrı ayrı konuşarak uyarır. Şebnem üç koldan intikam planlarını ilerletirken, Alihan’ı Cem aracılığıyla tuzağa çekmeye başlar. Deniz’in üzülmesi ve çaresizliğine dayanamayan Mirat Alihan’ın barına giderek ona saldırır. Bir yandan Alihan’ın şantajlarına direnirken, diğer yandan Ozan’ın velayetini bir dahaki celse kaybedeceğinden emin olan Deniz’i hem oğlu hem Mirat’la ilgili sarsılacağı sürprizler beklemektedir.
    Kalbimdeki Deniz 50.Bölüm
    S02E16 - Kalbimdeki Deniz 50.Bölüm
    Alihan’ın şikayetiyle ifadesi alınan Mirat’ı Yosef ve Raşel yalnız bırakmazlar. Deniz oğlunun giderek derinleşen travmasıyla nedeniyle Alihan’la işbirliği yapmak zorunda kalır. Mustafa kendisini aldattığını sanan Ece’yi ve ona giderek daha bağlanan Yosef’i şaşırtacak bir hamle yapar. Fikriye’yi hastanede bulan Figen ve Turgut’u bir sürpriz beklemektedir. Deniz ve Mirat gelişen olayların içinde aşklarına sıkı sıkıya sahip çıkmaya çalışsalar da, Alihan’ın son hamlesi hiç düşünmedikleri sonuçlara yol açar.
    Kalbimdeki Deniz 51.Bölüm
    S02E17 - Kalbimdeki Deniz 51.Bölüm
    Deniz’in Alihan’ın evine gidişiyle kahrolan Mirat’ın gözü hiçbir şeyi görmez. Yosef, anne ve babasının ilk kez baş başa kalacak olmasıyla umutlanırken, Raşel ise Mirat’la Deniz’in arasına hiçbir şeyin giremeyeceğini anlar. Zaferinin tadını çıkaran Alihan, Ozan’ın durumunu kullandığı gibi, karşılığında velayet davasını geri çekeceğini söyleyerek Deniz’e bir takım şartlar dayar. Deniz ve Mirat gizli bir kısa bir görüşme yaparak birbirlerine bağlılık sözleri verirler.
    Kalbimdeki Deniz 52.Bölüm
    S02E18 - Kalbimdeki Deniz 52.Bölüm
    Alihan ve Deniz arasındaki gerginlik Ozan’ın velayet davası nedeniyle artacak, mahkemenin verdiği kararsa ipleri kopma noktasına getirecektir. Peki ya Mirat bu duruma, Deniz’in gözleri önünde acı çekmesine daha fazla izin verebilecek midir? Okul gezisi sırasında ve dönüşte yaşananlar Ece, Mustafa, Yosef ve Figen için çok ciddi sonuçlar doğuracak, her biri kendilerini, hislerini sorgulayıp önemli kararlar almak zorunda oldukları bir eşikte bulacaktır.
    Kalbimdeki Deniz 53.Bölüm
    S02E19 - Kalbimdeki Deniz 53.Bölüm
    Alihan silahını Mirat’ın başına doğrultmuş, tetiği çekmek üzeredir. Deniz ve Ece bu sırada Alihan’ın evine gelir. Fakat onlar kapıya varmadan iki el silah sesi duyulur. Mirat mı, Alihan mı, yoksa hiçbir şeyden haberi olmayan Ozan mı zarar görecektir? Hülya tarafından küçük düşürülen Şebnem, patlamaya hazır bir bomba gibidir. Söylediklerini Hülya’nın yanına bırakmayacak, ona hiç beklemediği bir kötülük yapmaktan çekinmeyecektir.
    Kalbimdeki Deniz 54.Bölüm
    S02E20 - Kalbimdeki Deniz 54.Bölüm
    Mustafa yüzünden kaza yapan Yosef hastaneye kaldırılır ama hasta ve yorgun olan kalbi daha ambulansta teklemeye başlar. Hastanede doktorun yaptığı açıklama da pek umutlu değildir. Yosef’in on sekiz yaşından beri tedaviyi reddetmesi kalbindeki hastalığın ilerlemesine yol açmıştır. Yosef bu süreci atlatabilecek midir? Yoksa ailesi ve sevdiklerinin kendilerini en kötüsüne hazırlaması mı gerekmektedir? Hastanede bunlar olurken Deniz, İzak’ın kaçırdığı Ece’yi kurtarmak için elinden geleni yapacaktır.
    Kalbimdeki Deniz 55.Bölüm
    S02E21 - Kalbimdeki Deniz 55.Bölüm
    Hülya, Şebnem’den intikamını almış, onu komaya sokmuştur. Doktorlar Şebnem’in bir daha uyanmama ihtimalinin yüksek olduğunu söylemektedir. Hülya için artık sıra Deniz ve çocuklarındadır. Hülya, Deniz ve çocuklarına zarar verebilecek midir? Yoksa onlar Mirat’ın kahramanlığı sayesinde Hülya’nın korkunç planından kurtulmayı başaracak mıdır? Peki, ya Hülya? Böyle bir durumda pes mi edecek, yoksa Deniz ve çocuklarının güvencesi, koruyucusu demek olan Mirat’ı mı hedef alacaktır?
    Kalbimdeki Deniz 56.Bölüm
    S02E22 - Kalbimdeki Deniz 56.Bölüm
    Mirat, ölü ya da diri, bir türlü bulunamamaktadır. Başta Deniz olmak üzere herkes perişan haldedir. Mahalleli ise Fikriye’nin önderliğinde Deniz ve diğerlerine destek olacak, onlara bu zor günlerinde dayanışma ve yardımlaşmanın gücünü yeniden gösterecektir. Fakat Deniz durmadan, acı içinde Mirat’ı sayıklamakta, onunla yeniden bir araya gelecekleri, kavuşacakları anın hayalini kurmaktadır. Ece ve Yusuf, İzak’ın bir kez daha karşılarına çıkması ve onlara zarar vermesi üzerine Raşel’le yüzleşmeye ve ona yaptıklarının bedelini ödetmeye karar verir. Raşel için hesap günü gitgide yaklaşmaktadır. Raşel tüm bu yaptıklarından sonra Mirat’ın evinde, hatta oğlu Yusuf’un yanında bile kalmakta zorlanacaktır.
    Kalbimdeki Deniz 57.Bölüm
    S02E23 - Kalbimdeki Deniz 57.Bölüm
    Ece’nin büyük bir öfke patlaması yaşayarak çıkıp gitmesi Mirat’ın evindeki dengeleri bir kez daha alt üst etmiştir. Ece’nin söyledikleri doğru mudur? Haklılık payı var mıdır tüm bu hiddetinin? Deniz ve Mirat bunu düşünmeye başlar ve bunu yaparken, kendileri ve hatalarıyla yüzleşmek zorunda kalırlar. Bu süreç ikisi için yepyeni ve sancılı bir dönemin başlangıcı olacaktır. Mirat, Ece’nin geride bıraktığı oğlunu, Yusuf’u düşünürken, Deniz sinir krizi geçiren ve nerede olduğunu bilmediği kızının tarafında yer alacaktır. Deniz ve Mirat'ın aşkı çocuklarıyla, çocuklarına duydukları sevgi ve bağlılıkla sınanacaktır.
    Kalbimdeki Deniz 58.Bölüm
    S02E24 - Kalbimdeki Deniz 58.Bölüm
    Tüm gerçeklerin açığa çıkacağı Mirat ve İzak görüşmesi Hülya’nın oyunuyla yarıda kalır. Mirat İzak’la tekrar görüşmeye kararlı olsa da İzak’ın ölüm haberi her şeyi alt üst eder. Bunca düşmanı olan İzak’ı kimin öldürdüğüyse tam bir muammadır. Hülya, İzak cinayetini aydınlatmanın peşine düşmüşken, Şebnem de Hülya’nın açık vermesini beklemektedir. Yaşanan olaylar Deniz ve Mirat’ın arasındaki gerilimi de artırmıştır. Ancak Deniz’in aklı henüz sakinleşememiş olan kızı Ece’dedir.
    Kalbimdeki Deniz 59.Bölüm
    S02E25 - Kalbimdeki Deniz 59.Bölüm
    Ağva macerasının tatsız sonlanmasını istemeyen Mirat ve Deniz, herkesi otelde kalmaya ikna eder. Bu mini tatil Yusuf ve Ece’nin mecburi yakınlaşmasına vesile olur. Bu yakınlıktan rahatsız olan Figen, Özgür’le iş birliği yaparak çiftin arasını bozmayı planlar. Fakat iki beceriksiz ortak, kendi kazdıkları kuyuya düşerler.
    Kalbimdeki Deniz 60.Bölüm Final
    S02E26 - Kalbimdeki Deniz 60.Bölüm Final
    Annesiyle ilgili gerçekleri öğrenen Yusuf, içine kapanır. Kimseyle görüşmek istemeyen Yusuf’un bu hali, başta babası Mirat olmak üzere tüm ev halkını üzer. Ece ise Yusuf’a kendisini affettirmenin bir yolunu bulmak ister. Bunun için eve dönmeye karar verir. Ancak Yusuf’a ulaşmak düşündüğü kadar olmayacaktır. Yusuf , Raşel’den gelen itiraf mesajlarıyla yeniden hayata tutunsa da Ece ile ilişkisinde bir yol ayrımına gelmiş olacaktır.

    Hayran tepkileri

    Back to Top