Hesabım
    İçerde
    1. Sezon
    Puanım :
    İçerde
    Üyeler
    3,3 5 oy

    Sezon bilgisi:

    39 Bölüm
    orijinal kanal: Show Tv
    İlk yayın tarihi: 19 Eylül 2016
    318 Fotoğraf | 38 Video
    Aras Bulut İynemli
    Aras Bulut İynemli
    Çağatay Ulusoy
    Çağatay Ulusoy
    Rolü : Sarp
    Çetin Tekindor
    Çetin Tekindor
    Bensu Soral
    Bensu Soral
    İçerde 39.Bölüm Fragmanı 0:40
    İçerde 39.Bölüm Fragmanı
    746 gösterim
    İçerde 38.Bölüm Fragmanı 0:56
    İçerde 38.Bölüm Fragmanı
    275 gösterim
    İçerde 37.Bölüm Fragmanı 0:45
    İçerde 37.Bölüm Fragmanı
    307 gösterim
    • Fotoğraf İçerde
    • Fotoğraf İçerde
    • Fotoğraf İçerde
    • Fotoğraf İçerde
    • Fotoğraf İçerde
    • Fotoğraf İçerde
    • Fotoğraf İçerde
    • Fotoğraf İçerde
    • Fotoğraf İçerde
    1. sezon bölümleri
    İçerde 1.Bölüm
    S01E01 - İçerde 1.Bölüm
    Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır.
    İçerde 2.Bölüm
    S01E02 - İçerde 2.Bölüm
    İçerde 3.Bölüm
    S01E03 - İçerde 3.Bölüm
    Mert, annesi olduğunu bilmediği Füsun’la ve Eylem’le giderek tehlikeli bir şekilde yakınlaşmaya başlar. Polisin içindeki Mert’le, mafyanın içindeki Sarp’ın sırları giderek açığa çıkma noktasına gelir.
    İçeride 4.Bölüm
    S01E04 - İçeride 4.Bölüm
    Celal'in beklediği önemli misafirin kimliğini öğrenmek isteyen Sarp ve Yusuf müdür, Celal'in mekanına baskın düzenlerler. Sarp mekana böcek yerleştirir.
    İçeride 5.Bölüm
    S01E05 - İçeride 5.Bölüm
    Herkes Sarp'ın ve sırrının peşine düşüyor. Füsun ise olanlar karşısında çaresiz kalırken Sarp'ın polis olmak yerine Celal'in adamı olmasından dolayı üzüntü duyar.
    İçeride 6.Bölüm
    S01E06 - İçeride 6.Bölüm
    Yusuf Müdür Celal'in emniyete bir köstebek koyduğunu anlar. Mert ise artık daha dikkatli mi olacak yoksa farklı planlar mı yapacaktır?
    İçeride 7.Bölüm
    S01E07 - İçeride 7.Bölüm
    Polis içine köstebek olarak giren Mert’in kim olduğu ortaya çıkacak mı ? Sarp kardeşinin Mert olduğunu anlayacak mıdır?
    İçeride 8.Bölüm
    S01E08 - İçeride 8.Bölüm
    Sarpın ananesiyle müdürün babası kardeş çocukları mı? Coşkun Celal'den intikam almak için her şeyi Mert'e anlatacak mıdır?
    İçerde 9.Bölüm
    S01E09 - İçerde 9.Bölüm
    Celal'in adamları tarafından etrafı sarılan Sarp, elindeki bu koz sayesinde alandan elini kolunu sallaya sallaya çıkmıştır. Melek'i Sarp'ın elinden kurtarmak isteyen Celal, operasyona başlayacakken hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.
    İçerde 10.Bölüm
    S01E10 - İçerde 10.Bölüm
    Kebapçı Celal ile Sarp'ın planı motamot işlemektedir. Alyanak ise başına geleceklerden habersizdir.
    İçerde 11.Bölüm
    S01E11 - İçerde 11.Bölüm
    Mert ve Coşkun karşılaşır. Sarp ise Celal’ın talimatıyla Alyanak’ın peşine düşer. Coşkunu bir anda karşısında bulan Mert’in hamlesi ne olacaktır?
    İçerde 12.Bölüm
    S01E12 - İçerde 12.Bölüm
    Yıllar sonra Coşkun’la karşı karşıya gelen Mert neye uğradığını şaşırır. Hemen bir plan yapan Mert, Coşkun’un yerini tespit edip pusu kurar. Bu karşılaşmadan kim galip çıkacaktır?
    İçerde 13.Bölüm
    S01E13 - İçerde 13.Bölüm
    Coşkun'la ilgili Celal'in kendisinden ve Melek'ten sakladığı sırlar olduğunu düşünen Mert, Celal'e oyun oynamaya karar verir. Mert'in Coşkun'un yaşadığını Celal'e itiraf etmesi Kebapçı Celal'i hem endişelendirecek hem de öfkelendirecektir.
    İçerde 14.Bölüm
    S01E14 - İçerde 14.Bölüm
    Alyanak, Köstenceli'nin yerine geçen Sarp'ı Celal'e ispiyonlayacak mıdır? Kebapçı Celal'in Alyanak'ın söyledikleri karşısında şok olur ve şaşkınlığını gizleyemez.
    İçerde 15.Bölüm
    S01E15 - İçerde 15.Bölüm
    Sarp'ı çağırarak patronun kim olduğunu söyleyen Celal, karşılığında alacağı cevabı ciddiye alacak mıdır? Alyanak'ın yakalanmış olması ise, akıllara Sarp'ın açığa çıkıp çıkmadığını getirmiştir.
    İçerde 16.Bölüm
    S01E16 - İçerde 16.Bölüm
    İkilemler Mert'in aklını kurcalamaya devam eder. Celal'in zor durumda kalmasıyla birlikte yepyeni detaylar da ortaya çıkmaya başlar. Kamera görüntülerinin emniyetin eline geçtiğini bilen Celal, Mert'e ne yapıp edip o görüntüleri silme emri verir. Bu emir, Mert'i araştırmaya sürükler.
    İçerde 17.Bölüm
    S01E17 - İçerde 17.Bölüm
    Melek'in kaçırılmasının ardından Celal'e düzenlenen tuzak izleyenleri şok edecek. Melek kurtulabilecek mi?
    İçerde 18.Bölüm
    S01E18 - İçerde 18.Bölüm
    Yusuf, Coşkun ve Yaşar’ı Celal’den korumak için oradan alır ve ifadelerini almak üzere Organize Şube'ye götürür. Şimdi herkes Coşkun’un peşindedir. Tehlikenin farkında olan Coşkun kendisini korumak için Yaşar’la birlikte hareket edecektir. Coşkun gittikçe köşeye sıkışır, artık yolun sonuna geldiğini düşünüyordur.
    İçerde 19.Bölüm
    S01E19 - İçerde 19.Bölüm
    Sarp, Coşkun'u Celal'in elinden almayı başarıyor. Fakat Davut işin peşini bırakmamaya kararlı. Melek ise ilk kez ailesinden biriyle yüzleşecek. Peki Coşkun'un akıbeti ne olacak? Celal, Sarp ve Mert arasında kalan Coşkun gerçekleri anlatacak mı?
    İçerde 20.Bölüm
    S01E20 - İçerde 20.Bölüm
    Mert, vurulan kişinin polis olduğunu duyunca şaşkın bir ifadeye bürünür. Emniyet müdürünün Sarp ile ilgili söyledikleri, Yusuf müdürü arada bırakacaktır. Davut kumpasa düşmüş, başından vurulmuş bir şekilde yerde yatmaktadır. Davut'u nasıl bir son beklemektedir?
    İçerde 21.Bölüm
    S01E21 - İçerde 21.Bölüm
    Mert ve Sarp ortak bir plan yaparak Yaşar’ın peşine düşerler. İkili tam Yaşar’ı yakalayacakken Yaşar büyük bir kumpas kurarak Mert ve Sarp’ı buzhaneye kilitler. İki kardeş oradan nasıl kurtulacaklardır?
    İçerde 22.Bölüm
    S01E22 - İçerde 22.Bölüm
    Celal iki kardeşe oyun kurar; Mert için aile mi yoksa kendisi mi, Sarp polis mi yoksa adamı mı ön plandadır. Celal bunları öğrenmek isteyecektir. Celal'in Mert'e oynamış olduğu oyunun ardından köşe kapmaca başlar.
    İçerde 23.Bölüm
    S01E23 - İçerde 23.Bölüm
    Celal Baba, Yusuf'un oğluyla yakınlaşmış ve tehdit eden çocuğu öldürmeyi kafasına koymuştur. Gizli polis olduğun ortaya çıkan oyuncu bundan sonra hem Celal'e zor anlar yaşatacak hem de Yusuf'u zor duruma sokacaktır.
    İçerde 24.Bölüm
    S01E24 - İçerde 24.Bölüm
    Handan, Sarp’ın Tahsin’i vurduğunu gözleriyle görür ve artık Celal’le iş yapacakları kesinleşmiş olur. Mert için çember daralıyordur. Celal’in muhbiri olduğu ortaya çıkmak üzeredir.
    İçerde 25.Bölüm
    S01E25 - İçerde 25.Bölüm
    Sarp ve Celal’in oyunu Kudret’in beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudret’in elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır.
    İçerde 26.Bölüm
    S01E26 - İçerde 26.Bölüm
    Kudret ve Celal mahallede karşılaşırlar ve birbirlerine gözdağı verirler. Aralarındaki gerilim mahalledeki insanları tedirgin eder. Celal, Kudret’e karşı büyük bir hamle hazırlığı içindedir.
    İçerde 27.Bölüm
    S01E27 - İçerde 27.Bölüm
    Yeşim ve Mustafa alışverişteyken Mustafa ortadan kaybolur. Ortalığı ayağa kaldıran Yeşim, Mustafa’nın kaçırıldığını anlar. Durumu hemen Celal’e haber verir. Kaçırma olayı polise intikal ettirilir. Kısa bir süre sonra Mustafa’yı kaçıranın Kudret olduğu ortaya çıkar.
    İçerde 28.Bölüm
    S01E28 - İçerde 28.Bölüm
    Füsun, Mustafa ve Melek’i kurtarmak için Kudret’i ikna etmek üzere evine gider. Kudret’in, Melek’i eve gönderdiğinden haberi yoktur. Diğer tarafta Celal, Mustafa’nın öldüğünü düşünerek Kudret’i ve kim varsa herkesi öldürtmek için çoktan adamlarını göndermiştir.
    İçerde 29.Bölüm
    S01E29 - İçerde 29.Bölüm
    Handan, Kudret’in gözleri önünde öldürülmüştür. Kudret'in gözünü öfke bürür. Handan'ın ölümüyle hayatının yıkımını yaşayan Kudret, Serkan ve adamlarını Celal'i öldürmeleri için görevlendirir. Kudret, Celal'e ulaşmak için her yolu dener. Buna Yeşim'i, Melek'i tuzağa düşürdüğünü Celal'e söylemekle tehdit etmek de dâhildir.
    İçerde 30.Bölüm
    S01E30 - İçerde 30.Bölüm
    Melek, Coşkun’dan Sarp ve Mert’in kardeş olduklarını öğrenmiştir. Yapacağı ilk şey bunu Mert ve Sarp’la paylaşmak olacaktır.
    İçerde 31.Bölüm
    S01E31 - İçerde 31.Bölüm
    Melek’in ölümüyle Sarp, hem Melek’i hem de Umut’u kaybetmiştir. Füsun ise bir yandan Melek’in kaybına üzülürken, diğer yandan da Umut’u ikinci kez kaybetmenin acısı içindedir.
    İçerde 32.Bölüm
    S01E32 - İçerde 32.Bölüm
    Celal, kızını, Melek’ini elinden alan Kudret’i hemen öldürmek yerine ona acı çektirmeye kararlıdır.
    İçerde 33.Bölüm
    S01E33 - İçerde 33.Bölüm
    Mert, Sarp’ın polis olduğunu öğrenmiştir. Artık hem Sarp hem de Mert, içerde değildir ve birbirlerinin ezeli düşmanıdırlar. Mert’in önceliği Kudret’tir, onunla hesabını kapadıktan sonra Sarp’ın cezasını kesmeye kararlıdır.
    İçerde 34.Bölüm
    S01E34 - İçerde 34.Bölüm
    Birincil hedefi Kudret olan Celal’in gözünü, Sarp’ı ve tüm sevdiklerini yok etme hırsı bürüyecektir. Annesi Füsun’un kaçırıldığını öğrenen Sarp, harekete geçtiğinde tek başına olmayacaktır.
    İçerde 35.Bölüm
    S01E35 - İçerde 35.Bölüm
    İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecektir.
    İçerde 36.Bölüm
    S01E36 - İçerde 36.Bölüm
    Birbirlerinin ezeli düşmanı olan Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Yıllar önce yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine kavuşurlar.
    İçerde 37.Bölüm
    S01E37 - İçerde 37.Bölüm
    Celal, Eylem’in cezasını kesmek üzere Davut’u görevlendirir. Sadece Eylem değil, Füsun ve Barış da büyük tehlike altındadır.
    İçerde 38.Bölüm
    S01E38 - İçerde 38.Bölüm
    Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert'ten intikamını almaya kararlıdır. Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker.
    İçerde 39.Bölüm Final
    S01E39 - İçerde 39.Bölüm Final
    Her şeyden habersiz olan Yılmaz Ailesi sonunda bir aradadır. Füsun, oğulları Sarp ve Umut’a kavuşmanın sevincini yaşarken Umut ise vakit kaybetmeden Eylem’e evlilik teklifi yapmak için hazırlıklara başlar.

    Hayran tepkileri

    Back to Top