Hesabım
    Familya
    1. Sezon
    Puanım :
    Familya
    Üyeler
    3,1 1 oy

    Sezon bilgisi:

    10 Bölüm
    orijinal kanal: NOW
    52 Fotoğraf | 10 Video
    Uğur Yücel
    Uğur Yücel
    Erkan Kolçak Köstendil
    Erkan Kolçak Köstendil
    Bülent Emrah Parlak
    Bülent Emrah Parlak
    Cansu Tosun
    Cansu Tosun
    Familya 10.Bölüm Fragmanı 0:30
    Familya 10.Bölüm Fragmanı
    56 gösterim
    Familya 9.Bölüm Fragmanı 0:33
    Familya 9.Bölüm Fragmanı
    32 gösterim
    Familya 8.Bölüm Fragmanı 0:31
    Familya 8.Bölüm Fragmanı
    7 gösterim
    • Fotoğraf Familya
    • Fotoğraf Familya
    • Fotoğraf Familya
    • Fotoğraf Familya
    • Fotoğraf Familya
    • Fotoğraf Familya
    • Fotoğraf Familya
    • Fotoğraf Familya
    • Fotoğraf Familya
    1. sezon bölümleri
    Familya 1.Bölüm
    S01E01 - Familya 1.Bölüm
    Beyoğlu ailesinin hayatı, 2002 Dünya Kupası'nda İlhan Mansız'ın altın golüyle ansızın değişir. Türkiye en mutlu gününü yaşarken, Beyoğlu hanesinin ortasına geri dönüşü olmayan bir acı düşer. Dağılan ailesinden yıllarca uzak kalan Yaşar Beyoğlu; çocukları Hava, Toprak, Su ve Ateş'in özlemini de yanına alarak Güneşdağı kasabasına gider.
    Familya 2.Bölüm
    S01E02 - Familya 2.Bölüm
    Ateş'in gelişi herkeste şok etkisi yaratır. Ailesini yeniden birleştirmek isteyen Yaşar'ın işleri pek de düşündüğü gibi ilerlemeyecektir. Çocuklarını tanıma ve kendini onlara affettirme hislerinin arasında sıkışan Yaşar Beyoğlu, ailesini kazanmak için yeni planlarını devreye sokar.
    Familya 3.Bölüm
    S01E03 - Familya 3.Bölüm
    Toprak kendini Ezgi'ye açıklamanın yollarını ararken, Vedat bir adım öne geçmek için hamlesini yapmaya hazırlanır. Casim'in kasabayla ilgili planları, çocuklarıyla arasını düzeltmeye çalışan Yaşar için yeni bir sıkıntının kapılarını aralar.
    Familya 4.Bölüm
    S01E04 - Familya 4.Bölüm
    Namık açığa alındığı gerçeğini gizlemek için çabalarken, kendini komik bir maceranın içinde bulur. Ezgi ve Toprak arasındaki gerilim giderek yükselir. Bu karmaşanın ortasında bunalan Ateş, herkesten gizli bir karar alır.
    Familya 5.Bölüm
    S01E05 - Familya 5.Bölüm
    Bergütay'ın gelişiyle familya komik ve yanlış anlamalarla dolu bir durumun içine düşer. Sezer dedesi için duygu dolu bir sürpriz planlarken Hava'nın şüpheleri giderek artar. Tehditlere pabuç bırakmayan Yaşar, Casim'in karşısına çıkar ve restini çeker.
    Familya 6.Bölüm
    S01E06 - Familya 6.Bölüm
    Daha aydınlık bir yaşa adım atmak için mumları üflemeye yönelen Yaşar, kendini karanlık bir iftiranın içinde bulur. Babalarının ansızın götürülmesine tanık olan Beyoğlu familyasında büyük bir kararsızlık havası hakim olur.
    Familya 7.Bölüm
    S01E07 - Familya 7.Bölüm
    Casim'in planını son anda suya düşüren çocuklarıyla gururlanan Yaşar, onları mutlu etmek için kolları sıvar. Kalan zamanında ailesine güzel anılar bırakmak isterken, Beyoğlu hanesine gelen bir yabancı herkeste şok etkisi yaratır.
    Familya 8.Bölüm
    S01E08 - Familya 8.Bölüm
    Familya hayallerinin peşinde ilerlerken, Yaşar yüreğine gömdüğü duyguları gün ışığına çıkarmaya karar verir. Ateş'le yaşadıklarından fazlasıyla etkilenen Hare, her şeyi kökünden değiştirecek bir karar alır.
    Familya 9.Bölüm
    S01E09 - Familya 9.Bölüm
    Familyada ipler birbirine dolanırken, Yaşar Casim'le en derin sırlarının yüzleşmesini yaşar. Kararsızlıklarından bunalan Su'nun hamlesi, Ali ve Bergütay'ı paniğe sürükler.
    Familya 10.Bölüm Final
    S01E10 - Familya 10.Bölüm Final
    Hayat hızla akıp giderken, herkesin zamanla ödeşme şekli farklı olacaktır. Büyük sona adım adım yaklaşan Yaşar Beyoğlu'nun verdiği karar herkesin kaderini belirler. Beyoğlu familyası için mutlu bir son mümkün müdür? Yoksa mutluluk, tozlu kitaplarda saklanan eski bir masal mıdır?

    Hayran tepkileri

    Back to Top