Hesabım
    Anne
    1. Sezon
    Puanım :
    Anne

    Sezon bilgisi:

    33 Bölüm
    orijinal kanal: STAR
    İlk yayın tarihi: 25 Ekim 2016
    267 Fotoğraf | 32 Video
    Cansu Dere
    Cansu Dere
    Rolü : Zeynep Güneş
    Beren Gökyıldız
    Beren Gökyıldız
    Rolü : Melek Akçay / Turna
    Vahide Perçin
    Vahide Perçin
    Rolü : Gönül Aslan
    Gülenay Kalkan Ünlüoğlu
    Gülenay Kalkan Ünlüoğlu
    Rolü : Cahide Günes
    Anne 33.Bölüm Fragmanı 0:48
    Anne 33.Bölüm Fragmanı
    139 gösterim
    Anne 31.Bölüm Fragmanı 0:50
    Anne 31.Bölüm Fragmanı
    137 gösterim
    Anne 30.Bölüm Fragmanı 0:46
    Anne 30.Bölüm Fragmanı
    221 gösterim
    • Fotoğraf Anne
    • Fotoğraf Anne
    • Fotoğraf Anne
    • Fotoğraf Anne
    • Fotoğraf Anne
    • Fotoğraf Anne
    • Fotoğraf Anne
    • Fotoğraf Anne
    • Fotoğraf Anne
    1. sezon bölümleri
    Anne 1.Bölüm
    S01E01 - Anne 1.Bölüm
    Melek yaşadığı her anda mutluluk bulan, küçük dünyasında hayallerle yaşayan bir çocuktur. Zeynep geçici olarak Melek’in okulunda işe başlar ve yolları kesişir.
    Anne 2.Bölüm
    S01E02 - Anne 2.Bölüm
    Gönül özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz kendini Cahide’nin yanında bulur. Yıllar önce ona verdiği sözü tutmaya kararlıdır, ancak beklenmedik bir karşılaşmayla yuvarlanan kar topu, Zeynep ve Melek’in sırrını Gönül’ün önüne kadar getirecektir.
    Anne 3.Bölüm
    S01E03 - Anne 3.Bölüm
    Bandırma’da Melek için umutlar artık tükenmiştir. Cengiz, Şule’den cenaze işlemlerini başlatmasını ister. Şule, Cengiz’in istediğini yapmazsa onu da kaybetme ihtimaliyle yüz yüze kalır.
    Anne 4.Bölüm
    S01E04 - Anne 4.Bölüm
    Zeynep Turna’yı korumak için her şeyi göze alır. Anneliğin gerektiğinde kendinden vazgeçmek olduğunu bir kez daha anlayan Zeynep, Ali’nin teklifini kabul eder. Ali ve Zeynep yüz yüze geldiğinde, Zeynep gerçeklerin sandığından bambaşka olduğunu öğrenir.
    Anne 5.Bölüm
    S01E05 - Anne 5.Bölüm
    Zeynep, Turna için kendi ailesinden vazgeçmeye hazırdır. Kızının yaşadığını öğrenen Şule’nin duyguları darmadağın olur. Melek’i görmeyi kafasına koyar ancak öfkesine hakim olamadığı bir anda kendisini karakolda bulur.
    Anne 6.Bölüm
    S01E06 - Anne 6.Bölüm
    Şule, adım adım Zeynep ve Turna’ya yaklaşır. Zeynep, korku içindeki Turna’yı korumaya çalışırken, kendini hastaneye kaldırılan Gönül’ün yanında bulur.
    Anne 7.Bölüm
    S01E07 - Anne 7.Bölüm
    Şule, öldü sandığı kızı Melek’i sonunda bulur. Kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, Melek annesinin karşısına çıkmaz. Şule, Melek’i ikna etmek için geçmişlerini hatırlatır, ancak Melek’in annesini affetmeye niyeti yoktur.
    Anne 8.Bölüm
    S01E08 - Anne 8.Bölüm
    Gönül’ün gerçek annesi olduğunu öğrenen Zeynep, annesine olan nefreti ile kendisine destek olan Gönül’e duyduğu minnetin arasında sıkışıp kalır. Sonunda Turna’yı da alarak yeni evlerine taşınır.
    Anne 9.Bölüm
    S01E09 - Anne 9.Bölüm
    Turna’dan bir haber alabilmek için her yolu deneyen Zeynep, Ali’den Şule’yi bulmasını ister. Ali her yerde Şule’yi ararken Duru da onun peşine takılır.
    Anne 10.Bölüm
    S01E10 - Anne 10.Bölüm
    Zeynep'in başının belaya girmesini istemeyen Turna, suskunluğuna son verip Şule ile mutluluk oyunu oynamaya başlar. Cengiz, Zeynep'in karşısına çıkarak, Turna konusunda bundan sonra tek muhatabın kendisi olduğunu söyler.
    Anne 11.Bölüm
    S01E11 - Anne 11.Bölüm
    Rıfat'ın evinde yaşanan silahlı saldırıyı haber alan ekipler olay yerine varmıştır. Cinayeti kimin gerçekleştirdiği üzerine araştırmalara başlayan Sinan komiser bir yandan da Turna için kayıp ilanı çıkartır. Turna bulunabilecek midir?
    Anne 12.Bölüm
    S01E12 - Anne 12.Bölüm
    Anne sevgisini ve sıcaklığını Zeynep’te bulan Turna, son yaşananlardan sonra ona iyice bağlanmıştır. Minik kalbi, polislerin Zeynep’i tutuklama ihtimaliyle endişe içindedir. Gamze’nin Mert’ten ayrıldığını haber alan kayınvalidesi soluğu Cahide’nin evinde alır. Ne olursa olsun bu saatten sonra bu işten geri dönüş olmaması gerektiğini Cahide’ye anlatır. İlk başta kızının haklı olduğunu düşünen ve bu ayrılığı destekleyen Cahide, Gamze’yle ilgili şüphelerinden sonra dünürü ile birlikte hareket etmeye karar verir.
    Anne 13.Bölüm
    S01E13 - Anne 13.Bölüm
    Cahide’nin evinde de işler karışıktır. Komiser Sinan, Cahide’yi de sorguya gelir, kızının nerede olduğunu sorar. Cahide için bu hayatının en ağır sorgusudur. Ancak Duru’nun Ali’den aldığı haberle içi bir parça rahatlar.
    Anne 14.Bölüm
    S01E14 - Anne 14.Bölüm
    Zeynep’in tutukluluğu kesinleşir ve bu herkesten çok Gönül’ü kahreder; ne de olsa yarı ömrünü hapiste geçirmiş biridir ve demir parmaklıklar ardında en son görmek istediği insan biricik kızıdır.
    Anne 15.Bölüm
    S01E15 - Anne 15.Bölüm
    Cahide kızının özgürlüğüne kavuşabilmesi için her şeyi yapmaya kararlıdır. Önce Cengiz’le konuşup Şule’den şikayetini geri çekmesini ister, sonra da içi yana yana Turna’yı gizlice yetimhanede ziyaret eder.
    Anne 16.Bölüm
    S01E16 - Anne 16.Bölüm
    Komiser Sinan, Turna’nın Zeynep’le birlikte olduğunu tahmin etmekte zorlanmaz. Görevi gereği Turna’yı yetimhaneye geri götürmek isteyecektir. Zeynep ve Turna’nın en büyük korkusu olan ayrılık, ikilinin kapısını bir kez daha çalacak gibi görünür.
    Anne 17.Bölüm
    S01E17 - Anne 17.Bölüm
    Elindeki kayıtla Turna’yı kurtarabileceğini uman Zeynep’i ne yazık ki kötü bir haber bekler. Sinan’dan gizli yapılmış kayıtların delil olarak kullanamayacağını öğrendiğinde çaresizliği giderek büyür. Ancak Sinan’ın bir planı vardır ve bu plan sayesinde Turna’yı Şule’den almak mümkün olabilecektir.
    Anne 18.Bölüm
    S01E18 - Anne 18.Bölüm
    Şule tarafından kandırıldığını düşünen Cengiz ise öfke yüklüdür. Şule’yi Cahide’nin evinde görmek bütün dengesini alt üst eder. Şule’nin o evde ne işi olabilir diye düşünür. Aklına gelen tek cevap; Şule’nin kendisinden habersiz, Turna için istedikleri parayı almış olmasıdır.
    Anne 19.Bölüm
    S01E19 - Anne 19.Bölüm
    Zeynep’e mutsuzluktan ve üzüntüden başka bir şey veremediğini düşünen Gönül, onun hayatından tamamen çıkmaya karar vermiştir. Çocukluk arkadaşı Nermin’e gider. Burası aynı zamanda ilk gençliğinin ve evliliğinin de geçtiği yerdir.
    Anne 20.Bölüm
    S01E20 - Anne 20.Bölüm
    Zeynep Turna’yı kurtarmaya giderken çok ciddi bir trafik kazası geçirir. Hastaneye götürülürken, yolda kalbi duracak kadar ağır yaralanmıştır. Ölüm ve yaşam arasındaki ince bir çizgide gidip gelir.
    Anne 21.Bölüm
    S01E21 - Anne 21.Bölüm
    Zeynep kazadan sonra girdiği komadan uyandığında, Turna’nın bir kazada öldüğü haberini almıştır. Bu haberle sarsılan Zeynep önce yaralarını sarmayı, sonra da hayatına devam etmeyi öğrenmiştir.
    Anne 22.Bölüm
    S01E22 - Anne 22.Bölüm
    Zeynep öldü bildiği Turna’yı unutamamıştır. Acısını dindirmek, başka bir çocuğun derdine çare olabilmek için evlat edinmeye çabalar. Fakat bu pek kolay olmayacaktır. Daha önce Zeynep’in çocuk kaçırma haberini duymuş olan bir kurum çalışanı işleri karıştırır. Tüm bunlar olurken Zeynep’in aklına sürpriz bir şüphe düşer. Acaba Zeynep hamile midir?
    Anne 23.Bölüm
    S01E23 - Anne 23.Bölüm
    Zeynep, Sinan ve Cahide Turna konusunu konuşurken içeri dalar. Ancak ikili sözü geçiştirerek, kulak misafiri olduğu sözlerden şüphelenen Zeynep'e yakalanmaktan kurtulur. Ama Sinan Zeynep'e daha fazla yalan söylemek istememektedir. Cahide ise onu susması için ikna etmeye niyetlidir.
    Anne 24.Bölüm
    S01E24 - Anne 24.Bölüm
    Zeynep’in bir daha uyanamama ihtimaline karşı, üzülmesin diye kendisinden uzaklaştırdığı Turna, tekrar Şule ve Cengiz’in arasına döner. Geçen sürede tek başına, boynu bükük kalan Turna bu tekinsiz çiftin yanında neler yaşamıştır?
    Anne 25.Bölüm
    S01E25 - Anne 25.Bölüm
    Zeynep'in Turna'ya gerçekleri, yani onu kaybettiği sandığını söylemeden Turna'nın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Turna'yla konuşabilmek için ne gerekiyorsa yapacaktır. Ama Turna'ya ulaşıp konuşacakken bu denemesi Cahide'den gelen kabus gibi bir haberle yarım kalır.
    Anne 26.Bölüm
    S01E26 - Anne 26.Bölüm
    Zeynep sağlığına kavuşarak herkesin yüzünü güldürmüşken doktordan gelen haber kafalarda soru işareti yaratır. Uzun süre komada kalmış biri olarak Zeynep’in tetkikleri endişe vericidir.
    Anne 27.Bölüm
    S01E27 - Anne 27.Bölüm
    Hasan’ın kendi çocuğu olmadığını düşünen Cengiz gözünü karartmıştır. Hasan’ı satıp üzerinden para kazanmak ister.
    Anne 28.Bölüm
    S01E28 - Anne 28.Bölüm
    Cengiz yeni başladığı birahane işine Sinan’ın çomak soktuğunu bildiğinden, Sinan’ın boğazına bıçak dayayarak onu tehdit eder. Ancak Zeynep’le boşanma aşamasına gelmiş olan Sinan’ın psikolojisi bitik haldedir, Cengiz’in ölüm tehditleri onu korkutmaz.
    Anne 29.Bölüm
    S01E29 - Anne 29.Bölüm
    Gönül, Zeynep Anne ve Sinan Zeynep’in kayıp olmasıyla ilgili birbirlerini telkin etmeye çalışırken Cengiz Sinan’ı arar. Zeynep’i kendisinin kaçırdığını söyler. Sinan deliye dönmüştür. Cengiz’in Zeynep’e karşılık ne istediğini sorar.
    Anne 30.Bölüm
    S01E30 - Anne 30.Bölüm
    Zeynep’in kaçırılmasının ardından Sinan’ın da ortadan kaybolması herkese Cengiz’i düşündürür fakat yerlerinin bulunması kolay görünmemektedir. Herkes onları bulmak için seferber olur. Şüphesiz bu süreçte en çok acı çekenler yine “anne” lerdir.
    Anne 31.Bölüm
    S01E31 - Anne 31.Bölüm
    Cengiz ve Şule, yanlarında Hasan’la kaçak hayatını daha fazla sürdürmemek için Zeynep’le bir pazarlığa girişirler. Zeynep, Hasan’ın yokluğunda perişan olan Turna daha fazla üzülmesin diye kendi hislerinden vazgeçerek fedakarca bir seçim yapar.
    Anne 32.Bölüm
    S01E32 - Anne 32.Bölüm
    Yeni kalp rahatsızlığı geçiren ve durumu oldukça riskli olan Cahide yaşanan gerginliklerden dolayı bir hayli yıpranır. Olmaktan çekindiği ameliyat için bir seçme şansı kalmaz. Apar topar hastaneye kaldırılıp ameliyata alınır. Fakat bunun üstesinden gelebilecek midir bilinmez.
    Anne 33.Bölüm Final
    S01E33 - Anne 33.Bölüm Final
    Cengiz’in tehlikeli, zalim bir adam olduğu bilinmektedir. Fakat birini öldürebilecek kadar ileri gitmesi herkesi tedirgin eder. Zeynep Turna’nın bir katille aynı evde yaşamasını elbette kabullenmeyecektir. Bu gelişmeler Şule için de sabrının sonu olur. Cengiz’i karşısına alıp yüzleşir. Şule bütün gerçekleri ortaya dökerken Cengiz ısrarla “masum” olduğunu söyler. Ve yine Şule’yi ikna etmeyi başarır. Peki Cengiz gerçekten masum mudur yoksa bir katil mi?

    Hayran tepkileri

    Back to Top